Εγω θα παω πρωτη φορα Ταυλανδη.Η παρεα μου ομως,το εχει κανει Πατησια-Συνταγμα..
Η αληθεια ειναι οτι δε θα εκανα ενα τοσο μεγαλο ταξιδι με μονο σκοπο το τετραπτυχο "Σεξ-φαι-σκατα και υπνο"(Μεγαλε Πανουση)...Να ειμαι δηλαδη ολη μερα στην αναζητηση σεξ και να κανω μονο διαλειμμα για μασα,τουαλετα και υπνο..Ας μη ξεχναμε οτι η χωρα αυτή,ειναι πανεμορφη και ειναι αδικο να την αντιμετωπιζουμε,σα μια δεξαμενη γεματη πουτανες..Ειδικα εμείς οι Ελληνες που ξερουμε τι σημαινει "φυσικο καλος" από την ιδια μας τη χωρα..
Καλο λοιπον το πιτσιλισμα,αλλα εγω θελω να κανω και τα μπανακια μου,να αραξω για λιγο στη παραλια,να φαω τα ψαρακια μου,να πιω τα καφεδακια μου,να γνωρισω και λιγο τη κουλτουρα ενος διαφορετικου λαου..
Και το βραδακι,βουρ στα μπαρακια της αμαρτιας για μπυριτσα και γυναίκες ...1-2 πιτσιλισματα το βραδυ,πριν τον υπνο,ειναι αρκετα..
Θελω να παω διακοπες για αποτοξινωση και να γεμισω τις μπαταριες μου...Οχι να γυρισω Ελλαδα ξεζουμισμενος σα τον Οσιο Ονουφριο,από το πολυ πλακωμα..
Και από οσα μου ειπαν οι φιλοι μου,το ιδανικο μερος ειναι το ΠΟΥΚΕ..Δεν εχει τοσες γυναίκες,αλλα εχει και παραλια για μπανακι και αραγμα..Και οποιος εχει τη δυνατότητα να μεινει 3-4 τουλάχιστον εβδομαδες,καλο ειναι να βρει ενα μωρο και να κανει εκδρομες γυρω-γυρω να γνωρισει κι αλλα μερη αυτης της πανεμορφης χωρας..