Sarutday 11/12 Hello from raining Phuket - Χτεσινοβραδινό ρεπορτάζ:
Μουχλιάσαμε μάγκες, τουλάχιστον γλύτωσα μία ακόμη ομπρέλα.Νωρίς το βράδυ ο καιρός ήταν μιά χαρά.
Κάθε μεσάνυχτα και κάτι όμως αρχίζει το ψιλοβρόχι.Τα κορίτσια στον αγώνα φυσικά.Παντός καιρού!
Οι δε φαλάνγκ στον κόσμο τους.Η καλύτερή τους!Βροχή και ένα μπουκάλι στο χέρι.Μαγκιές κλανιές και κώλος
φινιστρίνι.Ενας τέτοιος μάγκας μέσα στο Roxy Agogo πήρε μία πατσαβούρα που μόλις κέρασα ποτό και της έταξε
μπαρφάιν(παλιός της customer).Φυσικά εκείνη πήγε αμέσως.Σαλτάρησα για τη ωμότητα του θέματος.Ζήτησα από
τη μαμασάνγκ τα λεφτά μου πίσω
Αλλη καραπουτανάρα αυτή.Με κορόϊδευε μισή ώρα.Εκανα θέμα αλλά στα τέτοια τους, με γράψανε.
Και επειδή ένας Ταϊλανδός μπράβος με κοιτούσε επιθετικά
οπισθοχώρησα πληγωμένος και
στεναχωρημένος.Δεν ήταν η γκόμενα αλλά ο τρόπος.Λαμόγια μεγάλα οι κοπέλλες της νύχτας.
Παρέα στον Μπικ ήθελα να κάνω που είχε τρελλό μωρό στην αγγαλιά του αλλά είχε μόνο δύωρη άδεια από το τιλάκ.
Εμένα στο μυαλό μου δεν είναι καμία άλλη εκτός από την Ντάου
Και απόψε θα είναι δικιά μου.Την είχα ειδοποιήσει άλλωστε αλλά έπρεπε να περάσω για τις υπογραφές.
Τα κορίτσια όλα εκεί.Παίξαμε και το παιχνίδι με τα ζάρια (Τζακ ποτ) εκείνο που χτες ξετίναξε την μπάνγκα
και τα σφηνάκια φεύγαν σφαίρες.Η νεαρή πιο όμορφη από χτες.Δεν εχω δει πιο ωραία φατσούλα για τα δικά
μου γούστα.Μου θυμίζει τρελλά την Wan μου της Πατάγιας του 2008,που δεν μπορούσα να ξεκολλήσω απο δίπλα της.
Απόψε είμαστε πιο συγκρατημένοι όμως.
Μετά από ένα ποτό πάμε και μία βόλτα.Στη παραδίπλα Soi αφού γλυτώνουμε από τα κοριτσοτραβήγματα καθόμαστε σε
μπαράκι που χορεύουν τρελλές υπάρξεις.Σκέψου λέει να πίνεις τη μπύρα σου και στη άδεια μπάρα να ξεφυτρώσουν
μουνάκια, να λικνίζονται για σένα και να σου δείχνουν τα κουκλίστικα τους εσώρουχα.Ε...αυτό συμβαίνει εδω
στα μπαράκια της Πατόνγκ.Κατέβασα ένα μικρό με τέλειο ποδαράκι.Ποτάκι κερνάω και συνεχίζει τον χορό της ανάμεσ
και πάνω στα πόδια μου.Απογείωση!!!
Για μια στιγμή σκέφτομαι να απατήσω την Ντάου αλλά μου περνάει αυτή η σκέψη, αφού κατάλαβα ότι είναι ντίρλα
και μες την τρελλή μαου-χαρά.Τσεκ μπιν και δρόμο για τα μωρά μας.
Ο συναγωνιστής είπαμε έχει βάρδυα.Οπότε μένω μόνος για να παραλάβω το πακέτο με τα αστέρια.Θέλει ακόμα κάνα
μισάωρο μέχρι να σχολάσει.Έρχεται κοντά μου με χαμόγελο και γλύκες.
Μόνο που την έχω δίπλα μου αρκεί.Ρίχνω και καμμιά ματιά μπας και ταιριάξει κορίτσι για τρίο, την ρωτάω και
εκείνη αλλά επειδή την βλέπω διστακτική το κόβω.Ωρα τρεις και κάτι την βουτάω από το χεράκι και πάμε για τη
δεύτερη νύχτα που έχω την τύχη να περάσω μαζί της.Νύχτα με πεφταστέρια.Daw...σαν να λέμε ζωντανή κούκλα.
Δεν το μετάνοιωσα καθόλου.Η βραδυά ακόμη πιο αισθησιακή.Με έστειλε εκεί που ενώνονται οι ουρανοί της
ευτυχίας και γίνονται επτά.Ολη τη νύχτα την πέρασα Σιαμαίϊκα μαζί της.Αμ γιατί έρχομαι στο Σιάμ...
Κορίτσια για φίλημα.Κορίτσια μάγισσες....!
Η δέκατη τρίτη μου νύχτα μόνο κακότυχη δεν ήταν.Μύθος!Η πραγματικότητα ήταν σαν παραμύθι.
Ευτυχώς βγήκε καλό πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες γιατί δεν θα ξεκολλούσα από τη Σκατόνγκ.
Η συνέχεια επί της γνωστής ιστοσελίδας
Μέχρι τότε είστε όλοι καλά και τα ξαναλέμε.