Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εβρεχε στην αρχη αλλα μετα εφτιαξε ο καιρος... ημουν στο Chaweng... :)

μαλλον θα ξαναπαω σε 2-3 μηνες... :grin:
και εγω θα παω απριλη,αλλα δεν ξερω ακομη που.πουκετ πηγα,πες κανα καλο μερος μακρια απο κοσμο,να εχει ησυχια και να ειναι σουπερ.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
και εγω θα παω απριλη,αλλα δεν ξερω ακομη που.πουκετ πηγα,πες κανα καλο μερος μακρια απο κοσμο,να εχει ησυχια και να ειναι σουπερ.
κοιτα μπορεις να ερθεις πρωτα Σαμουι, να κατσεις εδω 2-3 μερες, να γυρισεις λιγο το νησι. μετα παιρνεις κανα speed boat και πας σε δηπλανα νησια που ειναι πιο μικρα και πιο ησυχα :)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
πλακα κανεις 100 μπατ ειναι 2.μιση ευρω δεν το θεωρεις καλη τιμη?
Πάντα ταξίμετρο στη πρωτεύουσα και αν δεν βρεις από πριν παζάρι αρκεί να ξέρεις που πας, έχω εμπηρείες και εμπηρείες με τους ταξιτζίδες στην bkk όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία αν γλυτώσεις κανά ευρώ σε καμιά μικρή διαδρομή, στις ποιο μεγάλες διαδρομές την πατάς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντα ταξίμετρο στη πρωτεύουσα και αν δεν βρεις από πριν παζάρι αρκεί να ξέρεις που πας, έχω εμπηρείες και εμπηρείες με τους ταξιτζίδες στην bkk όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία αν γλυτώσεις κανά ευρώ σε καμιά μικρή διαδρομή, στις ποιο μεγάλες διαδρομές την πατάς
καλα εννωειται οτι στις μεγαλες διαδρομες ζητας ταξιμετρο,αλλα στις μικρες δεν χρειαζεται,100 μπατ ειναι μια χαρα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ειδικά στις μικρές είναι που χρειάζεται το ταξίμετρο!! Μην τρελαθούμε και τελείως... Αμα δίνετε 100 στον ταξιτζή για να σας πάει από Νανά στο central world σας τον έχει πιάσει κανονικά!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειδικά στις μικρές είναι που χρειάζεται το ταξίμετρο!! Μην τρελαθούμε και τελείως... Αμα δίνετε 100 στον ταξιτζή για να σας πάει από Νανά στο central world σας τον έχει πιάσει κανονικά!
μα αν ειναι τοσο μικρη η διαδρομη γιατι να παρεις ταξι.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πλακα κανεις 100 μπατ ειναι 2.μιση ευρω δεν το θεωρεις καλη τιμη?
Τα ταξι στη Μπανγκοκ,ξεκινανε το ταξιμετρο απο τα 40 μπατ αν θυμαμαι καλα,αλλα μεσα στα 40 μπατ,ειναι η σημαια και καποιο ποσο που πρεπει να κανει καποια διαδρομη για να καλυφθει...Δηλαδη για μια αποσταση μερικων λεπτων,το ταξιμετρο ειναι καλλημενο στα 40 μπατ και αρχιζει και γραφει μετα απο 5 λεπτα διαδρομης περιπου...
Με λιγα λογια,100 μπατ ειναι για αρκετα μεγαλη διαδρομη.
Εγω προσωπικα,τους ρωταγα αν βαζουν ταξιμετρο...Αν το παιζαν "κινεζοι",τον εδιωχνα και ρωταγα τον απο πισω...Ε,μετα απο 2-3 προσπαθειες,βρισκοταν και καποιος που δεν ηταν λαμογιο...

[size=10pt]Προς Μπικου και Pagtao,εκ παραδρομης εγραψα Rainbow 2 ....Το σωστο ειναι RAINBOW 4!!!![/size]

Το Sky bar ειναι μια πραγματικη εμπειρια,αλλα τιμες αρκετα ακριβες...Αν θυμαμαι καλα ειχε καπου 500 μπατ το ποτο...Για φαγητο,μη το συζητατε...Απο 5000 μπατ και ανω το ατομο...Εκει συναντας μονο τουριστες και την "αφροκρεμα" της Ταυλανδικης κοινωνιας...
Pagtao και Μπικου,αν θελετε να δειτε πως διασκεδαζει η Ταυλανδεζικη νεολαια,παρτε ενα ταξι και πειτε του να σας παει στο RCA...Εκει εχει μαζεμενα καποια απο τα μεγαλυτερα club της Bangkok.
Για ψωνια,σαφως και πρεπει να επισκεφτειτε το Siam Paragon,για να δειτε τι σημαινει "εμπορικο κεντρο"...Εμεις εχουμε στην Αθηνα το The Mall και εχουμε την εντυπωση οτι ειναι "μεγαλο"!!!
Για κινητα τηλεφωνα και διαφορα ψωνια το ΜΒΚ και οτι αφορα το PC,το Pantip Plaza.

Αν γουσταρετε sushi και τη φαση με τη κατσαρολα που σου φερνουν μπροστα και τα μαγειρευεις μονος σου,εχει μερικα εστιατορια και μεσα στο ΜΒΚ...Σε ενα μαλιστα που πηγαινω ειναι της αλυσιδας OISHI και ειναι το κλασσικο sushi bar με το "σιδηροδρομο"...Πληρωνεις εισοδο γυρω στα 300 μπατ το ατομο και εχεις δικαιωμα να κατσεις 1.30 ωρα...Οτι φας και οτι πιεις μεσα στη 1.30 ωρα ειναι ολα μεσα στη τιμη που πληρωσες στην εισοδο..Περνανε απο μπροστα σου τα πιατα και περνεις οτι γουσταρεις...Κρεας,θαλασσινα,sushi,nuddles,λαχανικα...Τα χωνεις μεσα στη κατσαρολα και εισαι ΟΚ...
Στο τελος εχει καφε,διαφορα γλυκα και παγωτο...
Φανταζομαι επισης πως οταν εισασταν Πουκετ,θα ειχατε τιμησει και καποια φορα την αλυσιδα ΜΚ restaurants,με σπεσιαλιτε τη παπια πεκινου (roast duck) και το crispy pork...Εχει ΜΚ και μεσα στο ΜΒΚ...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή είσαι προφανώς συνηθισμένος από τις απαιτήσεις των λαμογιο-τουκτουκατζήδων του Phuket... καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο τους παλιότερους...
πχ για τη συγκεκριμένη διαδρομή αν πάρεις το BTS πληρώνεις γύρω στα 20 Baht το άτομο είναι 3 στάσεις... Στα 2 άτομα έχεις καλύψει το εισιτήριο του BTS δηλαδή 40-45 Baht ταξί... Πολύ θεωρητικά είναι γύρω στο 1.5 Km με το πόδι αν λοιπόν εσύ καταφέρεις και βγάλεις το χιλιόμετρο στη BKK περπατώντας σου βγάζω το καπέλο.
Και για να σου δώσω να καταλάβεις αντίστοιχα μεγέθη το 100μπατο ταξί αντιστοιχεί σε μια διαδρομή ανοιχτού δρόμου (δηλαδή μέση ταχύτητα 60km/h) περίπου 30-45 λεπτά μιλάμε για 30 km διαδρομή...
Μπορεί τα 60 baht παραπάνω για σένα να μην είναι τίποτα για τον ο ταξιτζής όμως σε έχει "φεσώσει" με το φαγητό του για μια μέρα!
Edit: 35 pipino είναι η σημαία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επειδή είσαι προφανώς συνηθισμένος από τις απαιτήσεις των λαμογιο-τουκτουκατζήδων του Phuket... καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο τους παλιότερους...
πχ για τη συγκεκριμένη διαδρομή αν πάρεις το BTS πληρώνεις γύρω στα 20 Baht το άτομο είναι 3 στάσεις... Στα 2 άτομα έχεις καλύψει το εισιτήριο του BTS δηλαδή 40-45 Baht ταξί... Πολύ θεωρητικά είναι γύρω στο 1.5 Km με το πόδι αν λοιπόν εσύ καταφέρεις και βγάλεις το χιλιόμετρο στη BKK περπατώντας σου βγάζω το καπέλο.
Και για να σου δώσω να καταλάβεις αντίστοιχα μεγέθη το 100μπατο ταξί αντιστοιχεί σε μια διαδρομή ανοιχτού δρόμου (δηλαδή μέση ταχύτητα 60km/h) περίπου 30-45 λεπτά μιλάμε για 30 km διαδρομή...
Μπορεί τα 60 baht παραπάνω για σένα να μην είναι τίποτα για τον ο ταξιτζής όμως σε έχει "φεσώσει" με το φαγητό του για μια μέρα!
Edit: 35 pipino είναι η σημαία.
φιλε μου χωρις παρεξηγηση αν ειναι να δωσω 2,5 ευρω παραπανω και να φαει μια οικογενεια,τα δινω ευχαριστως.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ντάξει πάσο είμαστε σε διαφορετικά μήκη κύμματος μάλλον... Λογικό βέβαια αφού ώς μόνιμος εδώ τα βλέπω διαφορετικά!

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε master  εαν θες γαματο μερος σχετικα ηρεμο , να χαλαρωσεις κτλ να πας στα Phi-Phi  , θα παθεις πλακα!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φιλε μου χωρις παρεξηγηση αν ειναι να δωσω 2,5 ευρω παραπανω και να φαει μια οικογενεια,τα δινω ευχαριστως.
Ξερεις ποσες φορες,εχω δωσει λεφτα σε παιδακια που ζητιανευουν η πουλανε σουβενιρ για να ζησουν?
Παρα μα παρα πολλες...
Το εκανα ομως επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΑ...
Αυτο που ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ειναι να με κλεβουν μπροστα στα ματια μου...
Μπορει δηλαδη να μη παρω ενα ταριφα που μου ζηταει 100 μπατ τσαμπουκα ΧΩΡΙΣ να βαλει ταξιμετρο και να παρω εναν αλλο που θα βαλει και θα γραψει για τη διαδρομη 60 μπατ και να του αφησω και αλλα 40 tip...Ετσι επειδη τον συμπαθησα,η γιατι με πηγε γρηγορα στο μερος που του ζητησα.. ;)

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος !!! Ετσι ειναι !! ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Από την φτωχή μου εμπηρεία με τα ταξί στην bkk με το φιλαράκι προτιμούσαμε να δίνουμε 40-70 μπατ μέσο όρο για τις μικρές μετακινήσεις μέσα στην πόλη παρά το sky train που νομίζω ότι ήταν παραπάνω από 20 μπατ για ένα άτομο αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει ο bestathens σαν μόνιμος γιατί πρώτον μας έκανε εντύπωση ότι δεν είχε μεγάλη διαφορά ταξί με sky train στην τιμή και δεύτερον γιατί και μόνο που βλέπαμε τόσους με μάσκες εκεί μέσα ήταν τότε και η γρίπη των χοίρων και συμφωνήσαμε για ταξί και λόγο ότι πολλές φορές κουβαλάγαμε και ψώνια μαζί, το μεγάλο αρνητικό με τα ταξί ήταν το μποτιλιάρισμα το οποίο τελικά μου φαίνεται της πλάκας σε σχέση με της Αθήνας τις τελευταίες 2 μέρες  :headbang: :headbang: :headbang:
Την δεύτερη φορά που κατέβηκα μόνος έριξα κάτι ποδαρόδρομους στη σουκουμβίτ από εμπορικό σε εμπορικό

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλά το μόνιμος είναι πρόσφατο και εγώ από το στάδιο του επισκέπτη έχω περάσει πολλάκις... και η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά που ήρθα έλεγα τα ίδια. "Έλα μωρέ τώρα τι είναι 60 baht πάνω κάτω". Όταν αρχίσεις και γίνεσαι πιο τακτικός αρχίζουν οι περικοπές και στη μονιμότητα πλέον... στίβεις και τη lime-μονόκουπα να βγάλεις...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.950
Πόντοι
19.795
Αν καταλαβα καλα τα 100 μπατ τα δωσανε για διαδρομη απο State tower για να πανε Νανα η το αντιστροφο οποτε αντε να δωσανε 20 μπατ παραπανω. Το καλυτερο παντως ειναι να ζηταμε παντα διαδρομη με ταξιμετρο.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξεκολλάτε πιά με το κατοστάρικο που δώσαμε τρία άτομα και μας πήγε σφαίρα εκεί που θέλαμε :headbang: :headbang: :headbang:
Εντάξει δεν τρέχουν και από τα πατζάκια μας τα μπατ αλλά εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε.
Ασε που το να μας πιάνουν τον κώλο  :kissass: μπορεί και να μας αρέσει, βαρέθηκα να μου πιάνουν τον π#$%τσο οι γκόμενες  :s&m_1:
Στον ουρανοξύστη πληρώσαμε το μοχίτο 430 μπατ δηλαδή πεντακόσια με τα τιπ.Δε θα καθήσω να σκεφτώ
ότι έχασα ένα st παραλιακής Πατάγιας και να μήν απολάμβανα τούτη την εμπειρία, θεϊκό ποτό δίπλα στους θεούς  :dancing:
Το μεσημέρι έκανα κίνηση ΜΑΤ.Μετακόμισα στο Νανά hotel. Παλιό αλλά καθαρό και με πισίνα.Τιμή 1500 Μπατ με πρωινό σιγά μην ξυπνήσω πριν τις δέκα.
Ιντερνετ WiFi που το πληρώνεις αλλά η θέση του ξενοδοχείου είναι έξω από το στόμα του λύκου.
Απέναντι από το Nana Center.    :rockon: :rockon:
Δωμάτιο που έχει ενέργγεια 24 ώρες δηλαδή δεν χρησιμοποιείς μαγνητικό κλειδί για να βάλει μπρος η μηχανη.A/C και ψυγείο ΟΝ συνέχεια και δροσερό δωμάτιο για τη μάχη με τα μωρά.

Πιπίνο ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες θα τις έχω υπόψιν.Εμεινα μόνος όμως ένεκα του ότι ο Μπικ κόλλησε με το τιλάκ.
Θα μείνω άλλες δύο νύχτες στην πρωτεύουσα και μετά πετάω προς Chiang Mai για ολίγη φυσιολατρεία.
Στην Βασιλεύουσα θα επανέλθω δριμύτερος :dancing:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Θα μείνω άλλες δύο νύχτες στην πρωτεύουσα και μετά πετάω προς Chiang Mai για ολίγη φυσιολατρεία.
Στην Βασιλεύουσα θα επανέλθω δριομύτερος :dancing:
Για σου ταξιδιάρη Pagtao μην ξεχάσετε να περάσετε από την μίνι ws soi cowboy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom