You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καπως ετσι μου τα περιεγραψε κ η δικια μου,η οποια διαθετει οικογενειακο "εξοχικο" σε μια περιοχη του νησιου που ειναι γεματο "μονιμους" Σουηδους.Ko sameτ πανακριβο δεν συμφερει 400 μπατ μηχανακι τη μερα μερος που αραζει η high society της bangkok κο chang ναι με χιλια!!!
Γραφω με την επιφυλαξη οτι δεν εχω πρωσοπικη αποψη
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Βουλωσε το αυτι απο την πτηση με την κωλοThai ρε γαμωτο.Ειχε κλεισει εντελως αρκετο καιρο & δεν το παλευα.τι επαθες ρε κανα κρυωμα αρπαξες?
Αρα το αεροπλανο Βκκ-Πουκετ-Βκκ μου κοστισε 150Ε+250Ε=400Ε
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απορίπτεται από κάποια παληκάρια εδώ μέσα λόγω ύψουςη Ιδια σε ρολο φωτογραφου, ειναι ενα απο τα καλυτερα φωτομοντελα της bangkok, και με πολλες γνωριμιες.
Εγω παιδια εχω αρχιζει και το ετοιμαζω για κατω αλλα αργα και σταθερα, η δουλεια που ξερω καλα να κανω δεν ειναι 7-11 και τετοια και θελει μελετη, στην αρχη και εδω και εκει με πλανο και μελετη το εχω ξανακανει στο Miami , ξερω καλα να δουλευω με τετοιου πελατεσ, δυσκολο μεν αλλα τη γνωση την εχω
teras exinta ennea
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε Ηανκ Μιαμι τι εκανες??
Μενω 5 χρονια φλόριδα τώρα..σκατά ειναι γενικά...
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Οσο για Ασια εχω να έρθω απο το 1973 Σαιγκον ημουνα για 4 μήνες,
Ησουνα στη Σαιγκον το 1973 μεσα στον πολεμο? Τι εκανες εκει?
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αντε να συνεχισω λιγο για Πατονγκ...
Τουριστικες τιμες παντου,εκτος απο συγκεκριμενα ψιλοψαγμενα μερη.Πχ μια μπυρα στα κλαμπ 150Μπατ δλδ περιπου 4Ε,στα 3-5Ε επινα τις μπυρες σε αντιστοιχα μερη περυσι στη Σκιαθο...
Φαγητο, αν κανεις τη μαλακια & πας στον κεντρικο πανω απο την Bangla οπου εχει αρκετα ψαροφαγαδικα πανω στον δρομο,το χιλομπατο δεν σε φτανει (απο 24Ε και...).Να ειναι καλα ο πιπινομανιακ που υπεδειξε τη "στοα" απεναντι απο το C&N (χρωσταω κερασμα σε πιπιν,στην Ταυλανδη ομως,ειπαμε οικονομια ),αλλα & στον φιλο Pagtao,για τα δικα του μαθηματα προς εμενα...
Στα μπαρακια μπυρα απο 100Μ (2,5Ε) ενω τα "γυναικεια" απο 180 (4,5Ε) εως 230Μ (6Ε)!!! (αυτα στο σοι Tiger με τα πιο γλυκα μπαρομωρα)
Μην ξεχασω,για γευστικοτατο Thai φαγητο & φτηνο, ΝΟ 6 & τα "μυαλα στα καγκελα".Στο τελευταιο φαγαδικο της "στοας" οχι μονο για το καλο φαγητο,αλλα & για τον ανεκπληρωτο ladyboyοερωτα μου την γλυκυτατη Νικι(η Νικολακη για οσους θελουν να με "κραξουν")
Τελος με το φαι,στα σοι της Bangla, με τα μωρα τωρα...
Σοι Lion: Μην φορεσετε τα "καλα" σας γιατι απο το πολυ "τραβηγμα" θα σας τα ξεχειλωσουν.Μαλιστα ενα βραδυ μια "κοντη" κυριολεκτικα με εβαλε "σηκωτο" στο μπαρ της (ειμαι 1.90,85 κιλα)!! Μετρια μωρα με μερικες τυπου "πορνοσταρ" για "σκληρα"
Σοι Tiger: Τα καλυτερα σε ποιοτητα & ποσοτητα μπαρομωρα απο ολα σχεδον τα σοι.Αλλα και τα ακριβοτερα ποτα, ανδρικα/γυναικεια,& με αφορητη πιεση για κερασματα.
Σοι Eric: Λιγη πιεσουλα απο τα κοριτσια κατα την διαδρομη,ανεκτη ομως.Καλες γκομενες σε γενικες γραμμες με αρκετες πολυ καλες.
Σοι Sea Dragon: Διαφορετικο απο τα αλλα, λογω του οτι τα μπαρακια βρισκονται στο κεντρο,ειναι δυοροφα & δεν ανοιγουν ολα καθε μερα.Το sea dragon ειναι ανακατασκευασμενο & εισοδος προς ενα εμπορικο κεντρο που υπολειτουργει.Στις 2 πλευρες του σοι βρισκονται πολλα μικρα agogo γεματα πατσαβουρες,χαζογκομενες & "φτιαγμενες",μαλιστα σε ενα απο αυτα, με τον πιο πολυ κοσμο,μπαινοντας βρωμαγε "χυσυλας" & παραλιγο ν ξερασω... Απο εδω πηρα 2 μωρα,ενω ο μεγας Pagtao ξετρυπωσε μια μουναρα μαζι με μια κοντη που αρεσε στον master.(oλες απο τα μπαρακια)
Σοι Crokodile: Το πιο "φασαριοζικο" σοι λογω των Ladyboy που κανουν "σαματα" στην εισοδο & στα κεντρικα μπαρ.Στα μπαρακια στις πλευρες πινεις τα μπυρονια σου χαζευοντας τα τσουτσουνοκοριτσα.Βρισκεις αρκετες "γαμησιμες" γκομενες εως μερικες παρα πολυ καλες.Η μικροτερη πιεση για κερασματα απ'ολα τα σοι,γενικα στο χαλαρο, γι'αυτο & βλεπεις εκει πολλα φαλανγκ ζευγαρια & δυαδες-τριαδες κλπ φαλαγκογκομενες μονες τους.Στα δεξια της εισοδου,βρισκεται το Pirates με τα καυλομουνακια που χορευουν στον οροφο,τα οποια ομως μπαρφαινιαζονται νωρις & κατοπιν το μαγαζι μετατρεπεται σε "θεωρειο" για φαλαγκ που παιρνουν "ματι" τα LB απο κατω, σε αποσταση "ασφαλειας".Δλδ μια μαλακια & μιση...
Συνεχιζεται...
Τουριστικες τιμες παντου,εκτος απο συγκεκριμενα ψιλοψαγμενα μερη.Πχ μια μπυρα στα κλαμπ 150Μπατ δλδ περιπου 4Ε,στα 3-5Ε επινα τις μπυρες σε αντιστοιχα μερη περυσι στη Σκιαθο...
Φαγητο, αν κανεις τη μαλακια & πας στον κεντρικο πανω απο την Bangla οπου εχει αρκετα ψαροφαγαδικα πανω στον δρομο,το χιλομπατο δεν σε φτανει (απο 24Ε και...).Να ειναι καλα ο πιπινομανιακ που υπεδειξε τη "στοα" απεναντι απο το C&N (χρωσταω κερασμα σε πιπιν,στην Ταυλανδη ομως,ειπαμε οικονομια ),αλλα & στον φιλο Pagtao,για τα δικα του μαθηματα προς εμενα...
Στα μπαρακια μπυρα απο 100Μ (2,5Ε) ενω τα "γυναικεια" απο 180 (4,5Ε) εως 230Μ (6Ε)!!! (αυτα στο σοι Tiger με τα πιο γλυκα μπαρομωρα)
Μην ξεχασω,για γευστικοτατο Thai φαγητο & φτηνο, ΝΟ 6 & τα "μυαλα στα καγκελα".Στο τελευταιο φαγαδικο της "στοας" οχι μονο για το καλο φαγητο,αλλα & για τον ανεκπληρωτο ladyboyοερωτα μου την γλυκυτατη Νικι(η Νικολακη για οσους θελουν να με "κραξουν")
Τελος με το φαι,στα σοι της Bangla, με τα μωρα τωρα...
Σοι Lion: Μην φορεσετε τα "καλα" σας γιατι απο το πολυ "τραβηγμα" θα σας τα ξεχειλωσουν.Μαλιστα ενα βραδυ μια "κοντη" κυριολεκτικα με εβαλε "σηκωτο" στο μπαρ της (ειμαι 1.90,85 κιλα)!! Μετρια μωρα με μερικες τυπου "πορνοσταρ" για "σκληρα"
Σοι Tiger: Τα καλυτερα σε ποιοτητα & ποσοτητα μπαρομωρα απο ολα σχεδον τα σοι.Αλλα και τα ακριβοτερα ποτα, ανδρικα/γυναικεια,& με αφορητη πιεση για κερασματα.
Σοι Eric: Λιγη πιεσουλα απο τα κοριτσια κατα την διαδρομη,ανεκτη ομως.Καλες γκομενες σε γενικες γραμμες με αρκετες πολυ καλες.
Σοι Sea Dragon: Διαφορετικο απο τα αλλα, λογω του οτι τα μπαρακια βρισκονται στο κεντρο,ειναι δυοροφα & δεν ανοιγουν ολα καθε μερα.Το sea dragon ειναι ανακατασκευασμενο & εισοδος προς ενα εμπορικο κεντρο που υπολειτουργει.Στις 2 πλευρες του σοι βρισκονται πολλα μικρα agogo γεματα πατσαβουρες,χαζογκομενες & "φτιαγμενες",μαλιστα σε ενα απο αυτα, με τον πιο πολυ κοσμο,μπαινοντας βρωμαγε "χυσυλας" & παραλιγο ν ξερασω... Απο εδω πηρα 2 μωρα,ενω ο μεγας Pagtao ξετρυπωσε μια μουναρα μαζι με μια κοντη που αρεσε στον master.(oλες απο τα μπαρακια)
Σοι Crokodile: Το πιο "φασαριοζικο" σοι λογω των Ladyboy που κανουν "σαματα" στην εισοδο & στα κεντρικα μπαρ.Στα μπαρακια στις πλευρες πινεις τα μπυρονια σου χαζευοντας τα τσουτσουνοκοριτσα.Βρισκεις αρκετες "γαμησιμες" γκομενες εως μερικες παρα πολυ καλες.Η μικροτερη πιεση για κερασματα απ'ολα τα σοι,γενικα στο χαλαρο, γι'αυτο & βλεπεις εκει πολλα φαλανγκ ζευγαρια & δυαδες-τριαδες κλπ φαλαγκογκομενες μονες τους.Στα δεξια της εισοδου,βρισκεται το Pirates με τα καυλομουνακια που χορευουν στον οροφο,τα οποια ομως μπαρφαινιαζονται νωρις & κατοπιν το μαγαζι μετατρεπεται σε "θεωρειο" για φαλαγκ που παιρνουν "ματι" τα LB απο κατω, σε αποσταση "ασφαλειας".Δλδ μια μαλακια & μιση...
Συνεχιζεται...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν τον αναγνωρισες ακομη;Ησουνα στη Σαιγκον το 1973 μεσα στον πολεμο? Τι εκανες εκει?
teras exinta ennea
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
US Army Aviation 334th Attack Helicopter Company (Combat) AH-1H/S Cobra Attack Helicopters τα μαζευα απο εκει τα μόνα που φύγαν πίσω λόγω τεχνολογια αιχμής την εποχή εκείνη..
Αυτά είχα υπηρετήσει εκει εκεινο το διαστημα.. Απρίλιο-Ιούλιο 1973 μετά ημουν αλλού...Πάντως δεν επισκεύτηκα την Saigon Suzie ha ha!!αλλωστε για αυτο ειμαι ακόμη εν ζωή....Τελοσπάντων εγώ τιν πατησα με Ουκρανέζες μόνο σχετικα δές το θρέντ μυστκά της Ουκρανίας η του Δρος. Ιωσήφ Μπλασκου στο σιτε.....Τώρα ξαναψαχνω τιν νιότη μου προσπαθώντας να πας πισω ΝΑ Ασία με αλλες ομως προϋποθέσεις τώρα ομως.....αλλωστε περάσαν και τα χρόνια τωρα μια εντριβούλα χρειάζομαι τιποτε αλλο....χαχα!!! που καλλύτερο απο Ταυλανδη...
Αυτά είχα υπηρετήσει εκει εκεινο το διαστημα.. Απρίλιο-Ιούλιο 1973 μετά ημουν αλλού...Πάντως δεν επισκεύτηκα την Saigon Suzie ha ha!!αλλωστε για αυτο ειμαι ακόμη εν ζωή....Τελοσπάντων εγώ τιν πατησα με Ουκρανέζες μόνο σχετικα δές το θρέντ μυστκά της Ουκρανίας η του Δρος. Ιωσήφ Μπλασκου στο σιτε.....Τώρα ξαναψαχνω τιν νιότη μου προσπαθώντας να πας πισω ΝΑ Ασία με αλλες ομως προϋποθέσεις τώρα ομως.....αλλωστε περάσαν και τα χρόνια τωρα μια εντριβούλα χρειάζομαι τιποτε αλλο....χαχα!!! που καλλύτερο απο Ταυλανδη...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
και λογω υφους, σαν ασιατισα με ελληνικη μυτη ειναι. ε ρε θαψιμο, ελληνες..Απορίπτεται από κάποια παληκάρια εδώ μέσα λόγω ύψους
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σωστά αυτό το ξέχασα φίλε Hank διώχτηνα όσο είναι καιρός δεν κάνει αυτή για σένακαι λογω υφους, σαν ασιατισα με ελληνικη μυτη ειναι. ε ρε θαψιμο, ελληνες..
φιλε Ηανκ Μιαμι τι εκανες??
φιλε εμεινα 2 χρονια και ασχολουμουν με το real state στη Boca Raton τωρα το οτι η παγκοσμια φουσκα ακινητων ανα τον κοσμο και γενικα η αρχη της παγκοσμιας κρισης ξεκινησε απο τη South Florida ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις οποτε θελει και λιγο τυχη εκτος απο μελετη. Το 2005 που πηγα Miami ολον το ονειρο ηταν να ασχοληθουν με το real estate in South Florida, το 2006 εγω μπαινω δυναμικα στη δουλεια και καταφερνω καποια πραγματα που και για κοσμο που εμενε χρονια Miami ονειρο και μεσα 2007 με αποκορυφωμα το 2008 εσκασε η μεγαλη φουσκα.
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
3ερωτησεις..καλα ρε η καταρ τι επαθε δεν θα βγαλει καμια προσφορα κατω απο 600ευρω???..για μαρτιο-απριλιο...εεε ρε που ειναι κατι 450-480ευρω προσφορες..ας ελπισουμε απο τη καινουργια χρονια να πεσουν..
το σονγκ-κραν ποτε πεφτει φετος??
εχει παει κανεις ιουνιο κατω?..τι καιρο ετυχε?..σαπισε στη βροχη?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εχω βρει ετζιμπτ αιρ αν σε ενδιαφερει για απριλη με 480 ευρω.3ερωτησεις..καλα ρε η καταρ τι επαθε δεν θα βγαλει καμια προσφορα κατω απο 600ευρω???..για μαρτιο-απριλιο...εεε ρε που ειναι κατι 450-480ευρω προσφορες..ας ελπισουμε απο τη καινουργια χρονια να πεσουν..