YAM, ετσι ηταν το ονομα ενος κοριτσιου που δουλευε σερβιτορα στην pizza hut στην πατταγια, της ζητησα φωτο μαζι της, και φυσικα δεχτηκε με χαρα(δεν θελω να πω τι θα γινοταν στην ελλαδα αν ζητουσα το ιδιο) μου εδωσε και το τηλεφωνο της, φευγοντας αφησα tip 100 μπατ (ωνασης). την αλλη μερα την πηρα τηλεφωνο, αλλα επειδη δεν μιλουσε γρι αγγλικα, πηγα απο τη δουλεια της να φυγουμε μαζι, πριν βγουμε πηγαμε με το scooter της σπιτι της να αλλαξει, πολυ γελιο να οδηγαει αυτη και εγω απο πισω , δεν θα σας πω τι υψος ειχε... λοιπον στη διαδρομη περασαμε απο παραγκοσυνοικιες, αθλια μαγαζια με γυναικες, μαλλον για ταυλανδους, και γενικως καμια σχεση με το τουριστικο μερος της πατταγιας. φτανουμε σε μια πολυκατοικια με 12 οροφους, μπαινουμε σε ενα μικρο διαμερισμα ενα μικρο σαλονακι 2 μωρα και ενα κοριτσακι εβλεπαν τηλεοραση, και η μανα τους 50αρα να μας χαιρεταει, επαθα λιγο σοκ. η μανα της μιλαγε λιγα αγγλικα , μου ειπε οτι ειναι χωρισμενη ειχε γκομενο στη γερμανια που της εστελνε λιγα λεφτα, δραμα γενικως, στο υπνοδωματιο ειχε στρωματα χωρις κρεβατια, ανεμιστηρα και το μπαλκονακι ειχε μετατραπει σε κουζινα, ειχε βρασει ρυζι σε ενα πηλινο δοχειο, αναβε φωτια μεσα στο δοχειο και μαγειρευε, το σπιτι ειχε και p/c. ετοιμαστηκε η ΥΑΜ και φυγαμε, στην επιστροφη της γεμισα το μηχανακι βενζινη, 75 μπατ, πηγαμε σε κλαμπ την ταισα ρυζι και τα σχετικα 180 μπατ. επειδη δουλευε πρωι δεν ηρθε μαζι μου στο ξενοδ. την αλλη μερα ξαναπηγα στη δουλεια της αλλα οι συναδελφοι της μου ειπαν ψεματα οτι ειχε φυγει. αποφασισα να μην την ξαναενοχλησω, μετα απο δυο μερες με παιρνει τηλ. της λεω να ερθει στο ξενοδ. μου αν θελει, και συμφωνει. περιμενοντας με το φιλο μου στην εισοδο του ξενοδ. εγινε το απιστευτο, βλεπουμε ταξι να ερχεται και να κατεβαινουν η YAM, η μανα της, η γιαγια της και τα μωρα... εμεις μειναμε με ανοιχτο στομα, η μανα της ειπε αν θελαμε να πηγαιναμε για φαγητο, εμεις , σοκ..τι νομιζαν δεν καταλαβα ποτε, γιατι καναμε μεταβολη και φυγαμε. ετσι εληξε αδοξα ενα αγνο καμακι σε εργαζομενη ταυλανδεζα.
θεωρησα καλο να αναφερω το περιστατικο, γιατι δειχνει την αξιοπρεπη τους φτωχεια, αφου ειχα ταισει την κορη τους, θα ταιζα και αυτους, ετσι νομιζαν. η κοπελα στην pizza hut επαιρνε 5000 μπατ το μηνα, το νοικι ηταν 5000 το μηνα...