You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φιλε μυκονος ποσο το πληρωσες το γυφτερ ? Εγω 550Ε.... Με Egypt λέμε, οι άλλες ήταν ακριβές και δεν είναι καιροί για σπατάλες ...
ψαχνω hotel στην πατταγια με κανενα 1000 αρικο τη μερα που να εχει καλη πισινα σχετικα αν γινεται και εσωτερικη,καθαρο δωματιο οχι πολυ μικρο,ενα μεσσαιο τουλαχιστον και ας ειναι και λιγο ποιο μακρια,θα εχω μηχανακι.
μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι ιδανικο...
εσωτερικη πισινα και μεσα στη walking street!!!
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αν ενοεις το ειτητηριο Qatar,απο Σεπτεμβριοαπο ποτε το εχεις κλεισει???
Φιλε μυκονος ποσο το πληρωσες το γυφτερ ? Εγω 550Ε.
... 521.08 τελική τιμή από την ιστοσελίδα της Γυφτέρ ... ;)
travellers airfare taxes, fees & charges
1 adult(s) x (373.00 + 148.08) = 521.08 EUR
total for all travellers 521.08 EUR
Adult traveller(s)
Greece: Passenger Security Charge 5.00 EUR
Greece: Airport Development Charge 22.00 EUR
Thailand: Domestic and International Passenger Service Charge 17.01 EUR
Greece: Passenger Terminal Facilities Charge 15.15 EUR
Airline Insurance Charge 7.20 EUR
Egypt: Service Charge at Cairo Airport 1.44 EUR
Airline Fuel Charge 80.28 EUR
148.08 EUR
x 1 adult(s) = 148.08 EUR
total taxes/surcharges = 148.08 EUR
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
βιαστηκες ρε.εγω μεχρι το πουκετ με ται το ειχα παρει τον σεπτεμβρη 669.και λιγο πριν φυγω,ειχε πεσει στα 620.εχασα ενα 50αρι.αλλα και παλι καλες τιμες ηταν.ελπιζω και του χρονου να ειναι τα ιδια.Αν ενοεις το ειτητηριο Qatar,απο Σεπτεμβριο
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δικιο εχεις master,βιαστηκα & σαν πρωταρης την ψιλοπατησα.Την ιδια εποχη που το εκλεισα η Thai στο νετ το ανεβασε απο 560Ε σε 850Ε μεσα σε μια μερα & δεν σκεφτηκα να τους παρω τηλ.για προσφορα Αλλα αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις...
Μιας & πιασαμε για τις πτησεις,αν εχει καποιος συναγωνιστης καμια συμβουλη,Tips,για το Αθηνα-Ντοχα-Βκκ,θα ημουν υποχρεος
Μιας & πιασαμε για τις πτησεις,αν εχει καποιος συναγωνιστης καμια συμβουλη,Tips,για το Αθηνα-Ντοχα-Βκκ,θα ημουν υποχρεος
Δικιο εχεις master,βιαστηκα & σαν πρωταρης την ψιλοπατησα.Την ιδια εποχη που το εκλεισα η Thai στο νετ το ανεβασε απο 560Ε σε 850Ε μεσα σε μια μερα & δεν σκεφτηκα να τους παρω τηλ.για προσφορα Αλλα αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις...
αγορασε κανα καλο βιβλιο απο το αεροδρομιο και τσιχλες για την προσγειωση για να μην σου βουλωσουν τα αυτια. αν εισαι καπνιστης παρε τσιχλες nicorette.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μπα οχι εγω την πατησα με το φαι ρε,εκανα πολες μιξεις και με γαμησε.τωρα ειμαι οκ.αλλα πολυ αυπνια ρε φιλε.αν δεν παει 7 το πρωι δεν μπορω να κοιμηθω.αν εχεις προβλημα με αμυγδαλες πηγαινε σε 1 φαρμακειο εκει και ζητησε kamilosan...ειναι σπρευ για το λαιμο..εγω τη πατησα για αυτο στο λεω
ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τον περισσοτερο καιρο θα ψαχνω περιοχη για μαγαζι...αν και πλεον εχουν ξεψαρωσει παρα πολυ!!!ακριβηνε και η παταγια γαματα....
Σαφως ακριβηνε και η pattaya καθημερινως μπαινω και το βλεπω το γαμηδι στο 40.75 : / αντε να ανεβει κανενα 42+, παντως καλη φαση αν σκοπευεις να πας για μονιμα κατω εστω και αν ψαχνεσαι φροντισε ομως να εχεις κανενα καλο εσοδο απο ελλαδα γιατι μην πολυ βασιζεσαι στο μαγαζι που σκοπευεις να ανοιξεις ειναι μεγαλο ρισκο και μικρε οι πιθανοτητες να πιασει αναλογως βεβαια και τι σκευτεσαι να ανοιξεις.!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε δοκιμασε να ανοιξεις σουβλατζιδικο.εχεις απολυτο δικιο!!!!αλλα αξιζει να δοκιμασω πιστεψε με!!!ο δικος μου εχει το anthina massage στην WS
ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχεις απολυτο δικιο!!!!αλλα αξιζει να δοκιμασω πιστεψε με!!!ο δικος μου εχει το anthina massage στην WS
μαζι σου φιλε αν το εχεις τοσο παθος καντο καποιες φορες αν πιστευουμε κατι με πολυ παθος τα καταφερνουμε, ετσι και αλλιως αξιζει να περνουμε και κανενα ρισκο που και που πολλοι εχουν πετυχει.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
παντως να πω την αληθεια μου δεν εχω ακουσει να πιασει κανεις ελληνας εδω...εννωω χοντρη μπαζα ετσι..εχει ενα ελληνικο εστιατοριο,και ενα μπαρακι..απο εκει και περα δεν ξερω κατι αλλο.καποιος που ειχε ενα ξενοδοχειο,εκλεισε και αυτος.