Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
απ οσο διαβασα εδω μεσα λεω να παω για κανα 15 μερο παταγια με 2000 χιλιαρο καθαρο για ξοδεμα εκει περα. και λογικα θα ειμαι αρχοντοπουλο. (εκτος τα αεροπορικα και το ξενοδοχειο)
:thumbsup:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αντε καλα να περασουν οσοι φευγουν για τον παραδεισο της ταιλανδης και της παταγια ειδικοτερα...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου θα ξεκινούσες απο πουκετ και μετα παταγια ή αντιθετα (για να δουμε πως θα βγουν τα εισιτηρια), επίσης ειναι καλυτερα να κλεισω ξενοδοχοχειο απο ελλάδα ή οταν φτάσω εκει;

καλυτερα να πας πρωτα πουκετ και μετα παταγια γιατι μπορει να κολησεις παταγια και να μην πας πουκετ.
εμεις με τον Λακη πηγαμε τον μαρτιο και περασαμε super αλλα αν μπορεις να πας τον ιανουαριο μην το σκεφτεσε καθολου. πηγαινε οσο πιο γρηγορα μπορεις.
για ξανοδοχεια ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη. εγω οταν παω παταγια (μονο  :rockon:) κλεινω απο εδω. ειτε στο pattaya bay resort ειτε στο secrets που με βολευει και περισσοτερο επειδη ειναι φθηνο, καθαρο και μες την δραση. για πουκετ ρωτα μπικου και pagtao που ειναι τωρα εκει.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε arximakak δεν θελω να παω και να εχει μετριο και κατωτερο προιον απο αυτα που βλεπω στα βιντεακια.
δηλαδη απο μαιο και μετα η καλυτερη εποχη οσον αποψη γκομενας, τιμων, καιρου και ποικιλιας ποτε ειναι?? βλεποντας το τι υπαρχει θεσσαλονικη και το τι γινεται εκει περα εχω παθει την πλακα μου. σκεφτομαι απο αυριο να πηγαινω με λεοφωρειο για δουλεια και τα λεφτα για βενζινη να τα βαζω στην ακρη.

στα βιντεακια οι περισσοτερες ειναι μετριες. τα καλα τα κρυβουν στα agogos που οποτε και να πας παντα θα βρεις καποια καλα.
περσι ειχα παει και τελη μαιου και ηταν πολυ καλα. 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλυτερα να πας πρωτα πουκετ και μετα παταγια γιατι μπορει να κολησεις παταγια και να μην πας πουκετ.
εμεις με τον Λακη πηγαμε τον μαρτιο και περασαμε super αλλα αν μπορεις να πας τον ιανουαριο μην το σκεφτεσε καθολου. πηγαινε οσο πιο γρηγορα μπορεις.
για ξανοδοχεια ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη. εγω οταν παω παταγια (μονο  :rockon:) κλεινω απο εδω. ειτε στο pattaya bay resort ειτε στο secrets που με βολευει και περισσοτερο επειδη ειναι φθηνο, καθαρο και μες την δραση. για πουκετ ρωτα μπικου και pagtao που ειναι τωρα εκει.
ρε ζαν εκει εχει τιποτα να πας καμια εκδρομη?η κανα νησακι κοντα να πας για μπανιο?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε ζαν εκει εχει τιποτα να πας καμια εκδρομη?η κανα νησακι κοντα να πας για μπανιο?

εχει 2 νησακια διπλα στη παταγια που μπορεις να πας αλλα δεν εχω παει καμια φορα. ολο λεω να παω και ποτε δεν παω. αν ξενυχτας καθε βραδυ στις discos και στα μπαρακια που δυναμη να σηκωθεις πρωι για να πας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχει 2 νησακια διπλα στη παταγια που μπορεις να πας αλλα δεν εχω παει καμια φορα. ολο λεω να παω και ποτε δεν παω. αν ξενυχτας καθε βραδυ στις discos και στα μπαρακια που δυναμη να σηκωθεις πρωι για να πας.
πας καλα ρε εκει για να κοιμασαι ειναι;ζητημα να κοιμομουν 3 ωρες καθημερινα οταν ημουν εκει.αλλα τωρα που ηρθα εδω χτυπαω 12ωρα  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πας καλα ρε εκει για να κοιμασαι ειναι;ζητημα να κοιμομουν 3 ωρες καθημερινα οταν ημουν εκει.αλλα τωρα που ηρθα εδω χτυπαω 12ωρα  :grin:
Εγω ακριβως το αντιθετο! :grin:
Λογω 3 δουλειων,εδω τη παλευω-δε τη παλευω για 4-5 ωρες υπνο την ημερα...
Και οταν παω εκει,"του δινω και καταλαβαινει".. :grin:
Θυμαμαι μια μερα στο Πουκετ,ειχα φορτωσει στις 2 ενα "short" κι αφου το πελεκισα για περιπου ενα 2ωρο,το εστειλα και την επεσα στις 4 το πρωι για υπνο...Ξυπνησα στις 8.30 το βραδυ!!16μιση ωρες υπνο!!!Σηκωθηκα,πηγα για μασα και στο καπακι για αναζητηση "συντροφιας"...Βεβαια δε κοιμαμαι τοσες ωρες καθε μερα,αλλα το 10ωρο μεσο ορο ειναι στανταρ...
Γι αυτο αλλωστε ειναι και οι διακοπες..Για να κανεις οτι σου λειπει απο τη καθημερινοτητα σου...Και εμενα δυστυχως μου λειπει περισσοτερο ο υπνος απο οτι το πηδημα...
Τηρω ευλαβικα λοιπον το τριπτυχο "δουλευω-μαζευω(χρημα)-ταξιδευω"!!! :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπανγκόκ η Βασιλεύουσα
Πέταξα με την  Bangkok Airways μιας και είμαι μέλος να έχω και mile bonus.Λίγες πτήσεις ακόμα και πέρνω Premium
card. H πτήση γεμάτη μυρωδάτες μελαμψές παντόφλες... :blahblah1:  :headbang:
Ευτυχώς με βάλανε σειρά δύο,παράθυρο μαζί με φαλάνγκ ζευγάρι.Στη διαδρομή κοιμήθηκα πάνω στα σύννεφα  :zzzzz:
Οι σκέψεις μου μπερδεμένες.
Μετά από τρία τέταρτα προσγειώνεται και ο Μπικ που είχε ήδη εισιτήριο με την Thai.Πέρνουμε ταξί που λέμε να
μας πάει κατά Νανά μεριά.Θα διαλέγαμε επί τόπου ξενοδοχείο.Τα τρία πρώτα που είδαμε ήταν χάλια, βρωμούσαν  :S
για αυτό και η χαμηλή τιμή τους.Εξακόσια έως οκτακόσια μπατ τη βραδιά.Δωμάτια χάλια και μυρωδιά από
σόρτ τάιμ μπουμ-μπουμ... :knockinb: :headbang:
Τελικά πέρνουμε λόγω κούρασης δύο καλά δωμάτια αλλά τσιμπημένα στο Smart Suites.
Μετά την υποχρεωτική κατάκλιση πιάνουμε τους δρόμους....μπουρδελότσαρκα στην πόλη.Ηδη από το ταξί οι φατσούλες
που έβλεπα με προδιάθεταν για το τι θα ακολουθήσει.Εκτός τα πολλά ladyboys είδαμε να κάνουν πιάτσα και σκούρες! :uglystupid:
Μαύρες αφρικανές οι οποίες μάλιστα έκαναν επιθετικό παιχνίδι.Ο νους μου ήταν στα Gogos.
Ηθελα να δω μωρά γάλακτος :tits::tits:
Πήγαμε στο περιβόητο κτίριο το Nana Plaza Entertainment center.Σα να λέμε το κέντρο των αγγέλων.Μάταια έψαχνα στους
ουρανούς για να βρώ τους αγγέλους.Εκείνες ήταν μέσα σε τούτο το κέντρο.Κουκλιά πραγματικά.Πιπίνια. :kissass:
Σε τούτο το συγκρότημα έχει κάθε λογής μπαρ και Γκογκος.Μέρες θα χρειαστεί για να το γυρίσεις.Σαν μαγνήτης με
τράβηξε ένα μικρό μαγαζί που μέσα λικνίζονταν τρελλά μωρά.Και δεν καθόμαστε λέμε για μία μπύρα...ετσι και έγινε.
Η ματιά μου καρφώνει το εικοσιπέντε.Εξωγήινο μωρό που πήρε δωδεκάωρη άδεια από τον διπλανό γαλαξία.Με περίμενε
εκεί.Ηξερε ότι θα περάσω.Την κατεβάζω με τη βοήθεια της μαμασάνγκ που μου την έπεσε για τράκα.Δεν πήρε,παλιά
κερνούσα τώρα όχι.Το παιδί ήταν δεκαεννιά ετών με προσωπάκι τέλειο και χειλάκια απαλά σαν ροδοπέταλα.
Δεν ήθελα τίποτα άλλο  :dancing:
Ζητάω αμέσως μπαρ φάιν εξακόσια.Μου ρίχνει στη μούρη τιμοκατάλογο με τιμές 4000 LT, 2000 ST.Δεν μασάω και τις λέω
3000 μέχρι το μεσημέρι.Μετά από μίνι διάσκεψη που είχαν μωρό με μαμά, συμφωνάνε.Το ποσό μπορεί να είναι υπορβολικά
μεγάλο για τέτοιες εποχές αλλά και η ζωή ειναι μικρη και δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες να ξαπλώσω στο κρεβάτι με ένα
τέτοιο θεικό πλασματάκι.Από τη στιγμή της συμφωνίας και μετά η μικρή δέθηκε δίπλα μου και με τα χάδια και τα
χαμόγελα της με έκανε να φανταστώ τι θα ακολουθήσει  :kissass2: :pipa3:
Λίγο πριν το ξενοδοχείο σταμάτησα σε κλαμπ αραβοέθνικ.Μέσα ήταν σαν παλάτι της Μέκκας.Σε άσπρο φόντο και
έπιπλα μαύρα με ασημί διάκοσμο.Στο βάθος χόρευανα τσιφτεντέλια μελαχρινές υπάρξεις με μεγάλα μαύρα μάτια.
Η μικρή χώθηκε στην αγκαλιά μου και χάζευε.
Στο δωμάτιο πήγαμε κατά τις δύο.Στο δρόμο για το ξενοδοχείο παρέες Ταϊλανδών φώναζαν τα κλασικά "μπιούτιφουλ
λέηντυ!!!" και σφυρίγματα.Που το βρήκα ο μπαγάσας....!
Η κοπελιά με έφτειαξε για τα καλά και παρά την κούραση με έκανε να νοιώσω σαν έφηβος.Κορμάκι άγαλμα, στήθος
φτειαγμένο από μετάξι ρόγες να μη ξεκολλάει το στόμα σου.Τριανταφυλλάκι....αχ δεν ήξερα τι να το κάνω, να το φάω
να το πιω ή να το κατασπαράξω.Εκανα λίγο απ'όλα.Στη αρχή την λάτρεψα, την ασπάστηκα σαν εικόνισμα   :kissass2:
Μετά και αφού η ζεστή της αναπνοή μου έδωσε  την άδεια για τα ενδώτερα συνέχισα με δράση.Φραουλίτσα και τρελίτσες.
Τα φιλια της ήσαν τόσο τρυφερά που με έκαναν ακόμη πιο τρελαμένο.Μπήκα μέσα της σαν να ήταν η πρώτη μου φορά.
Ένιωθα νεαρός που επιτέλους έριχνε το κορίτσι του.Το κρεβάττι σκληρό αλλά το μωρό πολύ μα πολύ τρυφερό.Μετά από
λίγο ήρθε και η εκτόξευση.Αχ μωρό τι μου κάνεις τι...Μετά τα ντουσάκια έπεσε στην αγκαλιά μου και αποκοιμήθηκε.
Με πήρε και μένα ύπνος γλυκός δίπλα στο υπέροχο αυτό προσωπάκι.Την αποθύμησα ξανά μετά την πρωινή βροχή.Εριξε
καρέκλες και αφού σταμάτησε έριξα ελληνικές διπλοπενιές.Την τρίτη και πρωινή δεν υπήρχε πια τίποτα μέσα μου.
Με είχε ξεζουμίσει κυριολεκτικά.Αξια.Αν η πόλη έχει τέτοια μωρά θα με βλέπει πιο τακτικά τώρα.Σκέψου λέει
να μάθω και να την νυχτοπερπατώ.Δεν θα ξεκολλήσω.Το είχα δηλώσει και πέρισυ ότι θα έρθει αυτή η μέρα της άφιξης
μου στην Πρωτεύουσα.Επιτέλους έγινε.Αν και κουραστική αυτή η πόλη αν την ζήσεις είναι μακράν ο ιδανικός
τόπος αναζήτησης θεϊκών εμπειριών  :woldman:
Η νεαρή δεν ξεκολλάει από το κρεβάττι και την αγκαλιά μου.Την σηκώνω με φιλιά και αφού μπανιαρίζεται
κατεβαίνουμε μαζί στο λόμπυ.Ισως και την ξαναδώ γιατί όχι...
Οι πειρασμοί είναι πολοί όμως στα γύρω Soi, στην Νανά την Πατπονγκ και τις άλλες γειτονιές.
Φωτογραφίες έβγαλα αρκετές με το βλαστάρι μου αλλά και με την προχτεσινή στην Πατόνγκ.Δεν πρόκειται να ποστάρω
όμως ξανά πια. Ενα κλάσμα του δευτερολέπτου της ζωής μίας κοπέλλας δεν είναι αρκετό να την αναδείξει, δεν θα
αποδείξει τίποτα σε μένα αλλά ούτε και θα δώσει το δικαίωμα να την τσουβαλιάσουν και να την ισοπεδώσουν επειδή
είναι κοπέλλα του πληρωμένου έρωτα.
Μόνο όποιος ζεί από κοντά αυτό το όνειρο μπορεί να καταλάβει και ζήσει τα υπέροχα αυτά κορίτσια της Ταϊλάνδης....
.........ε Μπικ?

Η επόμενη ήταν ημέρα για shopping therapy και αναμνηστικά.Τιμές απίστευτα πιο χαμηλές από εκείνες της Σκατάγιας και
της Σκατόνγκ όσο αναφορά ψώνια, ρούχα δωράκια και φαγητό.Τα κορίτισα άλλο κεφάλαιο που θέλει περισότερη έρευνα.

Από την Μπανγκόκ καλημέρες και τα ξαναλέμε με το αυριανό ρεπορτάζ :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παγκ πες μας εμπειριες απο νουρου μασαζ αν εχεις.ακουσα οτι στην μπανγκοκ εχει τετοια μασατζιδικα.

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μπανγκόκ η Βασιλεύουσα

Η επόμενη ήταν ημέρα για shopping therapy και αναμνηστικά.Τιμές απίστευτα πιο χαμηλές από εκείνες της Σκατάγιας και
της Σκατόνγκ όσο αναφορά ψώνια, ρούχα δωράκια και φαγητό.Τα κορίτισα άλλο κεφάλαιο που θέλει περισότερη έρευνα.

:rockon:

ποσες φορες εχεισ παει κατω??

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα κ απο μενα απο την πρωτευουσα της "παρακμης" αλλα & της "αναπτυξης"
Επιτελους βρηκα λιγα λεπτα Για να ανοιξω νετ...

Ο "σεντερ φορ" Pagtao συνεχιζει να σκοραρει συνεχως. :rockon:.Εγω αποσυρθηκα στο "παγκο".Τελειωσαν δυναμεις & λεφτα κ το ριξα σε ψωνια (υποχρεωσεις) & φυσιολατρεια...

Η Bangkok ειναι ενα "μορφωμα" πολλων πολιτιστικων στοιχειων της ασιας,αλλα & μια μοντερνα πολη ταυτοχρονα.Διεγειρει τις δικες μου αισθησεις, ως ανθρωπου που ερχεται πρωτη φορα σε επαφη με εικονες & μυρωδιες, που μονο απο βιβλια ειχα σχηματισει "φαντασιασμους" γι'αυτες...

Οι γυναικες ακομα πιο ομορφες & αισθησιακες απο αυτες που συναντησα στο τουριστικο πουκετ.Ειναι φυσικο, γιατι εδω τις βλεπεις στην "καθημερινοτητα τους.
ολη την ημερα χορτασα Ομορφια & Χαμογελα...Ασε την ευγενεια τους που σε σκλαβωνει.
Φυσικα ουδεις τελειος,υπαρχουν & αλλα σημεια που σε κανουν να απορεις,οπως μια γενικη ασυνενοησια & ανωριμοτητα(αυτο ισως να ειναι & προτερημα...).Αλλα γι'αυτα θα αναφερθω με ηρεμια απο αθηνα.
Κλεινω για να ετοιμαστω,αποψε εχει Bayoke tower.κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom