Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βλεπω οτι σε καποιους συμπιπτουν οι ημερομηνιες που θα ειστε εδω,γιατι δεν συνενοηστε να κανετε και παρεα στην Ταυλανδη?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξαναγειά συμορίτες
Βλέπω νέο κύμα φυγής για κάτω.... :dancing:
να προλάβουμε καμιά πτώχευση μήπως :think:
Κουτσά :zombie: στραβά  :crazy: ίσως και την βγάλουμε καθαρή στο τέλος :dancing:

Ρε stegnos τα νερά δεν τα φοβάσαι? Διάβασες πουθενά κανένα να πάρει καράβι για Πουκέτ?
Οταν θα πας με το καλό κάτω ο χρόνος σου θα είναι τόσο πολύτιμος που θα πρέπει να κινείσαι με αεροπλάνα εκτός και άν έχεις δίμηνη άδεια σαν μερικούς-μερικούς... :rockon:
Αν αγοράσεις τώρα πάντως το Utapao (Pattaya) - Phuket με Bangkok Airways το εισιτήριο κοστίζει 2805 Μπατ, μετά ακριβαίνει πολύ.
Εναλλακτικά έχεις το Μπανκόκ-Πουκέτ με Airasia στα 1562 μπατ, μόνο τα πουλιά πετάνε φτηνότερα... :cheesy:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...σε καποιους συμπιπτουν οι ημερομηνιες που θα ειστε εδω,γιατι δεν συνενοηστε να κανετε και παρεα στην Ταυλανδη?

Ηδη κανονίζεται μίνι συνάντηση.....ε που αλλού Soi Crocodile :s&m_2:

Νεότερα εδώ σε λίγες μέρες  :rockon:  :rockon:  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παντως παιδια αξιζει να φτιαξετε κανα κοστουμακι στην ταυλανδη,εχει πολυ καλους ραφτες.και πολυ καλες τιμες.
εμενα μου εφτιαξαν αυτο το τζακετ που μου ειχε γυαλισει,με 150 ευρω,ενω στο ιντερνετ το ειχα βρει με 2500 δολαρια.

Συνημμένα

• 101015_Smallville.jpg
    101015_Smallville.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 38

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
παντως παιδια αξιζει να φτιαξετε κανα κοστουμακι στην ταυλανδη,εχει πολυ καλους ραφτες.και πολυ καλες τιμες.
εμενα μου εφτιαξαν αυτο το τζακετ που μου ειχε γυαλισει,με 150 ευρω,ενω στο ιντερνετ το ειχα βρει με 2500 δολαρια.
SUPERmaster

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

trendy.  :headbang: :headbang: :headbang:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Δλδ ρε φιλε master λες να εχω πιθανοτητες να με κοιταξει & μενα καμια εκει κατω ? η θα γυρισω πισω ετσι οπως εφυγα?  :2funny:

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε stegnos τα νερά δεν τα φοβάσαι? Διάβασες πουθενά κανένα να πάρει καράβι για Πουκέτ?
Οταν θα πας με το καλό κάτω ο χρόνος σου θα είναι τόσο πολύτιμος που θα πρέπει να κινείσαι με αεροπλάνα εκτός και άν έχεις δίμηνη άδεια σαν μερικούς-μερικούς... :rockon:
Αν αγοράσεις τώρα πάντως το Utapao (Pattaya) - Phuket με Bangkok Airways το εισιτήριο κοστίζει 2805 Μπατ, μετά ακριβαίνει πολύ.
Εναλλακτικά έχεις το Μπανκόκ-Πουκέτ με Airasia στα 1562 μπατ, μόνο τα πουλιά πετάνε φτηνότερα... :cheesy:
Kοιτα η αληθεια είναι ότι δεν διαβασα κατι (αν και εχει λιγες μερες που διαβαζω το φορουμ) απλα ειπα να πρωτοτυπήσω για το λογω ότι θα μου αρεσε πολυ η διαδρομη.
Μπορει οπως λες να εχανα μια μερα…αλλα η νυχτα θα ηταν παλι δικη μου  !
Παντως σε ευχαριστω…θα κοιταξω και για αεροπλανο και θα δειξει!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φοβερές θαλάσσιες διαδρομές στη Phang Nga Bay με καραβάκι.Τοπίο που θυμίζει Avatar.
Αλλά και στα Πιπινίσια η εκδρομή είναι εξίσου όμορφη.Οι βολτούλες αυτές θα είναι ακόμα πιο μαγικές παρέα με τίλακ.
Αντε για να ξυπνάμε λίγο στεγνώσαμεεεεεεε :dancing:

Fotis25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Παιδιά υπάρχει κανείς που θα είναι ταυλάνδη αρχές Μαρτίου;;

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0
DIABAZO  EDO  KAI  2  MERES STO FOROUM  SXETIKA  ME  POUKET  ALLA  SYMPERASMA  DEN  EXO  BGALEI..8A  PAO  1  MHNA  PATONG.AS  MAS  PEI  KAPIOS POU  KATEXEI  TO  8EMA..POSO KOSTIZH  H  NYXTA  NA  PAROUME  KANENA  POYTANAKI..H  2-ME 3HS ORES///POU  8A  BROUME  8EMA  KALO  KAI  FTINO?KANENA  BAR  THS  PROKOPHS///KAI  PIA  KATA  THN  GNOMITOU  EINE H  KALHTERH  PARALIA?EYXARISTO  PROEDROS
καλησπέρα σου μιλάω επο patong beach τελευταία μέρα για μένε σήμερα. άρα και έχοντας πρόσφατη εμπειρία μπορώ να σου πω ότι 1) tp μέρος εδώ είναι ακριβό παρα πολύ εκτος τα hotel όλα τα αλλα είναι ακριβά (γνώμη μου βάση εμπειρίας)
έχω ταξιδέψει παντού ανά τον πλανήτη
2) το επίπεδο τον γυναικών είναι σχετικά μέτριο προς το καλούτσικο
άνετα με 1000 bat την έχεις για κάνα 2ορο αλλα έχει και κάποια κοριτσάκια που γουστάρουν και κάθονται όλο το βραδυ
34000bat σε φτάνουν δεν σε φτάνουν για τα έξοδα σου δηλαδή 100 εύρα μίνιμουν ανά γουστάρεις και ψώνια γαμάτα ακριβά πολύ , εάν θες για ψώνια πας "στοχοριο" του poucet στην βραδινή αγορά.
4) για κορίτσια στην δίσκο είναι το καλύτερο μέρος αλλα και στα μασατζίδικα βρίσκεις κάργα τέλος πάντων εάν είναι 1 φορα εδώ θα πατείς πλακα από το πέσιμο μην αγοράζεις τίποτα όλα είναι μαϊμού...
και οι γκόμενες "ψολο" χαλια στο κρεβάτι λατινική αμερική παράδεισος και τσάμπα)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπορεις να πας και με τρενο!

If you have the time (we're talking a minimum of 3 weeks one-way), you can travel from London to Bangkok overland.  The links below cover travel in either direction, from London or to London:

*

Step 1:  London to Moscow by train.  Daily departures, 2 nights, from about £160 one-way with sleeper.  Spend at least 1 night in Moscow.
        *

Step 2:  Moscow to Beijing by Trans-Siberian Railway  Two trains a week, 6 nights, from about $450 one-way in 4-bed sleeper.  Spend at least 1 night in Beijing.
        *

Step 3:  Beijing to Hanoi by train Two trains a week, 2 nights, about $150 or £75 one-way in soft sleeper.  Spend at least 1 night in Hanoi.
        *

Step 4:  Hanoi to Saigon by train  Several trains daily, 2 nights.  Why not stop off to see Hue or Hoi An?  About $80 or £40 one-way in soft sleeper.
        *

Step 5:  Saigon-Phnom Penh by bus Daily, 1 day.  Spend at least 1 night in PP.
        *

Step 6:  Phnom Penh-Battambang by train or bus, bus to the frontier, train to Bangkok.

There aren't any travel agencies who can arrange the whole trip, so you will need to plan it out and arrange each stage of the journey yourself.  It's an exercise in project management!  Unless time is absolutely no object, you should book the key sections in advance through various travel agencies, for example, book London-Moscow through a UK European train ticketing agency such as DB's UK office or europeanrail.com, then book Moscow-Beijing & Beijing-Hanoi through a local Russian agency such as Svezhy Veter or Tickets for other parts of the trip, for example, Hanoi-Saigon-Phnom Penh-Bangkok can all be bought locally, as you go along.  You'll need to pre-arrange visas for Belarus, Russia, possibly Mongolia, China & Vietnam, and in many ways complying with the various visa requirements (and in some cases, requirements for confirmed onward tickets to be held) is actually the biggest hassle, not buying the tickets for the trains, so check this out carefully using the relevant embassy websites.

Where do you start?  First, read through the seat61 pages linked above.  Then sketch out your itinerary using a simple spreadsheet like this, deciding where and for how long you want to stop off.  Next, check out the visa situation for each country.  Finally, follow the advice on each seat61 page to buy tickets for each train journey that you want to pre-book.
Ρε djzan θα μας τρελανεις καμια μερα
Που το βρηκες αυτο παλι......

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οχι, δεν υπάρχει ακτοπολοϊκή σύνδεση ΒΒΚ - Πουκέτ από όσο γνωρίζω.
Μπορείς να πας όμως είτε με λεωφορείο είτε με τραίνο (ως το Σουρατ Τανί και μετά λεωφορείο).
Το πρωινό τραίνο αξίζειγιατί δασχίζεις τη χώρα κατά μήκος και εναλάσσονται συνεχώς τα τοπία, αλλά χάνεις ολόκληρη τη μέρα σου (12 ώρες).
:think:Το τραινο σαν να μου ακουγεται καλη προταση....
Απο Πατταγια τρενακι για Πουκετ παιζει ή πρεπει να παω πρωτα ΒΚΚ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:think:Το τραινο σαν να μου ακουγεται καλη προταση....
Απο Πατταγια τρενακι για Πουκετ παιζει ή πρεπει να παω πρωτα ΒΚΚ?
τα παντα περνανε απο την Μπανγκοκ.αλλα δεν αξιζει να χασεις την ωρα σου με τρενο η λεωφορειο.καλυτερα με αεροπλανο,οτι κανεις.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
καλησπέρα σου μιλάω επο patong beach τελευταία μέρα για μένε σήμερα. άρα και έχοντας πρόσφατη εμπειρία μπορώ να σου πω ότι 1) tp μέρος εδώ είναι ακριβό παρα πολύ εκτος τα hotel όλα τα αλλα είναι ακριβά (γνώμη μου βάση εμπειρίας)
έχω ταξιδέψει παντού ανά τον πλανήτη
2) το επίπεδο τον γυναικών είναι σχετικά μέτριο προς το καλούτσικο
άνετα με 1000 bat την έχεις για κάνα 2ορο αλλα έχει και κάποια κοριτσάκια που γουστάρουν και κάθονται όλο το βραδυ
34000bat σε φτάνουν δεν σε φτάνουν για τα έξοδα σου δηλαδή 100 εύρα μίνιμουν ανά γουστάρεις και ψώνια γαμάτα ακριβά πολύ , εάν θες για ψώνια πας "στοχοριο" του poucet στην βραδινή αγορά.
4) για κορίτσια στην δίσκο είναι το καλύτερο μέρος αλλα και στα μασατζίδικα βρίσκεις κάργα τέλος πάντων εάν είναι 1 φορα εδώ θα πατείς πλακα από το πέσιμο μην αγοράζεις τίποτα όλα είναι μαϊμού...
και οι γκόμενες "ψολο" χαλια στο κρεβάτι λατινική αμερική παράδεισος και τσάμπα)
Ρε συ Master21 ετσι τα βλεπεις & εσυ τα πραγματα ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ Master21 ετσι τα βλεπεις & εσυ τα πραγματα ?
ο φιλος λεει οτι εχει παει και λατινικη αμερικη,εγω εκει δεν εχω παει,σε σχεση με την ευρωπη το βρισκω πολυ φτηνο το μερος,το επιπεδο των γυναικων εγω το βρισκω αρκετα καλο,ειναι αναλογως και τα γουστα παντα,φαγητο παμφθηνο,και στα μαγαζια θελει παζαρι,και θα σου κανουν καλες τιμες.δεν θελει με το θα σου πουν μια τιμη να συμφωνησεις.τα κοριτσια σε ντισκο ειναι πολυ καλα,αλλα για μενα καλυτερα να παρεις απο μπαρ,ειναι πιο κουκλες,ειδικα στο μπαρακι pirates θα σου πεσει το σαγονι.εγω δεν εχω παρει καμια παντως,για να σου πω τιμες,αλλα εκει πιστευω στο 1 με 2 χιλιαδες μπατ κιμαινεται για ολο το βραδυ.και αν δεν κανω λαθος πληρωνεις και κατι αν παρεις γκομενα απο το μπαρ.εκει που γινεται παιχνιδι ειναι και στην παραλια,μετα τις 1 το βραδυ,πανε πολλα μουνακια μονα τους,και δεχονται κουβεντουλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom