Μπανγκόκ η Βασιλεύουσα
Πέταξα με την Bangkok Airways μιας και είμαι μέλος να έχω και mile bonus.Λίγες πτήσεις ακόμα και πέρνω Premium
card. H πτήση γεμάτη μυρωδάτες μελαμψές παντόφλες...
Ευτυχώς με βάλανε σειρά δύο,παράθυρο μαζί με φαλάνγκ ζευγάρι.Στη διαδρομή κοιμήθηκα πάνω στα σύννεφα
Οι σκέψεις μου μπερδεμένες.
Μετά από τρία τέταρτα προσγειώνεται και ο Μπικ που είχε ήδη εισιτήριο με την Thai.Πέρνουμε ταξί που λέμε να
μας πάει κατά Νανά μεριά.Θα διαλέγαμε επί τόπου ξενοδοχείο.Τα τρία πρώτα που είδαμε ήταν χάλια, βρωμούσαν :S
για αυτό και η χαμηλή τιμή τους.Εξακόσια έως οκτακόσια μπατ τη βραδιά.Δωμάτια χάλια και μυρωδιά από
σόρτ τάιμ μπουμ-μπουμ...
Τελικά πέρνουμε λόγω κούρασης δύο καλά δωμάτια αλλά τσιμπημένα στο Smart Suites.
Μετά την υποχρεωτική κατάκλιση πιάνουμε τους δρόμους....μπουρδελότσαρκα στην πόλη.Ηδη από το ταξί οι φατσούλες
που έβλεπα με προδιάθεταν για το τι θα ακολουθήσει.Εκτός τα πολλά ladyboys είδαμε να κάνουν πιάτσα και σκούρες!
Μαύρες αφρικανές οι οποίες μάλιστα έκαναν επιθετικό παιχνίδι.Ο νους μου ήταν στα Gogos.
Ηθελα να δω μωρά γάλακτος
Πήγαμε στο περιβόητο κτίριο το Nana Plaza Entertainment center.Σα να λέμε το κέντρο των αγγέλων.Μάταια έψαχνα στους
ουρανούς για να βρώ τους αγγέλους.Εκείνες ήταν μέσα σε τούτο το κέντρο.Κουκλιά πραγματικά.Πιπίνια.
Σε τούτο το συγκρότημα έχει κάθε λογής μπαρ και Γκογκος.Μέρες θα χρειαστεί για να το γυρίσεις.Σαν μαγνήτης με
τράβηξε ένα μικρό μαγαζί που μέσα λικνίζονταν τρελλά μωρά.Και δεν καθόμαστε λέμε για μία μπύρα...ετσι και έγινε.
Η ματιά μου καρφώνει το εικοσιπέντε.Εξωγήινο μωρό που πήρε δωδεκάωρη άδεια από τον διπλανό γαλαξία.Με περίμενε
εκεί.Ηξερε ότι θα περάσω.Την κατεβάζω με τη βοήθεια της μαμασάνγκ που μου την έπεσε για τράκα.Δεν πήρε,παλιά
κερνούσα τώρα όχι.Το παιδί ήταν δεκαεννιά ετών με προσωπάκι τέλειο και χειλάκια απαλά σαν ροδοπέταλα.
Δεν ήθελα τίποτα άλλο
Ζητάω αμέσως μπαρ φάιν εξακόσια.Μου ρίχνει στη μούρη τιμοκατάλογο με τιμές 4000 LT, 2000 ST.Δεν μασάω και τις λέω
3000 μέχρι το μεσημέρι.Μετά από μίνι διάσκεψη που είχαν μωρό με μαμά, συμφωνάνε.Το ποσό μπορεί να είναι υπορβολικά
μεγάλο για τέτοιες εποχές αλλά και η ζωή ειναι μικρη και δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες να ξαπλώσω στο κρεβάτι με ένα
τέτοιο θεικό πλασματάκι.Από τη στιγμή της συμφωνίας και μετά η μικρή δέθηκε δίπλα μου και με τα χάδια και τα
χαμόγελα της με έκανε να φανταστώ τι θα ακολουθήσει
Λίγο πριν το ξενοδοχείο σταμάτησα σε κλαμπ αραβοέθνικ.Μέσα ήταν σαν παλάτι της Μέκκας.Σε άσπρο φόντο και
έπιπλα μαύρα με ασημί διάκοσμο.Στο βάθος χόρευανα τσιφτεντέλια μελαχρινές υπάρξεις με μεγάλα μαύρα μάτια.
Η μικρή χώθηκε στην αγκαλιά μου και χάζευε.
Στο δωμάτιο πήγαμε κατά τις δύο.Στο δρόμο για το ξενοδοχείο παρέες Ταϊλανδών φώναζαν τα κλασικά "μπιούτιφουλ
λέηντυ!!!" και σφυρίγματα.Που το βρήκα ο μπαγάσας....!
Η κοπελιά με έφτειαξε για τα καλά και παρά την κούραση με έκανε να νοιώσω σαν έφηβος.Κορμάκι άγαλμα, στήθος
φτειαγμένο από μετάξι ρόγες να μη ξεκολλάει το στόμα σου.Τριανταφυλλάκι....αχ δεν ήξερα τι να το κάνω, να το φάω
να το πιω ή να το κατασπαράξω.Εκανα λίγο απ'όλα.Στη αρχή την λάτρεψα, την ασπάστηκα σαν εικόνισμα
Μετά και αφού η ζεστή της αναπνοή μου έδωσε την άδεια για τα ενδώτερα συνέχισα με δράση.Φραουλίτσα και τρελίτσες.
Τα φιλια της ήσαν τόσο τρυφερά που με έκαναν ακόμη πιο τρελαμένο.Μπήκα μέσα της σαν να ήταν η πρώτη μου φορά.
Ένιωθα νεαρός που επιτέλους έριχνε το κορίτσι του.Το κρεβάττι σκληρό αλλά το μωρό πολύ μα πολύ τρυφερό.Μετά από
λίγο ήρθε και η εκτόξευση.Αχ μωρό τι μου κάνεις τι...Μετά τα ντουσάκια έπεσε στην αγκαλιά μου και αποκοιμήθηκε.
Με πήρε και μένα ύπνος γλυκός δίπλα στο υπέροχο αυτό προσωπάκι.Την αποθύμησα ξανά μετά την πρωινή βροχή.Εριξε
καρέκλες και αφού σταμάτησε έριξα ελληνικές διπλοπενιές.Την τρίτη και πρωινή δεν υπήρχε πια τίποτα μέσα μου.
Με είχε ξεζουμίσει κυριολεκτικά.Αξια.Αν η πόλη έχει τέτοια μωρά θα με βλέπει πιο τακτικά τώρα.Σκέψου λέει
να μάθω και να την νυχτοπερπατώ.Δεν θα ξεκολλήσω.Το είχα δηλώσει και πέρισυ ότι θα έρθει αυτή η μέρα της άφιξης
μου στην Πρωτεύουσα.Επιτέλους έγινε.Αν και κουραστική αυτή η πόλη αν την ζήσεις είναι μακράν ο ιδανικός
τόπος αναζήτησης θεϊκών εμπειριών
Η νεαρή δεν ξεκολλάει από το κρεβάττι και την αγκαλιά μου.Την σηκώνω με φιλιά και αφού μπανιαρίζεται
κατεβαίνουμε μαζί στο λόμπυ.Ισως και την ξαναδώ γιατί όχι...
Οι πειρασμοί είναι πολοί όμως στα γύρω Soi, στην Νανά την Πατπονγκ και τις άλλες γειτονιές.
Φωτογραφίες έβγαλα αρκετές με το βλαστάρι μου αλλά και με την προχτεσινή στην Πατόνγκ.Δεν πρόκειται να ποστάρω
όμως ξανά πια. Ενα κλάσμα του δευτερολέπτου της ζωής μίας κοπέλλας δεν είναι αρκετό να την αναδείξει, δεν θα
αποδείξει τίποτα σε μένα αλλά ούτε και θα δώσει το δικαίωμα να την τσουβαλιάσουν και να την ισοπεδώσουν επειδή
είναι κοπέλλα του πληρωμένου έρωτα.
Μόνο όποιος ζεί από κοντά αυτό το όνειρο μπορεί να καταλάβει και ζήσει τα υπέροχα αυτά κορίτσια της Ταϊλάνδης....
.........ε Μπικ?
Η επόμενη ήταν ημέρα για shopping therapy και αναμνηστικά.Τιμές απίστευτα πιο χαμηλές από εκείνες της Σκατάγιας και
της Σκατόνγκ όσο αναφορά ψώνια, ρούχα δωράκια και φαγητό.Τα κορίτισα άλλο κεφάλαιο που θέλει περισότερη έρευνα.
Από την Μπανγκόκ καλημέρες και τα ξαναλέμε με το αυριανό ρεπορτάζ