Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
παιδια ,
ψαχνω για καμαγκρα ζελε στην πατταυα.....
καμια 50αδα.....
Ξερει κανεις που θα βρω?
φθηνα ομως????????
:headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λιγη προσοχη στην μυξη των φαγητων μαγκες,σημερα το παραγαμησα και αφου πηγα λιγο στην μπαγκλα γυρισα στο δωματιο και ξερναω λες και εχει 10 μποφορ.να φταιει η γαμημενη πιτσα?τα θαλασσινα?το ψαρι?το παγωτο?η το λιγοξιδα που κατεβασα στο pirates?τι φταιει το γαμημενο?

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
και οι γκόμενες "ψολο" χαλια στο κρεβάτι λατινική αμερική παράδεισος και τσάμπα)
για καποιον που εχει παρει γκομενες απο διαφορες χωρες, ειδικα ελληνιδες, λατινες, ρωσιδες, ουκρανες και ρουμουνες, εαν ψαχνει αναλογα πραγματα στην ταυλανδη τοτε πηγε σε λαθος μερος. Σπανιο να βρεθει γκομενα να παθεις πλακα στο γαμησι. 1-2 στις 10 εαν εισαι τυχερος. Απλα αυτες επειδη ξερουν οτι υστερουν σε εμφανιση και σεξ παιζουν τον θεατρο της καψουρας.
Από την αλλη το τσαμπα γαμησι στην λατινικη αμερικη ισχυε πριν 20 χρονια, δεν υπαρχει ουτε ενα μερος,  που να γαμας κατω απο 100 δολλ.
Στις σημερινες δυσκολες εποχες για ολους μας σχεδον, καποιος πρεπει να βαζει πρωτα το οικονομικο πριν παει σεξοδιακοπες. Να μην κοιτα να παει σε ενα μερος να δινει ολο τον προυπολογισμο του για ενα δωματιο, εναν πουτσο και ενα πιατο φαι, αλλα να μπορει να κανει και καμμια εκδρομουλα, να πινει τα ποτα του στα μπαρ και να παει μια ντισκο να κερασει και εκει ενα μωρο.
Νομιζω οτι αυτο την στιγμη αυτη μονο η ταυλανδη το προσφερει, δυστυχως. Στην παταγια μαλιστα γαμας και με 13 ευρω, καλα γκομενακια απο την παραλιακη.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αν τα εφαγες ολα αυτα τοτε 2 δεν κολανε μεταξυ τους τουλαχιστον!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ψαχνω hotel στην πατταγια με κανενα 1000 αρικο τη μερα που να εχει καλη πισινα σχετικα αν γινεται και εσωτερικη,καθαρο δωματιο οχι πολυ μικρο,ενα μεσσαιο τουλαχιστον και ας ειναι και λιγο ποιο μακρια,θα εχω μηχανακι.
μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι ιδανικο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ψαχνω hotel στην πατταγια με κανενα 1000 αρικο τη μερα που να εχει καλη πισινα σχετικα αν γινεται και εσωτερικη,καθαρο δωματιο οχι πολυ μικρο,ενα μεσσαιο τουλαχιστον και ας ειναι και λιγο ποιο μακρια,θα εχω μηχανακι.
αφου εχεις μηχανακι,βρες καποιο να μεινεις 1-2 νυχτες και μετα βγες στην γυρα να βρεις κατι που θα σου αρεσει καλυτερα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Master περαστικά, τα στομάχια μας δεν είναι από μπετόν όπως των Ταιλανδών.Μην διστάσεις να πας και στο γιατρό αν δεν περνάει.Πόσο θα μείνεις ακόμα, πως είναι ο καιρός, έχει κόσμο κάτω...ο λαός θέλει ανταποκρίσεις!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα Droser με το πρώτο σου μύνημα......από Ταυλανδίτιδα πως πας?

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Καλησπέρα φίλε droser ...  :sunglasses: ... Έφτασε και η σειρά μας ...  :dancing: ... Πετάει κάποιος στις 23 Νοέμβρη με Γυφτέρ; ...  :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Δύσκολο το βλέπω και με πισίνα στο 1000ρικο τέτοια εποχή μπαίνουμε High Season πια  :headbang:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου φιλε μου..εχω παει ηδη 2 φορες και ψαχνομαι για μονιμα..μαρτιο παω για 3 μηνες παταγια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Master περαστικά, τα στομάχια μας δεν είναι από μπετόν όπως των Ταιλανδών.Μην διστάσεις να πας και στο γιατρό αν δεν περνάει.Πόσο θα μείνεις ακόμα, πως είναι ο καιρός, έχει κόσμο κάτω...ο λαός θέλει ανταποκρίσεις!
το καταλαβα σημερα φιλαρακι,η μικρη δεν καταλαβε χριστο,και εγω ξερναγα.αλλα καλυτερα ειμαι τωρα ευτυχως,μου εδωσε και ενα συροπι.4 και σημερα γαμωτη μου.Καλα απο κοσμο τιγκα,και οχι μονο αντρες αλλα και πολυ μουνι μονο του ρε μαγκες.και κατι ρωσσιδες τρελομουνα.καμια σχεση με αυτες που ερχονται εδω.ο καιρος εφτιαξε τις 2 τελευταιες μερες,εβρεχε αρκετα.κατα τα αλλα τελεια εδω,βρηκα το μερος που θα κανω καθε χρονο τις διακοπες μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γεια σου φιλε μου..εχω παει ηδη 2 φορες και ψαχνομαι για μονιμα..μαρτιο παω για 3 μηνες παταγια
ρε πουστη 3 μηνες παταγια,ποιος εισαι ο χαμενος γιος του ωναση;πως θα την βγαλεις εκει 3 μηνες δικε μου;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Egyptair - Εγυπταιρ - Γυπταιρ - Γυφταιρ  :2funny:
Καλό ταξίδι...στο τέλος του μήνα θα είναι αρκετοί παίχτες στο Πουκέτ
Θα γίνει και μίνι συνάντηση  :dancing:  :dancing:  :dancing:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σπιτι εχω...μου δινει ο τυπος που γνωρισα εκε!!!εχει μαγαζι με μασαζ στην γουοκινγ στρεετ...μεσα στη πιτα!!!μιλησαμε και εδω οταν ηρθε διακοπες

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Με Egypt λέμε, οι άλλες ήταν ακριβές και δεν είναι καιροί για σπατάλες ...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom