Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Παιδες....για να αποκαταστησω την ταξη......Μιλησα με 2 ακομα ατομα στην Πατταγια(οχι τον φιλο που μου ειπε την ιστορια)......Μου ειπανε οτι δεν ακουσαν τιποτα τετοιο!!!!
αρα δεν ειναι επιβεβαιωμενη αυτη η πληροφορια(για τον νεκρο Ρωσο εννοω)........Μηκα και σε internetika site με νεα της Πατταγια και εκει δεν βρηκα τιποτε(εκτος αν το "καλυψαν" ωστε να μην δημιουργηθει "κυμα φυγης" απο εκει)
Οσο για το κλεισιμο των μαγαζιων,ακουσα οτι εχει αλλαξει ο αρχηγος της αστυνομιας στη Πατταγαι η εχει ερθει ειδικο κλιμακιο αστυνομων απο Μπανγκοκ και κανουν "ντου" στα μπαρακια και στα κλαμπς..........Διαβασα οτι κανα "ντου" και στο soi 6!!!και κλεισαμε 2 μπαρακια(το Soho kai to Mandarin)γιατι λεει διαπιστωσαν οτι υπαρχει πορνεια εκει μεσα!!!!
Ελα ρε Μεγαλε!!!!Γινονται τετοια πραγματα στην "φυσιολατρικη" Πατταγια???

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παιδες....για να αποκαταστησω την ταξη......Μιλησα με 2 ακομα ατομα στην Πατταγια(οχι τον φιλο που μου ειπε την ιστορια)......Μου ειπανε οτι δεν ακουσαν τιποτα τετοιο!!!!
αρα δεν ειναι επιβεβαιωμενη αυτη η πληροφορια(για τον νεκρο Ρωσο εννοω)........Μηκα και σε internetika site με νεα της Πατταγια και εκει δεν βρηκα τιποτε(εκτος αν το "καλυψαν" ωστε να μην δημιουργηθει "κυμα φυγης" απο εκει)
Οσο για το κλεισιμο των μαγαζιων,ακουσα οτι εχει αλλαξει ο αρχηγος της αστυνομιας στη Πατταγαι η εχει ερθει ειδικο κλιμακιο αστυνομων απο Μπανγκοκ και κανουν "ντου" στα μπαρακια και στα κλαμπς..........Διαβασα οτι κανα "ντου" και στο soi 6!!!και κλεισαμε 2 μπαρακια(το Soho kai to Mandarin)γιατι λεει διαπιστωσαν οτι υπαρχει πορνεια εκει μεσα!!!!
Ελα ρε Μεγαλε!!!!Γινονται τετοια πραγματα στην "φυσιολατρικη" Πατταγια???

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
αφού ζουν από τον τουρισμό γιατί θέλουν να τον καταστρέψουν?τι να πω δεν ξέρω.αυτοί κάνουν κουμάντο εκεί τελοσπάντων.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφού ζουν από τον τουρισμό γιατί θέλουν να τον καταστρέψουν?τι να πω δεν ξέρω.αυτοί κάνουν κουμάντο εκεί τελοσπάντων.

μαλλον αυτα τα 2 μαγαζια δεν πληρωσαν την δοση τους.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Υπαρχει εξηγηση. Το Soho ανηκει σε εναν γερμανο. Για το Mandarin δεν ξερω λεπτομερειες, αλλα υποθετω οτι πρεπει να ισχυει το ιδιο. Τα μπαρ ξενων τα χτυπανε οταν βρουνε ευκαιρια, δεν λαδωνονται αναλογα κτλ. Μετα γινονται θεαματικες ανακοινωσεις στις εφημεριδες για να δει ο κοσμος τι ιδανικα που δουλευει η αστυνομια.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχει εξηγηση. Το Soho ανηκει σε εναν γερμανο. Για το Mandarin δεν ξερω λεπτομερειες, αλλα υποθετω οτι πρεπει να ισχυει το ιδιο. Τα μπαρ ξενων τα χτυπανε οταν βρουνε ευκαιρια, δεν λαδωνονται αναλογα κτλ. Μετα γινονται θεαματικες ανακοινωσεις στις εφημεριδες για να δει ο κοσμος τι ιδανικα που δουλευει η αστυνομια.

με λιγα λογια δεν πληρωσανε τους μπατσους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
με λιγα λογια δεν πληρωσανε τους μπατσους.
Γιατι και εδω ακριβως τα ιδια δεν γινονται;Το 1983 ειχα ανοιξει και εγω ενα μπαρ για 6 χρονια στο νησι που ειμαι ακομα και τωρα. Ερχοταν ο αστυνομος για να μας γραψει για το ωραριο (ηταν τοτε ο νομος του Παπαθεμελη) και εκανε οτι ηθελε να παει στην τουαλετα. Οση ωρα ηταν στην τουαλετα εμεις επρεπε να παμε στο αυτοκινητο του που το αφηνε παντα ξεκλειδωτο και να του αφησουμε μεσα οπωσδηποτε ενα μπουκαλι ουισκι και το φακελακι με το 500ρικο εκεινη την εποχη. Το ιδιο γινοτανε και με το γιατρο που ερχοτανε να κανει υγειονομικο ελεγχο. Αν τα εκανες αυτα τοτε τελος της σαιζον θα σου εκανε 1 μυνηση μονο για παραβαση για την μουσικη.Αλλιως μολις πηγαινε 2 και πεντε η ωρα τον ειχες καθε μερα και σου εκανε μυνηση για παραβιαση ωραριου. 

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολύ νέκρα βλέπω σήμερα στο forum....καλά όλοι με τις εκλογές ασχολούμαστε? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ποιος γνωριζει ποιο ειναι το μπαρακι? :rolleyes:
κατω ladyboys,πανω ladys  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 149829_163427673691128_100000716906659_356127_1618716_n.jpg
    149829_163427673691128_100000716906659_356127_1618716_n.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 22

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
pirates bar...
Εχει συνηθως απο τα καλυτερα "κομματια"...Και χιλιαρικακι barfine ομως!!!
αμεσως το γνωρισες μωρη κουφαλα...οντως ειχε πολυ ωραια τεμαχιακια μεσα... :boobies: :boobies: :boobies: στον επανω οροφο ομως.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμεσως το γνωρισες μωρη κουφαλα...οντως ειχε πολυ ωραια τεμαχιακια μεσα... :boobies: :boobies: :boobies: στον επανω οροφο ομως.
Από εκεί μουνί δε σε πιάνει, θέλει μαρούλι για να κάνεις δουλειά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Από εκεί μουνί δε σε πιάνει, θέλει μαρούλι για να κάνεις δουλειά.
ευτυχως εχω καβατζωθει πολυ καλα,και δεν χρειαστηκε να φορτωσω.αλλα πολυ ωραια μουνακια εκει μεσα παιδια.ανετα τα εδινα τα 1000 για το μπαρφαιν αν ημουν μονος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε σεις αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι αμετρητα τραβελια δουλευουν σε κανονικες δουλειες.εστιατορια,μαγαζια,τραπεζες,real estate.το εχετε παρατηρησει και εσεις η ειναι ιδεα μου?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το έχουμε ξαναπεί ότι τα lady-boy είναι θεσμός στη Ταΐ .Οταν μια οικογένοια δεν έχει αποκτήσει κορίτσι τότε κάνει ένα αγοράκι, κοριτσάκι απο πολύ μικρή ηλικία,(1 -2 χρονών) για να φροντίζει τους γονείς όταν γεράσουν.

Για αυτό το λόγο έχει πάρα πολλά εκεί κάτω και τα βλέπεις παντού, δεν είναι υποχρεωτικό  ότι πρέπει να εκδίδονται, μπορούν να κάνουν και άλλες δουλειές.

Ενω εμείς νομίζουμε ότι τα πουστράκια γίνονται lady-boys..........................................

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πάντως μια φορά μόνο, πήγα με lady-boy ,αλλά αφού τσέκαρα  πρώτα, ότι δεν είχε χειρόφρενο, και ήταν 95% female.........................................

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια με πλοιο μπορεις να πας ταιλανδη για σεξοτουρισμο???  Ρωταω γιαυτους που εχουν υψοφοβια, με τα αεροπλανα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom