Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι και πειραξει κανεις το μωρο μου θα εχει να κανει μαζι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτές είναι οι γυναικάρες που γαμάς?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ετσι και πειραξει κανεις το μωρο μου θα εχει να κανει μαζι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και διευθηνση εργασιαςmaster21 τηλ ξέχασες να βάλεις
φεύγεις εσύ φτάνω εγώ! προτιμάς να πέσει σε ξένα χέρια ?
αφού ζουν από τον τουρισμό γιατί θέλουν να τον καταστρέψουν?τι να πω δεν ξέρω.αυτοί κάνουν κουμάντο εκεί τελοσπάντων.Παιδες....για να αποκαταστησω την ταξη......Μιλησα με 2 ακομα ατομα στην Πατταγια(οχι τον φιλο που μου ειπε την ιστορια)......Μου ειπανε οτι δεν ακουσαν τιποτα τετοιο!!!!
αρα δεν ειναι επιβεβαιωμενη αυτη η πληροφορια(για τον νεκρο Ρωσο εννοω)........Μηκα και σε internetika site με νεα της Πατταγια και εκει δεν βρηκα τιποτε(εκτος αν το "καλυψαν" ωστε να μην δημιουργηθει "κυμα φυγης" απο εκει)
Οσο για το κλεισιμο των μαγαζιων,ακουσα οτι εχει αλλαξει ο αρχηγος της αστυνομιας στη Πατταγαι η εχει ερθει ειδικο κλιμακιο αστυνομων απο Μπανγκοκ και κανουν "ντου" στα μπαρακια και στα κλαμπς..........Διαβασα οτι κανα "ντου" και στο soi 6!!!και κλεισαμε 2 μπαρακια(το Soho kai to Mandarin)γιατι λεει διαπιστωσαν οτι υπαρχει πορνεια εκει μεσα!!!!
Ελα ρε Μεγαλε!!!!Γινονται τετοια πραγματα στην "φυσιολατρικη" Πατταγια???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφού ζουν από τον τουρισμό γιατί θέλουν να τον καταστρέψουν?τι να πω δεν ξέρω.αυτοί κάνουν κουμάντο εκεί τελοσπάντων.
Υπαρχει εξηγηση. Το Soho ανηκει σε εναν γερμανο. Για το Mandarin δεν ξερω λεπτομερειες, αλλα υποθετω οτι πρεπει να ισχυει το ιδιο. Τα μπαρ ξενων τα χτυπανε οταν βρουνε ευκαιρια, δεν λαδωνονται αναλογα κτλ. Μετα γινονται θεαματικες ανακοινωσεις στις εφημεριδες για να δει ο κοσμος τι ιδανικα που δουλευει η αστυνομια.
Γιατι και εδω ακριβως τα ιδια δεν γινονται;Το 1983 ειχα ανοιξει και εγω ενα μπαρ για 6 χρονια στο νησι που ειμαι ακομα και τωρα. Ερχοταν ο αστυνομος για να μας γραψει για το ωραριο (ηταν τοτε ο νομος του Παπαθεμελη) και εκανε οτι ηθελε να παει στην τουαλετα. Οση ωρα ηταν στην τουαλετα εμεις επρεπε να παμε στο αυτοκινητο του που το αφηνε παντα ξεκλειδωτο και να του αφησουμε μεσα οπωσδηποτε ενα μπουκαλι ουισκι και το φακελακι με το 500ρικο εκεινη την εποχη. Το ιδιο γινοτανε και με το γιατρο που ερχοτανε να κανει υγειονομικο ελεγχο. Αν τα εκανες αυτα τοτε τελος της σαιζον θα σου εκανε 1 μυνηση μονο για παραβαση για την μουσικη.Αλλιως μολις πηγαινε 2 και πεντε η ωρα τον ειχες καθε μερα και σου εκανε μυνηση για παραβιαση ωραριου.με λιγα λογια δεν πληρωσανε τους μπατσους.
pirates bar...ποιος γνωριζει ποιο ειναι το μπαρακι?
κατω ladyboys,πανω ladys![]()
![]()
![]()
αμεσως το γνωρισες μωρη κουφαλα...οντως ειχε πολυ ωραια τεμαχιακια μεσα...pirates bar...
Εχει συνηθως απο τα καλυτερα "κομματια"...Και χιλιαρικακι barfine ομως!!!
Από εκεί μουνί δε σε πιάνει, θέλει μαρούλι για να κάνεις δουλειά.αμεσως το γνωρισες μωρη κουφαλα...οντως ειχε πολυ ωραια τεμαχιακια μεσα...![]()
![]()
στον επανω οροφο ομως.
αμεσως το γνωρισες μωρη κουφαλα...οντως ειχε πολυ ωραια τεμαχιακια μεσα...![]()
![]()
στον επανω οροφο ομως.
ευτυχως εχω καβατζωθει πολυ καλα,και δεν χρειαστηκε να φορτωσω.αλλα πολυ ωραια μουνακια εκει μεσα παιδια.ανετα τα εδινα τα 1000 για το μπαρφαιν αν ημουν μονος.Από εκεί μουνί δε σε πιάνει, θέλει μαρούλι για να κάνεις δουλειά.