kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και τι νομιζεις ρε φιλε οτι κανουνε? βαλενε τα καλα τους για να αναψουνε κερι στον ναο του βουδα?Λακι.. Οτι δειχνει απο γκομενα.., σε αυτα τα 2 βιντεακια.. στην παταγια!!Πηδιεται??
και τι νομιζεις ρε φιλε οτι κανουνε? βαλενε τα καλα τους για να αναψουνε κερι στον ναο του βουδα?Λακι.. Οτι δειχνει απο γκομενα.., σε αυτα τα 2 βιντεακια.. στην παταγια!!Πηδιεται??
Ελα μουνι στον τοπο σου....τι αλλο θα ακουσουμε!!!ασε που δινεις ενα αψογο δειγμα των κοριτσιων εκει,που σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι ειναι ιεροδουλες,με την πραγματικη εννοια του λογου.οι κοπελες αυτες θα επρεπε να ανοιξουν σχολη,το πως θα πρεπει να φερονται οχι μονο οι ιεροδουλες,αλλα και οι περισσσοτερες αυζηγοι.
Φίλε είσαι στο σωστό threadH KRISH SHN ELLADA DEN ME EKANE NA ANTISTATHW TAXIDI ARGENTINA.MAZEPSA OLES MOU TIS KAPOTES KAI 1500 EURW.
KAI ERWTW MAGES.VRHKE KANEIS SEXOPERIOXES GIA SEXOTOURISTES STO BUENOS AIRES???EIMAI KONTA 15 MERES.EKANA POLLA XILIOMETRA ME TAXI KAI PODIA POUTANES METRHSA OLES KIOLES 5.SE DYO HMIKENTRIKOYS DROMOUS.EXEI NA PEI KANEIS KATI????
Λακι.. Οτι δειχνει απο γκομενα.., σε αυτα τα 2 βιντεακια.. στην παταγια!!Πηδιεται??
λακη η ξανθια μουναρα που φωτογραφιζεται με μια αλλη μουναρα με κοκκινο ξωπλατο φορεμα μηπως η δευτερη δεν ειναι μουναρα τελικα αλλα ladyboy?ειναι στο πρωτο βιντεακι της παταγια στο 03:05 σημειο του βιντεακιου...
Kai oi παντρεμένοι εχουν ψυχή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(Σορυ για το ρε). αλλα το σήκωνε η κατασταση.
Θα απαρνηθείς την Σόφια??? αν τον μάθουν τα μωρά εκεί ότι αλληθωρίζεις (μεταφορικά έτσι μην παρεξηγηθεί!) πιο ανατολικά θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο... Απρίλιο λόγω πάσχα λίγο δύσκολο για εμένα, δεν ανοίγει και η εταιρία κανα παράρτημα εκεί κάτω ρε γαμώτο....ΥΓ.: τα ερωτηματα σου πρεπει να τα απαντησουν οι πρόσφατοι επισκεπτες ως προς το κόστος.
και οι μαστερς ως προς τον χρόνο και τον τοπο αλλα διαβάζοντας βλέπω οτι αρκετοί ετοιμάζουν
βαλίτσες για τελος Μαρτίου και Απρίλιο .......(και εγώ Απριλιο -Πατταγια).
Λάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σού ρχωμαι.............
Αυτην με το ροζ την παρατηρησα κι εγω....σωστος. ροζ ειναι το φορεμα. αντε οταν με το καλο θα πας και'συ θα μπορεις να τις ξεχωριζεις!
αν βρεις και τα αλλα 3 lbs στο πρωτο βιντεο θα'σαι αρχηγος.
Ακριβώς επειδή έχουν ψυχή και επιβάλετε να πάμε κάνα ταξιδάκι στας άπως ανατολάς (όχι σαν τις δικές σου τις ανατολές ) μπας και ανατείλει ξανά ό ήλιος και για μας φίλε Άλλαν.
Θα απαρνηθείς την Σόφια??? αν τον μάθουν τα μωρά εκεί ότι αλληθωρίζεις (μεταφορικά έτσι μην παρεξηγηθεί!) πιο ανατολικά θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο... Απρίλιο λόγω πάσχα λίγο δύσκολο για εμένα, δεν ανοίγει και η εταιρία κανα παράρτημα εκεί κάτω ρε γαμώτο....
ΥΓ. Άλλαν θεσ/νικη ή χαλκιδική κατοικοεδρεύεις?
Στο 1.58" κανει μπαμ.σωστος. ροζ ειναι το φορεμα. αντε οταν με το καλο θα πας και'συ θα μπορεις να τις ξεχωριζεις!
αν βρεις και τα αλλα 3 lbs στο πρωτο βιντεο θα'σαι αρχηγος.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .
αλλά εως τον Απριλιο θα ειμαι Σοφια κανω σπα - σαουνα - μασαζ και ολλα τα συναφη για την υγεια μου.....
χαχχαχαχχααααααααααααααα Τον ενα και μοναδικό Τον Λάκηηη τον γλυκούλη.
ΥΓ.: βλέπω ενημερωμένος εισαι επι τα δρωμενα της Σόφιας ή απλά ετυχε;;;;;;;;;;;;;;
λακη η ξανθια μουναρα που φωτογραφιζεται με μια αλλη μουναρα με κοκκινο ξωπλατο φορεμα μηπως η δευτερη δεν ειναι μουναρα τελικα αλλα ladyboy?ειναι στο πρωτο βιντεακι της παταγια στο 03:05 σημειο του βιντεακιου...
Υπαρχουν πολυ καλυτεροι ξεναγοι και συναγωνιστες που εχουν "φαει με το κουταλι" την Ταυλανδη.........εγω μπροστα τους ειμαι απλη "οδοντοκρεμα"!!!!
[size=10pt]Αντε Αλλαν...............ολο λογια εισαι...............αν δεν δω εισητηριο,δεν σε πιστευω!!!
και ΑΚΟΥΣΕ αυτο που θα σου πω.................οτΑΝ με το καλο πας εκει,ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ανατολικο μπλοκ γενικα!!!!Και εννοω σε θεμα "συμπεριφορας" εκτος και εντος "κρεββατιου"!!!!Γιατι απο θεμα ομορφιας ο καθενας εχει τα γουστα του!!!!![/size]
Και ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΩΝ!!!!