Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (9 μέλη και 52 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μαν ty.poly καλα τα πραγματα εκει.. Μου εκανε εντυπωση, η απουσια νταβατζηδων..Και η ηρεμια που εισεπραττα, και η ασφαλεια.. σε μια ξενη χωρα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαγκες η μικρη με εχει τρελανει στα σμς και στα εμαιλ ποτε θα παω πισω.μου εριξε και σποντα οτι τον απριλη θα εχει 10 μερες αδεια και αν θα ηθελα να ερθει αυτη.εντωμεταξυ δεν μου εχει ζητησει χρηματα ακομη.πως να της φερω με ωραιο τροπο και χωρις να πλήγωθει οτι δεν θελω να ερθει;για δωστε φωτα οι εμπειροι.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες η μικρη με εχει τρελανει στα σμς και στα εμαιλ ποτε θα παω πισω.μου εριξε και σποντα οτι τον απριλη θα εχει 10 μερες αδεια και αν θα ηθελα να ερθει αυτη.εντωμεταξυ δεν μου εχει ζητησει χρηματα ακομη.πως να της φερω με ωραιο τροπο και χωρις να πλήγωθει οτι δεν θελω να ερθει;για δωστε φωτα οι εμπειροι.

αν μπορει να βγαλει βιζα και πληρωσει το εισητηριο της, γιατι να μην ερθει???

τι ειπα τωρα εεεε???  :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
με
ΜΑΥΡΑ-ΙΣΙΑ-ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
Ετσι, ετσι, καλα τα λες,αυτα ειναι τα μωρα που αξιζουν και ας μην ειναι τα λεγομενα αστερια...

Εδω στην Πατονγκ στa Club (που ειναι ολα γεματα μουνακια) Υπαρχουν αρκετες γκομενες με "τουπε".
Προσωπικα ξενερωνω αφανταστα,γιατι μου θυμιζουν συμπεριφορες ελλαδας,ασχετα με το αν τις πλησιασεις σωστα συνηθως δεν εχεις κανενα προβλημα...
Στην Ταυλανδεζα δεν παει καθολου η "ξινισμενη" μουρη...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ασε τις μικρες & κατεβα κατω,το καυλοραπανακι που σου αρεσε ηταν χτες μονο του στο σοι sea dragon...
Μονο που ειναι λιγο κοντουλα...  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ασε τις μικρες & κατεβα κατω,το καυλοραπανακι που σου αρεσε ηταν χτες μονο του στο σοι sea dragon...
Μονο που ειναι λιγο κοντουλα...  :2funny:
με βλεπω για τον μαρτιο μπικου...παρτης το μσν και πεστης οτι εχει θαυμαστη στην ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν μπορει να βγαλει βιζα και πληρωσει το εισητηριο της, γιατι να μην ερθει???

τι ειπα τωρα εεεε???  :2funny:
δεν ξερω ρε φιλαρακι,το βλεπω καπως να ερθει εδω.παει να πει οτι σοβαρευει το πραγμα,και δεν ειμαι για τετοια εγω.τελεια περασα μαζι της αλλα μεχρις εκει.δεν θελω παραπανω.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
με βλεπω για τον μαρτιο μπικου...παρτης το μσν και πεστης οτι εχει θαυμαστη στην ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny:
Mη με "φτιαχνεις" ειμαι ετοιμος να κοψω & το φαι στην Ελλαδα για να επιστρεψω το συντομοτερο...

Το βραδυ θα περασω να της δωσω "χαιρετισμους" απο σενα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Mη με "φτιαχνεις" ειμαι ετοιμος να κοψω & το φαι στην Ελλαδα για να επιστρεψω το συντομοτερο...

Το βραδυ θα περασω να της δωσω "χαιρετισμους" απο σενα...
πλακα πλακα αν κοψουμε καποια περιτα εξοδα εδω,ανετα κανουμε ταξιδακι εκει 2-3 φορες τον χρονο.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ω Λάκη-Λάκη  :dancing:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και τα βιντεάκια αλλά το Ιντερνετ όπως ξέρεις εδώ σέρνεται, αντιθέτως με τα μαμούνια που πάνε με χίλια.
Οπως ξέρεις οι περιγραφές και τα ποσταρίσματα παίρνουν πολύτιμο χρόνο αλλά είμαστε ορκισμένοι ανταποκριτές πρώτης γραμμής.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι όταν εισαι Ελλάδα το BTV και οι περιγραφές είναι ότι καλύτερο για να περάσει η βαρεμένη μας ώρα και να μας μεταφέρει νοερά στο μέτωπο του πολέμου.
Για αυτό θα συνεχίζουμε μέχρι τελικής πτώσης παρά τα ένα-δύο αρνητικά σχόλια (You know Bic )  ;)
Για skype on line θα το ανοίξω κατά τις 5 με έξι περίπου ώρα Πουκέτ.
Αντε κλείνω  γατί το Μπεμπέκ ξύπνησε και θέλει γάλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ω Λάκη-Λάκη  :dancing:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και τα βιντεάκια αλλά το Ιντερνετ όπως ξέρεις εδώ σέρνεται, αντιθέτως με τα μαμούνια που πάνε με χίλια.
Οπως ξέρεις οι περιγραφές και τα ποσταρίσματα παίρνουν πολύτιμο χρόνο αλλά είμαστε ορκισμένοι ανταποκριτές πρώτης γραμμής.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι όταν εισαι Ελλάδα το BTV και οι περιγραφές είναι ότι καλύτερο για να περάσει η βαρεμένη μας ώρα και να μας μεταφέρει νοερά στο μέτωπο του πολέμου.
Για αυτό θα συνεχίζουμε μέχρι τελικής πτώσης παρά τα ένα-δύο αρνητικά σχόλια (You know Bic )  ;)
Για skype on line θα το ανοίξω κατά τις 5 με έξι περίπου ώρα Πουκέτ.
Αντε κλείνω  γατί το Μπεμπέκ ξύπνησε και θέλει γάλα...

ποιος μπορει να πει αρνητικα σχολια για εσας τους δυο ρε παγκ,ειδικα τα δικα σου ποιηματα ειναι για να φτιαξουμε βιβλιο και να τα οικονομησουμε,ασε που δινεις ενα αψογο δειγμα των κοριτσιων εκει,που σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι ειναι ιεροδουλες,με την πραγματικη εννοια του λογου.οι κοπελες αυτες θα επρεπε να ανοιξουν σχολη,το πως θα πρεπει να φερονται οχι μονο οι ιεροδουλες,αλλα και οι περισσσοτερες αυζηγοι.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ποιος μπορει να πει αρνητικα σχολια για εσας τους δυο ρε παγκ,ειδικα τα δικα σου ποιηματα ειναι για να φτιαξουμε βιβλιο και να τα οικονομησουμε,ασε που δινεις ενα αψογο δειγμα των κοριτσιων εκει,που σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι ειναι ιεροδουλες,με την πραγματικη εννοια του λογου.οι κοπελες αυτες θα επρεπε να ανοιξουν σχολη,το πως θα πρεπει να φερονται οχι μονο οι ιεροδουλες,αλλα και οι περισσσοτερες αυζηγοι.
Ο pag πικρενεται καμια φορα με σχολια,γιατι ποσταρει φωτο για να ανεβασει τη διαθεση στο θρεντ, και οχι να πουλησει μουρη...
Το ποσο δυνατος "παικτης" ειναι το εχω  διαπιστωσει με τα ματια μου,καθως εχει ενα ταλεντο με τα κοριτσια εδω,ακομη & ψυχρες να ειναι αρχικα,τις μεταστρεφει,τους αλλαζει διαθεση...

Αυτο που με εχει εντυπωσιασει μαζι του ειναι το πως εν ριπη οφθαλμου "ξετρυπωνει" τα καλυτερα μωρα  :rockon:

Φιλε ετοιμασου για Βangkok,μεσα στον "χαμο" θα μεινουμε εκει.Η Νataree,sister του Τιλακ,μας εκλεισε ξεν/χειο κοντα Νανα  :grin:

Αντε να δουμε αν θα μου δωσει & μενα κανενα "ρεπουδακι"... :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Sarutday 11/12 Hello from raining Phuket - Χτεσινοβραδινό ρεπορτάζ:
Μουχλιάσαμε μάγκες, τουλάχιστον γλύτωσα μία ακόμη ομπρέλα.Νωρίς το βράδυ ο καιρός ήταν μιά χαρά.
Κάθε μεσάνυχτα και κάτι όμως αρχίζει το ψιλοβρόχι.Τα κορίτσια στον αγώνα φυσικά.Παντός καιρού!
Οι δε φαλάνγκ στον κόσμο τους.Η καλύτερή τους!Βροχή και ένα μπουκάλι στο χέρι.Μαγκιές κλανιές και κώλος
φινιστρίνι.Ενας τέτοιος μάγκας μέσα στο Roxy Agogo πήρε μία πατσαβούρα που μόλις κέρασα ποτό και της έταξε
μπαρφάιν(παλιός της customer).Φυσικά εκείνη πήγε αμέσως.Σαλτάρησα για τη ωμότητα του θέματος.Ζήτησα από
τη μαμασάνγκ τα λεφτά μου πίσω  :argue:
Αλλη καραπουτανάρα αυτή.Με κορόϊδευε μισή ώρα.Εκανα θέμα αλλά στα τέτοια τους, με γράψανε.
Και επειδή ένας Ταϊλανδός μπράβος με κοιτούσε επιθετικά  :knuppel: οπισθοχώρησα πληγωμένος και
στεναχωρημένος.Δεν ήταν η γκόμενα αλλά ο τρόπος.Λαμόγια μεγάλα οι κοπέλλες της νύχτας.
Παρέα στον Μπικ ήθελα να κάνω που είχε τρελλό μωρό στην αγγαλιά του αλλά είχε μόνο δύωρη άδεια από το τιλάκ.
Εμένα στο μυαλό μου δεν είναι καμία άλλη εκτός από την Ντάου  :tits:
Και απόψε θα είναι δικιά μου.Την είχα ειδοποιήσει άλλωστε αλλά έπρεπε να περάσω για τις υπογραφές.
Τα κορίτσια όλα εκεί.Παίξαμε και το παιχνίδι με τα ζάρια (Τζακ ποτ) εκείνο που χτες ξετίναξε την μπάνγκα
και τα σφηνάκια φεύγαν σφαίρες.Η νεαρή πιο όμορφη από χτες.Δεν εχω δει πιο ωραία φατσούλα για τα δικά
μου γούστα.Μου θυμίζει τρελλά την Wan μου της Πατάγιας του 2008,που δεν μπορούσα να ξεκολλήσω απο δίπλα της.
Απόψε είμαστε πιο συγκρατημένοι όμως.
Μετά από ένα ποτό πάμε και μία βόλτα.Στη παραδίπλα Soi αφού γλυτώνουμε από τα κοριτσοτραβήγματα καθόμαστε σε
μπαράκι που χορεύουν τρελλές υπάρξεις.Σκέψου λέει να πίνεις τη μπύρα σου και στη άδεια μπάρα να ξεφυτρώσουν
μουνάκια, να λικνίζονται για σένα και να σου δείχνουν τα  κουκλίστικα τους εσώρουχα.Ε...αυτό συμβαίνει εδω
στα μπαράκια της Πατόνγκ.Κατέβασα ένα μικρό με τέλειο ποδαράκι.Ποτάκι κερνάω και συνεχίζει τον χορό της ανάμεσ
και πάνω στα πόδια μου.Απογείωση!!! :happy:
Για μια στιγμή σκέφτομαι να απατήσω την Ντάου αλλά μου περνάει αυτή η σκέψη, αφού κατάλαβα ότι είναι ντίρλα
και μες την τρελλή μαου-χαρά.Τσεκ μπιν και δρόμο για τα μωρά μας.
Ο συναγωνιστής είπαμε έχει βάρδυα.Οπότε μένω μόνος για να παραλάβω το πακέτο με τα αστέρια.Θέλει ακόμα κάνα
μισάωρο μέχρι να σχολάσει.Έρχεται κοντά μου με χαμόγελο και γλύκες. :smitten:
Μόνο που την έχω δίπλα μου αρκεί.Ρίχνω και καμμιά ματιά μπας και ταιριάξει κορίτσι για τρίο, την ρωτάω και
εκείνη αλλά επειδή την βλέπω διστακτική το κόβω.Ωρα τρεις και κάτι την βουτάω από το χεράκι και πάμε για τη
δεύτερη νύχτα που έχω την τύχη να περάσω μαζί της.Νύχτα με πεφταστέρια.Daw...σαν να λέμε ζωντανή κούκλα.
Δεν το μετάνοιωσα καθόλου.Η βραδυά ακόμη πιο αισθησιακή.Με έστειλε εκεί που ενώνονται οι ουρανοί της
ευτυχίας και γίνονται επτά.Ολη τη νύχτα την πέρασα Σιαμαίϊκα μαζί της.Αμ γιατί έρχομαι στο Σιάμ...
Κορίτσια για φίλημα.Κορίτσια μάγισσες....!
Η δέκατη τρίτη μου νύχτα μόνο κακότυχη δεν ήταν.Μύθος!Η πραγματικότητα ήταν σαν παραμύθι.

Ευτυχώς βγήκε καλό πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες  γιατί δεν θα ξεκολλούσα από τη Σκατόνγκ.
Η συνέχεια επί της γνωστής ιστοσελίδας  :coffee:
Μέχρι τότε είστε όλοι καλά και τα ξαναλέμε. :rockon:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Aφιερωμενο στους λατρεις των ladyboys. Παντως αυτη ειναι η συνηθης καταληξη κοριτσιων που παραβαινουν κανονες μαγαζιων οπως να παιρνουν πελατη μετα το κλεισιμο του μπαρ για να μην πληρωσει ο γκομενος το barfine. Eγω εχω δει με τα ματια μου αναλογη τιμωρια την οποια παλι εκτελεσαν 2 ladyboy για το ιδιο αδικημα. Βιντεοσκοπηθηκε επισης ωστε να το δουν ολα τα κοριτσια του μαγαζιου.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
.....ασε που δινεις ενα αψογο δειγμα των κοριτσιων εκει,που σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι ειναι ιεροδουλες,με την πραγματικη εννοια του λογου.οι κοπελες αυτες θα επρεπε να ανοιξουν σχολη,το πως θα πρεπει να φερονται οχι μονο οι ιεροδουλες,αλλα και οι περισσσοτερες αυζηγοι.

www.crazypics.de/reiseberichte/] [/url]

[quote author=Pagtao ]Ενας τέτοιος μάγκας μέσα στο Roxy Agogo πήρε μία πατσαβούρα που μόλις κέρασα ποτό και της έταξε
μπαρφάιν(παλιός της cuastomer).Φυσικά εκείνη πήγε αμέσως.Σαλτάρησα για τη ωμότητα του θέματος.Ζήτησα από
τη μαμασάνγκ τα λεφτά μου πίσω  Argue
Αλλη καραπουτανάρα αυτή.Με κορόϊδευε μισή ώρα.Εκανα θέμα αλλά στα τέτοια τους, με γράψανε.
Και επειδή ένας Ταϊλανδός μπράβος με κοιτούσε επιθετικά  Knuppel οπισθοχώρησα πληγωμένος και
στεναχωρημένος.Δεν ήταν η γκόμενα αλλά ο τρόπος.Λαμόγια μεγάλα οι κοπέλλες της νύχτας.[/quote]

Aribaaaa!!!!!!!!!!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Pag,θα κανω "κυκλωτικη" κινηση,θα γυρισω κρυφα στην πατονγκ & θα σου "φαω" την Νταου  :2funny: :2funny:

Χτες βραδυ στο Roxy ειχα αγκαλιτσα μια γυναικαρα απο το Ισαν (mix Καμποτζη),η οποια αν μας εκανε την τιμη να εκθεσει την κορμαρα της σε Ελληνικο strip,Θα πεταγαμε εξω με τις "κλωτσιες" ολες τις μπουρουχορωσιδες,που το παιζουν  Ντιβες.
Το αστερι αυτο με το εκπληκτικο πρωσοπακι ηθελε 3000 λονγκ & 1500 σορτ,ενω ηταν καταδεχτικη σε οποιο παζαρι,απλα μου ειπε οτι αν παμε λονγκ,να την αφησω λιγο το πρωι να δει τον γιοκα της & μετα μαζι μου μεχρι να παει για δουλεια...
Δεν υπολογιζα εκεινη την ωρα ουτε Τιλακ ουτε τιποτα,παρα μονο την μυικη μου κουραση.Σε μια τετοια "Ιερεια" των αισθησεων επρεπε να αποδοθουν & οι αναλογες "Τιμες",χτες δεν θα ημουν "ανταξιος"...

Να... κατι τετοια μου αφηνουν κενα στο κατα τ'αλλα ομορφο "ταξιδεμα" μου στην ξελογιαστρα χωρα...

(πολλα τετοια κοριτσια ειναι καριολακια...οπως αυτη που περιεγραψε ο Pag.Η θεα -Καα το ονομα της- στην αρχη ηταν πολυ σφιγμενη.Προσπαθησα να την χαλαρωσω με γλυκολογα & το πετυχα,"χυθηκε"πανω μου & ενω την καλουσαν εδω κ εκει,αυτη παντα επεστρεφε σε μενα,χωρις μαλιστα να μου ζητησει αλλο ποτο,ουτε τιποτα...
Μαγκες παντα πετυχαινει,οταν οι γκομενες αξιζουν & σαν πρωσοπικοτητες.Καντε το & δεν θα χασεται ;))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom