Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εμφανίστηκε απαράδεκτος λουβιάρης Ρώσος ή δε ξέρω τι, ένα μαλάκας που βούτηξε τον
μελισσουργό σαν να ήταν ζώο.Δεν σεβάστηκε ούτε μαγαζί ουτε παρέες.Σκέψου να ήμασταν τίποτα τσαμπουκάδες τι θα
πάθαινε, αν και πρέπει να αποφεύγουμε φασαρίες.Οι Ταιλανδοί τέτοια περιμένουν για να τα κονομήσουν.Σπάστηκα αν
και το κατόη ζήτησε ευγενικά συγνώμη, είναι πελάτης που έρχεται κάθε μέρα μου είπε, στα τέτοια μου, λογαριασμό και
φεύγουμε.
Ναι και σε εμένα το πρώτο βράδυ στo walking street club την έπεσα σε ένα μωρό μα τι μωρό, με τεράστιους  :tits2: ευγενικότατα πάντα και εκεί πάνω στο ψήσιμο σκάει ένας παππούς αγγλοσάξονας μάλλον και την πιάνει από το χέρι σπρώχνοντάς σχεδόν να την πάει στον φίλο του το σαουδάραβα από ότι μου είπε και ο φίλος μου που είμασταν μαζί αλλά μάλλον δεν γούσταρε τα σίγουρα $$$ του σαουδάραβα και προτίμησε την παρέα μου, του κράταγε σθεναρή αντίσταση και τους έστειλε και τους δύο για τσάι, εγω δεν έκανα τίποτα παρόλο που μου την έσπασε ούτε τσαμπουκάδες ούτε τίποτα, δεν είμαι και τέτοιος τύπος, απλά άφησα την γκόμενα να επιλέξει  :grin: να πω ότι δεν το χάρηκα θα πω ψέματα, να τη και η Aee για να ανεβάσουμε και καμιά φωτογραφία
Δεν μπορώ να καταλάβω επειδή μου ξαναέτυχε κάτι ανάλογο στο insomnia αυτούς που ενώ βλέπουν ότι κάποιες γκόμενες είναι καβατζομένες πάνε και τις τραβολογάνε για να τις πάρουν μαζί τους  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• DSC00016.JPG
    DSC00016.JPG
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρχιμηχανικέ έτσι είναι, μου έχει τύχει κι άλλες φορές.Η αλήθεια είναι ότι και εγώ καμμιά φορά γλυκοκοιτάζω μωρά
αλλονών (όπως του Ρώσου την τίγρη προχτές) σλλά ποτέ δεν πιάνω ή ενοχλώ.Δεν γουστάρω  :argue: αλλά ούτε και  :knuppel: :police:
Αντε κατέβα στο ψαροχώρι να πάμε για παραγάδι :rockon: :rockon: :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Pagtao πλησιάζει και μένα η ώρα μου 22 και σήμερα, τόσους και τόσους διαβάζω που κατεβαίνουν 5 μήνες από τότε που γύρισα
επιτέλους ήρθε και σειρά μου  :2funny:  χώρια που μάλλον θα κατέβω στο χωριό με παρέα τελικά, ε με τόση διαφήμιση που έχω ρίξει στην Ταιλάνδη λογικό και όχι μόνο με αυτούς που θα κατέβω αλλά και αργότερα μέσα στο χρόνο άλλους από δουλειά, φιλικό περιβάλον και όχι μόνο για σεξοτουρισμό αλλά και οικογένειες και γυναικοπαρέες που θα κατεβούν Ταιλάνδη κανονικά θα πρεπε η Ταιλανδική κυβέρνηση να μου κάνει δώρο τα εισιτήρια τουλάχιστον για τόσο κόσμο που κατεβάζω κάτω  :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
παιδιά τα εισιτήρια από ΒΚΚ για πουκέτ πόσο έχουν;
το πιο φθηνό πάνε-έλα είναι στα 240 ευρά...
κάπου είχα διαβάσει όμως ότι είναι φθηνά και μου φαίνονται πολλά
30-40 ευρω απο AirAsia...Αν και παιζει ρολο ποτε θα τα κλεισεις...Αν πας τελευταια στιγμη,θα το πληρωσεις πολυ ακριβοτερα...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και για οσους δεν καταλαβαν,αυτος με το καρο πουκαμ.ειμαι εγω :grin:
Ενα απο τα καλυτερα καυλοπιπινα της πατονγκ ειναι  η χορευτρια που περιεγραψε πιο πανω ο Pag.
Koρμαρα σφικτη καμπυλωτη... & προσωπακι να χανεσαι... μιλαμε για μωρο το οποιο πρεπει να εχεις περισσιες δυναμεις για να το "απολαυσεις".
Σε βλεπω φιλε Pag να την σκιζεις τη μικρη...

Το χθεσινο μου "μινιον" ντελικατο καυλακι,με εβγαλε Of... Δεν ντρεπομαι να το πω αλλα με ξετιναξε :s&m_2: :s&m_2: Οσο "ευθραυστη" φαινοταν στο ματι & στην "αφη" τοσο & παραπανω "σκυλα" ηταν στο γαμησι.
Μ' αρεσε μαλιστα που στην αρχη προσπαθησα να ειναι τρυφερος μη τυχων και μου "σπασει"...
Δεν προλαβαινα να παρω ανασα απο το ενα "μανικι" & τον επαιρνε στο στομα ξανα ενω ετοιμαζε το "σκουφακι" για τον επομενο "γυρο".
Καμια 10 καποτες μου "κοστισε" η ιστορια,γιατι οταν καταλαβαινε οτι θα την "ζωγραφισω" εσκιζε το λαστιχο με τα δοντια για να τα παρει στο προσωπο :pipa2:
Κατα τις 9 το πρωι,αφου τα "ειδα" ολα,ξαποστασαμε για υπνο.
Σε καμια δυο ωρες παλι τα ιδια...
Αποτελεσμα... 3 βαρβατες εκτονωσεις για μενα και αρκετοι "μωλοπες" στο εργαλειο...
Α ρε Pag & πανω που λεγαμε οτι ειναι αδυνατο να ριχνεις συνεχωμενα "μανικια", η καυλιαρα η Εν με εβγαλε ψευτη...
Το μεσημερακι δεν ηθελε να φυγει,παρολο που το Τιλακ μου.εσπασε τα τηλεφωνα...
1500 ειχε ζητησει,2000 παρα κατι της εδωσα,γιατι ηταν μαζι μου με την "ψυχη" της.
Για να κανω & λιγη πλακα.Αυτη εχυνε συνεχεια,της γυρνουσαν τα ματια & ειχε "σπασμους" & πηρε και 1 2χιλιαρο.ενω εγω δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου... :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και για οσους δεν καταλαβαν,αυτος με το καρο πουκαμ.ειμαι εγω :grin:
Ενα απο τα καλυτερα καυλοπιπινα της πατονγκ ειναι  η χορευτρια που περιεγραψε πιο πανω ο Pag.
Koρμαρα σφικτη καμπυλωτη... & προσωπακι να χανεσαι... μιλαμε για μωρο το οποιο πρεπει να εχεις περισσιες δυναμεις για να το "απολαυσεις".
Σε βλεπω φιλε Pag να την σκιζεις τη μικρη...

Το χθεσινο μου "μινιον" ντελικατο καυλακι,με εβγαλε Of... Δεν ντρεπομαι να το πω αλλα με ξετιναξε :s&m_2: :s&m_2: Οσο "ευθραυστη" φαινοταν στο ματι & στην "αφη" τοσο & παραπανω "σκυλα" ηταν στο γαμησι.
Μ' αρεσε μαλιστα που στην αρχη προσπαθησα να ειναι τρυφερος μη τυχων και μου "σπασει"...
Δεν προλαβαινα να παρω ανασα απο το ενα "μανικι" & τον επαιρνε στο στομα ξανα ενω ετοιμαζε το "σκουφακι" για τον επομενο "γυρο".
Καμια 10 καποτες μου "κοστισε" η ιστορια,γιατι οταν καταλαβαινε οτι θα την "ζωγραφισω" εσκιζε το λαστιχο με τα δοντια για να τα παρει στο προσωπο :pipa2:
Κατα τις 9 το πρωι,αφου τα "ειδα" ολα,ξαποστασαμε για υπνο.
Σε καμια δυο ωρες παλι τα ιδια...
Αποτελεσμα... 3 βαρβατες εκτονωσεις για μενα και αρκετοι "μωλοπες" στο εργαλειο...
Α ρε Pag & πανω που λεγαμε οτι ειναι αδυνατο να ριχνεις συνεχωμενα "μανικια", η καυλιαρα η Εν με εβγαλε ψευτη...
Το μεσημερακι δεν ηθελε να φυγει,παρολο που το Τιλακ μου.εσπασε τα τηλεφωνα...
1500 ειχε ζητησει,2000 παρα κατι της εδωσα,γιατι ηταν μαζι μου με την "ψυχη" της.
Για να κανω & λιγη πλακα.Αυτη εχυνε συνεχεια,της γυρνουσαν τα ματια & ειχε "σπασμους" & πηρε και 1 2χιλιαρο.ενω εγω δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου... :2funny:
Μπίκου το μωρό της φώτο δίπλα σου είναι αυτό που σε ξεζούμισε? είναι για πολλές  :bigdick:
Ρε μήπως να πάω κανά Πουκέτ για αλλαγή :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε Μπικου δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα για τα δικα μου γουστα,το μωρο που εχει διπλα του ο Pagtao (αυτος με τη γκρι μπλουζα δεν ειναι?),ειναι πολλους οροφους πιο πανω απο το δικο σου... :grin:
Και για τα δεδομενα της Πατονγκ,πρεπει να ειναι απο τα ΤΟΠ της πιατσας τωρα...Θα το φορτωνα κι εγω χωρις συζητιση γιατι ειναι ΠΙΠΙΝΙ..
Ενω ο δικο σου "μεγαλοφερνει"..Εχει φατσα 30αρας και βαλε...
Βεβαια,γουστα ειναι αυτα... ;)
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ενα αλλο "προβλημα" που εχω ειναι η Κάυ,συνκατοικος του Τιλακ,η οποια με κυνηγαει "ανελεητα" αρκετο καιρο τωρα.Μιλαμε για την ΚΟΡΜΑΡΑ.Σφικτο τελειο σωμα,καυλιαρα γυναικα,μετριο πρωσοπο.
Παρ οτι μου λεει οτι δεν θα πει κουβεντα...εγω δεν το αποφασιζω.Θελω ομως να τη σκισω ειναι τρελα το πουτανακι...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε Μπικου δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα για τα δικα μου γουστα,το μωρο που εχει διπλα του ο Pagtao (αυτος με τη γκρι μπλουζα δεν ειναι?),ειναι πολλους οροφους πιο πανω απο το δικο σου... :grin:
Και για τα δεδομενα της Πατονγκ,πρεπει να ειναι απο τα ΤΟΠ της πιατσας τωρα...Θα το φορτωνα κι εγω χωρις συζητιση γιατι ειναι ΠΙΠΙΝΙ..
Ενω ο δικο σου "μεγαλοφερνει"..Εχει φατσα 30αρας και βαλε...
Βεβαια,γουστα ειναι αυτα... ;)
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... :grin:
Ρε συ πιπιν,αυτες στην φωτο ειναι Τσουστουνοκοριτσα...
Για την πλακα ειμαστε εκει.
Προσπαθω να ποσταρω το χτεσινο μωρο αλλα δεν μπορω,καθοτι ασχετος με την τεχνολογια...δεν μου "αναγνωριζει" την φωτ.μηχανη το νετμπουκ.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Προσπαθω να ποσταρω το χτεσινο μωρο αλλα δεν μπορω,καθοτι ασχετος με την τεχνολογια...δεν μου "αναγνωριζει" την φωτ.μηχανη το νετμπουκ.
Τσουτσουνοκόριτσα άνεφ καρυδίου  :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΟΚ...
Παντως πολυ καλο το τσουτσουνοκοριτσο του Pagtao.
Αν δεν ειχε "kinder εκπληξη" αναμεσα στα ποδια του,θα το χτυπαγα χαλαρα...
Εκτος και εαν ηταν αγορακι "εγχειρισμενο"..
Δε τα παω γαμωτο τα Katoeys...
Τσουτσουνοκόριτσα άνεφ καρυδίου  :think:
Ουυυυ...Πολλα τετοια...
Θελει εμπειρια για να μη τη πατησεις...
Αν και τα περισσοτερα κανουν "κρα" λογω συμπεριφορας.. ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τσουτσουνοκόριτσα άνεφ καρυδίου  :think:
Soi krokodeile...Μιλαμε οτι οι συγκεκριμενες ειναι αδελφακια και αρκετα μετριες σε σχεση με αλλα τσουτσουνομωρα που κυκλοφορουν...
Ειναι μαλιστα ενα σερβιτορακι στο Νο 1 εστιατοριο απιστευτα ομορφο & σεξυ που για να καταλαβω οτι ειναι "πρωην" αγορακι επρεπε να μου πει που παει για ποτο...
Μιλαμε οτι αν δεν ειχα τα "κολληματα" μου,δεν υπηρχε περιπτωση να μην την αρπαξω... :headbang: :headbang:
Μαλον δεν ξαναπαταω στο Νο 1... :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
:think: Πρέπει να αρχίσω να αναθεορώ για ένα "κοριτσάκι" freelancer που φόρτωσα από insomnia που μου έφερνε κάπως στο πρόσωπο για πρώην αγοράκι αλλά αφού τσέκαρα ότι έλειπε το καρύδι και μετά από λεπτομερέστατη εξέταση που έκανα στην επίμαχη περιοχή  :kissass:
βεβαιώθηκα ότι πρόκειται για κορίτσι  :think: αλλά πάλι δεν μπορεί όλα εκεί κάτω μου φαινόντουσαν φυσιολογικά  :2funny:
Ηταν και η ποιο προσεκτική από όσες έχω πάρει ανυσηχούσε μην σπάσει το προφυλακτικό ή βγει την ώρα της λήξης και γκαστρωθεί
Περιέργα πράματα  :think:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι Bee & Beer είναι τραβελίδια...Sisters δεν είναι ώ Μπιγκ (Μεγάλεεεε...) απλά τις κολλητές τους τις λένε αδελφές από αγάπη και σεβασμό.Αν δεν μας την έσπαγε Η Ρώσικη αρκούδα ίσως και δοκίμαζα την Μέλισσα. :s&m_1:

Τώρα εδώ που τα λέμε τα τσουτσουνοκόριτσα είναι και τα ομορφότερα εδω στη Πατόνγκ.
Οι άλλες απλά φέρουν πάνω τους μία κερδοφόρο τρύπα. :crazy:

Την Ντάου σκέπτομαι για σήμερα όπως λές κορμί θανατηφόρο αλλά η κάθε βραδιά είναι διαφορετική και γεμάτη εκπλήξεις... :2on1:

Στη φωτό τα προχθεσινά κορίτσια μου δείχνουν τι θα ακολουθήσει
                  :smitten: :bounce-glasses: :smitten:

Συνημμένα

• Pat&Om.jpg
    Pat&Om.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Την Ντάου σκέπτομαι για σήμερα όπως λές κορμί θανατηφόρο αλλά η κάθε βραδιά είναι διαφορετική και γεμάτη εκπλήξεις... :2on1:

Στη φωτό τα προχθεσινά κορίτσια μου δείχνουν τι θα ακολουθήσει
                   :smitten: :bounce-glasses: :smitten:
Και εγω ειμαι υπο σκεψη για την φιλη της με το ωραιο κορμι,αλλα ειναι 30αρα & τετοια εχω...

Αν αναπληρωσω δυναμεις μεχρι το βραδυ αργα,τοτε θελω ενα πολυ καλο μωρο,που ισως να ειναι & το τελευταιο μου εδω, για αυτο το ταξιδι...

Φιλε Pag ποσο δικιο εχεις οταν λες οτι καθε βραδυα ειναι διαφορετικη...

Η πλακα ειναι οτι απο τη φωτο μπορει να σου πουν για το αριστερο μωρακι.
Η δεξια ομως ειναι η "θεα"...Ατιμη φωτογενεια... :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κουμπαρε,την κουμπαρα την βρηκες?Περασες απο το VIP massage?Tης εδωσες το φιλακι που λεγαμε?Δεν εγραψες τιποτα και ανησυχω.Ρε μπας και την ειδες ανεβασμενη σε κανα καταρτι,και δεν θες να μου το πεις?Οτι και αν ειδες μην διστασεις να το πεις φιλε,να ξερεις πως θα το αντεξω. :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Διαβαζα τις περιπετειες σου στο ΙΣΑΑΝ και δεν μπορουσα να σε πιστεψω,δεν μπορουσα να σ'αναγνωρισω.Ευτυχως ομως ο καλος ο Βουδας γρηγορα σ'επανεφερε στον σωστο τον δρομο.Στον δρομο της bungla,στο soi crocodile,εκει ειναι ταγμενος ο Pagtao.Eκει ειναι η Ιθακη σου ω πολυμηχανε ΟΔΥΣΣΕΑ και καμμια Κιρκη του ΙΣΣΑΝ δεν μπορει να σε σταματησει.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μετα την τη σπανια ολοημερη σημερινη ηλιοφανεια,τωρα εξω ριχνει "παπαδες".
Απο τις 13 μερες που ειμαι εδω,ζητημα ειναι αν οι 3 ηταν με Ηλιο. Συνεφια το συνηθες & 4-5 δυνατες μπορες...Παλι καλα που εχω ως "αλλοθι" την συμβουλη του γιατρου,οχι θαλασσα,για το αυτι μου που μολις τωρα συνηλθε λιγακι απο την πτηση.

Αποψε το Τιλακ ηταν να "ολονυχτησει" στον Βουδα,αλλα αλλαξε γνωμη,μαλλον χαμπαρι θα με πηρε παλι,για τα χτεσινα :2funny: Μονο μην μου ζητησει Μπουμ Μπουμ,γιατι θα γινω "ρομπα",ασε που αν δει & το "τραυματισμενο" εργαλειο θα εχουμε παλι κλαματα & δεν μπορω καθολου...

Οι δυναμεις επανερχονται σιγα σιγα & ξεκινω να ετοιμαζομαι για την αποψινη αβεβαιη "μαχη"

Καλο βραδυ απο την "μουχλιασμενη" Patong

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βγήκα έξω για περπάτημα-γυμναστική αλλά έπιασε βροχή.Στη διαδομή η καθιερωμένη συνομιλία με Ουντόν.
Η Νιτ είναι σαλταρισμένη και άφραγκη.Της είχα τάξει διακοπές και της την έκανα.Εχω τύψεις και ψιλοκαψούρα.
Ας πρόσεχε και εκείνη και εγώ.Εμπλεξα και δεν μου πάει να την χέσω.Ισως και να την συναντήσω για μία εβδομάδα
αλλά με τους όρους μου.

Αυτά για την επομένη εβδομάδα αφου αναχωρήσει και ο Μπικ που θα συναντηθούμε στη ταβέρνα σε λίγο για χαλβαδιάσουμε
τα μωρά μας που δουλεύουν εκεί.
Για την ώρα ρίχνει καρέκλες έξω :headbang: και είμαστε καθηλωμένοι.

Κουμπάρε δεν πήγα ακόμη στο Ίδρυμα που με έστειλες,όσο για το Ισάν ,μην ανοίγεις πληγές είναι μεγάλη ιστορία και
με πολλά επεισόδια...(BINBIR GECE...) :smitten:

Ποστάρω ακόμη μία ιερόδουλη για τους λάτρεις του BTV  που είναι παρηγοριά μεγάλη  όταν μετράμε μέρες ...πραγματικά!

Συνημμένα

• Kunee.jpg
    Kunee.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 19

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Βγήκα έξω για περπάτημα-γυμναστική αλλά έπιασε βροχή.Στη διαδομή η καθιερωμένη συνομιλία με Ουντόν.
Η Νιτ είναι σαλταρισμένη και άφραγκη.Της είχα τάξει διακοπές και της την έκανα.Εχω τύψεις και ψιλοκαψούρα.
Ας πρόσεχε και εκείνη και εγώ.Εμπλεξα και δεν μου πάει να την χέσω.Ισως και να την συναντήσω για μία εβδομάδα
αλλά με τους όρους μου.

Αυτά για την επομένη εβδομάδα αφου αναχωρήσει και ο Μπικ που θα συναντηθούμε στη ταβέρνα σε λίγο για χαλβαδιάσουμε
τα μωρά μας που δουλεύουν εκεί.
Για την ώρα ρίχνει καρέκλες έξω :headbang: και είμαστε καθηλωμένοι.

Κουμπάρε δεν πήγα ακόμη στο Ίδρυμα που με έστειλες,όσο για το Ισάν ,μην ανοίγεις πληγές είναι μεγάλη ιστορία και
με πολλά επεισόδια...(BINBIR GECE...) :smitten:

Ποστάρω ακόμη μία ιερόδουλη για τους λάτρεις του BTV  που είναι παρηγοριά μεγάλη  όταν μετράμε μέρες ...πραγματικά!
εχει ωραια δοντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom