Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ απο τους ταυλανδους σε θεμα χρηματων δεν εχω δει...εμεις ειμαστε αγιοι μπροστα τους σαν λαος..οπως επισης τους θεωρω και παλιανθρωπους..αλλιως δεν θα γκαστρωναν αυτα τα πλασματα και θα τα παρατουσαν-σε μια κοινωνια που στιγματιζεται- και θα αναγκαζονταν οι γυναικες να δουλευουν στο μπαρ για να συντηρησουν τα παιδια τους....

Με το ζορι λες να τις γκαστρωνουν;;; Καποια πλεονεκτηματα εχουν οι μαναδες εκει κατω, αλλα στο φιναλε στα παπαρια μας τι κανουν οι μορτες εκει κατω, εμεις μια χαρα παιρναμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α... και οι αλλες που δεν εχουν παιδια δουλευουν στους ναους .... καλογριες.  :grin: :grin:

@ Λακη, ρε συ αλανι που να βρεθουν γυναικες στη μουνομανα Ισααν, αφου ολες αριβαρουν Πατταγια για επισκευη υδραυλικων ..... και κοψε τα βιντεα απο το κωλοχανειο Insomnia γιατι κοντα μου πεφτει το Ελ. Βενιζελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαγκες καντε την περατζαδα σας απο Ται, χωρις προγραμμα, θα σας βρει το προγραμμα εκει, τοσο απλα!!!

@ adriano ray : Που να δεις και μερικες πως μοστραρουν 4 καρτες αναληψης για να ζηλευουν οι αλλες... Ετσι Πανα !!! ;) ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
το αλλο σαββατοκυριακο γινονται τα εγκαινια του νεου Ινσομνια ΒΚΚ απορω πως σας ξεφυγε αυτο το νεο   :grin:
ξερω πως τους περισσοτερους δεν τους ενδιαφερει εε το ανακοινωνω για τους λιγους που ξερουν πως να διασκεδασουν και στην ΒΚΚ

πολυ αρνητικοτητα επεσε τελευταια με τους Ταυλανδους κατα τα αλλα εγω ειμαι αυτος που ειναι πρωτος σε λοιμους και καταποντισμους κατα τον Κωστα   ;)
καλα κανουν μερικοι και λενε τα αρνητικα κατι που εκανα και εγω παλαιοτερα...οταν ομως οι γνωμες και τα απολυτα συμπερασματα προερχονται απο μελη που βλεπουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ταυλανδικο μεσα απο τον παραμορφωτικο φακο της Παταγιας τοτε τα λογια χανουν την αξια τους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το αλλο σαββατοκυριακο γινονται τα εγκαινια του νεου Ινσομνια ΒΚΚ απορω πως σας ξεφυγε αυτο το νεο   :grin:
ξερω πως τους περισσοτερους δεν τους ενδιαφερει εε το ανακοινωνω για τους λιγους που ξερουν πως να διασκεδασουν και στην ΒΚΚ

πολυ αρνητικοτητα επεσε τελευταια με τους Ταυλανδους κατα τα αλλα εγω ειμαι αυτος που ειναι πρωτος σε λοιμους και καταποντισμους κατα τον Κωστα   ;)
καλα κανουν μερικοι και λενε τα αρνητικα κατι που εκανα και εγω παλαιοτερα...οταν ομως οι γνωμες και τα απολυτα συμπερασματα προερχονται απο μελη που βλεπουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ταυλανδικο μεσα απο τον παραμορφωτικο φακο της Παταγιας τοτε τα λογια χανουν την αξια τους
συμφωνω απολυτα μαζι σου,δεν ειναι ετσι ολη η ταυλανδη.οσοι εχουν παει πουκετ,σαμουι,και σε αλλα θερετρα,λενε τα καλυτερα λογια.μονο για παταγια εχω ακουσει αρνητικα.και ειναι και λογικο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μονο στη Πατταγια??!!!
Για κανε καμμια βολτα απο Πουκετ...
Τρις χειροτερα τα πραγματα...
Γενικα σε ΟΛΟΥΣ τους βασικους τουριστικους προορισμους,ο τοπικος πληθυσμος εχει αλλοτριωθει απο την ελευση των φαρανγκ και του συναλλαγματος...
"Αγνος","καλοκαγαθος" Ταυλανδος,μονο σε απομακρυσμενα χωρια που βλεπουν φαρανγκ μια φορα το χρονο...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

5/11 θα ειναι οι bangkok invaders που παιζουν hip hop και r&b και απ'οτι εμαθα αυτο το ειδος θα παιζει πιο πολυ.  :headbang:
6/11 με φοβερο live pa τους vandalism. θα πεσει πολυ electro.

Συνημμένα

• 41800_157714864261616_8224769_n.jpg
    41800_157714864261616_8224769_n.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 24

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Με το ζορι λες να τις γκαστρωνουν;;; Καποια πλεονεκτηματα εχουν οι μαναδες εκει κατω, αλλα στο φιναλε στα παπαρια μας τι κανουν οι μορτες εκει κατω, εμεις μια χαρα παιρναμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α... και οι αλλες που δεν εχουν παιδια δουλευουν στους ναους .... καλογριες.  :grin: :grin:

@ Λακη, ρε συ αλανι που να βρεθουν γυναικες στη μουνομανα Ισααν, αφου ολες αριβαρουν Πατταγια για επισκευη υδραυλικων ..... και κοψε τα βιντεα απο το κωλοχανειο Insomnia γιατι κοντα μου πεφτει το Ελ. Βενιζελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαγκες καντε την περατζαδα σας απο Ται, χωρις προγραμμα, θα σας βρει το προγραμμα εκει, τοσο απλα!!!

@ adriano ray : Που να δεις και μερικες πως μοστραρουν 4 καρτες αναληψης για να ζηλευουν οι αλλες... Ετσι Πανα !!! ;) ;)

συμφωνω και αυτα πρεπει να λεγονται τα αρνητικα..για να μην τρωνε παραμυθι απο το χαμογελο και τη συμπεριφορα και νομιζουν οτι τα κοριτσακια πεινανε και εχουν προβλημα και τα παραμυθια ..εχω παιδι..και μεγαλη οικογενεια κτλ..κτλ...πιο πολλα απο οτι βγαζουν αρκετοι εδω μεσα το μηνα ..βγαζουν αυτες!!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
5/11 θα ειναι οι bangkok invaders που παιζουν hip hop και r&b και απ'οτι εμαθα αυτο το ειδος θα παιζει πιο πολυ.  :headbang:
6/11 με φοβερο live pa τους vandalism. θα πεσει πολυ electro.
Φτου ρε γαμωτο θα χασω τα εγκαινια... 24/11 φτανω Βκκ.Μηπως ομως φαω "πορτα" στο Insomnia? Κρυβω 2 20αρηδες μεσα μου :dancing:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
απο βκκ μετα πηγαινεις πουκετ?

σκεφτηκα να το κανω ως εξης

23/11 -26/11  βκκ

26/11 -1-12 πουκετ

1/12 - 17-12 παταγια

17/12 - 23/12 σαμοουι

μονο που για σαμουι απο βκκ το λιγοτερο που βρησκω για εισητηρια ειναι 160 ευρω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Οπως και να το κανουμε ο τουρισμος και το ευκολο χρημα αλλιωνουν τους ανθρωπους. Εκτος κυκλωματος ομως πληρωμενου ερωτα, εγω εχω τις καλλιτερες εντυπωσεις. Σε καποιες επαγγελματικες επαφες και παρολο που ηταν προδιαγραμμενο οτι δεν υπηρχε περιπτωση να γινω πελατης τους οι ανθρωποι ηταν ευγενεστατοι με τα χαμογελα τους και τα ευχαριστω τους αν και τους ειχα πρηξει κατα καποιο τροπο τα αρχιδια.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ρε συντροφοι εχει μεινει κανενας στο expat hotel patong φενετε καλο και το προτεινουν πολλα site

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ενα απιστευτο βιντεακι απο τις πλυμμηρες της ΒΚΚ το 1942 για να θυμουνται οι πολυ παλιοι!!
μερικοι ισως αναγνωρισουν και μερικα κτιρια που υπαρχουν ακομη και σημερα
ειναι και επικαιρο γιατι ειχαμε και περιμενουμε και αλλες πλυμμηρες

[youtube=425,350]uqlDfAZ8vxA[/youtube]

το νεο ινσομνια ειναι σε καλη θεση επι της σουκ και σε κοντινη αποσταση και απο το climax και απο το nana liquid
το παλευανε πολλους μηνες και πριν 3 βδομαδες που περασα απεξω ηταν ακομη μπουρδελο μεσα αλλα φαινεται πως επιτελους το τελειωνουν για να ειναι ετοιμο για το χαι σιζον
βεβαια υποθετω αν και δεν ειμαι σιγουρος ακομα οτι μια σημαντικη διαφορα με αυτο της Παταγιας ειναι οτι το νεο ινσομνια θα χρεωνει εισοδο γιατι φυσικα μιλαμε για ΒΚΚ παντα...μακαρι οχι βεβαια

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε συντροφοι εχει μεινει κανενας στο expat hotel patong φενετε καλο και το προτεινουν πολλα site

... Μην κάνεις καμμιά μαλακία ... Δηλώνω παθών, το έχω γράψει και παλιότερα αλλά με την γιγάντωση του νήματος καταλαβαίνω οτι και να το διάβασες δεν το θυμάσαι πλέον ... Μακριά από το Expat ... Να φανταστείς έμενα εκεί με 1550 και το C & N μας το έδωσε αφού φάγαμε την κρυάδα 1100 ... Αν σου πω οτι το C & N είναι 10 φορές καλύτερο σε όλα καταλαβαίνεις νομίζω ... Πάντως παιδιά μην τρελαίνεστε, κλείστε για 2 - 3 μέρες κάπου και ψάχνετε επί τόπου, θα βρείτε πολλά δωμάτια ...  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
... Μην κάνεις καμμιά μαλακία ... Δηλώνω παθών, το έχω γράψει και παλιότερα αλλά με την γιγάντωση του νήματος καταλαβαίνω οτι και να το διάβασες δεν το θυμάσαι πλέον ... Μακριά από το Expat ... Να φανταστείς έμενα εκεί με 1550 και το C & N μας το έδωσε αφού φάγαμε την κρυάδα 1100 ... Αν σου πω οτι το C & N είναι 10 φορές καλύτερο σε όλα καταλαβαίνεις νομίζω ... Πάντως παιδιά μην τρελαίνεστε, κλείστε για 2 - 3 μέρες κάπου και ψάχνετε επί τόπου, θα βρείτε πολλά δωμάτια ...  :sunglasses:
για αυτο ξερεις κατι?

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
απο βκκ μετα πηγαινεις πουκετ?

σκεφτηκα να το κανω ως εξης

23/11 -26/11  βκκ

26/11 -1-12 πουκετ

1/12 - 17-12 παταγια

17/12 - 23/12 σαμοουι

μονο που για σαμουι απο βκκ το λιγοτερο που βρησκω για εισητηρια ειναι 160 ευρω

... Κάντο Samui - Phuket - Pattaya - Bangkok αν θες όντως να πας σε όλα αυτά ... Έτσι πας από τα μαλακά στα σκληρά και θα περάσεις καλύτερα ... master21 για το δικό σου δεν γνωρίζω κάτι, κλείσε 2 μέρες εκεί και ψάχνεσαι για καλύτερα ...  :sunglasses:

spimar

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aloha villa!!!! τα τελευταια δυο χρονια που παω phuket τον Οκτωμβριο μου το αφηνουν 1000 baht με λιγα παζαρια βεβαια. Ειναι διπλα απο το C&N.                                                                                                        

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Aloha villa!!!! τα τελευταια δυο χρονια που παω phuket τον Οκτωμβριο μου το αφηνουν 1000 baht με λιγα παζαρια βεβαια. Ειναι διπλα απο το C&N.                                                                                                        

πολυ ομορφο ξενοδοχειο αλλα αυτη την περιοδο εχει 1900 b

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
vlepo kai ego na ginomai fan tis asias genika kai tis tailandis eidika...alla ola kala me tis pliromenes ekei,periptosei na bgaleis gkomena xoris pliromei yparxei?

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μολις εφθασα και εγω σπιτια ρε παιδια μετα απο 12 μερουλες παταγια, απλα καταπληκτικα!! οντως το ταξιδι της επιστροφης ειναι οτι χειροτερο :( :( με επιασε μια πικρα που οταν εφθασα στο ελευεθεριος βενιζελος αντικρισα το 1ο αεροπλανο και αυτο ηταν της thai και ελεγα ποιοι φευγουν αραγε τωρα για ταυλανδη και μακαρι να ημουν και εγω σε αυτο να ξεκινουσε αλλο ενα ταξιδι, αλλα οσο και να το ηθελα δεν γινοταν, το αλλο ηταν που περιμεναν καποιοι δικοι μας κατι ταυλανδους και ειχαν αναγραψει τα ονοματα τους σε πινακιδες και νομιζα πως ημουν ακομη ταυλανδη οταν τους ειδα ακομη και στο μετρο που επιβιβαστηκαν κατι ταυλανδοι αχχχ αχχχχ

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
gia pes liges empeiries apo pattaya....vlepo na pigaino kalokairaki,vrika paketo 8 meres me oute 400 eyro!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom