Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
καλυτερα να πηγαινεις για μακροχρονιες διακοπες παρα για μονιμα.για τιλακ θελει προσοχη στην επιλογη σου,οχι πολυ μικρη,γιατι αν την παντρευτεις βλεπω μετα απο λιγο να σε ψαχνουμε σε κανα χαντακι.αν ξερεις αγγλικα,ψαξε λιγο στο γκουγκλ για περιπτωσεις μεγαλους σε ηλικια φαρανγκ που πηραν πιτσιρικες τι επαθαν.γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις να πηγαινεις εκει 2-3 μηνες διακοπουλες,να αποκτησεις καποια εμπειρια στις γυναικες εκει,οπως τα παιδια του θρεντ,και μετα να το σκεφτεις για μονιμα.δεν ειναι παραδεισενια εκει,ειδικα στα παταγια.
Συμφωνω με τον προλαλησαντα!  Ελα πρωτα να δεις τι παιζει και μετα αποφασιζεις για μονιμα.... Αδεια παραμονης για μεγαλυτερο διαστημα απο 1 μηνα πρεπει να βγαλεις απο την Ταυλανδεζικη πρεσβεια στην Αθηνα.... ΔΕΝ γνωριζω κοστος....

Εκ Παταγιας ομιλων.... τριτη μου μερα σημερα στο παρθενικο μου ταξιδι στην μαγικη Ταυλανδη (και οχι μονο) και ειμαι "χαμενος" στον παραδεισο της Ασιας και στην χωρα το χαμογελου..... Και οπως γρφαφουν μερικες μπλουζες εδω... : " Lost in Asia...Living dream.... don't wake me up !!! "  και καποιες αλλες γραφουν.... : " same-same ... but different !!!  "   ;)

see u !!!

Και οπως λεει και ο Χατζηγιαννης : ¨" Μη....ΔΕΝ ειμαι εδω...ονειρο ζω.... Και μην με ξυπνατε τωρα.... Μη...για οτι καλο, και ο,τι κακο....ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΗ ΩΡΑ !!! "

www.youtube.com/watch?v=AYnHFdl3Nz0]http://www.youtube.com/watch?v=AYnHFdl3Nz0[/url[/video]]

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοί φίλοι,

Παρακολουθώ και εχω διαβάσει ολο το θρεντ..ταυλάνδη...τώρα ενας με σύνταξη $$$$ μπορεί να ζήσει μόνιμα εκει κάτω με πόσα το μήνα?  βρήκα διαμέρισμα στούντιο με περιπου $200-300 το μήνα Πατταγια... οποτε καλα ειναι απο ιντερνέτ εχουν διαφορα.. το κόστος ζωής με ενδιαφερει περισσοτερο τροφικα ρουχα ¨σπιτωμα τιλάκ" αναλογου προσόντων ποσο θα παει το κουρεμα και μπορώ να καθισω για ενα χρονο εκει?  αδεια παραμονής χρειάζετε?  τι αλλο απαιτειτε εκει κατω...Ουσιαστικά το σκεφτομε συνταξιούχος πορνομετανάστης εκει....Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα? περίπου...η συνταξη ερχετε εκ ΗΠΑ οποτε ειναι σιγουρη δεν τιν ψαλιδίζουν...φτάνουν??? απορίες...προτού χαθώ στον παράδεισο του Σιάμ που αναφέρετε..
Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν... ελεύθερος ειμαι αξίζει να δοκιμάσω?  ηλικια μου 57 Θα αντέξω την πιεση? αν και για μασσάζ γουστάρω περισσοτέρο να εχω σερβις εκει...συν κανένα φαρμακάκι ενισχυτικό οποτε θα τιν βγάζω... απο τιλάκ πως βρίσκουμε διαλέχουε ελένχουμε οτι μας κάνει?  υπάρχει κάνονας διαλογής απο την εμπειρία σας ρωτάω ειδικά τους μόνιμους/ημιμόνιμους εκεί περα στου Σιάμ τις ζούγκλες...βασικα θα μετακομίσω απο ΗΠΑ τώρα Ταϊλάνδη..σκέφτομαι εντός 3μήνου απο τώρα...η και πιο σύντομα εαν λυθούν οι απορίες μου..
Ελπιζω στη βοήθεια πληροφόρησης εκ μέρους των μελών..ευχαριστώ..
Φίλε εγώ στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου με τη συνταξούλα σου 1500$ είναι μια χαρά για να ζήσεις στην Πατάγια που θα έχεις φτηνά τη διαμονή σου τα φαγητά σου τα μασαζάκια σου και τα  :knockinb: χώρια που θα βρεις κάποιο τιλάκ να σε προσέχει φυσικά με προσοχή πάντα και όχι τρελά έξοδα για το κάθε τιλάκ μην την πατήσεις σαν την ουκρανή που σε έχω διαβάσει φίλε αν και οι ασιάτησες σε συμπεριφορά δεν έχουν σχέση γενικά αλλά ποτέ μην λες ποτέ ειδικά όταν στη μέση παίζει το χρήμα
Απλά θέλει ψάξιμο πρώτα ειδικά με το θέμα visas και παραμονής αν και για να έρχεσαι από Αμέρικα και έχεις Αμερικάνικο διαβατήριο θα είναι ποιο easy για σένα αυτές οι διαδικασίες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω με τον προλαλησαντα!  Ελα πρωτα να δεις τι παιζει και μετα αποφασιζεις για μονιμα.... Αδεια παραμονης για μεγαλυτερο διαστημα απο 1 μηνα πρεπει να βγαλεις απο την Ταυλανδεζικη πρεσβεια στην Αθηνα.... ΔΕΝ γνωριζω κοστος....

Εκ Παταγιας ομιλων.... τριτη μου μερα σημερα στο παρθενικο μου ταξιδι στην μαγικη Ταυλανδη (και οχι μονο) και ειμαι "χαμενος" στον παραδεισο της Ασιας και στην χωρα το χαμογελου..... Και οπως γρφαφουν μερικες μπλουζες εδω... : " Lost in Asia...Living dream.... don't wake me up !!! "  και καποιες αλλες γραφουν.... : " same-same ... but different !!!  "   ;)

see u !!!

Και οπως λεει και ο Χατζηγιαννης : ¨" Μη....ΔΕΝ ειμαι εδω...ονειρο ζω.... Και μην με ξυπνατε τωρα.... Μη...για οτι καλο, και ο,τι κακο....ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΗ ΩΡΑ !!! "

www.youtube.com/watch?v=AYnHFdl3Nz0]http://www.youtube.com/watch?v=AYnHFdl3Nz0[/url[/video]]

εσυ να κυκλοφορεις με μπλουζακι που να γραφει...

Good guys go to heaven, bad guys go to Pattaya

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε εγώ στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου με τη συνταξούλα σου 1500$ είναι μια χαρά για να ζήσεις στην Πατάγια που θα έχεις φτηνά τη διαμονή σου τα φαγητά σου τα μασαζάκια σου και τα  :knockinb: χώρια που θα βρεις κάποιο τιλάκ να σε προσέχει φυσικά με προσοχή πάντα και όχι τρελά έξοδα για το κάθε τιλάκ μην την πατήσεις σαν την ουκρανή που σε έχω διαβάσει φίλε αν και οι ασιάτησες σε συμπεριφορά δεν έχουν σχέση γενικά αλλά ποτέ μην λες ποτέ ειδικά όταν στη μέση παίζει το χρήμα
Απλά θέλει ψάξιμο πρώτα ειδικά με το θέμα visas και παραμονής αν και για να έρχεσαι από Αμέρικα και έχεις Αμερικάνικο διαβατήριο θα είναι ποιο easy για σένα αυτές οι διαδικασίες

εγω στη θεση του δεν θα καθομουν ποτε με μια κοπελα. θα ημουν butterfly και ας ηταν και απο beach road και μονο short time για να εχω ησυχο το κεφαλι μου.  ;)
και εννοειτε οταν μενεις μονιμα εκει δεν γαμας καθε μερα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εγω στη θεση του δεν θα καθομουν ποτε με μια κοπελα. θα ημουν butterfly και ας ηταν και απο beach road και μονο short time για να εχω ησυχο το κεφαλι μου.  ;)
και εννοειτε οταν μενεις μονιμα εκει δεν γαμας καθε μερα.
Djzan αλλειώς είναι τα πράγματα για κάποιον που μένει μόνιμα και αλλειώς για μας που κατεβαίνουμε για 10-15 μέρες, άλλωστε αυτό του είπα και τα μασαζάκια του θα έχει και τα  :knockinb: αλλά επειδή τα λεφτά για butterfly δεν θα τον φτάνουνε και μέρα παρά μέρα να  :knockinb: το κεφάλι σου εκεί ήσυχο ποτέ δεν μπορείς να το έχεις 100% από οπουδήποτε μπορεί να σου κάτσει η στραβή πόσο μαλλον από freelancer και beachroad υπόψην ποτέ δεν είχα με καμία πρόβλημα αλλά και εγώ έκατσα συνολικά στην Πατάγια 1 μήνα  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μην ξεχναμε οτι τα 1500 δολαρια ειναι περιπου 1200 ευρω.εμεις τοσα θελουμε για 15 μερες. :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μην ξεχναμε οτι τα 1500 δολαρια ειναι περιπου 1200 ευρω.εμεις τοσα θελουμε για 15 μερες. :grin:
Εχει ξαναειπωθεί ότι τόσα σε φτάνουν για να ζήσεις αλλά όχι όπως είμαστε μαθημένοι εμείς ειδεικά οι τουρίστες βραχυπρόσθεμων διακοπών ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχει ξαναειπωθεί ότι τόσα σε φτάνουν για να ζήσεις αλλά όχι όπως είμαστε μαθημένοι εμείς ειδεικά οι τουρίστες βραχυπρόσθεμων διακοπών ;)
καλα δεν το συζητω οτι χωρις ψωνια και  :knockinb: ζεις ανετοτατα εκει.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Chiang Mai-Ημέρα πέμπτη.
Πρωινό συννεφιασμένο αλλά ανοιξιάτικο.Ανοιξη και στη διάθεση μου.Με την κοπελίτσα τα πάμε υπέροχα.
Η συμπεριφορά μιας απλής Ταϊλανδέζας στον τόπο της όμως είναι πολύπλοκη και θέλει υπομονή.Είναι και μικρή
στην ηλικία μικρή για μένα δηλαδή γιατί εδώ από τα δεκατέσσερα είναι γυναίκες και στα δεκαοκτώ μάνες.
Της δικιάς μου η αδελφή δεκαέξι ετών συζεί με Ταϊλανδό ο οποίος χρηματοδοτεί όλη την οικογένεια.Εθιμο κλασικό
και πατροπαράδοτο για γαμπρούς ντόπιους και φαλάνγκ.Ο επόμενος συνέταιρος θα είμαι εγώ μάλλον.
Εχθές μιά γριά που πουλούσε σουβενίρ Βούδες μας ένωσε τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει και να λέει
ακαταλαβίστικα λόγια.Αν με μάγεψε θα τη ρίξω στη πυρά την μάγισσα...δε βαριέσαι, το πολύ πολύ να περάσω
το υπόλοιπο της ζωής μου παρέα με έναν άγγελο.
Μετά το φιάσκο με τα αράμπια έκλεισα εκδρομή εγώ και εκείνη σε ατομική λίμο.Οδηγός με στολή και καπέλο.
Το νέο μου ξενοδοχείο είναι το Raming Lodge.Πολύ κοντά στο ποτάμι αλλά και στα μπαράκια και τη νυχτερινή
αγορά.Δωμάτιο ντιλάξ φυσικά ήσυχο και μεγάλο.Στα υπερ του χοτέλ free internet δύο free δείπνα, και πολλές
εκπτώσεις σε spa, εκδρομές και μασάζ.
Μετά την εκδρομή απολαύσαμε της υπηρεσίες του Spa του ξενοδοχείου.Απίστευτη εμπειρία παρέα με το κορίτσι.
Μπάνια σάουνες μασάζ και περιποίηση προσώπου.Η δικιά μου έγινε ακόμη πιο όμορφη και το δέρμα της βελούδο.
Η μεσημεριανή εκδρομή ήταν καταπληκτική.Ανεβήκαμε ένα βουνό σα τη Πάρνηθα με στροφές.Στη κορυφή μέσα στα σύννεφα ήταν και οι ναοί.Απίστευτο τοπίο.Καταπληκτική θέα και υπέροχη διαδρομή.Το κρύο αρκετό.Λόγω Κυριακής ο κόσμος ήταν πάρα πολύς ντόπιοι βέβαια.Οι φαλάνγκ ελάχιστοι.Μετά την ευλογία του μοναχού τριγυρίσαμε το στημένο πανηγύρι.
Κάτι σα τον δεκαπενταύγουστο.Σουβλάκια, μαλλί της γριάς,σουβενίρ, δώρα και παιχνίδια, τρέλλα.Χρώματα και μυρωδιές.
Η μικρή ψώνισε δωράκια για τους γονείς και τα αδέλφια της.Ο οδηγός μας περίμενε υπομονετικά σε κάθε στάση που κάναμε. Του λέω να βάλει θέρμανση γιατί πάγωσα.Που...στη Ταϊλάνδη!Η επιστροφή φιδίσια κατηφόρα.
Στη πόλη της Chiang Mai είδε το στημένο παζάρι δίπλα στο ποτάμι και το μάτι της γυάλισε.Το δικό μου γυάλισε όταν
είδε ένα Γκο-γκο.Της έταξα μου έταξε.Η συμφωνία έκλεισε,θα κάνει ψώνια θα πάμε Γκογκο.Μετά τη σιέστα δε ξέχασε τα
ψώνια.Με άρπαξε από το χέρι και γραμμή.Τι να την κάνω που ότι βάλει την κάνει νεράιδα Τσιανγκμαικανή.
Το Γκογκο δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο αλλά μας έπαιζε τραγούδια της γεννιάς μου.Ροκάκια και Νίσκο.Τα μωρά δεν
ήξεραν τους ρυθμούς και δυσκολεύτηκαν.Τους πέταξα μερικά μπαλάκια να ανέβουν.Βρε χαρούλες και γελάκια μετά...
Στο δωμάτιο η σύντροφος τρισευτυχισμένη και ολίγον φτιαγμένη από τα τρία ποτά μου χάρισε και πάλι ανεπανάληπτες
συγκινήσεις και πολλά πομ ρακ κουν.Αντε τώρα να ξεμπλέξω συντρόφια.Μπρος γκρεμός και πισω κροκόδειλοι...
Τέλος πάντων θα τα μπαλώσω τρόπον τινά.Σήμερα θα ξεχαστούμε με Ζωολογικό κήπο και Ενυδρείο.
Ημουν γνώστης ότι Ταϊλανδη δεν είναι μόνο η Πατάγια.Αλλο να το βλέπω όμως.Αλλο να το ζώ καθημερινά.Ονειρο.
Από την υπέροχη Chiang Mai του Βορρά σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Γι'αυτο δεν σηκωνεις το τηλεφωνο ρε Pag!!!!!Μου εισαι στις φυσιολατρειες?????

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255

see u !!!

Το ειχα γραψει και εγω αυτο φιλε,musician!!!!Ετσι ειναι...αυτο το τραγουδι του Χατζηγιαννη τα λεει ολα γι'αυτον τον τοπο!!!

Επισης εγω εκανα μια μπλουζα που γραφει
Απο μπροστα¨"Falangs are here...are you ready for wild nights??"
Aπο πισω¨"Please,God when i die do not send me to Heaven!!!Send me to PATTAYA!!!"

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,

Παρακολουθώ και εχω διαβάσει ολο το θρεντ..ταυλάνδη...τώρα ενας με σύνταξη $$$$ μπορεί να ζήσει μόνιμα εκει κάτω με πόσα το μήνα?  βρήκα διαμέρισμα στούντιο με περιπου $200-300 το μήνα Πατταγια... οποτε καλα ειναι απο ιντερνέτ εχουν διαφορα.. το κόστος ζωής με ενδιαφερει περισσοτερο τροφικα ρουχα ¨σπιτωμα τιλάκ" αναλογου προσόντων ποσο θα παει το κουρεμα και μπορώ να καθισω για ενα χρονο εκει?  αδεια παραμονής χρειάζετε?  τι αλλο απαιτειτε εκει κατω...Ουσιαστικά το σκεφτομε συνταξιούχος πορνομετανάστης εκει....Θα τα καταφέρω με $1500 το μήνα? περίπου...η συνταξη ερχετε εκ ΗΠΑ οποτε ειναι σιγουρη δεν τιν ψαλιδίζουν...φτάνουν??? απορίες...προτού χαθώ στον παράδεισο του Σιάμ που αναφέρετε..
Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν... ελεύθερος ειμαι αξίζει να δοκιμάσω?  ηλικια μου 57 Θα αντέξω την πιεση? αν και για μασσάζ γουστάρω περισσοτέρο να εχω σερβις εκει...συν κανένα φαρμακάκι ενισχυτικό οποτε θα τιν βγάζω... απο τιλάκ πως βρίσκουμε διαλέχουε ελένχουμε οτι μας κάνει?  υπάρχει κάνονας διαλογής απο την εμπειρία σας ρωτάω ειδικά τους μόνιμους/ημιμόνιμους εκεί περα στου Σιάμ τις ζούγκλες...βασικα θα μετακομίσω απο ΗΠΑ τώρα Ταϊλάνδη..σκέφτομαι εντός 3μήνου απο τώρα...η και πιο σύντομα εαν λυθούν οι απορίες μου..
Ελπιζω στη βοήθεια πληροφόρησης εκ μέρους των μελών..ευχαριστώ..

Φίλε εγώ θα διαφωνήσω.
Θες 200-300 το σπίτι βάλε άλλα 100 τα utilities. Είσαι 57 χρονών που σημαίνει ότι όλο και κάποιο προβληματάκι υγείας θα έχεις (ή και να μην έχεις γιατί όπως ξέρεις θα σε αφήσουν να ψοφήσεις σαν το σκύλο εκεί αν γίνει κάτι) οπότε χρειάζεσαι και ασφάλεια για την υγεία σου. Πες ότι σου μένουν 1000 δηλαδή κάπου 30000 μπατ. Να σπιτώσεις καμιά γκόμενα, θα θέλει το 10χίλιαρο σίγουρα αλλά μπορεί να μην σε αφήνει να κάνεις δουλειές αλλού. Αλλά και να μην σε αφήνει (πάρτο και πιο οικονομικά) θα πρέπει με 20χιλιάρικα να τρως, να βγαίνεις έξω καμιά φορά, να έχεις τα διάφορα μικροέξοδα ΚΑΙ το σημαντικότερο να έχεις τα διάφορα έξοδα της visa. Τα έξοδα της Visa δεν είναι καθόλου αμελητέα, μια και θα πρέπει μια φορά τους 2-3 μήνες να πληρώνεις παράβολα, να περνάς τα σύνορα, που θα σου φεύγει κανένα πεντοχίλιαρο.

Δεν ξέρω τώρα εμένα το τσίμα-τσίμα δεν μου έρχεται καλό, τώρα εσύ ξέρεις αλλά θα σου συνιστούσα να κάνεις πρώτα ΔΟΚΙΜΗ για 2-3 μήνες να δεις αν βγαίνεις...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
Chiang Mai-Ημέρα πέμπτη.
Εχθές μιά γριά που πουλούσε σουβενίρ Βούδες μας ένωσε τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει και να λέει
ακαταλαβίστικα λόγια.

Μετά την ευλογία του μοναχού τριγυρίσαμε το στημένο πανηγύρι.
Ρε Παγκταο μηπως σε παντρεψανε και δεν το καταλαβες; :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπικου κανε αναν απολογισμο για τα εξοδα σου....ποσες μερες,ποσα χαλασες,ποσο  :knockinb:,ξενοδοχεια,φαγητο,ποτο και οτι αλλο κρινεις :think:
Λοιπον... πολυ προχειρα θα σου κανω μια αναλυσουλα και μετα θα σου αφαιρεσω & το ποσα θα επρεπε να χαλασω αν δεν εκανα λαθακια & δεν ειχα ατυχιες.

Αεροπορικα 550Ε + 50Ε (το "προστιμο" γιατι αλλαξα πτηση για 2 μερες μετα)
Εσωτερικη πτηση Thai 150Ε (μια απο τις μαλακιες που λεγαμε.)
Ξενοδοχειο Πατονγκ 380Ε για 17 μερες
"Mωρακια" περιπου 500Ε
Tα "τσιγαρα τα ποτα κ τα ξενυχτια" 500Ε (Εδω το απολαυσα διασκεδαζοντας με τα κοριτσια,αλλα δεν το ξανακανω σε τετοιο βαθμο)
Τιλακ + Εγω 500Ε (φαγητο,καφεδες,7-11,κατι ψιλοδωρακια για την κυρια,το εισητηριο της για Βκκ...)Ειναι οπως λεει καποια ψυχη,"μαζι τα φαγαμε"
"Φυσιολατρεια" 300Ε
Ψωνια Πουκετ 300Ε (η μεγαλυτερη μαλακια του ταξιδιου,αλλα δεν ειχα ουτε μαγιο που λεει ο λογος...)
Γιατροι-φαρμακα 250Ε (γαμω την ατυχια μου...)
Ξεν/χειο Βκκ 165Ε για 6 μερες
Ψωνια Βκκ 300Ε (γεμισα 20 κιλα βαλιτσα, με ωραια πραγματακια & δωρα,για ψωνια ΜΟΝΟ Βκκ,ΤΕΛΟΣ)

Τα "εξοδα" Τιλακ,ποτα & φυσιολατρειας αφορουν το συνολο των ημερων σε πατονγκ & Βκκ...

Δηλαδη περιπου 4 χιλιαρικα ολα μαζι για 23 πραγματικες μερες.

Αν εφευγα αυριο παλι για τον παραδεισο, με την ελαχιστη πειρα που εχω αποκτησει,πιστευω οτι για τις ιδιες μερες 2500-2800 ειναι υπεραρκετα,για να περασεις αψογα...
Με αρκετη ψυχραιμια & αυτοσυγκρατηση την βγαζεις & με λιγοτερα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κάνεις λάθος Antrew19.
1500$/μήνα είναι εξαιρετικός μισθός για τα Ταύλανδικά δεδομένα.
Με 500$ μπορεί να εξασφαλίσει άνετα τα έξοδα κατοικίας και τα υπόλοιπα 1000 του μένουν να τα κάνει ότι θέλει.
Όσον αφορά το θέμα υγείας και περίθαλψης έχουν εξαιρετικούς γιατρούς και νοσοκομεία και εφ' ουδενί βέβαια θα σε αφήσουν να ψοφήσεις σαν το σκυλι όπως αναφέρεις (εν αντιθέσει με το δικό μας ΙΚΑ).

- Fantoma για πες και εσύ την άποψή σου.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν επειδή εδώ έχω διαβάσει κάτι τέρατα για τα οικονομικά δεδομένα που μπορεί κάποιος να έχει για να μείνει μόνιμα στην Ταϊλάνδη θεώρησα σωστό να παρέμβω μια και ο πιο έμπειρος Φαντομάς αυτή τη στιγμή απουσιάζει...
Με τη μικρή μου λοιπόν εμπειρία ως μόνιμός εδώ έχω να σας ενημερώσω τα εξής:
Τα πάντα λοιπόν είναι συνάρτηση του πού θα μείνει κάποιος και τι θέλει να κάνει...
Πχ στην Bangkok κατά την άποψη μου το όριο "ίσα βάρκα ίσα νερά" είναι τα 40000 baht το μήνα. Μιλάμε για να έχεις ένα αξιοπρεπές διαμέρισμα να τρώς καλά και να έχεις μια διασκέδαση την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο όριο σε άλλες περιοχές έιναι ακόμα χαμηλότερο... πχ θα σας έλεγα πως στο Chiang Mai τα 25000 baht ανά μήνα είναι ένα αρκετά καλό ποσό...
Φυσικά για να γίνει κάποιος μόνιμος πρέπει σε κάθε περίπτωση να σκέφτεται ως μόνιμός και όχι σαν τουρίστας!
Ο μόνιμός δεν γαμάει συνήθως κάθε βράδυ και δεν βγαίνει κάθε βράδυ ;) άρα μάνι-μάνι γλιτώνεις πάαααααρα πολλά.
Όσο για το θέμα της visa νομίζω πως με τα 1500$ το μήνα είναι απόλυτα καλυμένος στο θέμα της retirement visa...
Με σημερινές τιμές τα 1500$ είναι γύρω στα 46000 baht οπότε εγώ στη θέση σου δε θα το πολυσκεφτόμουν θα είχα κάνει ήδη τις βαλίτσες μου... ειδικά για πόλη εκτός BKK ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Με 1500 μαμείς και δέρνεις και στην Ελλάδα ειδικά αν γυρίσουμε στην δραχμή

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ας καταθεσω και εγω μια αποψη που αποκομισα με την συζητηση μου στην Πατταγια με μερικους Ελληνες που ζουν μονιμα εκει. Αυτοι λοιπον ζουν με 1300- 1500 Ευρω το μην απο την συνταξη τους, η δε ζωη που κανουν ειναι να ξυπνουν το πρωι κατα τις 11-12 να πηγαινουν για καφε μετα για φτηνο φαγητα ή να μαγειρευουν στο σπιτι τους, μετα παλι αραλικι με καφε και αντε μερικα βραδυα να βγαινουν για καμια μπυρα και οφθαλμολουτρο. Γαμισι αραια και που, μονιμο τιλακ ουτε για αστεια, εκτος ενος που ειχε σπιτωσει ενα ΄΄αγορακι'' (αυτος ειχε και μεγαλυτερα εισοδηματα), μια ζωη δηλαδη που εμενα δεν μου εκανε καμια εντυπωση.
Βεβαια ο καθεις εχει την γνωμη του αλλα οταν ειναι για αποφαση μονιμης κατοικιας εκει κατω καλο ειναι να πληροφορουμεθα οχι μονο απο τους Ταιλανδοπληκτους που για αυτους και μονο το να ειναι στην Ται αρκει.
Τετοια ζωη την κανω και εδω και μαλλον καλυτερα.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως ολοι σε αυτην την χωρα περνουν 2000 και 3000 ευρω και εγω ειμαι ο μοναδικος μαλακας που περνω 1300 ευρωπουλα?
Γιατι με αυτα που γραφουν μερικοι αυτην την εντυπωση εχω...οτι ολοι εδω στην Ελλαδα ζουμε βασιλικα....και μην ξεχναμε και τους συμπολιτες μας που ζουν στην πανακριβη Ελλαδα με 800 ευρωπουλα.
Λοιπον για να μπω και στο θεμα ....1500 ευρω (γιατι εγω μιλω για ευρω) με αυτην την ξεφτιλισμενη ισιτιμια ειναι 60000 μπατ,
αν αφησουμε για λιγο εξω την ΒΚΚ  τοτε εγω προσωπικα θα την εβγαζα ζαχαρη εκει περα....ασε που δεν θα στεριωνα σε ενα μερος μονο.Για να μην το ξεφτιλιζουμε λοιπον τα 1500 ειναι πολλα λεφτα <<ακομα>> στην Ταιλανδη για να ζεις <<απλα και μονο>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom