Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
μαρκησιε 6 ωρες στη μπανγκοκ (χαλια)  και 9 μερες στην παταγια, μαλλον μονο εκει εχει τοσες πολλες γυναικες, μα τοσες πολλες, τοσες πολλες...
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
μαρκησιε 6 ωρες στη μπανγκοκ (χαλια)  και 9 μερες στην παταγια, μαλλον μονο εκει εχει τοσες πολλες γυναικες, μα τοσες πολλες, τοσες πολλες...
Κωστα
Με 6 ωρες στη Μπανκοκ που προλαβες να δεις τα χαλια;
Οσο για τη Πατταγια αν ξεκολησεις απο εκει και πας και αλλου θα δεις οτι εχανες το καιρο σου.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
το ονειρο ξεκιναει με την THAI AIRWAYS και το εσωτερικο του αεροπλανου που ειναι το μωβ της ορχιδεας, οι αεροσυνοδοι ηταν μετριες, μονο η μια ηταν πολυ καλη και ευτυχως μας σερβιρε αυτη, σε 9.30 ωρες προσγειωση στο απιστευτο αεροδρομιο και το πρωτο σοκ ηρθε οταν μπηκα σε ενα εστιατοριο να παρω νερο και μεσα ετρωγαν πληρωματα απο αεροπορικες εταιριες της ασιας.... κοιταγα σα χαζος τα κουκλακια, μπουκετα απο κοπελιτσες με εκπληκτικα ρουχα.  το αλλο σοκ ηταν εξω με την υγρασια και τη ζεστη που αμεσως σε εκανε κουρελι. πηραμε λεωφορειο εξπρες για μπανγκοκ με 150 μπαττ το ατομο, θα πηγαιναμε στην καο σαν ,στην παλια πολη. ο συντροφος vonmakoulis την ειχε συστησει την περιοχη, μετα απο δυο ωρες τρελλου μποτιλιαρισματος φτανουμε, περιμενα να υπαρχει πληθωρα ξενοδοχειων και να ειναι η περιοχη λιγο περιποιημενη, αντιθετως ηταν αρκετα αθλια, αναρχα χτισμενη και βρηκαμε ξενοδοχεια με 300 μπατ χωρις a/c και με 650 μπατ με a/c. αποφασισαμε το δευτερο εννοηται,δωματια πολυ μικρα και χωρις μπανιερα, χαλι μαυρο. μετα πηραμε  τουκ τουκ, αφου μας την πεσανε οι κραχτες, να μας παει να δουμε τους βουδες και τα λοιπα. ειδαμε καθιστους και χρυσους και μεσημεριατικα ειπαμε (εγω κυριως) για ενα μασαζακι με σχετικο μπουμ μπουμ, μετα απο μια ωρα μποτιλ. μας πηγε σε μασατζιδικο αθλιο με γυναικες χοντρες και χαλια... φυγαμε με ελαφρα βεβαια.
στο γυρισμο πηραμε ταξι με κλιματισμο, και δυο ωρες μποτιλ. απελπισια το μποτιλ. σκεφτηκαμε να παμε το βραδακι στο νανα σεντερ. αλλα ηταν τοση η κουραση απο τη ζεστη το τουκ τουκ και γενικως που ειπαμε στον ταριφα να παρουμε τα πραγματα και μεταβολη για παταγια, και ετσι εγινε, 6 το απογευμα φτασαμε, η ζεστη εκει ηταν υποφερτη.
θελω να αναφερω οτι οταν λεμε ζεστη με υγρασια εννοουμε κοπωση και απελπισια. και ωρες πολλες στα ταξι, αν δεν περπατησεις λιγο σε συγκεκριμενα σημεια τι θα καταλαβεις? περασαμε απο σουβμκουβιτ τσαινα ταουν και αλλα μερη, εβλεπες ναους αναμεσα σε ουρανοξυστες και αθλιες πολυκατοικιες με κυριλε τραπεζες.
ισως δεν το οργανωσα σωστα με την μπανγκοκ , αλλα οι ωρες στα ταξι θα αλλαζαν? η ζεστη?  νομιζω δεν θα περασω ποτε πια απο μπανγκοκ.
lordjim στην παταγια ξαναπηγα ως συμπληρωμα του πρωτου ταξιδιου σε συνδυασμο με μπανγκοκ, σιγουρα ολα τα αλλα μερη ειναι καλυτερα, την επομενη φορα πουκετ. και η παταγια δεν ειναι του πεταμου, εγω τη συμπαθω, ολα κοντα, ωραια κλαμπακια, πολλες γυναικες, εξαλλου ειχα και τα κονε μου απο την προηγουμενη φορα, δεν χρειαστηκαν βεβαια ,αλλα λεμε. και μετα 9 καθαρες μερες ειναι λιγες για πολλες πτησεις κτλ. ειχα περιεργεια να δω το νανα σεντερ, αλλα με βαλιτσα ζεστη και ηλιο σου φευγει η διαθεση για οτιδηποτε.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Απευθυνεται στον KOSTAF16, Φίλε, γραφω πρωτη φορα. Αναχωρω για Παταγια, οπου θα βρισκομαι εκει Δευτερα απογευμα. Ξενοδοχειο βρηκα "", καθως και ταξι να με παρει απο Μπαγκογκ "Mr Tommi", από διάφορα αμερικανικά forum. Εμαθα ότι έχει κάποιος Ελληνας εκεί μαγαζί, είναι αλήθεια? Δωσε καμμια βοηθεια για τις πρωτες ημερες, μετά θα βρω την ακρη. Υπάρχουν Ντισκο να ψαρευω γυναικες (ανάλογο Help στην Copacabana)? H' θα πρεπει ψαχνω σε μπαρακια. Και εαν ναι σε ποια μου προτείνεις? Εχεις τιποτε γνωστες, καλές? Ψαχνω 2αδες με ωραια λεσβιακα, να μεινω μαζι τους 2 βδομαδες κανουμε και τις εκδρομες μας. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή (τιμές, μπαρ, εστιατόρια κλπ).
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
zaichik  ειναι λιγο πιο μακρια απο το παιχνιδι αυτο το ξενοδοχειο. εγω  εμενα στο royal twins palace, καλο ειναι και το welcome plaza. πληρωνα 1200 μπατ το δικλινο χωρις πρωινο .3 αστερο πολυ μεγαλο δωματιο δυο μεγαλα κρεβατια ψυγειο τιβι και σαλονακι, μαρμαρινο μπανιο. 25 ευρο δηλαδη. πολυ κοντα στον πεζοδρομο. αλλα κοντινα ειναι το day night hotel  και to champ παταγια hotel.
λοιπον γυναικες παντου στα κλαμπ ψωνιζεις με 1000 μπατ ολη μερα, αν ειναι θεομουνο ζηταει 2 χιλιαρικα με τρακα πεφτει στα 1500. το καλυτερο κλαμπ ειναι το lucifer ραπ live συγκροτημα και ταυλανδεζα μουναρα τραγουδιστρια, προσεχε ειναι δυο μαγαζια το ενα μετα το αλλο στο βαθος . γυρω στη μια τα μεσανυχτα κατσε λιγο εξω απο τις γυναικεις τουαλετες και θα με θυμηθεις, εγω παθαινα παρακρουση με τα κουκλακια που περιμενανε ουρα να φτιαξουν το μακιγιαζ τους,  οποια σου αρεσει της την πεφτεις κυριλε με χαμογελα και απο που εισαι κτλ. αν μεινει διπλα σου πεντε λεπτα ειναι σαν να την εχεις πηδηξει. τρελλα μουνια φιλε, απορω πως πανε σε αλλα μερη για γαμησια.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
επισης εχω και αρκετα τηλεφωνα απο κοπελες που κανανε καλο πηδημα βεβαια, αν και ολες ειναι τελειες σε αυτο το θεμα, παντως μολις φτασεις στο αεροδρομιο παρε καρτα σιμ με ταυλ. αριθμο ειναι παμφθηνο 250 μπατ, ετσι δεν χρησιμ.  ρομινγκ παιρνεις τηλεφωνα απο τα κοριτσια και "παιζεις" αλλιως. βεβαια ειναι λιγο δυσκολο γιατι τα αγγλικα τους ειναι χαλια, αλλα τα βασικα θα τα καταλαβουν.
εγω με 200 μπατ μιλαγα 9 μερες σε ταυλ. κινητα και αφησα και υπολοιπο 30 μπατ. εκανα κατι καμακια σε εργαζομενες να δω αντιδραση. θα περιγραψω φαση τετοια καποια στιγμη ,αξιζει τον κοπο, και ειχε και γελιο.
επισης στην παραλια παιζουν γυναικες ολη μερα ,απο τις δεκα το πρωι, μπορεις να βρεις και 19χρονα αρκετα καλα, λιγο κακοντυμενα , αυτα τα γαμας για δυορο ακομα και με 300 μπατ. ολη μερα με 500 κτλ. καλη λυση και αυτη, γιατι στα κλαμπ ολο και κανα κερασμα θα κανεις.. ειναι στο παιχνιδι, στο λουσιφερ η μπυρα 160 μπατ και το ποτο 200.
στα κλαμπ μην ψωνισεις πριν απο τις δυο το βραδυ, μετα πεφτουν οι τιμες γιατι δεν εχουν ψωνιστει και σε μια ωρα κλεινουν τα μαγαζια, εξαλλου αν ψωνισεις μουνακι απο νωρις το ψιλομετανοιωνεις γιατι θα δεις αλλο μετα καλυτερο κτλ. και τρελλαινεσαι οπως εγω. μετα τη μια κλεινουν και τα μασατζιδικα και σκανε και αυτες να ψωνιστουν, αυτες ως επαγελματιες ειναι καλυτερες στο πηδημα, ειχα φαση με τετοια, θα την περιγραψω αλλη φορα, τρελλο πηδημα και φατσουλα, τη σκεφτομαι και τρελλελε.  αν θες τηλ .στειλε πμ εχω και φωτο. απο το τηλεφωνο ειναι δυσκολο να συνενοηθεις λογω αγγλικων. και με τις εργαζομενες το μπερδεμα ειναι οχι αν θα σου κατσουν ,αλλα αν θα καταλαβουν  τι τους λες, γι αυτο βουρ να μαθουμε ταυλανδεζικα.  γελιο εχουν και τα nickname τους, εγω πηδηξα την  paa την nut , nun  nan  nis  dia touktaa  yam  poui  την rin.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα, το Hotel αυτο εχει wireless για το Laptop, πηρα σουιτα με 1000 μπατ. Πρεπει λογω δουλειας να ειμαι στο ιντερνετ συνεχεια ανοικτος. Ο ξενοδοχος πολυ εξυπηρετικος απο αλληλογραφια μέσω ιντερνετ. Δεν πειραζει εαν ειναι λιγο μακρυα θα περπατησω. Απο εμπειρια Ταυλανδεζες κανουν δυαδες, λεσβιακα κλπ? Με το αναλογο κοστος αναμφίβολα, αλλά κάνουν παιχνίδια? Κανενα μασατζίδικο μου προτεινεις σε παρακαλω. Θα ξεκινήσω με μασαζ, διοτι εχω ακουσει τοσο πολλά. Ευχαριστω εκ των προτερων.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα στειλε κανενα τηλεφωνο στο zaichik1980@yahoo.com
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα εχω παει πανω απο 20 φορες Βραζιλια, ειναι η πρωτη φορα που πηγαινω Ταυλάνδη. Μου αρεσει να εχει λίγο παιχνιδι γι αυτο πηγαινα στην ντισκο Help στην Copacabana. Θα κοιταξω να βρω καμμια καλη δυαδα, να την κανω ρεζερβε, να με πηγαινουν εστιατορια, εκδρομές, παραλια, μεχρι να βαρεθω.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
πι πι μασαζ. το καλυτερο, και αν ειναι μεσα η βανεσα οκ.

οποια διαλεξεις να παρεις μαζι σου προτεινε της να παρει μια φιλη της οποια θελει, κανουν τα παντα, τα λεσβιακα δεν μου αρεσουν, με μπερδευουν και χανω το στοχο, θελω  μια φατσουλα δυο βυζακια ενα μουνακι κτλ.  οτι θες ρωτα, οι ειδημονες της ταυλ. δεν την θελουν την πατταγια, εγω τη συμπαθω γιατι εκει πρωτογνωρισα τις χαρες της ταυλανδης
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ZAICHIK εγω τις αλλαζα καθε μερα, και απο παιχνιδι τρελλο στο λουσιφερ.  οσο το σκεφτομαι παθαινω καταθλιψη
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ok Κωστα σε ευχαριστω για ολα. Ευχομαι και το πιστευω οτι θα περασω καλα. Εξαλλου παω για 2 βδομαδες, μονος, στην αρχη βεβαια θα κανω σαν τρελλος για σεξ, μετα ομως που θα ηρεμησω, θα απολαυσω ησυχια, μακρια απο προβληματα. Σε ενημερωσω απο Ταυλανδη πλεον για τα πεπραγμενα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
και γω νομιζα οτι θα κανω σα τρελλος για σεξ μονο στην αρχη αλλα επεσα εξω, 3 ωρες πριν φυγουμε επαιρνα στο τηλ. μουνακι να ερθει να το γαμησω ,αλλα κοιμοταν. και ειχα γαμησει πριν 5 ωρες και πριν 10 κτλ.  δεν παιζει εκει το "χορτασα" εκει κανεις restart kai reborn . και προχωραμε
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
θα γενικολογησω λιγο ,και οι λεπτομερειες απο το βραδυ, εως οτου καποιοι απο το σαιτ πουν οτι τους ζαλισα..

καλως ηλθες πισω κωστα..

μωρε γραψε εσυ καταστασεις και ασε μας εμας να ζαλιστουμε.. οποιος δε θελει, ας περασει σε αλλο θεμα..
 

Επισκέπτης
οοοο καλος ιρθεσ παλι πισο μεγαλε κοστι!!!!απο οτι διαβασμα τιμορισες πολλα ατακτα μικρα και πονιρα πορνιδια!!!!αξιος αξιος!!!!παντα τετοια ρε φιλε!!!λεφτα να ιπαρχουν.....
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Κώστα, 
              και πάλι καλώς σε βρήκαμε.
Μπορεί να γίνομαι λίγο εκνευριστικός, αλλά επειμένω, όπως σωστά παρατήρησε και ο Lordjim, ότι με 6 ώρες στην Μπανκονγκ δεν μπορείς να δεις τίποτα. Φυσικά αναγνωρίζω το γεγονός ότι σε σοκάρισε η υγρασiά και η ζέστη της πόλης,γι΄αυτό και συνιστώ σε όλους ότι από Απρίλη μέχρι και Αύγουστο δεν είναι η καλύτερη εποχή για Ταϋλάνδη -και που να δείς στο νότο τι γίνεται αυτή την εποχή-, σε αντίθεση με τη Παττάγια που έχει την θάλασσα στα πόδια της και είναι πιό δροσερό το κλίμα.
Η πόλη , όπως θα διαπίστωσες από την σύντομη παραμονή σου είναι ΧΑΟΤΙΚΗ. Είνaι μια πόλη χωρίς όρια, όπου συνυπάρχουν η φτώχεια με την πολυτέλεια, η χλιδή με την αθλιότητα, oi βουδιστικές παραδόσεις με τον άκρατο καταναλωτισμό, το παραδοσιακό με το μοντέρνο και όλα αυτό παντού στην πόλη και δίπλα - δίπλα.  Και έπεσες και στα νύχια των τουτουκατζήδων που σε πάνε όπου θέλουν αυτοί για να πάρουν τις μίζες τους και δεν μπόρεσες να απολάυσεις τις χαρές ενός πρωτευουσίανικού !! μασάζ. Δεν πειράζει πρότείνω την άλλη φορά να πάμε μαζί 10 μέρες στην Μπανκονκ (ξενάγηση δική μου) και 10 μέρες Πατταγια (ξεναγός εσύ) και για χαλάρωμα ένα 10ημεράκι στο Πουκέτ ή στο Κο-Σαμούι. Αν ενδιαφέρονται και άλλοι συνάδελφοι από το φόρουμ ακόμα καλύτερα (να πάρουμε και μπλουζάκια με το γλόμπο μαζί μας).
  Περιμένω και εγώ με ανυπομονησία τις πληροφορίες και εντυπώσεις σου.
    Sa bai dee-kap  :sunglasses:
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Για οποιον φιλο θελει να παει Μπανκοκ ας μου το πει για να του πω λεπτεμερειες για το που να παει και πως.
Και φιλοι μου μετα απο 20 συνεχη χρονια εκει κατω κατι ξερω. :grin:
Εγω παντως θα ειμαι εκει γυρω στις αρχες Οκτωβρη.
Κοστη δεν σε κραζω για την εμμονη σου για Παταγυα και καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ αυτο που λες για το συναισθηματικο δεσιμο,αλλα δες το και αλλου και θα με θυμηθεις.
Και κατι αλλο σχετικα με τα ξενοδοχεια, για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις οταν ρωτατε απο καποιον να σας προτεινει ξενοδοχειο να ρωτατε σε τι κατηγοριας ξενοδοχειο μενει αυτος ή ποσα λεφτα θελετε να δωσετε.
Εαν καποιος μενει σε φτηνα ξενοδοχεια δεν σημαινει οτι θα σας αρεσουν και εσας, ή εγω που μενω παντα σε 5 αστερων δεν σημαινει οτι θα τα προτεινω σε καποιον που εχει περιορισμενο προυπολογισμο.
Και για οποιον ενδιαφερεται να ζησει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σεξουαλικη φαντασιωση του στη Μπανκοκ και διαθετει ας μου το πει.
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά, ετοιμάζω μέσα Ιουλίου εξόρμηση με άλλους 2 φίλους (ο ένας ήταν μαζί μου στο πρώτο ταξίδι στην Ταιλάνδη, ο δεύτερος θα μυηθεί...). Λέω αυτή την φορά να μείνω λίγες μέρες Bangkok και τις περισσότερες Koh Samui. Αν κάποιος συναγωνιστής βρεθεί εκεί κάτω αυτές τις ημέρες, ας μου στείλει pm, ούτως ή άλλως όταν φιξάρω τις ημερομηνίες θα το γράψω εδώ.
Για την Bangkok, έχουν γραφτεί πολλά εδώ μέσα και από ότι καταλαβαίνω αρκετοί σύντροφοι είναι ειδήμονες πάνω στο ζήτημα. Για το Samui, όσοι γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα, μοιραστείτε την γνώση σας διότι εγώ προσωπικά έχω ακούσει αντιφατικές απόψεις (όλοι συμφωνούν ότι είναι πανέμορφο, αλλά άλλος λέει ότι είναι περισσότερο για ζευγάρια και relax, άλλος πάλι ότι και αντροπαρέα να πας την βρίσκεις την άκρη κτλ).
ΥΓ. Φίλε Κώστα δείξε καμιά foto, φτιάξε μας λίγο εμάς τους λάτρεις των λιπόσαρκων minimal σωμάτων....


 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Μαρκησιε
Καιστο Koh Samui θα κανεις παιχνιδι, απλως οχι σε τετοια ποσοτητα οπως στο Πουκε.
Ολη η δραση υπαρχει στη Chaveng που ειναι και ο κεντρικος δρομος, αρα φροντισε να βρεις ξενοδοχειο εκει κοντα για να γλυτωνεις τις μετακινησεις.
Υπαρχουν μερικα beer bars με κοπελλες και ενα μαγαζι με τραβεστι σοου αλλα το παιχνιδι γινεται στο GREEN MANGO και στα γυρω γυρω μπαρ.
Εκει οι πιο πολλες ειναι freelancers, συγνωμη δεν ξερω να το περιγραψω ελληνικα τον ορο.
Παντως εγγυημενα θα περασετε καλα.
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
freelancers=ελευθέρας βοσκής
:grin: :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom