You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εδω που τα λεμε παλικαρια....καλο και καθαρο φαινεται το εν λογο ξενοδοχειο αλλα για την πισινα περισσοτερο για μπανιερα την βλεπω παρα για πισινα.κανεις λαθος. το jasmine ειναι στη soi bj, walking street. διπλα απο το ezy bar με τα ladyboys και παραδιπλα ειναι το Thai bar που πηγαιναμε τον οκτωμβριο.
εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο αλλα δεν εχει safe στο δωματιο. περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να βρεις στο pattaya addicts.
Ισως βαζοθν και κανενα ψαρακι μεσα να κανει γυρες......
Καλημέρα παλουκάρια .Για να ξυπνάμε σιγά-σιγά.
Περαστικά στην Κέρκυρα και να μη ξαναγίνει αυτό το κακό.
Ακόμα να συνέλθω από το κρύωμα :S. Εχουμε και κάτι μέρες στο νησί....σαν Σεπτέμβρης είναι.
Τις παραλίες μας ακόμα τις τιμάνε αρκετοί.Εγώ είμαι στην αναμονή για τις πιο εξωτικές.
Χτες παρέλαβα και το μαγικό φακελάκι.Και τι είχε μέσα....παραδεισένιο εισιτήριο!
Τελικά το άλλαξα από Egyptair σε Thai.Σίγουρα πράματα χωρίς χρονοτριβές στις αραπιές.
Ασε που ταξίδι χωρίς κρασάκι-ουισκάκι δε λέει.Η επιστροφή θα είναι μανίκι (11 ώρες) αλλά ευτυχώς έκλεισα καλή θέση, εκτός και αν αλλάξουν πάλι τύπο αεροσκάφους. Γνωρίζετε βέβαια ότι στην Thai air έχουμε επιλογή θέσης αφού πληρώσουμε το εισιτήριο.Εγώ διαλέγω τις μπροστινές που έχει άπλα ενοείται.
Οσοι θα είναι Πατόνγκ από 28 του Νοέμβρη έως 4 Δεκέμβρη μπορούμε να πιούμε μια δυό μπυρίτσες παρέα.Οι προηγούμενες συγκεντρώσεις είχαν πάντως επιτυχία.
Αντε και οι 8 μήνες έγιναν 8 ημέρες επιτέλους θεού και Βούδα θέλοντες.
Στο επανιδείν.
Περαστικά στην Κέρκυρα και να μη ξαναγίνει αυτό το κακό.
Ακόμα να συνέλθω από το κρύωμα :S. Εχουμε και κάτι μέρες στο νησί....σαν Σεπτέμβρης είναι.
Τις παραλίες μας ακόμα τις τιμάνε αρκετοί.Εγώ είμαι στην αναμονή για τις πιο εξωτικές.
Χτες παρέλαβα και το μαγικό φακελάκι.Και τι είχε μέσα....παραδεισένιο εισιτήριο!
Τελικά το άλλαξα από Egyptair σε Thai.Σίγουρα πράματα χωρίς χρονοτριβές στις αραπιές.
Ασε που ταξίδι χωρίς κρασάκι-ουισκάκι δε λέει.Η επιστροφή θα είναι μανίκι (11 ώρες) αλλά ευτυχώς έκλεισα καλή θέση, εκτός και αν αλλάξουν πάλι τύπο αεροσκάφους. Γνωρίζετε βέβαια ότι στην Thai air έχουμε επιλογή θέσης αφού πληρώσουμε το εισιτήριο.Εγώ διαλέγω τις μπροστινές που έχει άπλα ενοείται.
Οσοι θα είναι Πατόνγκ από 28 του Νοέμβρη έως 4 Δεκέμβρη μπορούμε να πιούμε μια δυό μπυρίτσες παρέα.Οι προηγούμενες συγκεντρώσεις είχαν πάντως επιτυχία.
Στο επανιδείν.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
να μην ξεχνατε παιδες να παιρνετε νερακι,γιατι το νερο εδω δεν ειναι ποσιμο.παρτε ενα μεγαλο 6λιτρο και απο εκει και περα μπορειτε να το γεμιζετε σε μηχανηματα στους δρομους.Σημερα ειδα και εναν φιλο που περπαταγε στους δρομους την Πατονγκ,φορωντας φανελα της Αεκ και εχοντας αγκαζε 2 γκομενακια.Ηταν λιγο χοντρουλης.Κανας γνωστος μηπως;Θα σας κανει εντυπωση σε οσους δεν εχουν ξαναπαει ταυλανδη,που οι ταυλανδοι τρωνε στον δρομο,απλωνουν τα πιατα τους και τρωνε πανω σε καρεκλες,πεζοδρομια,και στα αρχιδια τους αν περναει κοσμος η οχι.
αντε φιλε ηρθε και η σειρα σου!!!
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
Πολλη "ησυχια" επεσε τελευταια. Τι εγινε ολοι ετοιμαζουμε βαλιτσες ?
δεν ασχολουμαστε γιατι αν αρχισουμε να μετραμε μερες θα πηδηχτουμε απο το παραθυρο
Ουφ....και οι βαλίτσες έτοιμες είναι από καιρό....
Ρε Μάστερ αυτό με το νερό καινούριο είναι?Δηλαδή περπατάς στο δρόμο με ένα άδειο εξάλιτρο μπιτόνι και το γεμίζεις σε μηχάνημα ή σε κάποια πηγή?
Ζαν thanks ήλπιζα να σε είχα συνταξιδιώτη,δεν πειράζει άλλη φορά. ;)
Ρε Μάστερ αυτό με το νερό καινούριο είναι?Δηλαδή περπατάς στο δρόμο με ένα άδειο εξάλιτρο μπιτόνι και το γεμίζεις σε μηχάνημα ή σε κάποια πηγή?
Ζαν thanks ήλπιζα να σε είχα συνταξιδιώτη,δεν πειράζει άλλη φορά. ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εχοντας φερει εις περας την σεξουαλικη μου υποχρεωση δειχνοντας στο Ταυλανδεζικο μωρο μου τι θα πει ελληνικο πυρηνικο σεξ,με επιασαν οι γνωστες μου αυπνιες.16 μερες εδω και δεν εχω καταφερει να κοιμηθω νυχτα
Οχι μονο αρκουδακια ρε φιλε,θα πας και στο VIP MASSAGE να βρεις την Nam.Ειναι λιγο πιο κατω απο την ελληνικη ταβερνα.Θα της δωσεις ενα σβουριχτο φιλακι(οχι τιποτα παραπανω,ενταξει? ),και να της πεις οτι το καλοκαιρακι της ερχομαι.Αν ειναι πανω σε κανα παλουκι,να προλαβει να κατεβει,γιατι τετοια δεν τα ανεχομαι εγω.
Πως τα καταφερες ρε μπαγασα Pagtao,εκει που λεγαμε οτι θα σε προλαβω στην καθοδο,τελικα το ακλονητο στανταρακι επαληθευτηκε.Κριμα ειλικρινα που δεν θα ειμαστε μαζι,να με ξαναμπασεις στα απιστευτα soi της bungla,να ξαναδουμε μαζι τα απιστευτα show των ladyboys.Nα ξαναδοκιμασουμε tom yam little spicy please,να ξαπλωσουμε στις χρυσαφενιες παραλιες παρεα με τα ντροπαλα κορτσουδια,και διπλα απο ενα χυμο ανανα.Αχ ρε φιλε γιατι μου το κανεις αυτο.Και ειναι πολλες οι μερες ρε γμτ ακομα.
Πως τα καταφερες ρε μπαγασα Pagtao,εκει που λεγαμε οτι θα σε προλαβω στην καθοδο,τελικα το ακλονητο στανταρακι επαληθευτηκε.Κριμα ειλικρινα που δεν θα ειμαστε μαζι,να με ξαναμπασεις στα απιστευτα soi της bungla,να ξαναδουμε μαζι τα απιστευτα show των ladyboys.Nα ξαναδοκιμασουμε tom yam little spicy please,να ξαπλωσουμε στις χρυσαφενιες παραλιες παρεα με τα ντροπαλα κορτσουδια,και διπλα απο ενα χυμο ανανα.Αχ ρε φιλε γιατι μου το κανεις αυτο.Και ειναι πολλες οι μερες ρε γμτ ακομα.
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
master μηπως το προβλημα ειναι οτι πηγαινεις νωρις για υπνο...εχοντας φερει εις περας την σεξουαλικη μου υποχρεωση δειχνοντας στο Ταυλανδεζικο μωρο μου τι θα πει ελληνικο πυρηνικο σεξ,με επιασαν οι γνωστες μου αυπνιες.16 μερες εδω και δεν εχω καταφερει να κοιμηθω νυχτα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι νωρις ρε 8 η ωρα το πρωι κοιμαμαι και ξυπναω 1-2.master μηπως το προβλημα ειναι οτι πηγαινεις νωρις για υπνο...
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σε 6 μερες ακριβως θα εχουμε "ανταλλαξει" θεσεις,τοτε θα σου πω & τα δικα μου ,γιατι απο αυπνιες αλλο τιποτα & εγω.τι νωρις ρε 8 η ωρα το πρωι κοιμαμαι και ξυπναω 1-2.
Αληθεια, ποτε επιστρεφεις ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
21 βραδυ φευγω 22 πρωι θα ειμαι ελλαδα :'( :'( :'( :'( :'(Σε 6 μερες ακριβως θα εχουμε "ανταλλαξει" θεσεις,τοτε θα σου πω & τα δικα μου ,γιατι απο αυπνιες αλλο τιποτα & εγω.
Αληθεια, ποτε επιστρεφεις ?
Agharal συγκρατήσου....αφου ξέρεις ότι δεν μπορώ καλοκαίρι μας να κατέβω.Μακάρι να μπορούσα να πάμε παρέα.
Ασε που θα φάω στη μάπα όλη τη high season τους χιλιάδες farang αλλά και τις ακριβές τους τιμές στα πάντα όλα
Ελπίζω μόνο στα χιλιάδες τιλάκ που θα πάρουν την κάθοδο από το Ισάν σαν μάθουν ότι φτάνω
Ασε που θα φάω στη μάπα όλη τη high season τους χιλιάδες farang αλλά και τις ακριβές τους τιμές στα πάντα όλα
Ελπίζω μόνο στα χιλιάδες τιλάκ που θα πάρουν την κάθοδο από το Ισάν σαν μάθουν ότι φτάνω
αμα δεν εχει safe to dvmatio δε μας κανει...
αληθεια ποια λετε οτι ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για air-codition εκει
που θα ειναι αναμμενο το βραδυ και δε θα κρυωσουμε στο τελος?
οποτε παμε ξανα για hotel me ta εξης χαρακτηριστικα
1) καθαρο
2) οχι πολυ μικρα δωματια,να εχεις μια ανεση
3) να εχει safe
4) να εχει air codition
5) να εχει πισινα οπωσδηποτε και αν εχει εσωτερικη ακομα καλυτερα
6) να μην εχει πανω απο 1000 μπατ σε low season
7) δε με ενδιαφερει η αποσταση αφου θα εχω μηχανακι αλλα μην ειναι και 5 χιλιομετρα εξω!
ξερει κανεις?!?!??! παντα για παταγια αναφερομαι...
1) καθαρο
3) να εχει safe
4) να εχει air codition
7) δε με ενδιαφερει η αποσταση αφου θα εχω μηχανακι αλλα μην ειναι και 5 χιλιομετρα εξω!
ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αμα δεν εχει safe to dvmatio δε μας κανει...
1) καθαρο
3) να εχει safe
4) να εχει air codition
με αυτα τα χαρακτηριστικα μονο το pattaya bay resort μου ερχεται δεν εχει εσωτερικη πισινα βεβαια αλλα την εχει στο rooftop