arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ναι και σε εμένα το πρώτο βράδυ στo walking street club την έπεσα σε ένα μωρό μα τι μωρό, με τεράστιους ευγενικότατα πάντα και εκεί πάνω στο ψήσιμο σκάει ένας παππούς αγγλοσάξονας μάλλον και την πιάνει από το χέρι σπρώχνοντάς σχεδόν να την πάει στον φίλο του το σαουδάραβα από ότι μου είπε και ο φίλος μου που είμασταν μαζί αλλά μάλλον δεν γούσταρε τα σίγουρα $$$ του σαουδάραβα και προτίμησε την παρέα μου, του κράταγε σθεναρή αντίσταση και τους έστειλε και τους δύο για τσάι, εγω δεν έκανα τίποτα παρόλο που μου την έσπασε ούτε τσαμπουκάδες ούτε τίποτα, δεν είμαι και τέτοιος τύπος, απλά άφησα την γκόμενα να επιλέξει να πω ότι δεν το χάρηκα θα πω ψέματα, να τη και η Aee για να ανεβάσουμε και καμιά φωτογραφίαεμφανίστηκε απαράδεκτος λουβιάρης Ρώσος ή δε ξέρω τι, ένα μαλάκας που βούτηξε τον
μελισσουργό σαν να ήταν ζώο.Δεν σεβάστηκε ούτε μαγαζί ουτε παρέες.Σκέψου να ήμασταν τίποτα τσαμπουκάδες τι θα
πάθαινε, αν και πρέπει να αποφεύγουμε φασαρίες.Οι Ταιλανδοί τέτοια περιμένουν για να τα κονομήσουν.Σπάστηκα αν
και το κατόη ζήτησε ευγενικά συγνώμη, είναι πελάτης που έρχεται κάθε μέρα μου είπε, στα τέτοια μου, λογαριασμό και
φεύγουμε.
Δεν μπορώ να καταλάβω επειδή μου ξαναέτυχε κάτι ανάλογο στο insomnia αυτούς που ενώ βλέπουν ότι κάποιες γκόμενες είναι καβατζομένες πάνε και τις τραβολογάνε για να τις πάρουν μαζί τους