You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Θελω να γραψω κατι που συνεβει σε φιλο που ειναι τωρα στην Πατταγια........
ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι που νοικιαζε(Ευτυχως δεν ηταν κατι το πολυ σοβαρο αλλα ηταν και τυχερος!!!!Χτυπησε με το κεφαλι σε μια κολωνα απο μπαρ...λιγο εκατοστα πιο πανω και θα εμενε στον τοπο.........Βεβαια πρεπει να πω οτι ηταν ΤΥΦΛΑ στο μεθυσι και απο μια αλλη αποψη ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια!!!Ευτυχως το παιδι ειναι καλα)
εκεινο που θελω να εστιασω ειναι οτι οταν χτυπησε στην κολωνα του μπαρ,πηρε "παραμαζωμα" και 2 γλαστρες!!!Τις εσπασε!!!
Ευτυχως ειχε τις αισθησεις του αλλα ετρεχε αιμα απ'το κεφαλι του........και ο ιδιοκτητης του μπαρ αντι να τον βοηθησει,του ζητουσε 3000 μπατ!!!!για τις γλαστρες που εσπασε!!!!Που φυσικα ουτε κατα διανοια στοιχιζαν τοσο...........Μην στα πολυλογω,καλεσαν ενα ταξι να τον παει στο νοσοκομειο..........αφου του κανανε ραματα και καπως συνηλθε "αρχισαν τα ωραια"!!!
Το νοσοκομειο του πηρε 3000 μπατ(για νοσηλεια,ραμματα,γαζες και φαρμακα)
το ταξι του πηρε 2000 μπατ για την "κουρσα"(βεβαια τον περιμενε απ'εξω μεχρι να συνελθει)
το μηχανακι του κοστισε 10000 μπατ!!!Ετσι εβγαλε την ζημια το μαγαζι που τα νοικιαζε!!!
και ο ιδιοκτητης του μπαρ του "πηρε" 2000 μπατ(υστερα απο παζαρια)για 2 γλαστρες!!!!!
Αλλα αυτο που ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ειναι το....
Βρε Παραδοπιστοι Ταυλανδοι!!!!ο ανθρωπος εχει χτυπησει.......ειναι με τα αιματα και με τις γαζες και του ζητατε λεφτα αντι να τον βοηθησετε?????????Γαμω τα λεφτα,παλιοκουφαλες!!!!ειπαμε να αγαπατε το χρημα αλλα οχι και ετσι!!!!!!Αλλα εσεις δεν εχετε αιμα μεσα σας!!!Μπατ κυλαει στις φλεβες σας(αυτο το ειχα σε μια γκομενα παλια και εχει γινει "ατακα"!!!)Δεν ντρεπεσται καθολου!!!
Και που να βρει το δικιο του ο αλλος.........
Παιδια να ξερετε........οποτε βρεθειτε σε αντιπαραθεση με Ταυλανδο,η Ταυλανδικη αστυνομια ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑΝΔΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!Η μονη που μπορει καπως να σας βοηθησει ειναι η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(που αποτελειται απο farangs)
Γι'αυτο ειναι καλο να αποφευγετε την αντιπαραθεση μαζι τους.........και ακομα και αν σας κοροιδεψουν,να ειστε με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και να προσπαθησεται με ωραιο τροπο να τα βρειτε μαζι του!!!Βεβαια,υπαρχει και ενα οριο.........
Αυτα ηθελα να πω.......
υπαρχει και η "κακη" πλευρα του νομισματος οχι μονο η "καλη"
ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι που νοικιαζε(Ευτυχως δεν ηταν κατι το πολυ σοβαρο αλλα ηταν και τυχερος!!!!Χτυπησε με το κεφαλι σε μια κολωνα απο μπαρ...λιγο εκατοστα πιο πανω και θα εμενε στον τοπο.........Βεβαια πρεπει να πω οτι ηταν ΤΥΦΛΑ στο μεθυσι και απο μια αλλη αποψη ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια!!!Ευτυχως το παιδι ειναι καλα)
εκεινο που θελω να εστιασω ειναι οτι οταν χτυπησε στην κολωνα του μπαρ,πηρε "παραμαζωμα" και 2 γλαστρες!!!Τις εσπασε!!!
Ευτυχως ειχε τις αισθησεις του αλλα ετρεχε αιμα απ'το κεφαλι του........και ο ιδιοκτητης του μπαρ αντι να τον βοηθησει,του ζητουσε 3000 μπατ!!!!για τις γλαστρες που εσπασε!!!!Που φυσικα ουτε κατα διανοια στοιχιζαν τοσο...........Μην στα πολυλογω,καλεσαν ενα ταξι να τον παει στο νοσοκομειο..........αφου του κανανε ραματα και καπως συνηλθε "αρχισαν τα ωραια"!!!
το ταξι του πηρε 2000 μπατ για την "κουρσα"(βεβαια τον περιμενε απ'εξω μεχρι να συνελθει)
το μηχανακι του κοστισε 10000 μπατ!!!Ετσι εβγαλε την ζημια το μαγαζι που τα νοικιαζε!!!
και ο ιδιοκτητης του μπαρ του "πηρε" 2000 μπατ(υστερα απο παζαρια)για 2 γλαστρες!!!!!
Βρε Παραδοπιστοι Ταυλανδοι!!!!ο ανθρωπος εχει χτυπησει.......ειναι με τα αιματα και με τις γαζες και του ζητατε λεφτα αντι να τον βοηθησετε?????????Γαμω τα λεφτα,παλιοκουφαλες!!!!ειπαμε να αγαπατε το χρημα αλλα οχι και ετσι!!!!!!Αλλα εσεις δεν εχετε αιμα μεσα σας!!!Μπατ κυλαει στις φλεβες σας(αυτο το ειχα σε μια γκομενα παλια και εχει γινει "ατακα"!!!)Δεν ντρεπεσται καθολου!!!
Παιδια να ξερετε........οποτε βρεθειτε σε αντιπαραθεση με Ταυλανδο,η Ταυλανδικη αστυνομια ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑΝΔΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!Η μονη που μπορει καπως να σας βοηθησει ειναι η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(που αποτελειται απο farangs)
Γι'αυτο ειναι καλο να αποφευγετε την αντιπαραθεση μαζι τους.........και ακομα και αν σας κοροιδεψουν,να ειστε με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και να προσπαθησεται με ωραιο τροπο να τα βρειτε μαζι του!!!Βεβαια,υπαρχει και ενα οριο.........
Αυτα ηθελα να πω.......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
λακη το ιδιο ακριβως εχει συμβει και μπροστα μου,στην ναξο σε ενα εστιατοριο,με εναν αμοιρο ιρλανδο.οποτε και εμεις τα ιδια χαλια ειμαστε.δεν ειναι μονο αυτοι ετσι.Θελω να γραψω κατι που συνεβει σε φιλο που ειναι τωρα στην Πατταγια........
Αυτα ηθελα να πω.......
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
να πω και μια αλλη ιστορια........
Αλλος φιλος που ειναι τωρα Πατταγια αποφασισε να ξεφυγει λιγο και να παει απ'την "αντιπροσωπεια"(Πατταγια)στην "πηγη"(Isaan και συγκεκριμενα Buriram)κοριτσιων
Μου λεει χαρακτηρηστικα σε επικοινωνια που ειχαμε οτι ηταν σ'ενα χωριο του Buriram(δεν θυματια ποιο)
Η απολυτη μιζερια!!!!για σπιτια ειχαν καλυβες απο αχυρα που στηριζοταν σε 4 πασαλλους!!!air condition ουτε κατα διανοια!!!μπανιο στο διπλανο ποταμακι!!!τα μονα αξιολογα σπιτια που ειχαν καποιες ανεσεις ηταν αυτα που χτιζανε οι faRANGS "σπονσορες" για τις οικογενειες των Ταυλανδενζων τους!!!!
και μου ειπε χαρακτηρηστικα¨"Λακη,,,,,,αν γνωρισω καμια κοπελλα στην Πατταγια και ειναι απο Buriram και μου κανει αρνητικο σχολιο για το μερος που μενω{επειδη θα κατσει καιρο το "μπατζετ" ειναι χαμηλο και μενει σ'ενα φτηνο δωματιο που δεν εχει και ολες τις ανεσεις),θα τις ριξω μια Σφαλιαρα!!!αλλα μια σφαλιαρα!!!"
Μετα απο το χωριο,ξεκινησε για μια κωμοπολη(την πιο μεγαλη πολη της εκει περιοχης)η οποια ονομαζεται Prakhon Chai........
ειχε καποια καραοκε bar αλλα τιποτα το ιδιαιτερο απο γυναικες(οχι και πολλες επιλογες)και πηγαν στην ντισκο της πολης........εκει βρηκαν κατι,τελος παντων,που να "τρωγεται".....
Λογικα(εκφαζω προσωπικη γνωμη)αφου στην Πατταγια("αντιπροσωπεια") βρισκεις κοπελλα με 1000 μπατ,στο Buriram("πηγη"),θα ειναι ακομα πιο φτηνα.........
Παιδια,ξερετε ποσα του ζητησε????3000 μπατ!!!!!!!!!!!!!!Ναι,καλα διαβασατε!!!!!3000 μπατ!!!!!!!
εννοειται οτι δεν τα εδωσε!!!!αλλα η "αντιπροσωπεια" να ειναι πιο φτηνο απ'την "πηγη¨",αυτο δεν το περιμενα!!!!!!
ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλος φιλος που ειναι τωρα Πατταγια αποφασισε να ξεφυγει λιγο και να παει απ'την "αντιπροσωπεια"(Πατταγια)στην "πηγη"(Isaan και συγκεκριμενα Buriram)κοριτσιων
Μου λεει χαρακτηρηστικα σε επικοινωνια που ειχαμε οτι ηταν σ'ενα χωριο του Buriram(δεν θυματια ποιο)
Η απολυτη μιζερια!!!!για σπιτια ειχαν καλυβες απο αχυρα που στηριζοταν σε 4 πασαλλους!!!air condition ουτε κατα διανοια!!!μπανιο στο διπλανο ποταμακι!!!τα μονα αξιολογα σπιτια που ειχαν καποιες ανεσεις ηταν αυτα που χτιζανε οι faRANGS "σπονσορες" για τις οικογενειες των Ταυλανδενζων τους!!!!
και μου ειπε χαρακτηρηστικα¨"Λακη,,,,,,αν γνωρισω καμια κοπελλα στην Πατταγια και ειναι απο Buriram και μου κανει αρνητικο σχολιο για το μερος που μενω{επειδη θα κατσει καιρο το "μπατζετ" ειναι χαμηλο και μενει σ'ενα φτηνο δωματιο που δεν εχει και ολες τις ανεσεις),θα τις ριξω μια Σφαλιαρα!!!αλλα μια σφαλιαρα!!!"
Μετα απο το χωριο,ξεκινησε για μια κωμοπολη(την πιο μεγαλη πολη της εκει περιοχης)η οποια ονομαζεται Prakhon Chai........
ειχε καποια καραοκε bar αλλα τιποτα το ιδιαιτερο απο γυναικες(οχι και πολλες επιλογες)και πηγαν στην ντισκο της πολης........εκει βρηκαν κατι,τελος παντων,που να "τρωγεται".....
Λογικα(εκφαζω προσωπικη γνωμη)αφου στην Πατταγια("αντιπροσωπεια") βρισκεις κοπελλα με 1000 μπατ,στο Buriram("πηγη"),θα ειναι ακομα πιο φτηνα.........
Παιδια,ξερετε ποσα του ζητησε????3000 μπατ!!!!!!!!!!!!!!Ναι,καλα διαβασατε!!!!!3000 μπατ!!!!!!!
εννοειται οτι δεν τα εδωσε!!!!αλλα η "αντιπροσωπεια" να ειναι πιο φτηνο απ'την "πηγη¨",αυτο δεν το περιμενα!!!!!!
ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
λακη το ιδιο ακριβως εχει συμβει και μπροστα μου,στην ναξο σε ενα εστιατοριο,με εναν αμοιρο ιρλανδο.οποτε και εμεις τα ιδια χαλια ειμαστε.δεν ειναι μονο αυτοι ετσι.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
lakisscorpio & master21 ζουμε στην Μονεταριστικη εποχη,τα παντα μετρουντε με προσοδο(τι εχω να κερδισω δηλαδη).ετσι βλεπουμε εναν μετριοπαθη ανεκτικο λαο, οπως οι Ταυλανδοι,να γινονται δουλοι του χρηματος, κατι το οποιο εχει συμβει & στον δυτικο κοσμο προοδευτικα μεσα σε μερικες δεκαδες χρονια.Δυστηχως βεβαια στην Ταυλανδη μετα το κραχ του 1992 η αλλαγη αυτη συντελεστηκε αποτομα,με την εισοδο των ξενων κεφαλαιων που εκμεταλευεται το φτηνο & χαμηλης ΜΟΡΦΩΣΗΣ εργατικο δυναμικο.Η δυτικοτροπες συμπεριφορες υιοθετουνται με ακραιο τροπο,απο εναν λαο με διαφορετικο συστημα αξιων απο το δικο μας.Κατι σαν ενα φτωχο & στερημενο πιτσιρικι που το ξαμολας ελευθερο σε μια αιθουσα γεματη με παιχνιδια & γλυκα... Βγηκα
pussakia σε βλεπω για επομενο υπουργο οικονομικων τις constitutional monarchy of thailandlakisscorpio & master21 ζουμε στην Μονεταριστικη εποχη,τα παντα μετρουντε με προσοδο(τι εχω να κερδισω δηλαδη).ετσι βλεπουμε εναν μετριοπαθη ανεκτικο λαο, οπως οι Ταυλανδοι,να γινονται δουλοι του χρηματος, κατι το οποιο εχει συμβει & στον δυτικο κοσμο προοδευτικα μεσα σε μερικες δεκαδες χρονια.Δυστηχως βεβαια στην Ταυλανδη μετα το κραχ του 1992 η αλλαγη αυτη συντελεστηκε αποτομα,με την εισοδο των ξενων κεφαλαιων που εκμεταλευεται το φτηνο & χαμηλης ΜΟΡΦΩΣΗΣ εργατικο δυναμικο.Η δυτικοτροπες συμπεριφορες υιοθετουνται με ακραιο τροπο,απο εναν λαο με διαφορετικο συστημα αξιων απο το δικο μας.Κατι σαν ενα φτωχο & στερημενο πιτσιρικι που το ξαμολας ελευθερο σε μια αιθουσα γεματη με παιχνιδια & γλυκα... Βγηκα
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
έλα λάκη φοβερα βίντεο φιλε.σου έστειλα pm.απάντησε ρε φιλε.για μάιο tailandh.to κομμάτι στο δεύτερο βίντεο ξέρει κανεις πως το λένε?είναι από τα 90s.λάκη περιμένω pm σου φιλε.
u got 2 let the music play capellaέλα λάκη φοβερα βίντεο φιλε.σου έστειλα pm.απάντησε ρε φιλε.για μάιο tailandh.to κομμάτι στο δεύτερο βίντεο ξέρει κανεις πως το λένε?είναι από τα 90s.λάκη περιμένω pm σου φιλε.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μόλις το βρήκα ευχαριστώ.μου θύμισε τα εφηβικά μου χρονια αυτό το τραγούδι.:-).πολύ γαμάτη χορευτική μουσική πρέπει να παίζει το imsonia.και με τέτοια μωρά...δεν κρατιέμαι γαμώ την κρίση μου γαμώ...
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Mπα... μαλλον θα αναλαβω τη Διευθυνση Προσωπικου σε κανενα agogo club Να μου δινουν "συνεντευξεις" οι υποψηφιες εργαζομενεςpussakia σε βλεπω για επομενο υπουργο οικονομικων τις constitutional monarchy of thailand
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πρεπει να γνωριζετε,πως οι Ταυλανδοι θεωρουν ολους τους φαρανγκ που πηγαινουν εκει πλουσιους...Και μαλιστα ΠΟΛΥ πλουσιους...Οι περισσοτεροι δε,βλεποντας τους φαρανγκ να ξοδευουν τα χιλιαρικα σα μαρουλοφυλλα,πιστευουν πως οσα βγαζουν αυτοι σε ενα μηνα,ο "φαρανγκ" τα βγαζει το πολυ σε μια μερα δουλειας...
Ενα βραδυ, καθομουνα σε ενα μπαρ στο soi Tiger και την επεσα σε μια γκομενα για να τη φορτωσω...Της λεω ποσα θες?..Μου λεει 5000 μπατ long time...
Τη κοιταζω με εκπληξη και της λεω,σοβαρολογεις?Αυτα ειναι πολλα λεφτα!!!
Το ξερω μου λεει...Αλλα ΓΙΑ ΣΕΝΑ δεν ειναι πολλα...Εσυ εισαι φαρανγκ...
ΟΚ της λεω...Ποσα νομιζεις οτι βγαζω εγω απο τη δουλεια μου καθε μηνα σε μπατ?
Μου λεει..Δε ξερω...αλλα για να ερχεσαι απο τοσο μακρια για διακοπες,δε θα περνεις τουλαχιστον 100.000 μπατ το μηνα??!!!
Αυτη την αποψη εχουν λοιπον για τους φαρανγκ...Γι αυτο δεν αισθανονται καμμια ενοχη οταν ζητανε 2000 μπατ για μια σπασμενη γλαστρα...Και αντε να τους πεισεις εσυ για το αντιθετο...Οτι στην Ελλαδα ο βασικος μισθος ειναι 25.000 μπατ...
Ενα βραδυ, καθομουνα σε ενα μπαρ στο soi Tiger και την επεσα σε μια γκομενα για να τη φορτωσω...Της λεω ποσα θες?..Μου λεει 5000 μπατ long time...
Μου λεει..Δε ξερω...αλλα για να ερχεσαι απο τοσο μακρια για διακοπες,δε θα περνεις τουλαχιστον 100.000 μπατ το μηνα??!!!
Αυτη την αποψη εχουν λοιπον για τους φαρανγκ...Γι αυτο δεν αισθανονται καμμια ενοχη οταν ζητανε 2000 μπατ για μια σπασμενη γλαστρα...Και αντε να τους πεισεις εσυ για το αντιθετο...Οτι στην Ελλαδα ο βασικος μισθος ειναι 25.000 μπατ...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και εμείς πιπί τέτοια λέγαμε για τους αμερικανους τουρίστες παλιά και τους ευρωπαίους.μέχρι που τελικά η ελλάδα αποδείχθηκε ότι είναι μέσα στις πιο ακριβές χώρες του κόσμου και με χαλια μισθούς.
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το καλοκαιρι βρεθηκα στα Χανια για 5 μερες & η συμπεριφορα των εκει "επαγγελματιων" εξεπληξε ακομη & εμενα που εχω πολλα χρονια παρελθον με τον τουρισμο.Οταν μου επαιρναν τα ωραια μου λεφτα οχι χαμογελο δε μου χαριζαν,αλλα ενιωθα οτι ηθελαν να με φτυσουν και στα μουτρα,ουτε να με δηλαδη.Προτιμω να αφησω τα λιγα μου λεφτακια σε ενα λαο που τουλαχιστον μπορει να με κοροοιδευει χαμογελωντας & μερος των οποιων μπορει χρησιμευσει για να ανακουφισει καποιους απο την ανεχεια & οχι σε καποιους Ελληναρες "συλλεκτες" χρηματων η ακομη χειροτερα επειδειξιομανεις "πουροφορους" Τζιποβιους
Το καλοκαιρι βρεθηκα στα Χανια για 5 μερες & η συμπεριφορα των εκει "επαγγελματιων" εξεπληξε ακομη & εμενα που εχω πολλα χρονια παρελθον με τον τουρισμο.Οταν μου επαιρναν τα ωραια μου λεφτα οχι χαμογελο δε μου χαριζαν,αλλα ενιωθα οτι ηθελαν να με φτυσουν και στα μουτρα,ουτε να με δηλαδη.Προτιμω να αφησω τα λιγα μου λεφτακια σε ενα λαο που τουλαχιστον μπορει να με κοροοιδευει χαμογελωντας & μερος των οποιων μπορει χρησιμευσει για να ανακουφισει καποιους απο την ανεχεια & οχι σε καποιους Ελληναρες "συλλεκτες" χρηματων η ακομη χειροτερα επειδειξιομανεις υπ"πουροφορους" Τζιποβιουςυπονοεις κάτι ;
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε παπάρα δίκιο έχει ο άνθρωπος. Τι έκανες δηλ. και διαμαρτύρεσαι και από πάνω?δηλαδη δεν εχω φωτισει καθολου τις σκοτεινες πλευρες του ται σεξ τριπ? με αδικεις καταφορα,
διαμαρτυρομαι
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
Πρεπει να γνωριζετε,πως οι Ταυλανδοι θεωρουν ολους τους φαρανγκ που πηγαινουν εκει πλουσιους...Και μαλιστα ΠΟΛΥ πλουσιους...Οι περισσοτεροι δε,βλεποντας τους φαρανγκ να ξοδευουν τα χιλιαρικα σα μαρουλοφυλλα,πιστευουν πως οσα βγαζουν αυτοι σε ενα μηνα,ο "φαρανγκ" τα βγαζει το πολυ σε μια μερα δουλειας...
παρομοια φαση μου ετοιχε και μενα οπου τιλακ που εψαχνε σπονσορα μου ζητουσε να της στειλω 40.000 μπατ το μηνα για να συντηρειτε,,ειχε πολλα εξοδα λεει..χαχχαχα..της λεω ξερεις ποσα παιρνω εγω στην ελλαδα???..μου λεει σιγουρα πιο πολλα απο μενα..δεν εχεις αναγκη..φυσικα εφαγε μυτο!!!
καλα λεει ο λακης εκτος απο τα ωραια να πουμε και την πραγματικοτητα..οι γκομενες αυτες που στα χωρια τους εχουν καλυβες,,σας πληροφορω οτι βγαζουν ισα με το μηνιατικο ενος καλα αμοιβομενου στην ελλαδα αν υπολογισεις τους πελατες που περνουν σε μια μερα, τα λεφτα απο το μπαρ και τους εχτρα 3-4 σπονσορες που στελνουν καθε μηνα..εχει τυχει μπροστα μου ταυλανδεζα χρονια στο κουρμπετι να μου λεει ακριβως ποσα βγαζει το μηνα και να πεσω απο το κρεβατι..και στη συνεχεια να παιρνει ενα τηλεφωνο τον φαρανγκ-σπονσορα και να πηγαινουμε στο ατμ μαζι και να εισπρατει
οσο για το σκηνικο που λεει ο λακης με το δικο του,περαστικα το παιδι..αλλα το εχω ξαναπει..
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ απο τους ταυλανδους σε θεμα χρηματων δεν εχω δει...εμεις ειμαστε αγιοι μπροστα τους σαν λαος..οπως επισης τους θεωρω και παλιανθρωπους..αλλιως δεν θα γκαστρωναν αυτα τα πλασματα και θα τα παρατουσαν-σε μια κοινωνια που στιγματιζεται- και θα αναγκαζονταν οι γυναικες να δουλευουν στο μπαρ για να συντηρησουν τα παιδια τους....