Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λακι.. Οτι δειχνει απο γκομενα.., σε αυτα τα 2 βιντεακια.. στην παταγια!!Πηδιεται??
:headbang:και τι νομιζεις ρε φιλε οτι κανουνε? βαλενε τα καλα τους για να αναψουνε κερι στον ναο του βουδα?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ασε που δινεις ενα αψογο δειγμα των κοριτσιων εκει,που σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι ειναι ιεροδουλες,με την πραγματικη εννοια του λογου.οι κοπελες αυτες θα επρεπε να ανοιξουν σχολη,το πως θα πρεπει να φερονται οχι μονο οι ιεροδουλες,αλλα και οι περισσσοτερες αυζηγοι.
:headbang: :headbang:Ελα μουνι στον τοπο σου....τι αλλο θα ακουσουμε!!!

petrpoutsas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H KRISH SHN ELLADA DEN ME EKANE NA ANTISTATHW TAXIDI ARGENTINA.MAZEPSA OLES MOU TIS KAPOTES KAI 1500 EURW.
KAI ERWTW MAGES.VRHKE KANEIS SEXOPERIOXES GIA SEXOTOURISTES STO BUENOS AIRES???EIMAI KONTA 15 MERES.EKANA POLLA XILIOMETRA ME TAXI KAI PODIA POUTANES METRHSA OLES KIOLES 5.SE DYO HMIKENTRIKOYS DROMOUS.EXEI NA PEI KANEIS KATI????

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
H KRISH SHN ELLADA DEN ME EKANE NA ANTISTATHW TAXIDI ARGENTINA.MAZEPSA OLES MOU TIS KAPOTES KAI 1500 EURW.
KAI ERWTW MAGES.VRHKE KANEIS SEXOPERIOXES GIA SEXOTOURISTES STO BUENOS AIRES???EIMAI KONTA 15 MERES.EKANA POLLA XILIOMETRA ME TAXI KAI PODIA POUTANES METRHSA OLES KIOLES 5.SE DYO HMIKENTRIKOYS DROMOUS.EXEI NA PEI KANEIS KATI????
Φίλε είσαι στο σωστό thread

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
704
Πόντοι
4.255
Λακι.. Οτι δειχνει απο γκομενα.., σε αυτα τα 2 βιντεακια.. στην παταγια!!Πηδιεται??

Φυσικα!!!!!Δεν υπαρχει κανενα "κωλυμμα"!!!!Τα πραγματα ειναι απλα εκει..........σε βλεπω->με βλεπεις->χαμογελαω->χαμογελας->σε κερναω 1 ποτακι και μιλαμε->Συμφωνουμε στην τιμη->και βουρ....στο δωματιο!!

Ετσι απλα!!!!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
πωωωω ρε παιδια χαζεψα με τα βιντεακια. εχω ψηθει απιστευτα να παω ταιλανδη. αν και τρομερα ασχετος με αυτην την χωρα θα αρχισω να διαβασω οτι μπορω απο τις σελιδες που γραφετε να ενημερωθω καταλληλα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λακη η ξανθια μουναρα που φωτογραφιζεται με μια αλλη μουναρα με κοκκινο ξωπλατο φορεμα μηπως η δευτερη δεν ειναι μουναρα τελικα αλλα ladyboy?ειναι στο πρωτο βιντεακι της παταγια στο 03:05 σημειο του βιντεακιου...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη η ξανθια μουναρα που φωτογραφιζεται με μια αλλη μουναρα με κοκκινο ξωπλατο φορεμα μηπως η δευτερη δεν ειναι μουναρα τελικα αλλα ladyboy?ειναι στο πρωτο βιντεακι της παταγια στο 03:05 σημειο του βιντεακιου...

σωστος. ροζ ειναι το φορεμα. αντε οταν με το καλο θα πας και'συ θα μπορεις να τις ξεχωριζεις!
αν βρεις και τα αλλα 3 lbs στο πρωτο βιντεο θα'σαι αρχηγος.

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στους συναγωνιστές, διαβάζοντας εδώ και καιρό τις ανταποκρίσεις από το μέτωπο, η σκέψη να θυσιαστώ  :knockinb: και εγώ στον βωμό της ενημέρωσης σας, ωρίμασε μέσα μου και εφόσον οι συνθήκες μου το επιτρέπουν αποφάσισα να κάνω πράξη και εγώ το παρθενικό μου ταξίδι στον παράδεισο της Ταϊλάνδης. Οι ερωτήσεις λοιπόν που θέλω να θέσω στους πιο έμπειρους συναγωνιστές στο θέμα είναι οι εξής:

• [li]Ποτε θεωρείτε οτι ειναι η καλύτερη περίοδος να γίνει το ταξίδι (τελη Ιανουαρίου ή τελη Μαρτίου)[/li]
    [li]Ειναι καλυτερα να μοιράσω τις ημέρες μεταξύ πουκέτ/παταγια ή όχι (μιλαμε για συνολικά 14 ημέρες διαμονης);[/li]
    [li]Tι budget (χωρίς ξενοδοχείο) περίπου θα χρειαστώ για να μπορέσω να κάνω και καμιά εκδρομή με ή άνευ τιλάκ (με ενδιαφέρει να κάνω και καμιά κατάδυση);[/li]

Τα κριτήρια μου είναι ο καιρός,πολυκοσμία (να μην είμαστε και ο ένας πάνω στον άλλον) και η σχέση απόδοσης υπηρεσιών/τιμών (για ξενοδοχεία και λοιπά).Γνωρίζω οτι οι μέρες ειναι λίγες αλλά δεν είναι εύκολο να λείπω για μεγαλύτερο διάστημα (τι τραβάμε και εμείς οι παντρεμένοι  :headbang:)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Kai oi παντρεμένοι εχουν ψυχή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(Σορυ για το ρε). αλλα το σήκωνε η κατασταση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.: τα ερωτηματα σου πρεπει να τα απαντησουν οι πρόσφατοι επισκεπτες ως προς το κόστος.
    και οι μαστερς ως προς τον χρόνο και τον τοπο αλλα διαβάζοντας βλέπω οτι αρκετοί ετοιμάζουν
    βαλίτσες για τελος Μαρτίου και Απρίλιο .......(και εγώ Απριλιο -Πατταγια).

Λάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σού ρχωμαι.............

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Kai oi παντρεμένοι εχουν ψυχή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(Σορυ για το ρε). αλλα το σήκωνε η κατασταση.

Ακριβώς επειδή έχουν ψυχή και :bigdick: επιβάλετε να πάμε κάνα ταξιδάκι στας άπως ανατολάς (όχι σαν τις δικές σου τις ανατολές  :2funny:  :2funny:  :2funny:)  μπας και ανατείλει ξανά ό ήλιος και για μας φίλε Άλλαν.

ΥΓ.: τα ερωτηματα σου πρεπει να τα απαντησουν οι πρόσφατοι επισκεπτες ως προς το κόστος.
     και οι μαστερς ως προς τον χρόνο και τον τοπο αλλα διαβάζοντας βλέπω οτι αρκετοί ετοιμάζουν
     βαλίτσες για τελος Μαρτίου και Απρίλιο .......(και εγώ Απριλιο -Πατταγια).

Λάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σού ρχωμαι.............
Θα απαρνηθείς την Σόφια??? αν τον μάθουν τα μωρά εκεί ότι αλληθωρίζεις (μεταφορικά έτσι μην παρεξηγηθεί!) πιο ανατολικά θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο... Απρίλιο λόγω πάσχα λίγο δύσκολο για εμένα, δεν ανοίγει και η εταιρία κανα παράρτημα εκεί κάτω ρε γαμώτο....

ΥΓ. Άλλαν θεσ/νικη ή χαλκιδική κατοικοεδρεύεις?

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
σωστος. ροζ ειναι το φορεμα. αντε οταν με το καλο θα πας και'συ θα μπορεις να τις ξεχωριζεις!
Αυτην με το ροζ την παρατηρησα κι εγω....
Τα αλλα τρια "αγορακια" ποια ειναι ??? ΧΑΜΠΑΡΙ δεν πηρα....
Και οχι τιποτα, αλλά σε 4 μερες θα μαι Παταγια.... Κινδυνευω γιατρέ μου ???  :s&m_2: :fuck2:     :2funny: :2funny: :2funny:

(να διαβασω κανενα "γρηγορο" εγχειριδιο αναγνωρισης ??? )

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κωστακι πηγες ταξιδακι
αλλα ουτε μια φωτο δεν εβαλες  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ακριβώς επειδή έχουν ψυχή και :bigdick: επιβάλετε να πάμε κάνα ταξιδάκι στας άπως ανατολάς (όχι σαν τις δικές σου τις ανατολές  :2funny:  :2funny:  :2funny:)  μπας και ανατείλει ξανά ό ήλιος και για μας φίλε Άλλαν.

Θα απαρνηθείς την Σόφια??? αν τον μάθουν τα μωρά εκεί ότι αλληθωρίζεις (μεταφορικά έτσι μην παρεξηγηθεί!) πιο ανατολικά θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο... Απρίλιο λόγω πάσχα λίγο δύσκολο για εμένα, δεν ανοίγει και η εταιρία κανα παράρτημα εκεί κάτω ρε γαμώτο....

ΥΓ. Άλλαν θεσ/νικη ή χαλκιδική κατοικοεδρεύεις?

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .
αλλά εως τον Απριλιο θα ειμαι Σοφια κανω σπα - σαουνα - μασαζ και ολλα τα συναφη για την υγεια μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι δεν απαρνιεμαι τισ ανατολικομούνες αλλά επιβάλετε ενα σαφάρι για την εμπειρια και μόνο.....
Πριν το πάσχα ρε θα επιστρέψουμε....οποτε τελοσ Μαρτιου με Απριλιο επιστροφή.
Νοικιασα και ξεναγο Καθόλη την Διάρκεια της επισκεψης εκει 24/7 μερα νυχτα μαζίμου  ακόμα και στο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

χαχχαχαχχααααααααααααααα Τον ενα και μοναδικό Τον Λάκηηη τον γλυκούλη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.: βλέπω ενημερωμένος εισαι επι τα δρωμενα της Σόφιας ή απλά ετυχε;;;;;;;;;;;;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Στο 1.58" κανει μπαμ.

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .
αλλά εως τον Απριλιο θα ειμαι Σοφια κανω σπα - σαουνα - μασαζ και ολλα τα συναφη για την υγεια μου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πω πω τι σου έμελε να πάθεις ε; Πως τα καταφέρνεις και ζείς εκεί στην ξενιτιά!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Τώρα να πω ότι σε λυπάμαι ψέμματα θα σου πω.....

(είμαστε και πατριωτάκια αν και τώρα λόγω δουλειάς μένω Αθήνα)

χαχχαχαχχααααααααααααααα Τον ενα και μοναδικό Τον Λάκηηη τον γλυκούλη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όλοι χρειαζόμαστε ενα Λάκη να μας βοηθάει (ειδικά αν είναι και guru στο θέμα), βρε λες να σας συναντήσω κάτω γιατί εγώ το σκέφτομαι για 18/19 Μαρτίου έως 2/3 Απριλίου  :hmm:

ΥΓ.: βλέπω ενημερωμένος εισαι επι τα δρωμενα της Σόφιας ή απλά ετυχε;;;;;;;;;;;;;;

Απο Σόφια δεν έχω εμπειρίες μόνο απο ζαβτανσκι και αυτο πριν μια δεκαετια (στις καλές εποχές)...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
704
Πόντοι
4.255

"Κοβει" το ματι σου!!!!!Το Ξανθο ειναι Ρωσσακι και το μελαχροινο ειναι "αγορακι"(υπαρχουν και ωραιοτερα!!!,Ε Ζαν???)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
704
Πόντοι
4.255
Υπαρχουν πολυ καλυτεροι ξεναγοι και συναγωνιστες που εχουν "φαει με το κουταλι" την Ταυλανδη.........εγω μπροστα τους ειμαι απλη "οδοντοκρεμα"!!!!
Αντε Αλλαν...............ολο λογια εισαι...............αν δεν δω εισητηριο,δεν σε πιστευω!!!
και ΑΚΟΥΣΕ αυτο που θα σου πω.................οτΑΝ με το καλο πας εκει,ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ανατολικο μπλοκ γενικα!!!!Και εννοω σε θεμα "συμπεριφορας" εκτος και εντος "κρεββατιου"!!!!Γιατι απο θεμα ομορφιας ο καθενας εχει τα γουστα του!!!!!
Και ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΩΝ!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Υπαρχουν πολυ καλυτεροι ξεναγοι και συναγωνιστες που εχουν "φαει με το κουταλι" την Ταυλανδη.........εγω μπροστα τους ειμαι απλη "οδοντοκρεμα"!!!!
[size=10pt]Αντε Αλλαν...............ολο λογια εισαι...............αν δεν δω εισητηριο,δεν σε πιστευω!!!
και ΑΚΟΥΣΕ αυτο που θα σου πω.................οτΑΝ με το καλο πας εκει,ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ανατολικο μπλοκ γενικα!!!!Και εννοω σε θεμα "συμπεριφορας" εκτος και εντος "κρεββατιου"!!!!Γιατι απο θεμα ομορφιας ο καθενας εχει τα γουστα του!!!!!
[/size]
Και ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΩΝ!!!!

Ναι εχεις δίκιο αλλά τα γουστα ειναι γουστα φίλε μου και πρεπει να πληρώνωνται....
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ.(ΛΕΠΑ).
Αν δεν κατεβης εσυ δεν κατεβαίνω μονος μου σε θελω μαζί μου τελος..............

κερνάω αρτον και θεάματα  ποτε θα μου ερθεις;;;;;;;;;;Μου ελειψες.......τοσο σε μενα  όσο και στις αγαπούλες σου Οποτε με βλέπουν τα ιδια ρωτούν.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχουμε και τον άλλο τωρα με τον κλονο του πρωτοτυπου ψαχνει το ντάρλινγκ της καθε φορά που περνάω για ποτό.

Καλά να περνάς φιλε θα τα πούμε συντομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom