Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
αξιολατρευτα πλασματα ομως , τα αγαπας αμεσως, οταν γραφει  ο πιτσιλιστης " τα πιτσιλισες τα ατακτα πορνιδια" και τα λοιπα δικα του, καπως μου κανει, δεν ταιριαζουν τετοιες λεξεις γι αυτες, γι αυτο οσοι πατε πρωτη φορα προσεξτε τη συμπεριφορα σας, αφηστε την ελληνικη αποψη περι πορνειας, δεν ειναι πορνες με την εννοια που ξερουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ,  φερομαστε σαν να φλερταρουμε στο σχολειο, χαμογελαμε, δεν χουφτωνουμε αμεσως και χυδαια, δεν μεθαμε γιατι θα νιωσουν ασχημα, ασε που δεν θα εχουμε δυναμεις στο πηδημα, και θα ειναι κριμα. αυτη ειναι και η μαγεια, φλερταρεις αλλα με τεραστια ποσοστα επιτυχιας, ασχετα αν θα την πληρωσεις. δεν εχεις την αισθηση οτι πληρωνεις να μαμησεις,  ο φιλος που μυηθηκε σε αυτο το ταξιδι ειχε μηδενικη εμπειρια απο αγοραιο ερωτα,
εμεινε αναυδος απο τη συμπεριφορα και τον ερωτισμο τους. και γι αυτον πλεον ειναι μονοδρομος η ταυλανδη.ξερω οτι καποιοι που τα διαβαζουν αυτα θα τους φαινονται παραξενα, ομως αν δε τα ζησεις απο κοντα δεν θα τα καταλαβεις, απλα η ταυλανδη και οι κατοικοι της δεν περιγραφονται με λογια, πρεπει να τα δεις ο ιδιος
Συμφωνώ απόλυτα με το σύντροφο. Στις κοπέλλες αυτές επ' ουδενί δεν πρέπει να τους συμπεριφέρεσθε, όπως συνηθίζουμε να συμπεριφερόμαστε με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα. Δεν είναι πουτάνες. Είναι δηλαδή... αλλά δεν το βλέπουν έτσι και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το δείτε και εσείς έτσι. Όπως λέει, πολύ σωστά ο ΚώσταςΦ16, λίγο φλερτ, κανένα κοπλιμάν , αξιοπρεπής συμπεριφορά και θα εκλπηρώσουν όλες (μα όλες) τις φαντασιώσεις σας,με το φυσικότερο τρόπο του κόασμου. 
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
YAM,  ετσι ηταν το ονομα ενος κοριτσιου που δουλευε σερβιτορα στην pizza hut στην πατταγια, της ζητησα φωτο μαζι της, και φυσικα δεχτηκε με χαρα(δεν θελω να πω τι θα γινοταν στην ελλαδα αν ζητουσα το ιδιο) μου εδωσε και το τηλεφωνο της, φευγοντας αφησα tip 100 μπατ (ωνασης). την αλλη μερα την πηρα τηλεφωνο, αλλα επειδη δεν μιλουσε γρι αγγλικα, πηγα απο τη δουλεια της να φυγουμε μαζι, πριν βγουμε πηγαμε με το scooter της σπιτι της να αλλαξει, πολυ γελιο να οδηγαει αυτη και εγω απο πισω , δεν θα σας πω τι υψος ειχε... λοιπον στη διαδρομη περασαμε απο παραγκοσυνοικιες, αθλια μαγαζια με γυναικες, μαλλον για ταυλανδους, και γενικως καμια σχεση με το τουριστικο μερος της πατταγιας. φτανουμε σε μια πολυκατοικια με 12 οροφους, μπαινουμε σε ενα μικρο διαμερισμα ενα μικρο σαλονακι 2 μωρα και ενα κοριτσακι εβλεπαν τηλεοραση, και η μανα τους 50αρα να μας χαιρεταει, επαθα λιγο σοκ. η μανα της μιλαγε λιγα αγγλικα , μου ειπε οτι ειναι χωρισμενη ειχε γκομενο στη γερμανια που της εστελνε λιγα λεφτα, δραμα γενικως, στο υπνοδωματιο ειχε στρωματα χωρις κρεβατια, ανεμιστηρα και το μπαλκονακι ειχε μετατραπει σε κουζινα, ειχε βρασει ρυζι σε ενα πηλινο δοχειο, αναβε φωτια μεσα στο δοχειο και μαγειρευε, το σπιτι ειχε και p/c. ετοιμαστηκε η  ΥΑΜ και φυγαμε, στην επιστροφη της γεμισα το μηχανακι βενζινη, 75 μπατ, πηγαμε σε κλαμπ την ταισα ρυζι και τα σχετικα 180 μπατ. επειδη δουλευε πρωι δεν ηρθε μαζι μου στο ξενοδ. την αλλη μερα ξαναπηγα στη δουλεια της αλλα οι συναδελφοι της μου ειπαν ψεματα οτι ειχε φυγει. αποφασισα να μην την ξαναενοχλησω, μετα απο δυο μερες με παιρνει τηλ. της λεω να ερθει στο ξενοδ. μου αν θελει, και συμφωνει. περιμενοντας με το φιλο μου στην εισοδο του ξενοδ. εγινε το απιστευτο, βλεπουμε ταξι να ερχεται και να κατεβαινουν η YAM, η μανα της, η γιαγια της και τα μωρα... εμεις μειναμε με ανοιχτο στομα, η μανα της ειπε αν θελαμε να πηγαιναμε για φαγητο, εμεις , σοκ..τι νομιζαν δεν καταλαβα ποτε, γιατι καναμε μεταβολη και φυγαμε. ετσι εληξε αδοξα ενα αγνο καμακι σε εργαζομενη ταυλανδεζα.
θεωρησα καλο να αναφερω το περιστατικο, γιατι δειχνει την αξιοπρεπη τους φτωχεια, αφου ειχα ταισει την κορη τους, θα ταιζα και αυτους, ετσι νομιζαν. η κοπελα στην pizza hut επαιρνε 5000 μπατ το μηνα, το νοικι ηταν 5000 το μηνα...
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Ε, βέβαια, που να περάσει από το αγνό άδολο μυαλό τους πως το μόνο που ήθελες ήταν να ταίσεις την YAM με μπόλικο σπέρμα....
:grin: :grin: :grin:
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
4
Πόντοι
16
Βρε παιδια με ποσα φραγκα μπορει καποιος να νοικιασει ενα διαμερισματακι(μικρο) στην Παταγια για 1 μηνα?
Συμφερει?
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Κωστα φιλε
Επετρεψε μου λιγο να διευκρινισω μερικα πραγματα με τη πορνεια στη Ταυλανδη σε σχεση με τη φτωχεια και την αξιοπρεπεια.
Επειδη υπαρχει φτωχεια του κερατα το συνηθεστερο φαινομενο για μια Ταυλανδη ειναι να βρει εναν ή και πιο πολλους ευρωπαιους ή αμερικανους ή αυστραλους, μεγαλης ηλικιας ως επι το πλειστον ωστε να της στελνουν ενα ποσο καθε μηνα, αραδιαζοντας του κοσμου τα ψεματα. Βεβαια αυτο σε εσενα δεν ετυχε γιατι ισως φταιει η ηλικια σου εαν εισαι κατω απο 40, παντα οι μεγαλυτεροι τσιμπανε.
Ξερεις τι ειναι να εχεις τη γκομενα στο κρεβατι και να της το κανεις και να τη παιρνει τηλ ο βλακας απο τη Γερμανια πχ και αυτη να του λεει οτι ειναι σπιτι της , οτι δεν δουλευει σε μπαρ και οτι τον αγαπαει και να της στειλει κιαλλα λεφτα γιατι χτυπησε με το μηχανακι την ωρα που εσυ σκιζεις το μου... της;
Εαν τους ταιζες ολους θα τη πηδαγες τη κοπελλα εν γνωσει της μανας και της γιαγιας μετα, και αυτες την ιδια δουλεια κανανε οταν περναγε η μπογια τους να εισαι σιγουρος.
Αλλα περαν της φτωχειας ειναι και οι νοοτροπια αυτων των ανθρωπων να μην εχουν τις ιδιες αξιες με εμας, για παραδειγμα εως το 1995 η παιδικη πορνεια οργιαζε στη Ταυλανδη, εχω παει σε παιδικο παζαρι που αγοραζες παιδακι με 300 Δολ. Εκανα τρεις μερες να κοιμηθω και φευγοντας εκανα εμετο στον δρομο. Τοτε οι αραβες απο τις πλουσιες αραβικες χωρες ερχονταν καραβιες στη Ταυλανδη για αγορακια. Επαιρνες παρθενα 14-15 χρονων με 150Δολ. ΤΡΑΓΙΚΑ πραγματα.
Για αυτο ξανασκεψου τον ορο αξιοπρεπη φτωχεια, απλως ξεροντας οτι ηθελες να πηδηξεις τη μικρη ειπαν να το εκμεταλευτουνε, μετα η μικρη θα σου εριχνε και το σχετικο παραμυθακι με λιγη καψουριτσα και να τα 100 - 200 Ευρω το μηνα.
Πιστεψε με ξερω πολλους και ελληνες που την εχουν πατησει ετσι.
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
το ειχα ξαναβαλει στο thread αλλα χαθηκε τοτε που χαθηκαν στοιχεια 4 ημερων απο το site.

ρωταω τους εμπειρους απο thai: ισχυει οτι βλεπουμε στα 2 λινκς? το πρωτο ειναι απο thai massage και το δευτερο απο go go bar..

(αν δε το τρεχει καλα την πρωτη φορα αφηστε το να τελειωσει και ξανατρεξτε το. θα ειναι ολα οκ)
 

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
403
Like
6
Πόντοι
1
Φιλοι, ισως ανοιξατε ενα απο τα πιο εξαιρετικα θρεντσ στο σαιτ. και εγω με τη σειρα  μου δηλωνω οτι θα κανω αμεσα αυτη την εκδρομή. Ζητω μονο μια διευκρινηση. ειπατε για 1000 με 1500 ευρώ για καμια 10ρια μερες περιπου, αυτες οι τιμες ειναι μαζι με τα εισητηρια και κομπλέ ολες οι απολαυσεις, ξενοδοχεια, φαγητο, ποτά????? ή ειναι ξεχωριστά τα εισητηρια. Θα ήθελα επίσης να μου πειτε εδω ή σε πμ για ladyboys (μου αρεσουν εξισου με τις κοπελες) περισοτερα και που ειναι καλυτερο μερος για αυτές και αν οι τιμες ειναι οπως με τισ κοπελες. Και κατι τελευαταιο. αν οι κοπελες εκει εχουν προβλημα να βρεθουν με δικη μου φιλη???? Ευχαριστώ, συνεχίστε να μας μιλατε για αυτες σας τις εμπειριες!!!!
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Rokoss, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα , όσον αφορά το μασαζ γιατί το άλλο βιντεο δεν τό έτρεχε ο Η/Υ μου. Φυσικά η γκόμενα δεν είναι η καλύτερη καθώς δεν κάνει κανονικό μασσάζ, αλλά ο χώρος είναι ακριβώς έτσι (φαίνονται καθαρά το ειδικπό στρώμα, η κτιστή μεγάλη μπανίρα στο πλάι κτλ). Υπάρχουν κοπέλλες που είναι και εξαιρετικές μασσέρ στο body to body μασάζ και η αίσθηση είναι μοναδική.
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Βαρόνε μου αν ήταν 1000 με 1500 ευρώ με τα εισιτήρια η μισή Ελλάδα τώρα θα ήταν στην Ταϋλάνδη... :)
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
lordjim και μενα μου ετυχε να μου ζηταει μια λεφτα οταν ημουν στην ελλαδα, ειχε πονοδοντο κτλ.  δεν μασησα, οσο για την οικογενεια που μου ετυχε , περα απο το γελιο ειχε και λιγη τραγικοτητα, φερθηκα ουδετερα ομως, ουτε χυδαια ουτε εξεφτελιστικα. απλα ηθελα να δω συμπεριφορα απο απλη εργαζομενη, δεν ηξερε ομως αγγλικα καθολου, λες να περιμενα αυτη να γαμησω? εκει που λες, ΕΛΕΟΣ οχι αλλες πιπες οχι αλλα γαμησια, λυπηθητε με, εδω ηθελα να μαμησω το πρωι και το βραδυ δεν με αφηναν σε ησυχια... ειναι προσβολη να μην τη μαμησεις.  
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το ειχα ξαναβαλει στο thread αλλα χαθηκε τοτε που χαθηκαν στοιχεια 4 ημερων απο το site.

ρωταω τους εμπειρους απο thai: ισχυει οτι βλεπουμε στα 2 λινκς? το πρωτο ειναι απο thai massage και το δευτερο απο go go bar..

(αν δε το τρεχει καλα την πρωτη φορα αφηστε το να τελειωσει και ξανατρεξτε το. θα ειναι ολα οκ)

ενταξει, τα ειδα, φευγω για μασατζιδικο..  :grin: :grin:
θα αρκεστω βεβαια στην ελληνικη πραγματικοτητα..  :'(
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
τα a go go παιδια δεν παιζονται, δεν περιγραφονται, κανουνε και σοου σε μπανιερες στρωματα κτλ.    τα κουκλακια χορευουν, απειρα κουκλακια ομως, και μπορεις να τα γαμησεις ολα φυσικα, δεν προλαβαινεις να τα δεις ολα, το ρανταρ γεμιζει στοχους και η αεραμυνα δεν επαρκει....γι αυτο ο S 300 φευγει...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
βασιλια , νομιζω για ενα δυο μηνες θα σε βολεψει καλυτερα ενα χοτελακι λιγο πιο μακρια απο το κεντρο, θα κανονισεις και την τιμη,  τα σπιτια ισως πρεπει να βαλεις κρεβατια κτλ.  ισως να μην εχουν a/c.    αν και οτο αγορασεις εκει ειναι πολυ φθηνα, πατε μονο με το πορτοφολι σας αν μπορειτε.
 

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Μηνύματα
331
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
Παιδιά κάποιος που έχει ήδη πάει μπορεί να μου πεί πόσα είναι 1000 μπατ(σε ευρώ) και γενικά πόσα χάλασε εκεί?
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Ε, βέβαια, που να περάσει από το αγνό άδολο μυαλό τους πως το μόνο που ήθελες ήταν να ταίσεις την YAM με μπόλικο σπέρμα....
:grin: :grin: :grin:
εκει εννοηται οτι οταν μιλας σε καποια και σου μιλαει, υπαρχει και το σεξ αναμεσα, ενω εδω σου κολοτριβεται σου δειχνει ενδιαφερον για να ικανοποιησει τον εγωισμο της μονο
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
1000 μπατ 21 ευρο,  διαιρεις τα μπατ δια 47 και το αποτελεσμα ειναι ευρο.  εγω χαλασα 1500 ολα αεροπορικα ξενοδ.  μουνακια φαγητα ολα, και τις δυο φορες απο 1500,  σιχαθηκα τα ψαρια γαριδες αστακους χωρις παζαρι καθε μερα αλλο μουνακι, ποτα κερασματα, αν προσεξεις λιγο χαλας λιγοτερα, αλλα να γλυτωσεις 200 ευρο και να μην ξεσαλωσεις δε λεει..
 

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Μηνύματα
331
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
Καλά σίγουρα δεν λέει τίποτα να γλυτώσεις 200 ευρω.Να ρωτήσω ρε κώστα και κάτι άλλο,πόσες μέρες έμεινες εκεί?Για ξενοδοχείο,αεροπορικά πόσα θές περίπου?Για να πάρεις ένα μουνάκι για όλο το βράδυ πόσα θές?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom