Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετίσματα από Πατάγια παιδιά και το hotel secrets... Έφτασα σήμερα και τα πρώτα συναισθήματα ανάμικτα...! Η Thai πραγματικά μια χαρά και από το αεροδρόμιο με το τοπικό Bus με 129 Β στην Πατάγια!

Η ώρα εδώ είναι 17.20 και μόλις ξύπνησα από έναν υπνάκο που λόγο του όλου ταξιδιού κρίθηκε απαραίτητος... Έγινε μια αναγνώριση το πρωί και το βράδυ θα γίνει η πρώτη εξόρμηση...!

Συμβουλές και προτάσεις φυσικά ευπρόσδεκτες από τους γνώστες... Στην παρέα και ο φίλος musician μαζί μου που γνωριστήκαμε σε ξένο έδαφος... Αλήθεια είναι κανείς άλλος εδώ? Αν ναι περιμένω pm για καμιά μπυρίτσα...

Περισσότερα αύριο... :tits:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΑΝΕΤΑ θα εδεινα 2000 για να βγω φωτο με πραγματικη μεγαλη τιγρη εστω και ψιλοναρκωμενη,ποτε θα ξαναεχω την ευκαιρια....απο 2χιλιαρα σε βραδυνες αδεσποτες γατες αλλο τιποτα..και 2χιλιαρο μονο αν αξιζει
Φιλε stefan,θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...
Ειναι διαφορετικο να βγαζεις μια φωτογραφια διπλα σε ενα εξημερωμενο αγριο ζωο και αλλο σε ενα ναρκωμενο και προφανως κακοποιημενο.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν πηγα ουτε στη Πατταγια,ουτε στο ναο με τις τιγρεις εξω απο τη Μπανγκοκ.
Για ονομα του θεου...Ολα στο βωμο του χρηματος?
Τι φταινε τα κακομοιρα τα ζωακια να τα ταιζουν πρεζα,για μερικες κωλοφωτογραφιες?
Αισχος...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Η ώρα εδώ είναι 17.20 και μόλις ξύπνησα από έναν υπνάκο που λόγο του όλου ταξιδιού κρίθηκε απαραίτητος... Έγινε μια αναγνώριση το πρωί και το βράδυ θα γίνει η πρώτη εξόρμηση...!
εφτασες πρωι στην πατταγια , κοιμηθηκες και περιμενεις το βραδυ για δραση?
αστο καλυτερα, χαλαρωσε και γαμας την αλλη βδομαδα.
τζαμπα οι 2000 σελιδες.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι διαφορετικο να βγαζεις μια φωτογραφια διπλα σε ενα εξημερωμενο αγριο ζωο και αλλο σε ενα ναρκωμενο και προφανως κακοποιημενο.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν πηγα ουτε στη Πατταγια,ουτε στο ναο με τις τιγρεις εξω απο τη Μπανγκοκ.
Τι φταινε τα κακομοιρα τα ζωακια να τα ταιζουν πρεζα,για μερικες κωλοφωτογραφιες?
Αισχος...
pipino δυστηχώς δεν υπάρχει εξημερωμένο άγριο ζώο όλα την ίδια μοίρα έχουν, είναι σαν τα δερμάτινα που ψωνίζει κάποιος εκεί κάτω από υποτιθέμενους ήδη νεκρούς ελέφαντες κτλ ή τα ζωντανά που πάει κάποιος και βλέπει εδώ στο τσίρκο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
φιλε δεν εχει πανω απο 200 μπατ να βγεις φωτο με τιγρη.
ενταξη το ξερω αλλα πιστευω οτι και 40 ευρω για τη φωτογραφια θα ειναι και ενισχυση στον εκτροφεα -μοναστιρη...αλλωστε οι αλλες γατουλες πηζουν στους "εκτροφεις"

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αισχος...
συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα ελπιζω καποια βουδιστικα μοναστηρια να εχουν πιο αγνες προθεσεις απεναντι στα αγρια ζωα οπως π.χ αυτο που δειχνει στο annimal planet και στειριζονται σε μικρες και μεγαλες δωρεες..εκει θα τα εδεινα..αλλωστε ειναι γνωστη η απαισια εως βαρβαρη συμπεριφορα των κατα τα αλλα χαμογελαστων φιλων μας ταυλανδων και ασιατων γενικα,αντρων και γυνναικων ολων των ηλικιων...καλα τωρα εδω που τα λεμε σηκωνει μεγαλη συζητηση το ποσο υποκριτικη ειναι η συμπεριφορα τους παντου,ειδικα των "μωρων"η 'αγγελων' η "τιλακ' η οπως αλλιως τα αποκαλουν (αποκαλουμε δηλαδη)οι εκτροφεις-φαρανγκ ανα τον κοσμο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εφτασες πρωι στην πατταγια , κοιμηθηκες και περιμενεις το βραδυ για δραση?
αστο καλυτερα, χαλαρωσε και γαμας την αλλη βδομαδα.
τζαμπα οι 2000 σελιδες.

σωστος!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

οταν φτανω πρωι αφηνω τα πραγματα μου και κατευθειαν jp bar για φορτωμα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου για να πηγες Παταγια εισαι 100% σεξοτουριστας.....οποτε κοψε τον υπνο και ξεκινα το  :knockinb:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ας μου πει καποιος ...στα τσιρκα τα ζωα ειναι ''εξημερωμενα'' ή ''ναρκωμενα''?
Γιατι εγω ξερω οτι η ''εξημερωση''  στο 99,9% των περιπτωσεων ειαναι συνονιμο της κακοποιησης και της δυστυχιας :S

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και εγω το κοβω να φτανει γυρω στο 36 με 37 λακη σταθερο τωρα για να ανεβει δεν νομιζω μακαρι βεβαια ειδωμεν απο το νεο ετος!!
Ας παω εγω τον Φλεβαρη καιας φτασει μετα και στο 30 :2funny: :2funny:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ας παω εγω τον Φλεβαρη καιας φτασει μετα και στο 30 :2funny: :2funny:

Οχι να μην φτασει οχι να μην φτασει στο 30 γιατι θα παω και εγω μετα το φλεβαρη ^^

Ο καιρος pattaya πως ειναι? σιγουρα παντως οχι για υπνο :cheesy:

παιδια να ρωτησω κατι αλλο ξερετε η thai ποτε βγαζει προσφορες? (υπαρχουν καποιοι συγκεκριμενοι μηνες?) το ιδιο θα ηθελα να ρωτησω και για την quatar. : )

ευχαριστω για οποια απαντηση ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα οι φαλάνγκ είναι όλο μούτρα.Βροχή και κρύο στο Βορρά.
Τι καλύτερο από το να παραμείνεις στο κρεβάτι με το κουκλί.Υπερωρίες απλήρωτες  :knockinb:
Ε κάποια στιγμή πάμε και μια βόλτα στο εμπορικό της πόλης.Τι το ήθελα.Πιο καλά να είχε ήλιο :headbang:
Βρε κι αυτό θέλω και τούτο μου αρέσει, σάμπατις είχε κάτι που δεν της άρεσε;Το πρόβλημα είναι που ότι και να
βάλει της πάει τρέλα  :smitten:
Της πήρα μαύρο μποτάκι στυλέτο και συνολάκι μίνι.Αυτά θα τα βάλει αύριο βράδι που θα πάμε ντίσκο  :dancing:
Αν ακούσετε επεισόδια στην τηλεόραση θα είναι τα κορμιά και οι φλέβες που θα κοπούν  :uzi: :argue:
Ο Βούδας να βάλει το χέρι του. Ειναι που είναι ψηλή με τα τακούνια με έφτασε στο ύψος!
Μου αρέσει που ήρθα για οικονομία εδώ. :headbang:
Να αποφύγω τα μπαρφάϊν και τα κοντομακρυμάνικα μπουμ μπουμ!Το καλό είναι ότι τα πάμε πολύ καλά τώρα μαζί  :kissass:
Η πόλη είναι γεμάτη νεολαία.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα πολύ καλά Αγγλικά που μιλάνε οι νέοι.
Ακόμα και στα στημένα μαγαζιά οι πωλητές μιλάνε μια χαρά.Πρέπει να είναι φοιτητές σε μίνι απασχόληση.
Στο εμπορικό οι τιμές δεν ήταν χαμηλές, same same Πατόνγκ.
Για αύριο που ο καιρός καλυτερεύει έκλεισα την πρώτη ημερήσια φυσιολατρική.Ποτάμια,Ράφτινγκ και τέτοια.

Αντε χαιρετούρες :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.146
Πόντοι
19.795
Οχι να μην φτασει οχι να μην φτασει στο 30 γιατι θα παω και εγω μετα το φλεβαρη ^^

Ο καιρος pattaya πως ειναι? σιγουρα παντως οχι για υπνο :cheesy:

παιδια να ρωτησω κατι αλλο ξερετε η thai ποτε βγαζει προσφορες? (υπαρχουν καποιοι συγκεκριμενοι μηνες?) το ιδιο θα ηθελα να ρωτησω και για την quatar. : )

ευχαριστω για οποια απαντηση ;)
Η Καταρ εχει βγαλει αυτες τις μερες προσφορα στο σαιτ της με 610 ευρω. Ο Θεος και ο Βουδας να βαλουν το χερι τους να μην πεσει αλλο το ευρω.Πολλα θα εξαρτηθουν βεβαια και απο τη συνοδο κορυφης και τι θα αποφασισουν οι μαλακοπαπαρηδες πρωθυπουργοι για την εκδοση ευρωπαικων ομολογων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.146
Πόντοι
19.795
Φιλος που ξερει απο οικονομικα μου προεβλεψε οτι το Μπατ θα πεσει και αλλο!!!!!!
Αν γινει αυτο,μας  :knockinb: !!!!

Αχχχχχχχχχχχ!!!!Κουλα!!!!
Αχ!!!!!!Πατταγια!!!!!!
Εννοεις οτι το μπατ θα ανεβει και θα πεσει το ευρω;

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα απο Αθηνα  :headbang: :headbang:
Δεν ξερω τελικα αν ειμαι τυχερος που προλαβα το πρωι (ωρα Βκκ) το αεροπλανο...

Χτες το Τιλακ βαλαντωσε στο κλαμα,ειδα κ επαθα να την ηρεμησω,κατα τις 4 το πρωι.Ειπα αφου πεταω στις 8.30 να κανω ενα ντουζακι-χαλαρωμα & να την κανω σιγα σιγα για Σουβαρναπουμ.Ελα ομως που παραχαλαρωσα στην αγκαλια της Αι,με πηρε υπνος γλυκος κ πεταγομαι σα μαλακας,κοιταω το ρολοι... 7 και κατι ψιλα... Σαν  τον τρελο βουταω τα πραγματα, κατεβαινω στον δρομο, βρισκω πιτσιρικα ταξιτζη και του "κουναω" το τελευταιο μου χιλιομπατο: <<Δικο σου αν με πας αεροδρομιο σε μιση ωρα>>.<<Δεν γινεται>> μου λεει,αλλα το ματι του "γυαλισε" στη θεα του χιλαρικου...
Γατονι ο μικρος εμπαινε εβγαινε απο σοι σε σοι,βγηκε στον ταχειας κυκλοφοριας,"σφηνες",τρελη οδηγηση στην γαμημενη κινηση της Βαngkok...
φτανουμε Σουβαρναπουμ 8 παρα !! Οτι τα "μαζευανε" στο τσεκ ιν της Qatar,δινω πραγματα κ τρεχω στον ελενχο... Της πουτανας... Η "μιση" Ρωσια περιμενε εκει.Ατελειωτη ουρα & η ωρα 8 και...
Ακουω το ονομα μου απο τα μεγαφωνα (το τσακισανε λιγακι,αλλα ηταν το δικο μου).Ωρα 8.30,5 λεπτα πριν την προγραματισμενη αναχωριση...
Τρεχω προς μια Ταυλανδη με "γαλλονια",της εξηγω,με αρπαζει γρηγορα γρηγορα & με περναει απο εκει που περνουν οι επισημοι & οι διπλωματες !!
Με "κατοσταρι" φτανω στην πυλη 8.45.Η "μουνιτσα" που περιμενε εκει εχει "γουρλωσει" τα ματια τοσο πολυ που εμοιαζε με Ελεεινιδα...  :2funny:
Προλαβα,τωρα αυτο ειναι καλο η κακο, δεν ξερω...

Στο Ελ. Βενιζελος καθισα εξω κανα μισαωρο,καφες & τσιγαρα.Σαν να ηθελα να παρω την πρωτη πτηση που θα εβρισκα μπροστα μου για να γυρισω πισω...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Η Καταρ εχει βγαλει αυτες τις μερες προσφορα στο σαιτ της με 610 ευρω. Ο Θεος και ο Βουδας να βαλουν το χερι τους να μην πεσει αλλο το ευρω.Πολλα θα εξαρτηθουν βεβαια και απο τη συνοδο κορυφης και τι θα αποφασισουν οι μαλακοπαπαρηδες πρωθυπουργοι για την εκδοση ευρωπαικων ομολογων.
Η Qatar παει & ερχεται μισο αδεια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ριχνει λιγο τις τιμες.
Στο Αθηνα-Ντοχα ημασταν 3 & ο κουκος... Ντοχα-Βκκ μονο γεματο.
Στην επιστροφη απο Βκκ-Ντοχα ο καθενας μας ειχε μια "τριαδα" θεσεων μονος του,ενω απο Ντοχα-Αθηνα χαλαρα το μισο Α-300 γεματο...
Βεβαια οι πτησεις & εξυπηρετηση,αψογα...
Το μπατ το αλλαζα σε διαφορες τιμες.Απο 38.60!!! εως 39.90(τις πρωτες μερες, απο 24/11)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φαντομα εχεις καμια συνταγη για αοσμη σομ ταμ?
help ρε φιλε, ψαξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom