Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμενα να δεις...στην αρχη νομιζα οτι η σψαρλετ γιοχανσον ηταν ανωτερη της ψωρις να την εχω δει σε ταινια.μολις την ειδα στους φανταστικ 4 επαθα απεριγραπτη πλακα.αλλα πρεπει να την δεις στο ματσετε να φιλαει τον κακασχημο τρελο-ντανυ τρεχο.οκ μην ξεφευγουμε.μου αρεσει παντως τρελα ο ασιατικος κινηματογραφος και ενας σκηνοθετης ταιλανδος ειναι πραγματικα καταπληκτικος.οπως και μια απο τις αγαπημενες μου ηθοποιους ειναι ταιλανδη.αυτα.συνεχιστε :grin:
την ειδα σημερα,ολα τα λεφτα η σκηνη στο μπανιο που τηλεφωνουσε,εμεινα μαλακας.δεν βγαινει κατι τετοιο σε ταυλανδεζικο πιπινι; :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον αν και pattayanos τα τελευταια 3 χρονια εχω γνωρισει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρο που μενει bangkok και μετακομιζει ko lanta krambi  αρχες γεναρη οποτε και κατεβαινω. Δεν μπορω φυσικα να αντισταθω στους πειρασμους της pattaya αλλα ουτε μπορω να αντισταθω στην ομορφια και την θυληκοτητα της, οποτε το προγραμμα αλλαζει, 4 γεναρη bangkok  μενω 4 μερες με την γυναικαρα, παω pattaya  βρισκω τον συναγωνιστη κερκυραιο  axl33 για οσους τον ξερετε και αναχωρηση 19 γεναρη που θα εχει τακτοποιηθει και το μωρο ko lanta Krambi και ο θεος βοηθος, συνολο παραμονης 45 μερες. Το ζητουμενο ειναι οτι χρειαζομε info για ΚΟ LANTA KRAMBI απο συναγωνιστη Επειγωντος!!!!
 αο  νανγκ   (κραμπι)    εχει  λιγη  νυχτερινη   ζωη    οχι  υπερβολικη    ιδανικη   για  την  ομορφια   του   μερους,   2   σοι   με  μπαρακια   ειναι   στην   ουσια    και   μια  αφτερ   ντισκο      κο    λαντα   (ειναι   κανα   2  ωρο   με  ταχυπλοο)  δεν   εχω  μεινει   βραδυ   αλλα   μην   περιμενεις   και   πολλα    
  και  μερικες   ομορφες "κανονικες"  ταυλανδες  (για  οσους  δεν  το  ξερουν  υπαρχουν  και  τετοιες)   οχι   του   επαγγελματος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
νομιζω πως καποιο μερος γυρω απο πατταγια ειναι καλο για να μεινει κανεις, οταν εχεις την πατταγια "διπλα" σου ειναι καλα, νησακια (σαμετ τσαγκ) κοντα για να μην πλητεις, και το κυριωτερο η βκκ διαθεσιμη παραδιπλα με το αεροδρομιο της,
περιοχες στο βορρα και στο ισααν θα νιωθεις σαν αποκλεισμενος.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ποιο νησάκι είπαμε είναι κοντά στην Πατάγια? για διαμονή με τιλάκ και πως πάμε?
Γαμώ τα τιλάκ μου γαμώ  :headbang: :headbang: :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εμενα να δεις...στην αρχη νομιζα οτι η σψαρλετ γιοχανσον ηταν ανωτερη της ψωρις να την εχω δει σε ταινια.μολις την ειδα στους φανταστικ 4 επαθα απεριγραπτη πλακα.αλλα πρεπει να την δεις στο ματσετε να φιλαει τον κακασχημο τρελο-ντανυ τρεχο.οκ μην ξεφευγουμε.μου αρεσει παντως τρελα ο ασιατικος κινηματογραφος και ενας σκηνοθετης ταιλανδος ειναι πραγματικα καταπληκτικος.οπως και μια απο τις αγαπημενες μου ηθοποιους ειναι ταιλανδη.αυτα.συνεχιστε :grin:
:offtopic:μια που το ανεφερες φιλε τρελαινωμαι για μισελ ροντριγκεζ ..κοβω φλεβες για αυτο το λατιν μωρο μεχρι που κανονιζω ταξιδι σε μεξικο για τετοιες γυναικαρες

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
:offtopic: Δυστηχώς φίλε και μακάρι να βγω ψεύτης χωρίς να είμαι οικονομολόγος η ειδικός εκεί πάει το πράγμα και όποιος δεν το βλέπει είναι σαν να αγνωεί τα γεγονότα, όπως τα αγνωούσε τόσα χρόνια, δηλαδή τι μια ζωή με δανεικά θα τη βγάζουμε που θα καταλήξει  :offtopic:
Γι'αυτο και γω εφαγα μια μικρη περιουσια,οπως λεει & ο master.Για να μην μου τα φανε οι τραπεζες η να μου τα "καταπιει" η αλλαγη της ισοτιμιας απο ευρω σε δραχμες...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Γι'αυτο και γω εφαγα μια μικρη περιουσια,οπως λεει & ο master.Για να μην μου τα φανε οι τραπεζες η να μου τα "καταπιει" η αλλαγη της ισοτιμιας απο ευρω σε δραχμες...
Καλύτερα τα τιλάκ παρά ο ΓΑΠ και η παρέα του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:offtopic:μια που το ανεφερες φιλε τρελαινωμαι για μισελ ροντριγκεζ ..κοβω φλεβες για αυτο το λατιν μωρο μεχρι που κανονιζω ταξιδι σε μεξικο για τετοιες γυναικαρες
Πορτορικανη ειναι η Μισελ,αλλα γενηθηκε στο Τεξας  :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητοί,μελλοντικοί Ταϊσυναγωνιστές,

Λοιπόν ο κύβος επεσε, Θα τιν κανω και ο Βούδας βοηθός...  αλλωστε το μονο που  θα επενδύσω κανένα μετχ. αυτοκίνητο για εσωτερικές διαδρομές  
Το Τιλακ μου,κανει εμποριο αυτοκινητων στην Βκκ.Ξερει να τα επισκευαζει μαλιστα !!
Σου δινω τηλεφωνο & κανω μεσολαβηση για καλη τιμη.
Δεν φοβαμαι μην μου την  :fuck1: γιατι ειναι μια μετριοτατη τριανταρα, :2funny:
Αλλα & γυναικα που της αξιζει σεβασμος.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Όσον αφορά το θέμα υγείας και περίθαλψης έχουν εξαιρετικούς γιατρούς και νοσοκομεία και εφ' ουδενί βέβαια θα σε αφήσουν να ψοφήσεις σαν το σκυλι όπως αναφέρεις (εν αντιθέσει με το δικό μας ΙΚΑ).

Το πρόβλημα είναι στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που θα πληρώσεις στο νοσοκομείο, ενώ δυστυχώς αρκετά νοσοκομεία δεν σε βάζουν μέσα αν δεν δουν ότι έχεις ασφάλεια για να τους πληρώσεις! Δεν λέω ότι δεν έχουν καλούς γιατρούς ή καλά νοσοκομεία.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλύτερα τα τιλάκ παρά ο ΓΑΠ και η παρέα του
Αρχιμαλ.Κοβω τσιγαρα,κινητα,& μαλακισμενες χαζοεξοδους στα ηλιθια ελληνικα "νυχτομπαροκλαμπα" με τις απαραδεκτες "φασολες" και ψαχνω το ημερολογιο για το ποτε πεφτει το Πασχα...
Αυτη τη φορα,Παταγια,Βκκ μονος  :grin: και ενα τριημερο Κο Σαμετ με το Τιλακ για την απαραιτητη "φυσιολατρεια"  :2funny:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο νησάκι είπαμε είναι κοντά στην Πατάγια? για διαμονή με τιλάκ και πως πάμε?
Γαμώ τα τιλάκ μου γαμώ  :headbang: :headbang: :headbang:

Το koh larn πηγαινεις νομιζω με fery το οποιο νομιζω στοιχιζει 40 στο πηγαινε και 40 στο ελα. Με ταχυπλοο αστο μην το σκευτεσαι γιατι δεν σε συμφερει ^_^

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το koh larn πηγαινεις νομιζω με fery το οποιο νομιζω στοιχιζει 40 στο πηγαινε και 40 στο ελα. Με ταχυπλοο αστο μην το σκευτεσαι γιατι δεν σε συμφερει ^_^
Το ξέρω έχω πάει για μπάνιο σε αυτό αλλά νομίζω δεν είναι για διαμονή
Τώρα τσέκαρα στο γούγλε το ko samet που πας με λεοφωρείο και φέρι αλλά από agoda έχει μόνο 3 και πανάκριβα ξενοδοχεία θα ρίξω ποιο λεπτομερή διάβασμα

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το πρόβλημα είναι στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που θα πληρώσεις στο νοσοκομείο, ενώ δυστυχώς αρκετά νοσοκομεία δεν σε βάζουν μέσα αν δεν δουν ότι έχεις ασφάλεια για να τους πληρώσεις! Δεν λέω ότι δεν έχουν καλούς γιατρούς ή καλά νοσοκομεία.
Φοβηθηκα το Νοσοκομειο της Πατονγκ (για ακριβο) και πηγα σε ενα ιατρειο (με πηγε το Τιλακ),οπου πληρωσα για 2 επισκεψεις, 90Ε στην 1η μαζι με τα φαρμακα και 70Ε στην 2η.
Τα 2α φαρμακα μου φανηκαν ακριβα & εβαλα το Τιλακ να τα παρει απο φαρμακειο,οπου εντελει γλυτωσα μονο 10Ε...

Δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζει μια νοσοκομειακη ασφαλεια στην Ταυλανδη,αλλα για τους "μακροχρονιους" "επισκεπτες" φανταζει απαραιτητη.
Οι μονιμοι υποθετω εχουν κανει τα "κουμαντα" τους

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ko sameτ πανακριβο δεν συμφερει 400 μπατ μηχανακι τη μερα μερος που αραζει η high society  της  bangkok  κο chang ναι με χιλια!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ko sameτ πανακριβο δεν συμφερει 400 μπατ μηχανακι τη μερα μερος που αραζει η high society  της  bangkok  κο chang ναι με χιλια!!!
Γάμα τα όπου και να πας το ίδιο είναι σε λεφτά, απόσταση κτλ τι Σάμετ τι Σαμούι και τα ρέστα, την βλέπω να ξαναπηγαίνω με το τιλάκ cha am  >:(
για τα μέλια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φοβηθηκα το Νοσοκομειο της Πατονγκ (για ακριβο) και πηγα σε ενα ιατρειο (με πηγε το Τιλακ),οπου πληρωσα για 2 επισκεψεις, 90Ε στην 1η μαζι με τα φαρμακα και 70Ε στην 2η.
Τα 2α φαρμακα μου φανηκαν ακριβα & εβαλα το Τιλακ να τα παρει απο φαρμακειο,οπου εντελει γλυτωσα μονο 10Ε...

Δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζει μια νοσοκομειακη ασφαλεια στην Ταυλανδη,αλλα για τους "μακροχρονιους" "επισκεπτες" φανταζει απαραιτητη.
Οι μονιμοι υποθετω εχουν κανει τα "κουμαντα" τους
τι επαθες ρε κανα κρυωμα αρπαξες?

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εδω ειμαστε

Συνημμένα