You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
στα 32 ευρω βρηκα αυτο το οποιο φαινεται πολυ ωραιο αλλα αρκετα μακρυα απο την δραση
θα νοικιασω μηχανακι
κατα τα αλλα αξιοπρεπει δωματιο στα λεφτα που ειπες γυρω απο την δραση δεν βρηκα!! :S
κοιταω agoda και booking
το c&n ειχε δωματιο με 1900 κατιβ τελειωσαν τα απλα δωματια αλλα αλλαξα κ τις ημερομηνιες τωρα!
θα στειλω και στο c&n spa που εχει κ πισινες πιο μακρυα απο την δραση αλλα χαλαλι τις πισινες
θ
ειπα να κατσω 3 μερες bkk 6 πατονγκ κ μετα παταγια!
θα νοικιασω μηχανακι
κατα τα αλλα αξιοπρεπει δωματιο στα λεφτα που ειπες γυρω απο την δραση δεν βρηκα!! :S
κοιταω agoda και booking
το c&n ειχε δωματιο με 1900 κατιβ τελειωσαν τα απλα δωματια αλλα αλλαξα κ τις ημερομηνιες τωρα!
θα στειλω και στο c&n spa που εχει κ πισινες πιο μακρυα απο την δραση αλλα χαλαλι τις πισινες
θ
ειπα να κατσω 3 μερες bkk 6 πατονγκ κ μετα παταγια!
μηχανακι ρε συ πιπινομανιακ 250 β νοικιαζεις μηχανακι δεν ερχεται η κοπελα με το μηχανακι 3 χιλιομετρα?
το ξερω οτι ειναι μακρυα αλλα ξυπνας κ εχεις το κυμα στα ποδια σου!!
πρεπει να μενω πανω απο το μπαρακι για να φορτωσω?
για το χλωμο να ερθει δεν το καταλαβαινω! για πειτε να μαθαινω γιατι κ παταγια λιγο εξω απο την δραση θα βρω κανενα μερος μεσα στην βλαστηση
το ιδιο ειναι να σε και να χαζευεις θαλασσα και το ιδιο να χαζευεις ντουβαρια?
τωρα εαν ειναι χλωμο για καποιους λογους να ερθει με το μοτοσακο 3-4 χιλ μακρυα δεν το γνωριζω παρακαλω τα φωτα σας
το ξερω οτι ειναι μακρυα αλλα ξυπνας κ εχεις το κυμα στα ποδια σου!!
πρεπει να μενω πανω απο το μπαρακι για να φορτωσω?
για το χλωμο να ερθει δεν το καταλαβαινω! για πειτε να μαθαινω γιατι κ παταγια λιγο εξω απο την δραση θα βρω κανενα μερος μεσα στην βλαστηση
το ιδιο ειναι να σε και να χαζευεις θαλασσα και το ιδιο να χαζευεις ντουβαρια?
τωρα εαν ειναι χλωμο για καποιους λογους να ερθει με το μοτοσακο 3-4 χιλ μακρυα δεν το γνωριζω παρακαλω τα φωτα σας
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Και πως θα γυρισει αυτη μετα απο κει?Θα βγει στο κεντρικο δρομο να κανει ωτο-στοπ?
Δε σου ειπα να μενεις πανω απο το μπαρακι,αλλα αν θες short time ΚΑΜΜΙΑ δεν ερχετε εκει...Μονο αν τη παρεις για ολο το βραδυ...
Πρεπει να καταλαβετε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων εκει,τους ενδιαφερει να πανε με 2,3 και 4 πελατες αν τα καταφερουν την ημερα για αυτο σπανια πια ερχονται για long time...
Ασε που ωραιο ειναι να εχεις τη θαλασσα στα ποδια σου,αλλα η περιοχες που ψαχνεις ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ απο το κεντρο της πολης...
Χωρια του οτι θα σου ζητανε και περισοτερα λεφτα για να ερθουν εκει...
Δε σου ειπα να μενεις πανω απο το μπαρακι,αλλα αν θες short time ΚΑΜΜΙΑ δεν ερχετε εκει...Μονο αν τη παρεις για ολο το βραδυ...
Πρεπει να καταλαβετε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων εκει,τους ενδιαφερει να πανε με 2,3 και 4 πελατες αν τα καταφερουν την ημερα για αυτο σπανια πια ερχονται για long time...
Ασε που ωραιο ειναι να εχεις τη θαλασσα στα ποδια σου,αλλα η περιοχες που ψαχνεις ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ απο το κεντρο της πολης...
Χωρια του οτι θα σου ζητανε και περισοτερα λεφτα για να ερθουν εκει...
σε μια γρηγορη αναζητηση που εκανα μολις μεσω agoda φαινοντε κεντρο και οικονομικα μεχρι 35 ευρω ειναι τα παρακατω
αα μαλιστα!! εγω ενδιαφερομαι εκει μονο για λονγκ και την επιστρεφω με το μοτοσακο μετα
δεν το γνωριζα οτι ειναι στη πατονγκ μονο λονγκ με ενδιαφερει!
ουτος συ αλλος δεν εχει κ μεγαλη διαφορα με το σορτ!
απο οτι νομιζω δηλαδη! δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια!
σορτ ειναι καμια ωριτσα? 500β? και λονγ ολο το βραδυ απο 1000 και πανω?
δεν το γνωριζα οτι ειναι στη πατονγκ μονο λονγκ με ενδιαφερει!
ουτος συ αλλος δεν εχει κ μεγαλη διαφορα με το σορτ!
απο οτι νομιζω δηλαδη! δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια!
σορτ ειναι καμια ωριτσα? 500β? και λονγ ολο το βραδυ απο 1000 και πανω?
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδη ψαχνω & εγω οπως ο tsafus,ακρη δεν μπορω να βρω & επειδη θελω να αποφυγω τις μετακινησεις οσο αφορα τη διασκεδαση & τα ψωνια,θα κλεισω απο ιντερνετ καποιο αξιοπρεπες κοντα στη "δραση" και ο "Βουδας" βοηθος... pipin 1900 μου ακουγονται πολλα για το C&N. βεβαια οι τιμες ειναι τσιμπημενες γενικα στην πατονγκ αλλα ακομη ειναι στο 1/2 απο ελλαδα.ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ πεθανε, απ οτι καταλαβα,για την Ταυλανδη
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Κοιτα...Για να μη ψαχνεις αδικα,πρεπει να ιεραρχισεις τις επιθυμιες σου.
Φτηνο ξενοδοχειο,κοντα στο κεντρο,πανω στη παραλια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Αν θες να βγαινεις απο το δωματιο και να πλατσουριζεις στη θαλασσα,υπολογιζε γυρω στα 80-100 ευρω τη βραδια...Εκτος και εαν πας 3-4 χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο...
Ολα τα ξενοδοχεια που μου εβαλες στα λινκ ειναι η ΜΑΚΡΥΑ η ΜΑΠΑ...
Αν εχεις μηχανακι,ψαξε και λιγο πιο μακρυα απο Bangla,αλλα για 35 ευρω ξενοδοχειο της προκοπης στη high season,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Και οσον αφορα τις τιμες για τις γκομενες,που ακουσατε αυτα τα 500 και 1000 μπατ??Σε αλλο φορουμ διαβαζετε??ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΟΝΓΚ...
Οι τιμες λοιπον για Πατονγκ ειναι 1000-2000 short time δηλαδη για μια ωριτσα και 2000-4000 για long time (μεχρι τις 7-8 το πρωι συνηθως),αναλογα βεβαια την ομορφια...Το ωραιο μωρο θα το πληρωσεις σιγουρα πανω απο 3000 μπατ...
Αν θες να βγαινεις απο το δωματιο και να πλατσουριζεις στη θαλασσα,υπολογιζε γυρω στα 80-100 ευρω τη βραδια...Εκτος και εαν πας 3-4 χιλιομετρα μακρια απο το κεντρο...
Αν εχεις μηχανακι,ψαξε και λιγο πιο μακρυα απο Bangla,αλλα για 35 ευρω ξενοδοχειο της προκοπης στη high season,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Και οσον αφορα τις τιμες για τις γκομενες,που ακουσατε αυτα τα 500 και 1000 μπατ??Σε αλλο φορουμ διαβαζετε??ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΟΝΓΚ...
Οι τιμες λοιπον για Πατονγκ ειναι 1000-2000 short time δηλαδη για μια ωριτσα και 2000-4000 για long time (μεχρι τις 7-8 το πρωι συνηθως),αναλογα βεβαια την ομορφια...Το ωραιο μωρο θα το πληρωσεις σιγουρα πανω απο 3000 μπατ...
Επειδη ψαχνω & εγω οπως ο tsafus,ακρη δεν μπορω να βρω & επειδη θελω να αποφυγω τις μετακινησεις οσο αφορα τη διασκεδαση & τα ψωνια,θα κλεισω απο ιντερνετ καποιο αξιοπρεπες κοντα στη "δραση" και ο "Βουδας" βοηθος... pipin 1900 μου ακουγονται πολλα για το C&N. βεβαια οι τιμες ειναι τσιμπημενες γενικα στην πατονγκ αλλα ακομη ειναι στο 1/2 απο ελλαδα.ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ πεθανε, απ οτι καταλαβα,για την Ταυλανδη
pussakia εαν βρεις τπτ καλο πες κ εμενα!!
και δες αυτα που ποσταρα εαν σε βολευει κανενα!! προσωπικα δεν ξερω τι παιζει απλα τα βρηκα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ειναι πολλα οντως τα 1900...Φαντασου οτι στη low season φετος το πληρωνα 700 μπατ τη βραδια...Επειδη ψαχνω & εγω οπως ο tsafus,ακρη δεν μπορω να βρω & επειδη θελω να αποφυγω τις μετακινησεις οσο αφορα τη διασκεδαση & τα ψωνια,θα κλεισω απο ιντερνετ καποιο αξιοπρεπες κοντα στη "δραση" και ο "Βουδας" βοηθος... pipin 1900 μου ακουγονται πολλα για το C&N. βεβαια οι τιμες ειναι τσιμπημενες γενικα στην πατονγκ αλλα ακομη ειναι στο 1/2 απο ελλαδα.ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ πεθανε, απ οτι καταλαβα,για την Ταυλανδη
Ψαξε και στα διπλα ξενοδοχεια...Κατι καλυτερο θα βρεις σε τιμες...Γυρω στα 1300 σιγουρα...
Κοιτα...Για να μη ψαχνεις αδικα,πρεπει να ιεραρχισεις τις επιθυμιες σου.
ακριβα βρε συ η τιμες πολυ ακριβα!! μου φαινεται αντι για πατονγκ θα παω στο σαμουι στο τελος να παιξω με καμια τουριστρια και μετα παταγια!
κοιταξε δεν με ενδιαφερει κατι πανω στο κυμα! κατι οικονομικο θελω στην δραση!! αλλα μονο αυτα βρισκω που σου εδειξα!
τωρα αυτο πανω στο κυμα εαν το δωσει 60 ευρω /2 30 το ατομο ειναι μια χαρα!!
κατα τα αλλα δεν ξερω μεσα στο κεντρο κατι οικονομικο κ το ψαχνω κ τπτ
τα κοριτσια στο σαμουι τοσο ακριβα ειναι? οσο το πουκετ?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μη σου πω και ακριβοτερα...τα κοριτσια στο σαμουι τοσο ακριβα ειναι? οσο το πουκετ?
Σα τη Πατταγια ΤΙΠΟΤΑ...
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτο δειχνει καλο & το συστηνουν ξενα sites για J F.Οτι αλλο βρω θα το γραψω για οποιον ενδιαφερομενο.Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να βρω κατι οριστικο.Δυστυχως οι κωλοεκλογες με αναγκασαν να παω στην high season & αυτο θα το πληρωσω ακριβα...pussakia εαν βρεις τπτ καλο πες κ εμενα!!
και δες αυτα που ποσταρα εαν σε βολευει κανενα!! προσωπικα δεν ξερω τι παιζει απλα τα βρηκα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
στο τελος μην κλεισω για κανα μηνα δωματιο παταγια να μου βγει και οικονομικα!!
αλλα να μην γυρισεις κ λιγακι δεν λεει ρε γμτ να μην δεις κανα αλλο μερος!
1μηνα παταγια θα βαρεθεις σ
ασε που σκεφτομαι να αλλαξω και το εισητηριο να το κανω 4 νοεμβρ με 4 δεκεμβ αλλα νομιζω κ ο νοεμβριος ειναι hi season
και η thai θελει κ 100 ευρω για αλλαγη
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Thanks pipin εγω τουλαχιστον που διαβαζω απο την αρχη το θρεντ σε εχω ανακυρηξει ειδικο "Patongoλογο". Ειδικα το πρωτο πρεπει να ειναι αρκετα καλο.
kalispera...sorry gia ta greeklish alla eimai belgio kai den exo pliktrologio....xthes gyrisa apo 4 ebdomades vietnam-laos-cambodia kai telos 2 meres bangkok....paideia apisteyta,ekei pou elega den me aresoun oi asiatisses,tora tis eroteytika!!!!an kai mporo na po oti oi gynaikes stin cambodia kai vietnam einai pio omorfes apo tis thai...telospanton,bangkok gamisame me enan filo se masatzidiko....500 baht gia mia ora masaz me bum bum :-)...fthina pisteyo,alla itan gkomenes pou rotousan ston dromo gia masaz kai mas pigan se diko tous xoro...teleio service kai poly kavliares...tin epomenei fora tha paro kaliteri parea kai vlepo ekdromoula gia pattaya.....exo taksidepsi se polla meri,alla tosi poikilia se gynaikes mono stin asia exo dei...
που μενεις στο Βελγιο???
εστειλα εμαιλ κ στα 2 για να μου δωσουν την προσφορα τους!
ειδωμεν
παντος πιπινομανιακ σου βγαζω το καπελο! μπραβο πολυ εξυπηρετικος προς τους χρηστες του φορουμ δινοντας τα φωτα σου!