Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μολις εφθασα και εγω σπιτια ρε παιδια μετα απο 12 μερουλες παταγια, απλα καταπληκτικα!! οντως το ταξιδι της επιστροφης ειναι οτι χειροτερο :( :( με επιασε μια πικρα που οταν εφθασα στο ελευεθεριος βενιζελος αντικρισα το 1ο αεροπλανο και αυτο ηταν της thai και ελεγα ποιοι φευγουν αραγε τωρα για ταυλανδη και μακαρι να ημουν και εγω σε αυτο να ξεκινουσε αλλο ενα ταξιδι, αλλα οσο και να το ηθελα δεν γινοταν, το αλλο ηταν που περιμεναν καποιοι δικοι μας κατι ταυλανδους και ειχαν αναγραψει τα ονοματα τους σε πινακιδες και νομιζα πως ημουν ακομη ταυλανδη οταν τους ειδα ακομη και στο μετρο που επιβιβαστηκαν κατι ταυλανδοι αχχχ αχχχχ

καλως ηρθες πισω στην Ελληνικη πραγματικοτητα. τωρα κανε σχεδια για το επομενο ταξιδι.
και οταν κανεις 5-6 ταξιδια δεν θα νιωθεις τοσο χαλια στο γυρισμο.  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Μολις εφθασα και εγω σπιτια ρε παιδια μετα απο 12 μερουλες παταγια, απλα καταπληκτικα!! οντως το ταξιδι της επιστροφης ειναι οτι χειροτερο :( :( με επιασε μια πικρα που οταν εφθασα στο ελευεθεριος βενιζελος αντικρισα το 1ο αεροπλανο και αυτο ηταν της thai και ελεγα ποιοι φευγουν αραγε τωρα για ταυλανδη και μακαρι να ημουν και εγω σε αυτο να ξεκινουσε αλλο ενα ταξιδι, αλλα οσο και να το ηθελα δεν γινοταν, το αλλο ηταν που περιμεναν καποιοι δικοι μας κατι ταυλανδους και ειχαν αναγραψει τα ονοματα τους σε πινακιδες και νομιζα πως ημουν ακομη ταυλανδη οταν τους ειδα ακομη και στο μετρο που επιβιβαστηκαν κατι ταυλανδοι αχχχ αχχχχ

Καλως Ηλθες στην Κολαση,φιλε!!!Τωρα κουραγιο και οργανωνε το επομενο ταξιδι!!!Περιμενουμε εντυπωσεις και σχολια......τι ειδες,τι βιωσες,πως σου φανηκε,τι σου αρεσε,τι δεν σου αρεσε και γενικως οτι αξιζει να αναφερεις!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Μιλουσα με φιλο που ειναι "κατω"(εννοειται Πατταγια)...ηθελα να πω για τα κοριτσια της Beach road...........Ακουγονται πολλα....και εγω οταν ετοιμαζουν για 1η φορα κατω μου λεγανε¨"Μακρια απο αυτες!!!θα σε κλεψουν!!!ειναι αρρωστες!!!ειναι βρωμιαρες!!!ειναι το ενα,ειναι το αλλο!!Να "φορτωνεις" μονο απο κλαμπ(Ινσομνια,Λουσιφερ,Μαριν)....εκει ειναι οι καλες"
αλλα ρε παιδια.......τι της εμποδιζει αυτες της "Beach road" γυναικες να ερθουν και να "φορτωθουν" στο Ινσομνια η στο Λουσιφερ η στην Μαριν???
εχω πετυχει(και εγω αλλα και φιλοι μου)κοπελλες που ειναι απο νωρις στην Beach road και μετα τις βλεπαμε στο Ινσομνια,Λουσιφερ η Μαριν!!!!
αρα αυτο δεν ισχυει και πολυ!!!
Γενικως πρεπει να προσεχουμε ΣΕ ΟΛΑ!!!!Και να πω την αληθεια,εχω δει και μερικα "αστερακια" στην BEACH ROAD!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
gia pes liges empeiries apo pattaya....vlepo na pigaino kalokairaki,vrika paketo 8 meres me oute 400 eyro!!!!!!!!
Βαλε αλλα 250-300 ευρω φορους,φιλοδωρηματα και αλλα 100-150 ευρω τη χρεωση του μονοκλινου και.."ετοιμος"...

Οσον αφορα το Aloha Villa,ειναι πολυ καλο.Καλυτερο απο το C&N αλλα αρκετα ακριβοτερο...Εχει και πισινα...Αυτην ουσιαστικα πληρωνεις γιατι τα δωματια ειναι ιδιας "ποιοτητας"..
Βεβαια,ξεκαθαριστε με e-mail τι γινετε με το joiners γιατι σε αλλους το χρεωνουν και σε αλλους κανουν "τα στραβα ματια"...Φετος το Μαρτιο μου ζηταγανε 500 μπατ για joiners (γι αυτο δεν το εκλεισα),ενω το καλοκαιρι (που προφανως ειχε πεσει πεινα λογω low season),δε μου ανεφεραν τιποτα...Ειναι κοντα στο C&N...Το δε paripas ειπαμε οτι ειναι μακρια...Αν νοικιασεις βεβαια μηχανακι,δεν υπαρχει προβλημα...
Σε αυτο το σημειο,να επισημανω οτι τα μηχανακια στη Πατονγκ τα κυνηγαει σε υπερβολικο βαθμο η μπατσαρια...Αμφιβαλω αν θα υπαρξει μερα που να μη σας σταματησουν στο δρομο για ελεγχο...Επισης,οταν κατεβαινετε στη Bangla,δεν ειναι ευκολο να παρκαρετε..Γινεται χαμος και σε πολλα δρομακια γυρω γυρω απαγορευεται η πρεπει να πληρωσετε τσαμπουκα 100-200 μπατ για parking... Και βεβαια οι "κλησεις" πανε συννεφο...Για "εισπρακτικους" λογους...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λογω του οτι τις τελευταιες μερες/νυχτες βαριεμε να βγω,ψαχνω ξεν/χεια & στελνω μαιλ.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι γενικα ψαχνουν για Μαλακες.Το Αspery hotel patong πχ μου απαντησε οτι δεν εχει joiners fee για το δικλινο που μου "προσφερει" 2200 μπατ,αλλα οι guests πρεπει να δηλωθουν απο την πρωτη ημερα αφιξης τους,αλλιως καθε διαφορετικος guest θα χρεωνετε με 700 μπατ ???  :think: :bigdick: .Αλλα το πολυ γελιο το εχει η air asia,η οποια ενω σε ξεκιναει με 6500 μπατ,σε φτανει σε τελικη τιμη περιπου στα 10000.Χρεωνει μεχρι και την επιλογη της θεσης που θα καθισεις απο 50 μπατ... !!!!.Στα ιδια λεφτα περιπου βρισκω πτηση για πουκετ με Βangkok air ενω η Thai ειναι 1000 μπατ ακριβωτερη (οι τιμες ειναι για 2 ατομα).

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
42
Πόντοι
1
Λογω του οτι τις τελευταιες μερες/νυχτες βαριεμε να βγω,ψαχνω ξεν/χεια & στελνω μαιλ.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι γενικα ψαχνουν για Μαλακες.Το Αspery hotel patong πχ μου απαντησε οτι δεν εχει joiners fee για το δικλινο που μου "προσφερει" 2200 μπατ,αλλα οι guests πρεπει να δηλωθουν απο την πρωτη ημερα αφιξης τους,αλλιως καθε διαφορετικος guest θα χρεωνετε με 700 μπατ ???  :think: :bigdick: .Αλλα το πολυ γελιο το εχει η air asia,η οποια ενω σε ξεκιναει με 6500 μπατ,σε φτανει σε τελικη τιμη περιπου στα 10000.Χρεωνει μεχρι και την επιλογη της θεσης που θα καθισεις απο 50 μπατ... !!!!.Στα ιδια λεφτα περιπου βρισκω πτηση για πουκετ με Βangkok air ενω η Thai ειναι 1000 μπατ ακριβωτερη (οι τιμες ειναι για 2 ατομα).

πριν λιγα χρονια επρεπε να παμε!! αργησαμε και παμε σε λαθος εποχη (hight season)
εχω αρχισει το ενδεχομενο να παω μονο παταγια για ενα μηνα κ να κλεισω ξενοδοχειο με τον μηνα για να μου βγει πιο φτηνα!!

εαν κ 8ελω πολυ να παω πουκετ κ σαμουι!! ιδιος για σαμουι κανουν 200 ευρω τα αεροπορικα πανε-ελα

για πουκετ 100 απο βκκ και τα 2

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αναγνωριζω οτι εμεις οι "Νεοι" καναμε το θρεντ κατι σαν ταξιδιωτικο οδηγο,αλλα συνχωρηστε μας :grin: σε 20+ μερες θα εχουμε ΖΩΝΤΑΝΕΣ ανταποκρισεις απο το "λειβαδι με τα κοντοπουτανα".Διευκρινιζω οτι εχω σεβασμο για τις γυναικες που εχουν δηλωμενο το επαγγελμα "πουτανα"ενω σιχαινομαι τις "καθωσπρεπει" που συμπεριφερονται σαν τετοιες,δηλαδη τις περισοτερες φασολες & λοιπες συγγενεις δυτικες.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πριν λιγα χρονια επρεπε να παμε!! αργησαμε και παμε σε λαθος εποχη (hight season)
εχω αρχισει το ενδεχομενο να παω μονο παταγια για ενα μηνα κ να κλεισω ξενοδοχειο με τον μηνα για να μου βγει πιο φτηνα!!

εαν κ 8ελω πολυ να παω πουκετ κ σαμουι!! ιδιος για σαμουι κανουν 200 ευρω τα αεροπορικα πανε-ελα

για πουκετ 100 απο βκκ και τα 2
Φιλε tsafus μην τρελενεσε,κλεισε τα αεροπορικα & το Hotel στην Βκκ απο εδω & τα υπολοιπα θα τα βρουμε εκει.Τοσοι & τοσοι που εχουν παει χυμα δεν νομιζω να κοιμηθηκε κανεις στο δρομο :sleeping:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
42
Πόντοι
1
Φιλε tsafus μην τρελενεσε,κλεισε τα αεροπορικα & το Hotel στην Βκκ απο εδω & τα υπολοιπα θα τα βρουμε εκει.Τοσοι & τοσοι που εχουν παει χυμα δεν νομιζω να κοιμηθηκε κανεις στο δρομο :sleeping:

τα αεροπορικα τα εχω στα χερια μου!! ξενοδοχεια κ που θα παω δεν εχω κλεισει

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τα αεροπορικα τα εχω στα χερια μου!! ξενοδοχεια κ που θα παω δεν εχω κλεισει
φιλαρακι ετσι ειναι μην τρελενεσε! καλυτερα που δεν εκλεισεσ χοτελ να βρεισ οοοοσα θελει και να κανεισ και παζαρι στισ τιμεσ οσο για το που θα πας εγω σπου προτηνω πουκετ ποτονκγ μπητσ και παταγια θα ξεσκιστεις στον πουτσο :knockinb:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
tsafous kai pussakia μην ανησυχειται παμε 26 νοε πατονγκ και τα βρισκουμε ολα εκει μην αγχωθουμε κιολας και θα βρουμε οτι γουσταρουμε αναμενεται πτωση τουρισμου 15 με 20% high season  πληροφορια απο μεσα για πατονγκ το μονο αγχος ειναι  :boobies: και :zfuck: και  :2on1:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια γενικη παρατηρηση,για να σας κανω πολυ πιο ευκολη την αναζητηση ξενοδοχειων ειδικα στο Πουκετ και το Σαμουι.
Τα ξενοδοχεια λοιπον χωριζονται σε 3 ΒΑΣΙΚΕΣ κατηγοριες...
α)Σε αυτα που απευθυνονται κατα 99% σε σεξοτουριστες
β)Σε αυτα που προοριζονται κατα 99% σε ζευγαρακια που κανουν honeymoon και οικογενειες
γ)Σε αυτα που δουλευουν και με τις 2 κατηγοριες,αλλα κατα βαση δε πολυγουσταρουν τους σεξοτουριστες,γι αυτο βαζουν joiners fee,ωστε ειτε να τους αποθαρρυνουν,ειτε τουλαχιστον να "κονομισουν" παραπανω λεφτα.

Στη πρωτη κατηγορια ανηκουν τα χαμηλης μεχρι μεσαιας οικονομικης κατηγοριας και παρεχουν τα "βασικα"...Δωματιο,air condition,mini bar,TV αντε και safe box μεσα στο δωματιο.Μερικα εχουν και πισινα..
Στη δευτερη κατηγορια ανηκουν τα ανωτερης οικονομικης κατηγοριας και ορισμενα "μεσαια".
Στη τριτη κατηγορια τα "μεσαια" και ορισμενα "ανωτερης" κατηγοριας...

Με λιγα λογια...ΚΥΡΙΛΕ ξενοδοχειο στη Πατονγκ χωρις joiners fee ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΤΖΑΜΠΑ ψαχνετε...
Και για να σας δωσω ενα μετρο συγκρισης,το C&N ειναι απο τα πιο καλα ξενοδοχεια χωρις joiners..Και το κορυφαιο για μενα ξενοδοχειο στη κατηγορια "Μεσα στο κεντρο και κυριλε" ειναι το Yorkshire Inn...Τα deluxe ομως δωματια που ειναι στο ανακαινισμενο κτιριο...
Και ειναι "ακριβουτσικα"...Πανω απο 2500 τη βραδια...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
pipin για το yorkshire inn ελαβα e-mail στανταρ room 1900 μπατ no joimers fee.Δηλαδη οσο και το C&N που το εχω βαλει ως μετρο συγκρισης

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
β)Σε αυτα που προοριζονται κατα 99% σε ζευγαρακια που κανουν honeymoon
Μα καλα αυτοι γιατι σωνει και καλα να γιορτασουν το γαμο τους,αφου μετα απο λιγο καιρο ειτε θα χωρισουν,ειτε θα βριζει ο ενας τον αλλο,ειτε θα :toilet: ο ενας οταν θα μιλαει ο αλλος.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
42
Πόντοι
1
εγω εβγαλα ενα προγραμμα αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο!!

23-25/11 βκκ

25-30/11 πουκετ 100 ευρω αεροπορικα

1-17/12 παταγια

17-23 σαμουι !! στο σαμουι θελω πολυ να παω ειδα καταπληκτηκα μερη σε συνδιασμο χαλαρωσης στυλ χαλκιδικης 2ο ποδι!!

ειναι κ το full moon party 21-12 απλα ειναι πολυ ακριβα τα εισητηρια 200 ευρω αεροπορικα

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
42
Πόντοι
1
Μα καλα αυτοι γιατι σωνει και καλα να γιορτασουν το γαμο τους,αφου μετα απο λιγο καιρο ειτε θα χωρισουν,ειτε θα βριζει ο ενας τον αλλο,ειτε θα :toilet: ο ενας οταν θα μιλαει ο αλλος.
[/quote

να εχουν κ θετικες αναμνησεις και αρνητικες¨!!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
tsafus εχω 2 ερωτησεις α)Τα 100 ευρο αεροπορικα απο Βκκ για πουκετ ειναι για ενα ατομο με επιστροφη? Με ποια εταιρεια? β)ποσο χρονων εισαι? Δεν ειμαι αδιακριτος αλλα για το full moon party αν εισαι πανω απο 30,μαλλον δεν θα αισθανθεις & πολυ καλα εκει.Γνωστος μου (34 χρονων) περυσι ηθελε να φυγει κολυμπωντας :headbang:  απο το κο παγκαν....

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
42
Πόντοι
1
tsafus εχω 2 ερωτησεις α)Τα 100 ευρο αεροπορικα απο Βκκ για πουκετ ειναι για ενα ατομο με επιστροφη? Με ποια εταιρεια? β)ποσο χρονων εισαι? Δεν ειμαι αδιακριτος αλλα για το full moon party αν εισαι πανω απο 30,μαλλον δεν θα αισθανθεις & πολυ καλα εκει.Γνωστος μου (34 χρονων) περυσι ηθελε να φυγει κολυμπωντας :headbang:  απο το κο παγκαν....

βασικα ειμαι 32 χρονων και τα εισητηρια ειναι για ενα ατομο η εταιρια ειναι η asia air (o pipinokynigos μου την προτεινε)

τωρα για τον γνωστο σου που μου λες μπορει να θελω να φυγω και εγω κολυμπωντας!! αλλωστε για 3μερο λεω να κατσω στο νησι  οπωτε εαν δεν μαρεσει το παρτυ θα παω στο ξενοδοχειο

απλα μου μπηκε στο μυαλο να παω σαμουι μαρεσε πολυ!!

και αφου θα ειμαι εκει (εαν παω τελικα) θα ειναι εμπειρια κ το παρτυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom