Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μυκονος 22 νοεμβ πεταω με thai 23 δεκ επιστρεφω ! 572 ευρω το εισητηριο!!

... Έχω πετάξει με Thai και Emirates προς Ταΐλάνδη ... Δεν με ενοχλούν οι ολιγόωρες στάσεις σε μακρινά ταξίδια, αντίθετα τις προτιμάω ... Χθες πήρα την απόφαση και σήμερα έκλεισα εισιτήρια ... Αν το αποφάσιζα τον Οκτώβρη η Thai θα ήταν η καλύτερη λύση ... Καλά να περάσουμε και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα ...  ;)

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο τζιδικο συμφωνουμε!!!απλα εγω μιλαω για μασατζιδικο...

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντως να πω την αληθεια μου δεν εχω ακουσει να πιασει κανεις ελληνας εδω...εννωω χοντρη μπαζα ετσι..εχει ενα ελληνικο εστιατοριο,και ενα μπαρακι..απο εκει και περα δεν ξερω κατι αλλο.καποιος που ειχε ενα ξενοδοχειο,εκλεισε και αυτος.

οντως master δεν πας κατω να ανοιξεις μαγαζι πας να καλοπερασεις και αν πας για επειχηρηση κοιταξε να εχεις τιποτα ακινητα ελλαδα να αποδιδουν κανα 3000 το μηνα ωστε να μπορεις να συντηρεις λιγο τον εαυτο σου αν τα πραγματα δεν πανε οπως τα προσχεδιαζες. Προσωπικα αν ειχα κανα 1000ρικο καθε μηνα η 1200 ειχα φυγει αυριο κιολας!! :dancing:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο πουκετ οχι..δυσκολο εως απιθανο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το βρηκα ρε.να ανοιξουμε ενα...μπουρδελο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι παντως πωσ οι περισσοτεροι που το επειχηρησαν την πατησανε ασχημα..τον λογο πιστευω να τον καταλαβατε

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστος μπουρδελο μεσα στο μπουρδελο!!αυτα ειναι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η αληθεια ειναι παντως πωσ οι περισσοτεροι που το επειχηρησαν την πατησανε ασχημα..τον λογο πιστευω να τον καταλαβατε
γεια ποιο ακριβως μιλας ρε;παντως παιδια εγω πιστευω οτι για να δοκιμασεις να κανεις κατι,πρεπει να εχεις χοντρες ακρες μεσα στην νυχτα της ταυλανδης,γνωστους ντοπιους που θα ξερεις οτι θα εχεις προστασια...δεν ειναι τοσο απλο το πραγμα..αλλιως θα κλαις τα λεφτακια σου,αν οχι και τιποτα παραπανω....

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο λεμε..χωρις ακρες δε γινεται τιποτα...ουτε αδεια παραμονης δε μπορεις να βγαλεις

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως εχεις δικιο master...γιατι οπως λεει κ ο λαος..οποιος ανακατεβεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!στμφωνουμε απολυτα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Από την αλλη το τσαμπα γαμησι στην λατινικη αμερικη ισχυε πριν 20 χρονια, δεν υπαρχει ουτε ενα μερος,  που να γαμας κατω απο 100 δολλ.
[/quote]Λογο του οτι Μαρτιο ημουνα Λατινικη Αμερικη.....τα 100 δολλαρια αποτελουν μακρινη αναμνηση.
Η ταριφα ειναι 200 για ολο το βραδυ και αν κανεις ελεινα παζαρια ισως πεσουν 160-150 $.
Οποτε αν καποιος εχει βαθυα τσεπη .....ας κοπιασει!!!! :uglystupid: :uglystupid:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γεια σου φιλε μου..εχω παει ηδη 2 φορες και ψαχνομαι για μονιμα..μαρτιο παω για 3 μηνες παταγια
Ρε κουφαλα Droser κατεβαινεις κατω και δεν ειπες τιποτα?.
Με το μασατζιδικο τι παιζει τελικα....σου εστειλε μηνυμα ο αλλος απο Πατταγια?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παντως εχεις δικιο master...γιατι οπως λεει κ ο λαος..οποιος ανακατεβεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!στμφωνουμε απολυτα
Ρε φιλε απο την μερα που τα λεγαμε στο DE-TOX χαθηκες.Σου κανονισε κατι ο τυπος εκει κατω ή πας για διακοπες και οτι τυχει?
Θυμασαι που σοθ ειχα πει οτι Φλεβαρη θα ερθω για καμια βδομαδα.....μην χαθεις!!! :dancing:

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δε θα χαθω φιλε...θα τα πουμε απο κοντα!!!!οντως το σκεφτομαι σοβαρα...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εσωτερικη πισινα και μεσα στη walking street!!!

650 mpat η βραδια και ειναι και καλο και κοντα στη walking sreet?

εχει μεινει κανεις ρε παιδια? δεν το ειδα πολυ σχολαστικα αλλα σε πρωτη ματια εντυποσιαστηκα απο τιμη και παροχες...
εσθ εχεις μεινει η απλα εχεις ακουσει καλα λογια?
ολα ειναι τοσο ωραια οσο στις φωτος? το 650 μπατ μου χτυπησε για ΜΑΙΟ του 2011

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
650 mpat η βραδια και ειναι και καλο και κοντα στη walking sreet?

εχει μεινει κανεις ρε παιδια? δεν το ειδα πολυ σχολαστικα αλλα σε πρωτη ματια εντυποσιαστηκα απο τιμη και παροχες...
εσθ εχεις μεινει η απλα εχεις ακουσει καλα λογια?
ολα ειναι τοσο ωραια οσο στις φωτος? το 650 μπατ μου χτυπησε για ΜΑΙΟ του 2011
να το δεις πρωτα το δωματιο,μπορει να μην εχει ερκοντισιον,να ειναι μεσα στην φασαρια.να διαλεξεις κανα καλυτερο.και μεγαλη προσοχη με τα ερκοντισιον,δεν θελεις να αρπαξεις κανα κρυωμα.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο τ χοτελ με 650 μπατ ειναι πολυ μακρια απο τη waking street  βεβαια ειναι κοντα στα δελφινια και εκει ειναι πιο ησυχα και εχει και αρκετα μπαρακια...............

εγω παντως θα σου προτεινα να πας Σοι Μπουακαο ,εκει μενω οποτε παω και δινω 600 μπατ τη βραδια ,εχει φρη ιντερνετ απλως δεν εχει πισινα και δεν δινει πρωινο αλλα ειναι πεντακαθαρο............

τωρα αν θελεις πισινα σε 3 λεπτα εισαι στο Μικε Σεντερ και δινεις 100 μπατ και εχεις και πισινα,αλλα και παλι η γνωμη μου ειναι οτι στη Παταγια δεν χρειαζεσαι, ουτε πισινα ουτε θαλλασα ,μην νομιζεις οτι ειναι σαν τις

δικες μας και οι δυο ειναι ζεστες, σαν σουπα πιστεψε με.Μονο αν πας σε κανενα κοντινο νησακι εκδρομη για μια μερα λεει.................

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο τ χοτελ με 650 μπατ ειναι πολυ μακρια απο τη waking street  βεβαια ειναι κοντα στα δελφινια και εκει ειναι πιο ησυχα και εχει και αρκετα μπαρακια...............

κανεις λαθος. το jasmine ειναι στη soi bj, walking street. διπλα απο το ezy bar με τα ladyboys και παραδιπλα ειναι το Thai bar που πηγαιναμε τον οκτωμβριο.

εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο αλλα δεν εχει safe στο δωματιο. περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να βρεις στο pattaya addicts.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom