gia pes liges empeiries apo pattaya....vlepo na pigaino kalokairaki,vrika paketo 8 meres me oute 400 eyro!!!!!!!!
χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια....δεν νομιζω να ειναι η τελικη τιμη!! χωρις φορους ειναι
gia pes liges empeiries apo pattaya....vlepo na pigaino kalokairaki,vrika paketo 8 meres me oute 400 eyro!!!!!!!!
Μολις εφθασα και εγω σπιτια ρε παιδια μετα απο 12 μερουλες παταγια, απλα καταπληκτικα!! οντως το ταξιδι της επιστροφης ειναι οτι χειροτερο με επιασε μια πικρα που οταν εφθασα στο ελευεθεριος βενιζελος αντικρισα το 1ο αεροπλανο και αυτο ηταν της thai και ελεγα ποιοι φευγουν αραγε τωρα για ταυλανδη και μακαρι να ημουν και εγω σε αυτο να ξεκινουσε αλλο ενα ταξιδι, αλλα οσο και να το ηθελα δεν γινοταν, το αλλο ηταν που περιμεναν καποιοι δικοι μας κατι ταυλανδους και ειχαν αναγραψει τα ονοματα τους σε πινακιδες και νομιζα πως ημουν ακομη ταυλανδη οταν τους ειδα ακομη και στο μετρο που επιβιβαστηκαν κατι ταυλανδοι αχχχ αχχχχ
Μολις εφθασα και εγω σπιτια ρε παιδια μετα απο 12 μερουλες παταγια, απλα καταπληκτικα!! οντως το ταξιδι της επιστροφης ειναι οτι χειροτερο με επιασε μια πικρα που οταν εφθασα στο ελευεθεριος βενιζελος αντικρισα το 1ο αεροπλανο και αυτο ηταν της thai και ελεγα ποιοι φευγουν αραγε τωρα για ταυλανδη και μακαρι να ημουν και εγω σε αυτο να ξεκινουσε αλλο ενα ταξιδι, αλλα οσο και να το ηθελα δεν γινοταν, το αλλο ηταν που περιμεναν καποιοι δικοι μας κατι ταυλανδους και ειχαν αναγραψει τα ονοματα τους σε πινακιδες και νομιζα πως ημουν ακομη ταυλανδη οταν τους ειδα ακομη και στο μετρο που επιβιβαστηκαν κατι ταυλανδοι αχχχ αχχχχ
Βαλε αλλα 250-300 ευρω φορους,φιλοδωρηματα και αλλα 100-150 ευρω τη χρεωση του μονοκλινου και.."ετοιμος"...gia pes liges empeiries apo pattaya....vlepo na pigaino kalokairaki,vrika paketo 8 meres me oute 400 eyro!!!!!!!!
Λογω του οτι τις τελευταιες μερες/νυχτες βαριεμε να βγω,ψαχνω ξεν/χεια & στελνω μαιλ.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι γενικα ψαχνουν για Μαλακες.Το Αspery hotel patong πχ μου απαντησε οτι δεν εχει joiners fee για το δικλινο που μου "προσφερει" 2200 μπατ,αλλα οι guests πρεπει να δηλωθουν απο την πρωτη ημερα αφιξης τους,αλλιως καθε διαφορετικος guest θα χρεωνετε με 700 μπατ ??? .Αλλα το πολυ γελιο το εχει η air asia,η οποια ενω σε ξεκιναει με 6500 μπατ,σε φτανει σε τελικη τιμη περιπου στα 10000.Χρεωνει μεχρι και την επιλογη της θεσης που θα καθισεις απο 50 μπατ... !!!!.Στα ιδια λεφτα περιπου βρισκω πτηση για πουκετ με Βangkok air ενω η Thai ειναι 1000 μπατ ακριβωτερη (οι τιμες ειναι για 2 ατομα).
Φιλε tsafus μην τρελενεσε,κλεισε τα αεροπορικα & το Hotel στην Βκκ απο εδω & τα υπολοιπα θα τα βρουμε εκει.Τοσοι & τοσοι που εχουν παει χυμα δεν νομιζω να κοιμηθηκε κανεις στο δρομοπριν λιγα χρονια επρεπε να παμε!! αργησαμε και παμε σε λαθος εποχη (hight season)
εχω αρχισει το ενδεχομενο να παω μονο παταγια για ενα μηνα κ να κλεισω ξενοδοχειο με τον μηνα για να μου βγει πιο φτηνα!!
εαν κ 8ελω πολυ να παω πουκετ κ σαμουι!! ιδιος για σαμουι κανουν 200 ευρω τα αεροπορικα πανε-ελα
για πουκετ 100 απο βκκ και τα 2
Φιλε tsafus μην τρελενεσε,κλεισε τα αεροπορικα & το Hotel στην Βκκ απο εδω & τα υπολοιπα θα τα βρουμε εκει.Τοσοι & τοσοι που εχουν παει χυμα δεν νομιζω να κοιμηθηκε κανεις στο δρομο
φιλαρακι ετσι ειναι μην τρελενεσε! καλυτερα που δεν εκλεισεσ χοτελ να βρεισ οοοοσα θελει και να κανεισ και παζαρι στισ τιμεσ οσο για το που θα πας εγω σπου προτηνω πουκετ ποτονκγ μπητσ και παταγια θα ξεσκιστεις στον πουτσοτα αεροπορικα τα εχω στα χερια μου!! ξενοδοχεια κ που θα παω δεν εχω κλεισει
Σου εστειλα Π Μ αλλα δεν ξερω αν λειτουργει...ειμαι & ψιλομαλακας με την τεχνολογια...τα αεροπορικα τα εχω στα χερια μου!! ξενοδοχεια κ που θα παω δεν εχω κλεισει
Μα καλα αυτοι γιατι σωνει και καλα να γιορτασουν το γαμο τους,αφου μετα απο λιγο καιρο ειτε θα χωρισουν,ειτε θα βριζει ο ενας τον αλλο,ειτε θα ο ενας οταν θα μιλαει ο αλλος.β)Σε αυτα που προοριζονται κατα 99% σε ζευγαρακια που κανουν honeymoon
Μα καλα αυτοι γιατι σωνει και καλα να γιορτασουν το γαμο τους,αφου μετα απο λιγο καιρο ειτε θα χωρισουν,ειτε θα βριζει ο ενας τον αλλο,ειτε θα ο ενας οταν θα μιλαει ο αλλος.
[/quote
να εχουν κ θετικες αναμνησεις και αρνητικες¨!!
tsafus εχω 2 ερωτησεις α)Τα 100 ευρο αεροπορικα απο Βκκ για πουκετ ειναι για ενα ατομο με επιστροφη? Με ποια εταιρεια? β)ποσο χρονων εισαι? Δεν ειμαι αδιακριτος αλλα για το full moon party αν εισαι πανω απο 30,μαλλον δεν θα αισθανθεις & πολυ καλα εκει.Γνωστος μου (34 χρονων) περυσι ηθελε να φυγει κολυμπωντας απο το κο παγκαν....