Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Μπικου δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα για τα δικα μου γουστα,το μωρο που εχει διπλα του ο Pagtao (αυτος με τη γκρι μπλουζα δεν ειναι?),ειναι πολλους οροφους πιο πανω απο το δικο σου... :grin:
Και για τα δεδομενα της Πατονγκ,πρεπει να ειναι απο τα ΤΟΠ της πιατσας τωρα...Θα το φορτωνα κι εγω χωρις συζητιση γιατι ειναι ΠΙΠΙΝΙ..
Ενω ο δικο σου "μεγαλοφερνει"..Εχει φατσα 30αρας και βαλε...
Βεβαια,γουστα ειναι αυτα... ;)
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... :grin:

ρε πιπι μπαμ κανουν και χαμπαρι δεν πηρες.  :2funny:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βγήκα έξω για περπάτημα-γυμναστική αλλά έπιασε βροχή.Στη διαδομή η καθιερωμένη συνομιλία με Ουντόν.
Η Νιτ είναι σαλταρισμένη και άφραγκη.Της είχα τάξει διακοπές και της την έκανα.Εχω τύψεις και ψιλοκαψούρα.
Ας πρόσεχε και εκείνη και εγώ.Εμπλεξα και δεν μου πάει να την χέσω.Ισως και να την συναντήσω για μία εβδομάδα
αλλά με τους όρους μου.

Αυτά για την επομένη εβδομάδα αφου αναχωρήσει και ο Μπικ που θα συναντηθούμε στη ταβέρνα σε λίγο για χαλβαδιάσουμε
τα μωρά μας που δουλεύουν εκεί.
Για την ώρα ρίχνει καρέκλες έξω :headbang: και είμαστε καθηλωμένοι.

Κουμπάρε δεν πήγα ακόμη στο Ίδρυμα που με έστειλες,όσο για το Ισάν ,μην ανοίγεις πληγές είναι μεγάλη ιστορία και
με πολλά επεισόδια...(BINBIR GECE...) :smitten:

Ποστάρω ακόμη μία ιερόδουλη για τους λάτρεις του BTV  που είναι παρηγοριά μεγάλη  όταν μετράμε μέρες ...πραγματικά!
  Φιλε η κοπελλα στην φωτο για μια ημερα πχ... ποσο κοστιζει?????

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
 Φιλε η κοπελλα στην φωτο για μια ημερα πχ... ποσο κοστιζει?????
Spider-man τα παιδιά αυτή την ώρα θα γυρνάνε και για να μην περιμένεις μέχρι αύριο που θα ανοίξουν το pc, ο Pagtao στην προηγούμενη σελίδα είπε τα εξής
"Με του που μπήκαμε στο πρώτο μπαρ η ματιά μου διασταυρώνεται με τα
χαμογελαστά μάτια της Kunee με έμελλε να είναι η αποψινή μου Ιερόδουλη.Το ένοιωσα αμέσως προτού την πλησιάσω.
Είναι και το ένστικτο που με οδηγεί και με τον καιρό βοηθάει να εντοπίσω τις καλές την κατάλληλη στιγμή.
Timing!Λες και την ήξερα από καιρό.Δε χρειάστηκε ούτε ψηστήρι ούτε χρηματική συμφωνία.Την έκοψα για πάνω από χήνα
αλλά όχι πάνω από δύο.Ούτε με ρώτησε ούτε τη ρώτησα.Ημουν χαρούμενος και είχε θετικότατη αύρα.Κορμί τέλειο λιγο
ψηλή,φατσούλα και με διάθεση άριστη.Αγγλικά πολύ καλά για Τhai και μορφωμένη,τι άλλο ήθελα...!
Η φίλη της αζευγάρωτη, την κόβω αλλά δεν εγκρίνεται για τρίο, σιγά μην είχα και δυνάμεις...
Εμεινε μέχρι τις μία το μεσημέρι.Μπουμ μπουμ,ποτάκια ντουσάκια και ξανά μανά..Αχ...this is life!!
Μάλιστα χειροκρoτούσε στο τέλος και φώναζε με χαρά....I finish-I finish...!!!Κοριτσάρα εσύ...
Το μεσημέρι τη ξύπνησα να ξεκολλήσει από το κρεβάτι.Είχε ήλιο και η θάλασσα μας καλούσε.Σκεπτόμουν πόσα να της δώσω μια και δεν κάναμε συμφωνία.Τις ρίχνω ενάμισυ,της λέω ότι θα την ξαναδώ σήμερα και αφού με ευχαριστεί την κάνει για room και εγώ για παραλία που σήμερα ήταν τρέλλα
"
που σημαίνει ότι η κορασίδα πήρε 35 ευρώ περίπου για τη μέρα και είπε και ευχαριστώ very good deal και για Πουκέτ

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
Ενα αλλο "προβλημα" που εχω ειναι η Κάυ,συνκατοικος του Τιλακ,η οποια με κυνηγαει "ανελεητα" αρκετο καιρο τωρα.Μιλαμε για την ΚΟΡΜΑΡΑ.Σφικτο τελειο σωμα,καυλιαρα γυναικα,μετριο πρωσοπο.
Παρ οτι μου λεει οτι δεν θα πει κουβεντα...εγω δεν το αποφασιζω.Θελω ομως να τη σκισω ειναι τρελα το πουτανακι...

Φιλε Μπικ,οντως το προβλημα σου ειναι Μεγαλο!!!!!μακαρι να ειχαμε και εμεις τετοια προβληματα σαν και σενα και τον Pagtao!!!!!Δεν μας  :shit: λεω εγω!!!!!!!!
Παντως μου φαινεται παραξενο ενω ξερει οτι "ειστε μαζι" να σου την "πεφτει"
Υπαρχει και ενας ηθικος κωδικας που λεει οτι "δεν την πεφτουμε σε τιλακ της κολλητης μας"

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
με κλειστα ματια συμφωνω με τον ΠΙΠΙ μας...το δεξιο μωρο ειναι σκαλες ανωτερο χωρις να θελουμε να θιξουμε το συναγωνιστη αφου μπορει απλα να μην προλαβε το "καλο" ;)

anaferomai στα 2 μωρα που ανεβασαν ο pagtao kai o bikou

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
Οι Bee & Beer είναι τραβελίδια...Sisters δεν είναι ώ Μπιγκ (Μεγάλεεεε...) απλά τις κολλητές τους τις λένε αδελφές από αγάπη και σεβασμό.Αν δεν μας την έσπαγε Η Ρώσικη αρκούδα ίσως και δοκίμαζα την Μέλισσα. :s&m_1:

Τώρα εδώ που τα λέμε τα τσουτσουνοκόριτσα είναι και τα ομορφότερα εδω στη Πατόνγκ.
Οι άλλες απλά φέρουν πάνω τους μία κερδοφόρο τρύπα. :crazy:

Την Ντάου σκέπτομαι για σήμερα όπως λές κορμί θανατηφόρο αλλά η κάθε βραδιά είναι διαφορετική και γεμάτη εκπλήξεις... :2on1:

Στη φωτό τα προχθεσινά κορίτσια μου δείχνουν τι θα ακολουθήσει
                   :smitten: :bounce-glasses: :smitten:

Μην το λες!!!!!Μην το λες!!!!

Για δες 2 "αγορακια" απο Πατταγια

ΑΜΥ
http://[URL unfurl="true"]www.ladyboyamy.com/thumbs/ladyboy-amy-25.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ladyboyamy.com/thumbs/ladyboy-amy-22.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ladyboyamy.com/thumbs/ladyboy-amy-07.jpg[/img[/URL]]

[b]ΝΙΚΚΙ[/b]
[img]http://img204.imagevenue.com/loc533/th_88243_22_123_533lo.jpg
post-1527-1192019804.jpg

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε πιπι μπαμ κανουν και χαμπαρι δεν πηρες.  :2funny:
Ναι..Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδιαιτερη εφεση στο να τα ξεχωριζω,γιατι δεν εχω ουτε κανει ΠΟΤΕ παρεα με αγοροκοριτσο...
Τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι...
Αλλοι που κανουν συνεχως παρεα και ενιοτε μοιραζονται και το κρεββατι μαζι τους,εχουν μεγαλυτερη εμπειρια και τα ξεχωριζουν πολυ ευκολα ακομα και απο μια φωτογραφια...
Εγω δυστυχως οχι... ;)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Στο κρεββατι ΟΧΙ, αλλα οπουδηποτε αλλου, ανετα θα εκανα παρεα με "αγοροκοριτσα" σαν τα παραπανω.... Και φυσικα θα εβγαζα μαζι τους ΠΟΛΛΕΣ φωτο για να εχω να δειχνω στους φιλους μου εδω ( που κι αυτοι δεν ξερουν να τα ξεχωρισουν... ;) )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι Bee & Beer είναι τραβελίδια...Sisters δεν είναι ώ Μπιγκ (Μεγάλεεεε...) απλά τις κολλητές τους τις λένε αδελφές από αγάπη και σεβασμό.Αν δεν μας την έσπαγε Η Ρώσικη αρκούδα ίσως και δοκίμαζα την Μέλισσα. :s&m_1:

Τώρα εδώ που τα λέμε τα τσουτσουνοκόριτσα είναι και τα ομορφότερα εδω στη Πατόνγκ.
Οι άλλες απλά φέρουν πάνω τους μία κερδοφόρο τρύπα. :crazy:

Την Ντάου σκέπτομαι για σήμερα όπως λές κορμί θανατηφόρο αλλά η κάθε βραδιά είναι διαφορετική και γεμάτη εκπλήξεις... :2on1:

Στη φωτό τα προχθεσινά κορίτσια μου δείχνουν τι θα ακολουθήσει
                   :smitten: :bounce-glasses: :smitten:
αγαπητε παγκταο το αριστερο ειναι κοριτσι;αν ναι στειλε κανα τηλεφωνο  :grin: λεω να κανω εφοδο κανα 15θημερο παλι.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητε παγκταο το αριστερο ειναι κοριτσι;αν ναι στειλε κανα τηλεφωνο  :grin: λεω να κανω εφοδο κανα 15θημερο παλι.
Kοριτσι ειναι.Δεν χρειαζεται τηλεφωνο.Σοι sea dragon 7o μπαρακι στο βαθος... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια κανα βιντεακι, με τις γκομενες στα μπαρακια, εχει τραβηξει καποιος?? να δουμε και εμεις, πως ειναι τα πραγματα, εκει που δεν θα παμε.. ποτε μερικοι απο εμας..

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
με κλειστα ματια συμφωνω με τον ΠΙΠΙ μας...το δεξιο μωρο ειναι σκαλες ανωτερο χωρις να θελουμε να θιξουμε το συναγωνιστη αφου μπορει απλα να μην προλαβε το "καλο" ;)

anaferomai στα 2 μωρα που ανεβασαν ο pagtao kai o bikou
Johny τα περι ου ο λογος ειναι "κοριτσια" με extra εξαρτηματα...
Πλακιτσα καναμε με τον Pag.Αν ηθελα τσουτσουνομωρο, εχω ενα καλο που δουλευει σερβιτορα & με γουσταρει τρελα & δεν "παιρνεται" απο δω κι απο κει.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε Μπικ,οντως το προβλημα σου ειναι Μεγαλο!!!!!μακαρι να ειχαμε και εμεις τετοια προβληματα σαν και σενα και τον Pagtao!!!!!Δεν μας  :shit: λεω εγω!!!!!!!!
Παντως μου φαινεται παραξενο ενω ξερει οτι "ειστε μαζι" να σου την "πεφτει"
Υπαρχει και ενας ηθικος κωδικας που λεει οτι "δεν την πεφτουμε σε τιλακ της κολλητης μας"
Λακη & εγω αυτο ηξερα,οτι οι φιλες δεν κανουν τετοια μεταξυ τους.αλλα ελα ομως που με εχει τρελανει στο κυνηγητο...
Τελικα δεν θα τη κανω τη μαλακια οσο & να με καυλωνει η σεξοβομβα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδια κανα βιντεακι, με τις γκομενες στα μπαρακια, εχει τραβηξει καποιος?? να δουμε και εμεις, πως ειναι τα πραγματα, εκει που δεν θα παμε.. ποτε μερικοι απο εμας..
να μην λες οτι δεν θα πας.μαζεψε κανα φραγκο,κοψε περιτα εξοδα και πηγαινε.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Πριν κανενα μισαωρο εδιωξα το καυλοπιπινο που τσιμπησα το βραδυ απο μπαρακι μπροστα στη Τιger.
Στην αρχη οταν την εβαλα στο δωματιο δεν ειχα & πολυ ορεξη να την "καρφωσω",γιατι το "εργαλειο" ειναι "τραυματισμενο" απο την προηγουμενη λυσαρα...
Πιασαμε λοιπον την κουβεντα και πες πες, το μωρακι ανοιχτηκε και ειχαμε μια "ψυχαναλυτικη" συζητησουλα που κατεληξε σε κλαματακια...
Η κουκλιτσα ανοιχτηκε για πρωην γκομενο που την ταλαιπωρησε & τη χρεωσε με αρκετες χιλιαδες μπατ κτλ κτλ.
Ηταν τοσο γλυκια αλλα & τοσο προβληματισμενη,που ουτε καν μου περασε απο το μυαλο οτι θα καταληγαμε στο κρεβατι.Ετσι της εβαλα 300 μπατ στο χερι & εκανα να τη διωξω...
Κλεινω τη πορτα,μου χτυπαει στο λεπτο να της ανοιξω,λεω κατι ξεχασε.
Πεφτει πανω μου & αρχιζει να με φιλαει παθιασμενα σπρωχνοντας με στο κρεβατι.Ηταν ενα γρηγορο αλλα "εντονο", παθιασμενο πηδημα.Παρ ολη την κουραση,το ξενυχτι κλπ "τελειωσαμε" & οι 2 ομορφα...

Δεν πολυλογω αλλο.Της εβαλα στην τσαντουλα της 1500 & δεν τα επαιρνε...
Επεμεινα... επεμενε...
Τελικα ενω νομιζα οτι τα πηρε, φιληθηκαμε,την πηγα ως το ανσανσερ και γυρνωντας βρισκω το χιλομπατο πανω στον παγκο του δωματιου !!!!

Υπ' οψιν οτι αρχικα μου ειχε ζητησει 3000 Lt κ 2000 sort !!!

Tα συμπερασματα δικα σας...
Την πεφτω για υπνο,ξημερωσε...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πριν κανενα μισαωρο εδιωξα το καυλοπιπινο που τσιμπησα το βραδυ απο μπαρακι μπροστα στη Τιger.
Στην αρχη οταν την εβαλα στο δωματιο δεν ειχα & πολυ ορεξη να την "καρφωσω",γιατι το "εργαλειο" ειναι "τραυματισμενο" απο την προηγουμενη λυσαρα...
Πιασαμε λοιπον την κουβεντα και πες πες, το μωρακι ανοιχτηκε και ειχαμε μια "ψυχαναλυτικη" συζητησουλα που κατεληξε σε κλαματακια...
Η κουκλιτσα ανοιχτηκε για πρωην γκομενο που την ταλαιπωρησε & τη χρεωσε με αρκετες χιλιαδες μπατ κτλ κτλ.
Ηταν τοσο γλυκια αλλα & τοσο προβληματισμενη,που ουτε καν μου περασε απο το μυαλο οτι θα καταληγαμε στο κρεβατι.Ετσι της εβαλα 300 μπατ στο χερι & εκανα να τη διωξω...
Κλεινω τη πορτα,μου χτυπαει στο λεπτο να της ανοιξω,λεω κατι ξεχασε.
Πεφτει πανω μου & αρχιζει να με φιλαει παθιασμενα σπρωχνοντας με στο κρεβατι.Ηταν ενα γρηγορο αλλα "εντονο", παθιασμενο πηδημα.Παρ ολη την κουραση,το ξενυχτι κλπ "τελειωσαμε" & οι 2 ομορφα...

Δεν πολυλογω αλλο.Της εβαλα στην τσαντουλα της 1500 & δεν τα επαιρνε...
Επεμεινα... επεμενε...
Τελικα ενω νομιζα οτι τα πηρε, φιληθηκαμε,την πηγα ως το ανσανσερ και γυρνωντας βρισκω το χιλομπατο πανω στον παγκο του δωματιου !!!!

Υπ' οψιν οτι αρχικα μου ειχε ζητησει 3000 Lt κ 2000 sort !!!

Tα συμπερασματα δικα σας...
Την πεφτω για υπνο,ξημερωσε...
Μαγκα,το μονο που εχω να πω,ειναι οτι εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
Δυστυχως οι περισσοτεροι,θα πηδουσαν και μετα οταν θα "επεμενε" η γκομενα να κερασει το πηδημα,θα την εκαναν γαργαρα...
Και να ξερεις οτι αυτες οι συμπεριφορες,ΔΕΝ μενουν "κρυφες"...Η Πατονγκ ειναι ενα μικρο χωριο και αυτα μαθαινονται...Ειδικα οταν προκειται για γκομενες που δουλευουν σε ενα συγκεκριμενο χωρο και δεν ειναι freelancers...Να εισαι σιγουρος οτι οταν θα ξαναπας στο ιδιο μπαρακι,θα το ξερουν ολες οι γκομενες που δουλευουν εκει καθως και στα γυρω μπαρ...
Σου μιλαω εκ πειρας...Το κουτσομπολιο μεταξυ τους παει συννεφο...Μεχρι και ποσο τον εχεις ξερουν τωρα... :grin:
Σημερα το βραδυ πηγαινε να τη κερασεις 1-2 ποτα...Δε χρειαζεται να τη φορτωσεις...Απλα να της δειξεις για αλλη μια φορα οτι εισαι αρχοντας και οχι "τζαμπαγαμης"... ;)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Σωστος ο pipino ! ;)

Και εσύ Μπικ μια χαρα εξηγηθηκες στην κοπελα! Παντως απο την συμπεριφορα της τη χθεσινη, εγώ τρια συμπεράσματα βγαζω :

1) ή εσύ να είσαι πολύ κούκλος και γόης και η κοπέλα να σε συμπαθησε πραγματικα (οποτε σε αυτη την περιπτωση ΔΕΝ χρειαζεται να εισαι Ταυλανδη... Θα τα βγαζεις ανετα περα και οπου αλλου πας...)

2) ή η κοπελα ευχαριστηθηκε τοσο πολυ που εκατσες και την ακουσες και την "παρηγορησες" στο προβλημα της, και δεν ησουν ενας απο το τσουρμο που θα κοιταζαν να περασουν καλά ΜΟΝΟ για τον εαυτο τους, να πηδηξουν την κοπελα και μετα να την διωξουν αλλα Γαλλικα

3) ή μπορει η κοπέλα (λεω ΜΠΟΡΕΙ) να ειναι από "καλή" παστα και να μην κανει συνεχεια αυτη την δουλεια αλλα μονο οταν αναγκαζεται οικονομικα, και να "δενεται" περισσοτερο με ανθρωπους που εχουν χαρακτηρα και προσωπικοτητα και δεν ειναι οπως οι ηλιθιοι σαβουρογαμηδες-λιγουρια Ευρωπαιοι.... Οποτε σε αυτη την περιπτωση εχεις πετυχει λαυράκι και θα πρεπει να την ξανασυναντησεις ΣΙΓΟΥΡΑ !  :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παρασκευή μεσημέρι στη συννεφιασμένη Πατόνγκ.
Θα ρίξω την καθημερινή ανταπόκριση και μετά μασαζάκι.Θάλασσα σήμερα δεν έχει.
Μη πιάσει βροχή και αγοράσω πάλι ομπρέλα.Ετσι έγινε και χτες το βράδυ.Στο τέλος θα πουλάω ομπρέλλες
να συμπληρώσω τα μαμισιάτικα... :headbang:
Για πάμε πίσω λοιπόν να δούμε τι σενάριο έπαιξε στην δωδέκατη από τις εξήντα μου και μία νύχτες στο Σιάμ.
Ωρα δεκάτη βραδινή με ψιλόβροχο.Θα συναντηθούμε στη τελευταία ταβέρνα του γνωστού Soi.Εκεί δουλεύει
η Ον που μας δήλωσε ότι είναι από το Λάος.Μαυροτσούκαλη κορμάρα με τρελλά νάζια.Πολλά δύσκολη.
Την παλεύω τρεις μέρες και όλο με πάει για την επομένη.Επίσης δουλεύει ένα κοριτσοαγοράκι που
καταλαβαίνει Ελληνικά η Τζέη ή Τζιμάκος... :s&m_2:
Μετά τα τρελλά καβούρια και τα σχετικά την κάνουμε για εκεί που σχεδίαζα από χτες...
ο Μπικ το δήλωσε παραπάνω.Με έχει μάθει πια.Για το μωρό κάτω απο την Tiger μιλάμε, την Ντάου. :smitten:
Παίζουν και άλλα μωρά εκεί.Κουκλίτσες όχι κλασάτες αλλά πρώτα στη βαθμολογία αυτές τις μέρες.
Δοκιμάσαμε παντού.Βρε τι Go-gos τι ορθάδικα και χοροπηδηχτάδικα.Νιέντε. :crazy:
Ανοιξε μάλιστα και Baccara.. πρώτη φορά το είδα.Μην κάνετε τον κόπο να ανέβετε.
Καμαράκι μια σταλιά δύο επί τρία. Και μέσα τέσσερα νούμερα να νομίζουν ότι χορεύουν.
Σπάνια τα πιπινομωρά.Για μπουμ-μπουμ χιλιάδες που στη Ελλάδα θα ήταν ανάρπαστες...να και γιατί δεν μας
αφήνουν εύκολα να τις κατεβάσουμε κάτω.... :knuppel:
Η Ντάου ήταν πιο φιλική τώρα.Της είπα κατευθείαν ότι την θέλω.Το αλισβερίσι εκεί έχει ως εξής:
Καμμιά χορεύτρια δεν φεύγει με πελάτη αν δεν πάει η ώρα δύο.Δύο και ένα πληρώνεις 500 bf και μετά όσα
συμφωνήσεις με το κορίτσι.Συνήθως 2Χ ST,3X LT.Μετά τις τρεις καταργείται ο φόρος και έρχεται μαζί
σου δωρεάν, εννοείται τα μαμισιάτικα ισχύουν.Ετσι κανονίσαμε και εμείς.After three καταστάσεις  :rockon:
Μέχρι τότε φυσικά μας τα πήρανε κανονικά εις τριπλούν από τα κεράσματα.Χαλάλι τους.Με τέτοιο
λογαριασμό είχαμε για πάνω από δύο ώρες επτά οκτώ μωρά στην παρέα μας.Περάσαμε μακράν το καλύτερο
βράδυ μέχρι στιγμής εδώ.Ο Μπικ δεν ήξερε ποιαν να πρωτοπάρει.  :think: Το ίδιο και εγώ αν και είχα κλείσει
την Daw. Πάμε και μιά βόλτα στη Tiger Disco για μια μπύρα.Που να συγκεντρωθώ...το μυαλό μου ήταν
κάτω στο αστέρι  :kissass:
Αφήνω την μπύρα στη μέση και κατεβαίνω τις σκάλες.Χαρούλες πάλι τα κοριτσάκια..εμ που θα βρήσκαν
τέτοιους χουβαρντάδες φαλάνγκ.Το γνωστό σκηνικό.Αν δούνε πελάτες να ξοδεύουν την πεφτουν όλες στο
τραπέζι τους. :grouphug:
Ο Μπίκ τα πήρε στο κρανίο  :tickedoff:.Ευτυχώς έφτασε η πολυπόθητη ώρα τρεις.Πιο καλά να ερχόμαστε στις δύο
να μπαρφανιάζουμε ένα μωρό και άντε γειά.Πολύ πιο φτηνά θα ήταν έτσι, η διασκέδαση όμως...
Εγώ προτιμώ μία νύχτα ρεπό και μία δώστα όλα παρά κάθε μέρα μπουμ-μπουμ ανοχής χωρίς ποτάκια και
κεράσματα. :boobies: :dancing: :boobies:
Μπικ θέλω μωρά τριγύρω μου του φωνάζω, αυτός κέρδισε στα ζάρια την δικιά του που ήταν και αυτή που
γουστάριζε.Πιο πριν στη Soi Dragon συναντήσαμε την Ομ με φίλη καραμπινάτη.Τρελλαθήκαμε.... :helpplea: :headbang:
Τις κλείνουμε για την επομένη.
Πρόβλημα. :idiot: Σήμερα υποσχέθηκα στην ΑΕ, δεν ξέρω πως θα πάει η Ντάου, στο μυαλό μου είναι η Νιτ ακόμα
και δεν ξέρω τι θα κάνω.Βοήθεια Λάκη!! :helpplea:
Με καμάρι παρελάζω στην Μπαγκλά.  :bounce-glasses:
Το μωρό στριμωγμένο κάτω από την ομπρέλα και μέσα στην αγγαλιά μου.
Οταν βρέχει έχω καλή παράδοση τελικά.Ο θυρωρός του ξενοδοχείου μου τα έχει παίξει  :new_shocked:,
μια με βλέπει μόνο και μια με δύο.Μια σόλο και την επομένη με θεά.Φαλάνγκς...θα σκέπτεται... :idiot:
Τώρα αυτό το κουκλάκι τι θα το κάνω.Να το χαιδεύω όλη νύχτα ή να μην κοιμηθώ και να το χαζεύω σε
μετανυχτική ιεροτελεστία.Να το φιλάω από την κορφή ως τα νύχια μέχρι το πρωί;Υπάρχει θέμα.
Και μου το έλυσε αυτή πηγαίνοντας στο μπάνιο.Επέστρεψε σαν τριαντάφυλλο σε ανοιξιάτικο δροσερό πρωινό.
Ανοίγει το ψυγείο και με ρωτάει τι θα πιούμε.Εχω ακόμα εκείνες τις Singha.Τελικά μόνο αχρείαστες δεν
ήταν.Τραβάμε τζούρα, μου λέει και "γειά μας" που της το έμαθα και τρέχω για ντουσάκι.
Επιστρέφω και εγώ στα λευκά.Τι,μόνο αυτές θα το παίζουν χιονάτες;
Τελειώνω με μια ρουφηξιά την υπόλοιπη μπύρα και σαν λύκος ουρλιάζω κάτω από πανσέληνο.Απαλλάσομαι από
τη λευκή μου γούνα και ορμάω να κατασπαράξω το κοριτσάκι.Πίσω από το λευκό της πανωφόρι ξετυλίχτηκε
το νεανικό και απίθανο της κορμάκι.Και καμπύλες το μωρό και στηθάκι μαγικό με ρωγίτσες lollipop!.
Αχ πόση χαρά μου έδωσε... :happy:
Της έβαλα και Thai music, τι άλλο ήθελε.Με την μουσική τους τα κορίτσια μας καυλώνουν πιο πολύ.Ετσι και τούτο.
Βάλθηκε να με αποτελειώσει.Αμ δε!Είχα καβάτζα δυνάμεις.
Χτες ζέσταινα πάγκο αλλά απόψε έβαλα φωτιά.Το μικρό με απογείωσε.Αφού το λάτρεψα και το προσκύνησα
αρκετή ώρα της έδωσα ορεκτικό φράουλα.Συνταγή που πάντα πετυχαίνει.Κάτι ψήνεται και απόψε το κυρίως
πιάτο έχει Αστερία με γλυκειά γαλαξιακή σάλτσα και επιδόρπιο κρέμα του πυροσβέστη.
(Που τα βρήσκω ο λεηντυμπόης, φαντάζεστε τις ενδείξεις της λίμπιντο....)
Την κατάλληλη στιγμή την επισκέπτομαι και στα ενδώτερα της ψυχούλας της.Μετά από τα δικά μου χάδια
και φιλόξενη ήταν και ζεστή και γλυκειά και απίστευτα ερωτική.Αφού την λάτρεψα σε όσες φιγούρες
θυμόμουν αλλά και σε καινούριες, έλυσα και ένα σωρό μαθηματικές εξισώσεις μπας και κρατήσει αιώνια
αυτη η πτήση για τα άστρα.
Το πεπρωμένο αναπόφευκτο.Από μέσα μου ξεκίνησε ο χείμαρρος της ευτυχίας να χαρίσει σε εκείνη και
μένανε την ολοκλήρωση και το τέλειο ερωτικό πάντρεμα.Επιδόρπιο ώς ανωτέρω... :pipa3:
Τα τρελλό σέρβις στο κοσμοδρόμιο του δωματίου επαναλήφθηκε όπως το πρωτόκολλο όριζε μετά από ολιγόωρη στάση.
Στο ενδιάμεσο δεν είχαμε ούτε την ιστορία της ζωής της ούτε της δικιάς μου.Αγκαλίτσες και φιλάκια
μόνο.Νανούρισα το μωρό με χίλια φιλιά.Ξωτικό... :zzzzz:
Λίγο πριν τις δέκα σηκώνεται και ντύνεται.Θα φύγει πιο νωρίς από ότι είχαμε πει.
Την ήθελα να μείνει μέχρι τον άλλο μήνα..Το πρωί είναι εξίσου όμορφη.Μου ρωτάει πόσα θα της δώσω,
το σκέπτομαι και τις ρίχνω δυό χηνόπουλα.Και Kop kun ka η δεσποινίς.(Thanks much)
Είχαμε συμφωνήσει τρια αλλά για λονγκ τάιμ,πάνω από οκτώ ώρες.Τέλος πάντων δεν είμαι παταξής
ούτε και τζαπατζής πάντα πληρώνω ότι πέρνω και έχω τη συνείδηση μου ήσυχη.Εκείνη άξιζε την
αμοιβή της και με το παραπάνω.Θα την ξαναπάρω σίγουρα και μάλιστα με την φίλη της.Εχει κανονιστεί.

Για σήμερα όμως τα έχω μπλέξει  :hmm: .Χρειάζεται σκέψη και ηρεμία.Θα μιλήσει η πείρα φυσικά. :woldman:

Από Πατόνγκ σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom