Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή είσαι προφανώς συνηθισμένος από τις απαιτήσεις των λαμογιο-τουκτουκατζήδων του Phuket... καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο τους παλιότερους...
πχ για τη συγκεκριμένη διαδρομή αν πάρεις το BTS πληρώνεις γύρω στα 20 Baht το άτομο είναι 3 στάσεις... Στα 2 άτομα έχεις καλύψει το εισιτήριο του BTS δηλαδή 40-45 Baht ταξί... Πολύ θεωρητικά είναι γύρω στο 1.5 Km με το πόδι αν λοιπόν εσύ καταφέρεις και βγάλεις το χιλιόμετρο στη BKK περπατώντας σου βγάζω το καπέλο.
Και για να σου δώσω να καταλάβεις αντίστοιχα μεγέθη το 100μπατο ταξί αντιστοιχεί σε μια διαδρομή ανοιχτού δρόμου (δηλαδή μέση ταχύτητα 60km/h) περίπου 30-45 λεπτά μιλάμε για 30 km διαδρομή...
Μπορεί τα 60 baht παραπάνω για σένα να μην είναι τίποτα για τον ο ταξιτζής όμως σε έχει "φεσώσει" με το φαγητό του για μια μέρα!
Edit: 35 pipino είναι η σημαία.
Σωστοτατος...
Αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να πληρωνουμε "πραγματα" παραπανω απο οτι αξιζουν.
Με το ρυθμο που αυξανουν τις τιμες οι παντες εδω,σε λιγο καιρο η ταυλανδη θα ειναι απαγορευμενος τοπος...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φυσιολατρεια & εγκρατεια,φιλοι μου, στην Βκκ...
Τα λαθη στην αρχη του ταξιδιου,πληρωνονται τωρα.Αφησα μονο & τον μεγα Pagtao...
Η αποπνυκτικη ζεστη με υγρασια της Βκκ σε 'διαλυει' οταν εισαι εξω ολη μερα.
Σημερα απο το πρωι γυρα στους Ναους & τα παλατια,με καταληξη σε πρατουναμ,ΜΒΚ & λοιπα εμπορικα.Πανεμορφες γυναικες παντου,που να πρωτοκοιταξεις...
Στο grand Palace το μεσημερι "πεσιμο" απο δυνατο Γιαπονεζακι,επαθα πλακα...
Μολις εμφανιστηκε το Τιλακ φοβερη στιγμη αμηχανιας.αλλη φορα μονος,γιατι :headbang: :headbang:

Κλεινω παω να βρω Pag,για να με κραξει,εχει απολυτο δικιο αλλα ελλειψη χρηματων,"σταση" πληρωμων :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά το τι διαβάζω εδώ μέσα είναι φοβερό. Θα αρχίσου να μου πέφτουν τα μαλλιά. Θα αποφύγω να σχολιάσω συγκεκριμένα ποστ. Όταν βρω χρόνο θα πω μερικές εντυπώσεις από κάτω (Πατάγια) που ήμουν για 25 μέρες. Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τιμές , θα πω ότι έφαγα χίλια ευρώ (χωρίς τα εισιτήρια βέβαια). Και είμαι και buterfly , έτσι ; Τέλος πάντων , λίγη υπομονή και έχω να διηγηθώ και μια ιστοριούλα.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]Προς Μπικου και Pagtao,εκ παραδρομης εγραψα Rainbow 2 ....Το σωστο ειναι RAINBOW 4!!!![/size]

Με διαφορά το καλύτερο gogo που έχω επισκεφτεί μόλις έχεις επιλέξει μία και έχεις την εντύπωση πως είναι ή πιο ωραία εκεί μέσα εμφανίζεται δίπλα σου μια άλλη ακόμα πιο μουνάρα...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ξερεις ποσες φορες,εχω δωσει λεφτα σε παιδακια που ζητιανευουν η πουλανε σουβενιρ για να ζησουν?
Παρα μα παρα πολλες...
Το εκανα ομως επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΑ...
οι περισσοτεροι ζητιανοι και φυσικα και τα παιδακια που ζητιανευουν στους δρομους της ΒΚΚ και ειδικοτερα στις τουριστικες πιατσες δεν κανουν αυτη τη δουλεια αυτονομα αλλα τους εκμεταλευονται μαφιες που κανουν αποκλειστικα αυτη τη δουλεια
τους αμολανε το πρωι και τους παραλαμβανουν το βραδυ αρπαζοντας φυσικα τη μεριδα του λεοντος και πετωντας τους ξεροκοκκαλα
ειναι δυσκολο να ξερεις ποιος ειναι ποιος...εγω προσωπικα δινω μερικες φορες αλλα ποτε οταν ειμαι σε τουριστικη πιατσα οπως Σουκ...πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να πεσω σε θυμα μαφιας

Απέναντι από το Nana Center.    :rockon: :rockon:
Πιπίνο ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες θα τις έχω υπόψιν.
Στην Βασιλεύουσα θα επανέλθω δριμύτερος :dancing:
χαχα νανα χοτελ καλο μιλαμε για σωστο μνημειο! το βραδυ μετα τις 1 κανε μια βολτα στο ισογειο του νανα χοτελ στην αφτερ αουρ ντισκο nana liquid τη μετανσαρκωση του ιστορικου κλαμπ nana angels
επισης στο νανα εκτος απο το rainbow 4 το οποιο δυστυχως ειναι γιαπωνεζικο στεκι σχετικα καλο ειναι και το rainbow 1 στο ισογειο

πατπονγκ δεν αξιζει πια εκτος απο μερικα συγκεκριμενα μερη
ας πουμε το gogo kings castle οσο το θυμαμαι ειχε παντα πολυ ομορφα κατοις απορω πως σου ξεφυγε
επισης αξιζει μια βολτα στα καινουργια gogos της patpong bada bing και black pagoda

κριμα που καθεσαι μονο 5 μερες!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
οι περισσοτεροι ζητιανοι και φυσικα και τα παιδακια που ζητιανευουν στους δρομους της ΒΚΚ και ειδικοτερα στις τουριστικες πιατσες δεν κανουν αυτη τη δουλεια αυτονομα αλλα τους εκμεταλευονται μαφιες που κανουν αποκλειστικα αυτη τη δουλεια
τους αμολανε το πρωι και τους παραλαμβανουν το βραδυ αρπαζοντας φυσικα τη μεριδα του λεοντος και πετωντας τους ξεροκοκκαλα
ειναι δυσκολο να ξερεις ποιος ειναι ποιος...εγω προσωπικα δινω μερικες φορες αλλα ποτε οταν ειμαι σε τουριστικη πιατσα οπως Σουκ...πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να πεσω σε θυμα μαφιας
χαχα νανα χοτελ καλο μιλαμε για σωστο μνημειο! το βραδυ μετα τις 1 κανε μια βολτα στο ισογειο του νανα χοτελ στην αφτερ αουρ ντισκο nana liquid τη μετανσαρκωση του ιστορικου κλαμπ nana angels
επισης στο νανα εκτος απο το rainbow 4 το οποιο δυστυχως ειναι γιαπωνεζικο στεκι σχετικα καλο ειναι και το rainbow 1 στο ισογειο

πατπονγκ δεν αξιζει πια εκτος απο μερικα συγκεκριμενα μερη
ας πουμε το gogo kings castle οσο το θυμαμαι ειχε παντα πολυ ομορφα κατοις απορω πως σου ξεφυγε
επισης αξιζει μια βολτα στα καινουργια gogos της patpong bada bing και black pagoda

κριμα που καθεσαι μονο 5 μερες!
Ax βρε φαντομα εγω ειμαι αυτος που φευγω σε 2 μερες :headbang:,ο Pag θα επανελθει δρυμιτερος στην πρωτευουσα...
Νομιζω οτι χτες στην πατπονγκ πηγαμε σε ενα απο τα 3 αgogo ανεφερες,δεν ειμαι ομως σιγουρος.

Οσο αφορα το ζητημα των ζητιανων που ειπες,ειναι εμφανες οτι προκειται για συτσηματικη εκμεταλευση,στις πιατσες των φαλανγκ.Θλιβερο το οτι ειδα γυναικες με βρεφη στην αγκαλια 3 ωρα τη νυχτα.Εξοργιστηκα,αλλα...

Η Βangkok ειναι ενα "λειβαδι" απο πανεμορφες γυναικες,παντου,σε agogo,μπαρ,εμπορικα...Εαν το ηξερα νωριτερα θα ειχα κανει διαφορετικη διαχειρηση χρηματων κ δυναμεων.
Η καλη κυρια που εχω μαζι μου "προσπαθει"να μου τη δειξει...
Την επομενη φορα (συντομα ελπιζω) τα παντα θα ξεκινησουν απο εδω.

interista

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλο βιντεακι!                                                               

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μπίκου το τιλάκ είναι εισαγώμενο από Πουκέτ ή είναι πρωτευουσιάνικο?
από απλή περιέργεια ρωτώ

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλά το τι διαβάζω εδώ μέσα είναι φοβερό. Θα αρχίσου να μου πέφτουν τα μαλλιά. Θα αποφύγω να σχολιάσω συγκεκριμένα ποστ. Όταν βρω χρόνο θα πω μερικές εντυπώσεις από κάτω (Πατάγια) που ήμουν για 25 μέρες. Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τιμές , θα πω ότι έφαγα χίλια ευρώ (χωρίς τα εισιτήρια βέβαια). Και είμαι και buterfly , έτσι ; Τέλος πάντων , λίγη υπομονή και έχω να διηγηθώ και μια ιστοριούλα.
Μιας κ ο πονοκεφαλος δεν υποχωρει για να βγω (1η φορα μενω μεσα, δυστυχως),ας πω λιγα πραγματα για τις τιμες σε Πουκετ,Βκκ.

Φαγητο...
Πατονγκ,Ταυλανδεζικο καλης ποιοτητας στην ντοπια αγορα κ σε φαγαδικα που προτειναν φιλοι απο το θρεντ,200-300 μπατ ανα γευμα.Αν θες ψαροφαγια,γαριδες.καβουρια κλπ.παμε στα 600-800 κ παραπανω αναλογως ποσοτητας,παρεας ;)... Βκκ διπλασιες + τιμες εκτος & αν τρως αποκλειστικα στα εμπορικα κεντρα που ειναι πανφθηνα (σημερα στο πλατινουμ 2 ατομα 250 Μπατ!!!)Μεσος ορος με 2 γευματα + κανενα σνακακι, περιπου 1000-1200/ημερα (25-30Ευρο).Φυσικα αν θελεις τρως αποκλειστικα απο 7-11,με καμια 300Μ/μερα(7 ευρω)εισαι Οκ.Οι παραπανω υπολογισμοι εγιναν μαζι με το ταισμα & καμιας μικρουλας(κι αυτο οχι καθε μερα...)

Ποτακια-Διασκεδαση...
Πατονγκ,90-110Μ(2,5-3Ε) οι μπυριτσες του "αγωνιστη" στα μπαρακια κλπ,180-230Μ (4.5-6Ε)τα Lady drink.Eδω ο καθενας πινει & κερναει οτι γουσταρει,δεν υπαρχει μεσος ορος.
Μην ξεχασω,ντισκο 150Μ (4Ε)Περιπου ιδια σε Βκκ.

Κοριτσακια...
εχω ξανααναφερθει στο ζητημα.Πατονγκ,μια καλη γκομενιτσα απο 1500+ (40E+)το Lt.Tωρα αν καποιος θελει κατι πανω απο το μεσο ορο,παμε στα 2000-2500 (50-60Ε)το λιγοτερο...Α διαλογης απο 3000 (75Ε) & λιγα λεω...
Αστερια 4000-5000 (100-130Ε) & δεν το συζητανε κιολας...
Βκκ δεν ξερω,απ οτι ακουσα ομως :2funny: με κατω απο 2500-3000 καλο μουνι δεν παιρνεις.Στα agogo πχ καλη μικρουλα 4000+600 Fine
Στα παραπανω δεν υπολογιζω ποτα-κερασματα,αυτα τα εχω βαλει σε αλλη "κατηγορια" :2funny:

Συγνωμη, αλλα να ριξω ενα Μπουμ-μπουμ στο Τιλακ,που "τρωγεται" πισω μου,& τα ξαναλεμε...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπίκου το τιλάκ είναι εισαγώμενο από Πουκέτ ή είναι πρωτευουσιάνικο?
από απλή περιέργεια ρωτώ
Ζει & εργαζεται στην Βκκ,Πατονγκ ηταν για διακοπες μετ'αποδοχων...Κατι που κανουν αρκετες Ταυλανδεζες...
Αυριο πρωτα ο Βουδας θα διαπιστωσω αν μου λεει αληθεια σε ολα, γιατι μεχρι τωρα οτι εχει πει,ηταν "σπαθι"
Αυριο παω στη δουλεια της...(οικογενειακη επειχειρηση)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ζει & εργαζεται στην Βκκ,Πατονγκ ηταν για διακοπες μετ'αποδοχων...Κατι που κανουν αρκετες Ταυλανδεζες...
Αυριο πρωτα ο Βουδας θα διαπιστωσω αν μου λεει αληθεια σε ολα, γιατι μεχρι τωρα οτι εχει πει,ηταν "σπαθι"
Αυριο παω στη δουλεια της...(οικογενειακη επειχειρηση)
:thumbsup:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για τους "Αγαπουληδες' της Ταυλανδης..........Μυνημα-Απαντηση που ειδα με τα ματια που εστειλε Ταυλαδενζικο "Τιλακ' οταν ο φιλος της ειπε οτι θα κατεβει να την δει τον Φεβρουαριο!!!

" ''ok i say i have no time for u if u come before (b4) 18 fedruary did i have man him come 1-18 fedrury.
can u change the fnight ticket?''"

στα ισια και σταρατα!!!

οταν χτυπουσε το κινητο της θειας απο τον φωτη (και χτυπουσε πολυ) ποιος νομιζει οτι τα εγραφε τα μυνηματα?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Αν εχω?
Μα δε κανω και τιποτα αλλο οταν ειμαι Μπανγκοκ...
Κατ αρχας,να εξηγησω οτι το "nuru massage" απο μονο του,δεν ειναι τιποτα αλλο απο body to body μασαζ με το γιαπωνεζικο gel που λεγεται "nuru"...Το "nuru" που στα γιαπωνεζικα σημαινει "γλιστερο",φτιαχνεται απο φυκια και γενικα σου δημιουργει μια πολυ διαφορετικη αισθηση...Γλιστραει απιστευτα!!!
Οταν ομως το body to body,συνδιαζεται και με προστατικο μασαζ,τοτε "ξεχνας και το ονομα σου"...
Εγω προσωπικα προτιμω ενα προστατικο μασαζ,απο 10 πηδηματα...
Βεβαια nuru massage δεν προσφερουν ολα τα μασατζιδικα,αλλα ελαχιστα...Αυτα που απευθυνονται σε γιαπωνεζους...
Και σε μερικα,αν σε δουν "ευρωπαιο" δε σου βαζουν αληθινο nuru gel αλλα υποκαταστατο,επειδη ειναι ΠΟΛΥ ακριβοτερο το original...Βεβαια αν εισαι γνωστης,"τους τη λες" και "επανερχονται στη ταξη"!!

Πιπινο,θυμαμι που εγραψες γι'αυτο το "μασαζ του προστατη".......ειχες γραψει πολυ καλα σχολια!!!!!αλλα ρε φιλε να ρωτησω???σε βαζουν "δαχτυλακι"???????δεν την παθαμε τοσα χρονια να την παθουμε στα γεραματα??και το κακο ειναι αν μας αρεσει,τι κανουμε????? :-* :-* :-* :-*

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Πιπινο,θυμαμι που εγραψες γι'αυτο το "μασαζ του προστατη".......ειχες γραψει πολυ καλα σχολια!!!!!αλλα ρε φιλε να ρωτησω???σε βαζουν "δαχτυλακι"???????δεν την παθαμε τοσα χρονια να την παθουμε στα γεραματα??και το κακο ειναι αν μας αρεσει,τι κανουμε????? :-* :-* :-* :-*
Αμα αρεσει πολυ σε καποιον γινεται ladyboy  :fuck2:    :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Ξερεις ποσες φορες,εχω δωσει λεφτα σε παιδακια που ζητιανευουν η πουλανε σουβενιρ για να ζησουν?
Παρα μα παρα πολλες...
Το εκανα ομως επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΑ...
Αυτο που ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ειναι να με κλεβουν μπροστα στα ματια μου...
Μπορει δηλαδη να μη παρω ενα ταριφα που μου ζηταει 100 μπατ τσαμπουκα ΧΩΡΙΣ να βαλει ταξιμετρο και να παρω εναν αλλο που θα βαλει και θα γραψει για τη διαδρομη 60 μπατ και να του αφησω και αλλα 40 tip...Ετσι επειδη τον συμπαθησα,η γιατι με πηγε γρηγορα στο μερος που του ζητησα.. ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Τι στραβή ακόμα περιμένεις; απαγόρευση εξόδου από την χώρα; να μας αφαιρέσουν τα διαβατήρια; μμμμμμ  δεν είναι άσχημη ιδέα κύριοι της κυβέρνησης....και όποιος θέλει να ταξιδέψει ε θα του το επιτρέπετε αφού καταβάλει το ποσό των 5000 ευρώ στο κράτος σαν πρόστιμο επειδή εξακολουθεί  να ζει όπως θέλει

να χρεοκοπήσει το κράτος. αυτό άμα γίνει... τέλος. δε θα με πληρώνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom