musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Συμφωνω με τον προλαλησαντα! Ελα πρωτα να δεις τι παιζει και μετα αποφασιζεις για μονιμα.... Αδεια παραμονης για μεγαλυτερο διαστημα απο 1 μηνα πρεπει να βγαλεις απο την Ταυλανδεζικη πρεσβεια στην Αθηνα.... ΔΕΝ γνωριζω κοστος....καλυτερα να πηγαινεις για μακροχρονιες διακοπες παρα για μονιμα.για τιλακ θελει προσοχη στην επιλογη σου,οχι πολυ μικρη,γιατι αν την παντρευτεις βλεπω μετα απο λιγο να σε ψαχνουμε σε κανα χαντακι.αν ξερεις αγγλικα,ψαξε λιγο στο γκουγκλ για περιπτωσεις μεγαλους σε ηλικια φαρανγκ που πηραν πιτσιρικες τι επαθαν.γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις να πηγαινεις εκει 2-3 μηνες διακοπουλες,να αποκτησεις καποια εμπειρια στις γυναικες εκει,οπως τα παιδια του θρεντ,και μετα να το σκεφτεις για μονιμα.δεν ειναι παραδεισενια εκει,ειδικα στα παταγια.
Εκ Παταγιας ομιλων.... τριτη μου μερα σημερα στο παρθενικο μου ταξιδι στην μαγικη Ταυλανδη (και οχι μονο) και ειμαι "χαμενος" στον παραδεισο της Ασιας και στην χωρα το χαμογελου..... Και οπως γρφαφουν μερικες μπλουζες εδω... : " Lost in Asia...Living dream.... don't wake me up !!! " και καποιες αλλες γραφουν.... : " same-same ... but different !!! " ;)
see u !!!
Και οπως λεει και ο Χατζηγιαννης : ¨" Μη....ΔΕΝ ειμαι εδω...ονειρο ζω.... Και μην με ξυπνατε τωρα.... Μη...για οτι καλο, και ο,τι κακο....ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΗ ΩΡΑ !!! "
www.youtube.com/watch?v=AYnHFdl3Nz0]http://www.youtube.com/watch?v=AYnHFdl3Nz0[/url[/video]]