Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
310
Like
318
Πόντοι
21
ειναι χαλια η παραλια μονο με ρουχα κολυμπας.ακουσα οτι εχει προσφορα η thai για αυγουστο 545 ευρω.δεν ξερω αν ισχυει.οποιοσ ξερει ασ ενημερωσει
Εγω πηρα σημερα σε πρακτορειο και δεν μου ειπε κατι τετοιο.Οι τιμες με Thai για τον Αυγουστο ειναι  απο 650 μεχρι 850 χωρις τους φορους(80-100Ε)Για Μπανγκονκ-Πουκετ με Thai περιπου 150 με τους φορους.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης μου εκανε εντύπωση α) ότι μέρος βρωμάει, αποχέτευση μηδέν και β) ολοι αυτοί οι κωλόγεροι (πανω από 65 ετών), που περπατάνε χεράκι χεράκι με 20χρονα, τόσο χάλια τύποι που στην πατρίδα τους αμφιβάλω εάν είχαν ποτέ βγει έστω και για ποτό με συμπατριώτισσα τους. Δεν νομίζω όμως για τα παιδιά που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν έχουν περίσσευμα να πετάξουν τόσα χρήματα να κάνουν τον κόπο κατέβουν έως εδώ κάτω. Γυναίκες ειναι του επαγγέλματος, θέλουν τα φαγητά τους, τα δωρα τους κλπ. Εάν αρχίζεις τσιγγουνιές δεν θα υπάρχει και η αναλογη αποδοση από μέρους τους. Επίσης εχει πάρα πολύ όμορφες κοπέλες, που δεν περίμενα να δω τέτοιο επίπεδο. Επίσης ενω δουλεύουνε χρόνια με ξένους, τα αγγλικά του ειναι τοσο χάλια. Η δε προφορά, τσιρίζουν...
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Μια και ειναι νωρις ακόμη για να βγω εξω, να πω οτι εγώ ήρθα με ιορδανικές αερογραμμές (εισιτηρίο 550 Ευρώ), πήρα ταξί, με όμορφη ταξιτζού 1200 μπατ, ξενοδοχείο 650 μπατ με πρωινό, φαγητό φθηνό. Πάντως επαναλαμβανω μέρος βρωμάει, ζεστη ανυπόφορη, δεν εχεις να κάνεις τίποτε πλην από το κοκό... Καλύτερα κάποιος, για να του φυγει η περιέργεια (όπως και σε εμένα), ερ8ει καμμια βδομάδα, όχι παραπάνω. (Μου εκανε τρομερή εντυπωση το νέο αεροδρόμιο της Μπαγκογκ). Εχω ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο, αλλα τέτοιο αεροδρόμιο δεν ξαναειδα... Το κάτι άλλο, λες και ειναι βγαλμενο από ταινία φαντασιας.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Να ρωτησω τους παλιους. . Η ερώτηση τώρα: Μετιάνωσα που εκλεισα 2 βδομάδες να μεινω εδώ. Σκέφτομαι να παω την 2η, με την ταυλανδή την Tawan κανενα νησί για μπανιο, εξοχή, παραλίες κλπ. Από Πατάγια ποιο ειναι ευκολο να πάω? Αεροπορικώς απο Πατάγια μου ειπαν για κάποια που δεν συγκράτησα. Το ταξίδι Καμπότζη που διαφημίζουν εδώ αξίζει? .
  Σύντροφε απαντόντας στην ερώτησή σου, με λύπη σε πληροφορώ ότι αυτή την εποχή στο Νότο που έχει και τα καλύτερα μέρη με παραλίες κλπ είναι ανυπόφορα. Το μόνο μέρος που είναι ανεκτό κλιματικά για μας τους Έλληνες είναι ο Βορράς (Chiang Mai, Pai, Chiang Rai , Golden Triankle κλπ), αλλά τότε ξέχνα τις παραλίες- αξίζουν όμως. Το καλύτερο μέρος για μένα είναι το Crabi (και τα γύρω νησάκια), πλην όμως θα συναντήσεις ανυπόφορη υγρασία και ζέστη αυτή την εποχή (γι΄αυτό και είναι low saeason). Αν επιμένεις για θάλασσα τότε η ιδανικότερη λύση είναι να πας στο Ko Samui ή στο Ko Pangan (αν είσαι πάνω από 25 ξέχασέ το), όπου οι θερμοκρασίες είναι επιπέδου Παττάγιας. Για να πας έχει καθημερινά 2 δωδεκάωρα σιδηροδρομικά δρομολόγια από Μπανγκονκ για Surat Thani και από εκεί παίρνεις καραβάκι. Αν αποφασίσεις που θα πας στείλε μου πμ να σου πω λεπτομέρειες. 
Όσον αφορά την Καμπότζη, το ταξίδι όντως είναι μαγευτικό αλλά όχι τώρα, θα λειώσεις στην ζέστη και θα σε φάνε τα κουνούπια. ʼστο για τα Χριστούγεννα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ΖΑΙCHIK   γουσταρω ανταποκριση απο πατταγια, πες και αλλα..  λοιπον εγω ειχα παει στο νησακι κο λαν   με ταχυπλοο, καλη θαλλασα,  οντως οι μεγαλοι με ταπιπινια εχουν φαση, εγω την γουσταρω την πατταγια, να πας το βραδυ στο lucifer, απολαυσε το, αν δε σου αρεσει γιατι δεν πας πουκετ? με ιορδανικες 550 με φορους? και ανταποκριση, καλη?
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Τα εισιτηρια από Ελλαδα για Ταυλανδη τον Αυγουστο,ειναι ακριβα γιατι υπαρχει μεγαλη ζητηση από τους Ελληνες που ως γνωστον,τοτε παιρνουν αδεια οι μισοι..Ειδικα γυρω στο Δεκαπενταυγουστο..Από την άλλη,τα ξενοδοχεια εκει,ειναι φτηνα επειδή ειναι low season για τους Ταυλανδους..
Μετα από πολυημερη ερευνα στο ιντερνετ αλλα και τηλεφωνα σε δεκαδες τουριστικα γραφεια,εκλεισα με ΤΗΑΙ απευθειας για Μπανγκοκ και βγηκε το κουστούμι 950 ευρωπουλα με επιστροφη (παρα πολυ καλη τιμη για αυτή τη περιοδο για απευθείας πτηση).
Υπαρχουν και φτηνοτερες λυσεις με Emirαtes,Qatar,Gulf και μια τουρκικη,με ενδιαμεσο,αλλα πιστεύω οτι δεν αξιζει το κοπο..Μιλαμε για μια διαφορα γυρω στα 150-200 ευρω (τιμες Αυγούστου),αλλα το ταξιδι διαρκει,μαζι με την ενδιαμεση σταση (Ντουμπαι,Ντοχα,Αμμαν η Κωνσταντινούπολη) από 15 ωρες στη καλυτερη,μεχρι και 22.Ενω με ΤΗΑΙ σε 9 ωρες και 50 λεπτα εισαι απευθειας στο παραδεισο.Οι πτησεις επισης ειναι δεδομενες.Οι τιμες ομως "παιζουν" από μερα σε μερα και μερικες φορες από γραφειο σε γραφειο.Αφου λοιπον βρειτε 2-3 πτησεις που να σας εξυπηρετουν για το χρονικο διαστημα που θελετε να πατε,καντε το κοπο και ρωτηστε τηλεφωνικα σε διαφορα γραφεια,τη τιμη που δινουν για τις συγκεκριμένες πτησεις.Αυτο το λεω για τι τη συγκεκριμένη πτηση,εγω τη βρηκα μεχρι και 1120 ευρω..Μερικα γραφεια εχουν κανει καλυτερες συμφωνιες με καποιες αεροπορικες εταιρειες η κρατουν μικροτερο commision..
Σωστός ο σύντροφος. Το θέμα εισητήριο θέλει καθημερινό ψάξιμο και σίγουρα θα πετύχετε απίθανες ευκαιρίες, όπως ο σύντροφος zaichik. Μιά μικρή ένσταση όσον αφορά τις ενδιάμεσες πτήσεις (γιατί κατά 90% φτηνό εισητήριο θα βρείτε σε πτήσεις με μετεπιβίβαση). Μερικές δεν είναι άσχημες αρκεί να έχεις χρόνο στη διάθεσή σου. Η Egypt air για παράδειγμα έφτανε (φτάνει?) στις 20.00 στο Καϊρο και αναχωρούσε για Μπανκονκ στις 08.30 . Δηλαδή με το εισητήριο εξασφάλιζες δωδεκάωρη παραμονή σε λουξ ξενοδοχείο στο Καίρο με γεύμα και πρωϊνο. Καθόλου άσχημα αν έχεις χρόνο. Πάντως επιμένω ψάξτε το πολύ και αρκετά πριν την αναχώρησή σας και θα βρείτε τιμές που θα σας εκπλήξουν.
Sa bai dee-kap
:sunglasses:
 

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
403
Like
6
Πόντοι
1
vonmakouli μεγαλη αποκλιση βλεπω στις γνωμες με τον απεσταλμενο zaichik γιατι ετσι βρε παιδια??? μηπως η παταγια δεν ειναι τελικα οτι καλυτερο?????????? μηπως αλλη πολη να καλυπτει πιο πολλες απαιτησεις μας????
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
να επαναλαβω οτι αν ολα πανε καλα σκεφτομαι να ξαναπαω και τον αυγουστο, και παρολο που θα με κραξουν μερικοι, θελω παλι πατταγια. εχω δικαιολογια οτι στο νοτο εχει πολυ ζεστη...
οποιος θελει και αν ταιριαξει κανονιζουμε να παμε παρεα, εγω 99 τοις εκατο δε θα εχω παρεα, οι παλιοι συνοδοιποροι δεν εχουν αδεια.
θελω να παρακαλεσω τον ειδημων περι ταυλανδης vonmakoulis,να με επιβεβαιωσει στο οτι η ταυλανδη ΔΕΝ περιγραφεται με λογια, τα λογια απλα την αδικουν.
 

solemio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχω διαβάσει τα χειρότερα για Ταυλανδη και λέω να πάω τον Αύγουστο αλλά μου είπαν για μουσώνες και βροχές και έχω ξενερώσει. Μήπως κανείς ξέρει τι γίνεται με τις βροχές στο Πουκετ τον Αύγουστο. Λέει να πάς ή θα κολυμπάς στα στενά της Μπανγκλα Ροουντ. Αδέρφια απαντήστε το θέμα είναι σοβαρό !!! Σκέφτομαι να μετακομίσω δια παντός !!!!!!
VIVA THAILAND !!!!!
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
vonmakouli μεγαλη αποκλιση βλεπω στις γνωμες με τον απεσταλμενο zaichik γιατι ετσι βρε παιδια??? μηπως η παταγια δεν ειναι τελικα οτι καλυτερο?????????? μηπως αλλη πολη να καλυπτει πιο πολλες απαιτησεις μας????
Σύντροφε, αν έχεις διαβάσεις όλα τα ποστ θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μια ασυμφωνία απόψεων με το καθόλα άξιο συναγωνιστή ΚώσταΦ16, σχετικά με το που είναι καλύτερα. Ο Κώστας υποστηρίζει φανατικά την Παττάγια, εγώ αντίθετα ύποστηρίζω σθεναρά την Μπανκονκ και ..ολη την υπόλοιπη Ταϋλάνδη.
Αντικειμενικά αν αποκλειστικός σκοπός του ταξιδιού κάποιου είναι το σεξ και το ξεσάλωμα γενικότερα τότε ναι η Παττάγια όχι μόνο  προσφέρεται, αλλά είναι από τα ιδοανικότερα μέρη γι΄αυτό στο κόσμο. Αλλά μόνο γι΄αυτό.
Αντίθετα εγώ προτιμώ την Μπανκονκ, γιατί καίτοι τεράστα και χαοτική πόλη, σου προσφέρει κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει (διάβασε άλλα μου πόστ, βαρίεμαι να γράφω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια) και ασφαλώς άφθονο σεξ.
Τώρα η υπόλοιπη χώρα είναι ένας παράδεισος με απίθανα νησάκια για άραγμα κάτω από κοκοφοίνικες, με υπέροχες παραλίες, αλλά και με πολύβουες γραφικές πόλεις και χωρία, ζούγκλες για τους οπαδούς της περιπέτειας, απίστευτες αγορές κτλ κτλ και προπαντώς υπέροχους ανθρώπους που αξίζει τον κόπο να την επισκευτείς ακόμη και αν δεν υπήρχε το σεξ στην μέση (αλλά αφού υπάρχει γιατί όχι).
Για αυτό λοιπόν ο καθένας μπορεί να κάνει κουμάντο μόνος του για το τι και πως το θέλει. Αξίζει πάντως ότι και αν πεις.
Sa bai dee-kap  
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Έχω διαβάσει τα χειρότερα για Ταυλανδη και λέω να πάω τον Αύγουστο αλλά μου είπαν για μουσώνες και βροχές και έχω ξενερώσει. Μήπως κανείς ξέρει τι γίνεται με τις βροχές στο Πουκετ τον Αύγουστο. Λέει να πάς ή θα κολυμπάς στα στενά της Μπανγκλα Ροουντ. Αδέρφια απαντήστε το θέμα είναι σοβαρό !!!
Σύντροφε το είπαμε και το ξαναλέμε. Οι καλοκαιρινοί μήνες (Μαίο - Σεπτέμβριο) είναι η χειρότερη εποχή για Ταϋλάνδη -ειδικότερα ο Αύγουστος - γι΄αυτό και για τους Ταύλανδούς αυτή είναι η low season. Δεν τίθεται βέβαια θέμα κρύου - ζέστης. Οι θερμοκρασίες είναι σταθερές και ίδιες με τον χειμώνα (25-32 βαθμοί Κελσίου) αλλά η υγρασία , αμά δεν την έχεις συνηθίσει (και μεις σαν Έλληνες είμαστε αμάθητοι σε τέτοια κλίματα) είναι ανυπόφορη. Οι δε βροχές είναι σύντομες αλλά σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και πολύ δυνατές σε ένταση. Αυτό έχει σαν συνέπεια να γίνεσαι μούσκεμα στα καλά καθούμενα, μποτιλιάρισμα στους δρόμους, ξεχείλισμα υπονόμων κτλ
Στα νησιά βέβαια αν είσαι στην παραλία δεν τρέχει τίποτα, κάνεις δωρεάν ντουζάκι το πρωι, το βράδυ στα μπαράκια απλά πίνεις νερωμένο το πότό σου :2funny:.
Καλύτερα πάντως είναι να προγραμματίσεις τις εκεί διακοπές σου τον χειμώνα ή να πάς στο βορρά , όπου όμως δεν έχει νησάκια.
:sunglasses:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
σημερα θελω να περιγραψω  μια ταυλανδζα, NUT την λενε, την οποια γνωρισα στο lucifer . μολις ειχε σχολασει απο το μασατζδικο και περασε μια βολτα απο το κλαμπ, ηταν κοντη , τι αλλο, μαυρα μαλλια τα μισα κοτσιδακια κολημενα στο κεφαλι, 22 χρ.  μυτουλα πολυ μικρη προσωπο καταπληκτικο, .  κωλο λιγο μεγαλο για τα δεδομενα της ασιας, για τα δεδομενα της ελλαδας ακωλη.... λοιπον αφου πινουμε μια μπυρα αναχωρουμε για το ξενοδοχ. στη  διαδρομη βλεπω καροτσακι με κατι πραγματα σα κατσαριδες, την προτρεπω να παρει και η πωλητρια βαζει σε μια κουταλα τα ζωυφια και τα πεταει σε μια φριτεζα ( οχι με ελαιολαδο) πεταει αλλη μια κουταλια με μικροτερα ζωυφια και αυτα στη φριτεζα, μετα τα βγαζει, τους ριχνει κατι σαν μπαχαρικο τα βαζει σε σακουλακι και της τα δινει, πληρωνω εγω (κυριος παντα) 50 μπατ οι κατσαριδες, πανακριβες.   σε ολη τη διαδρομη για το ξενοδοχειο ειχα το χερι μου στον κολ.  της και λιγο χαμηλοτερα, ειναι μοναδα μετρησης υψους για μενα αυτο, πρεπει το χερι μου τεντωμενο να φτανει στο αναλογο σημειο του γυναικειου σωματος, εχει υπολογιστει και το τακουνι, μη μας πεσει καμια ψηλη..
οι ταυλανδεζες εχουν το ιδανικο υψος για μενα, στην διαδρομη ειδαμε κατσαριδα απο υπονομο και τη ρωτησα αν ειναι ιδια με αυτα που αγορασαμε, απαντησε οχι γελωντας, εγω ομως ειμαι σιγουρος οτι πουλανε κατσαριδες τις εχω δει πολλες φορες για πολλη ωρα, εκτος και αν αυτες που τρωνε ειναι κατσαριδοτροφειου, τεσπα, οταν φτασαμε δεν την αφησα να φαει γιατι ημουν πολυ καυλ.    να αναφερω οτι για μια τουλαχιστον ωρα την ειχα ανασκελα γυμνη εγω ιεραποστολικα χωρις επαφη, και τη φιλαγα στο προσωπο, ημουν τοσο εκστασιασμενος απο την ασιατικη ομορφια της που δεν ηθελα να τελειωσει εκεινη η στιγμη ποτε, καποια στιγμη ,φοβηθηκα μη με περασει για τρελλο και προχωρησαμε στην πραξη η οποια ηταν καταπληκτικη, πολλες στασεις ακουραστα και φυσικα τελειωνε και αυτη, ολες τελειωνουν, εκτος και αν προσποιουνται, η εμπειρια μου λεει οτι δεν προσποιουνται, τις κατσαριδες τις εβαλε στο ψυγειο γιατι μετα το πηδημα δεν ειχε ορεξη να φαει, παρολο που την προετρεψα, εχασα το θεαμα, κριμα, αυτα παιδια για τη NUT,  και αυτη θα μου μεινει στη μνημη τη δικια μου της φωτ. μηχανης μου, στου σκληρου δισκου του lap top, και του δικου μου σκληρου...
το εχω το τηλεφωνο της, εκπληκτικη γυναικα..  
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
να επισημανω για την GULF AIR οτι εκτος απο την αλλαγη του αεροπλανου στο μπαχρειν εχει προσγειωση και αναμονη στο ομαν για μια ωρα χωρις να κατεβεις απο το αεροπλανο, και στην επιστροφη το ιδιο, και βεβαια την διανυκτερευση  στο μπαχρειν με εξοδα της gulf.
φυσικα  το περασμα απο το ομαν δεν το αναφερουν.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Η τραγουδιστρια του Lucifer τελικά ειναι ολα τα λεφτα ΚώσταΦ16, και απο κουνημα και απο ομορφια. Σιγα σιγα συνηθίζω, αλλα δεν θα κατσω πανω απο βδομαδα, ισως 5 ημερες. Θα παω και Μπαγκογκ και κανενα νησακι. Οντως ειχες δικιο με Lucifer, αλλα εγω κολλησα με την πρωτη Ταυλανδη που γνωρισα. Πηγα να δω το παιχνιδι, οντως εκει ειναι το καλυτερο.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
η τραγουδιστρια ειναι ολα τα λεφτα, εγω ολες τις μερες ημουν ακριβως μπροστα της και την κοιταζα εκστασιασμενος, εχει γκομενο εναν ψηλο ξανθο, μαλλον σκανδιναυος ειναι, προσεξε τα μπροστινα της δοντια, ειναι γεματα στραζακια, και ματια τελεια. ειναι απιστευτο το ψωνηστηρι που γινεται εκει, παντως μην μενεις πανω απο δυο μερες με την ιδια κοπελα, ειναι αμαρτια, μην σου βγει η μονογαμηκοτητα εκει , ειναι κριμα..τσεκαρε και το email σου οταν μπορεσεις.
παντως δεν ειναι ωραιο να κλεινουμε ξενοδοχεια, γιατι δεν ξερουμε ποσο θα μεινουμε και που μας αρεσει. αυτη τη γνωμη εχω, εξαλλου η ταυλανδη εχει πληθωρα απο τα παντα.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Κωστα
Δεν ειναι κατσαριδες αυτα που τρωνε, ειναι οι πολυ γνωστοι μας γρυλλοι!!
Ξεκολατε ρε παιδια απο τη Πατταγια, δεν πας διακοπες σε ενα μπουρδελλο.
Μιλαμε για μια ολοκληρη χωρα με φανταστικες ομορφιες, δεν ειναι δυνατον και σε αυτο να ειμαστε Ελληναρες, σουβλακι εμαθα σουβλακι θα τρωω μεχρι να πεθανω, ημαρτον ψαχτε το και λιγο αλλου.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
σιγα σιγα lordjim, ολα θα γινουν, αφου ετσι κι αλλιως ολοι οι δρομοι οδηγουν εκει ,θα παμε παντου
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Για να καταλαβετε,τι συμβαινει με τις τιμες των εισιτηριων,αρκει να σας πω οτι εκλεισα σημερα για ενα φιλο,το ιδιο εισιτηριο με εμενα,απο το ιδιο τουριστικο γραφειο στα 1150 ευρω,αντι για 950 που το εκλεισα για μενα πριν 10 μερες...
Οι τιμες ανεβοκατεβαινουν σα το χρηματιστηριο...αναλογα τη ζητηση..
Η ταδε ας πουμε αεροπορικη εταιρια,βγαζει το βασικο εισιτηριο (economy class)στα 500 ευρω...Προσφερει ομως και μερικα εισιτηρια στα 300 ευρω..Αυτα οποιος προλαβει τα πηρε..Και βεβαια δεν ειμαστε εμεις οι μαγκες που θα τα τσακωσουμε,αλλα Tour Operators και γενικα,μεγαλα γραφεια που κανουν πακετα διακοπων.
Αν η ζητηση ειναι μεγαλη,και γινετε κρατηση θεσεων,ανεβαζουν τη τιμη,οσο λιγοστευουν τα εναπομειναντα εισιτηρια..Αν δε τα περνει κανενας,τα κατεβαζουν για να μην μεινουν απουλητα.
Και αν ας πουμε 10 μερες πριν τη πτηση,εχουν μεινει 5 εισιτηρια,αυτα μπορει να πουληθουν και 1500 ευρω το ενα!..Αν ομως εχουν μεινει 100,τοτε μπορει να πουληθουν και 200 ευρω!
Βασικος κανονας λοιπον οταν θελουμε να παμε ταξιδι στο εξωτερικο,ειναι:
Προγραμματιζουμε το ταξιδι,το δυνατον συντομοτερα,οταν προκειται να ταξιδεψουμε σε δημοφιλη προορισμο σε περιοδο ειδικα διακοπων (πασχα-καλοκαιρι-χριστουγεννα).Και βεβαια οταν βρουμε μια πτηση απο ενα τουριστικο γραφειο,σε συμπαθητικη τιμη,τη κλεινουμε ΑΜΕΣΩΣ..Δε κοστιζει τιποτα και δε προκειται να σε βαλει κανενας να το πληρωσεις εκεινη τη στιγμη..Και βεβαια συνεχιζουμε το ψαξιμο,γιατι μπορει να βρουμε το ιδιο εισιτηριο απο αλλο τουριστικο γραφειο,σε καλυτερη τιμη..
Καλιο 5 και στο χερι λοιπον,παρα 10 και καρτερι..Γιατι το ιδιο εισιτηριο μετα απο 1 μηνα μπορει να κανει τα διπλα..Μπορει ομως να κανει και λιγοτερο(δυσκολο,αλλα συμβαινει)..Σε αυτη τη περιπτωση,αν δεν εχουμε παραλαβει ακομα το εισιτηριο,το ακυρωνουμε και το εκδιδουμε αμεσως με τη καινουρια φτηνοτερη τιμη..!!
Και ενα τελευταιο..Ο χειρισμος του προγραμματος εκδοσης εισιτηριων (το λεγομενο ticketing)ειναι κατι που πρεπει να το σπουδασεις και πιστοποιειται απο την ΙΑΤΑ..Πρεπει να "ψαξεις" σε χιλιαδες πτησεις για να βρεις τη καταλληλη και σε καλη τιμη..Και οσο πιο εμπειρος εισαι στο χειρισμο και ξερεις καποια κολπακια,τοσο καλυτερα αποτελεσματα εχεις..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom