rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
paidia signomh gia ta greeklish alla
Ρε συ μορτη, ο αριστερος υπολογιστης στο Bay Resort, εχει και Ελληνικα ....... γραψε απο εκει!!!!
laki signomh alla poios einai o homies einai kapio melos apo edo mesa? :o epishs nomizo pos exis perasei kati fotografies kai kati video apo kati gene8lia esy se enan apo tous 2 ipologistes sthn reception!!! xaxa e ti na kano re laki afou to koritsi einai poli xaritomeno!!!
paidia se 3 meres feugo kai dn ksero me exi piasei ena sines8ima poli stenaxoro einai san na 8elo na me desoun edo kai na mino gia panta.. exi simbei se kapion apo esas?
na rotiso kati allo o tower sthn pattaya einai asfales na katebis? gt skeytomai na to kano!
laki esy pote 8a ksanakatebis file? kai an katebis sto bay resort 8a mineis ksana?
φιλε djzan την φοτο εση τη τραβηξες ???
e ti na kano re laki afou to koritsi einai poli xaritomeno!!!
μην ελπιζεις και πολυ με την Aeaw. δεν κανουν τιποτα με farangs.
αφου σου εμειναν μονο 3 μερες κοιτα να περασεις καλα και ασε τα δυσκολα.
Κι αμα δε της αρεσει,ντυνεται και φευγει ε?ego ennoousa na pigename gia kana bowling...
Πρεπει να την πατησα φιλε..!!!!! xaxaxaανεστη, ταιλανδεζα σε εβαλε στο βρακι της ε?
βαλε μπροστα 0066
καλη λυση ειναι
Κι αμα δε της αρεσει,ντυνεται και φευγει ε?
λακη ηρεμησε λιγο αγορι μου,απο μουνι βρωμαει ο τοπος.δεν εχει μονο η ται,παντου φισκα ειναι,και δεν σε δουλευουν κιολας οπως οι ταιλανδες.Ντινο μου καλη επιστροφη..........φυσικα εχει τυχει σ'ολους οταν φευγουμε απο Ταυλανδη να ειμαστε σε μαυρα χαλια!!!!αλλα ειναι σαν το Πατρινο Καρναβαλι!!!!Μολις τελειωσει,αρχιζει η ετοιμασια για το επομενο..........
Υπαρχει μια σκεψη να κατεβω Μαιο....αν ολα πανε ετσι οπως τα υπολογιζω.........Ναι και παλι εκει θα μεινω(στο Pattaya Bay resort)
Παλληκαρι μου κοιτα να περασεις ΚΑΛΑ αυτες τιε τελευταιες μερες!!!θα εχεις χρονο να "Θρηνησεις" στην Ελλαδα.......
Εγω προσπαθω να ξεχασω την Ταυλανδη με "ενεσεις" στην Κοντινη Βουλγαρια(Σοφια)αλλα δεν γινεται τιποτα!!!
Νοιωθω σαν το ηρωινομανη που θελει την "δοση" του(Ταυλανδη)και προσπαθει να αντεξει και να "γιατρευτει" και παει στον ΟΚΑΝΑ να παρει υποκαταστατο(μεθαδονη){Βουλγαρια} ,,,,,Μπορει ομως στγμιαια να νοιωσει καλα αλλα μολις περασει η επιδραση του υποκαταστατου,νοιωθει ακομα πιο χαλια!!!!!και του λειπει πιο πολυ η δοση του(Ταυλανδη)!!!!
το προβλημα ειναι να ακουσει το τηλεφωνο και να απαντησει γιατι πολλες φορες εργαζεται
λακη ηρεμησε λιγο αγορι μου,απο μουνι βρωμαει ο τοπος.δεν εχει μονο η ται,παντου φισκα ειναι,και δεν σε δουλευουν κιολας οπως οι ταιλανδες.
Χαλάρωσε λίγο ρε μάστερ... Ο Λάκης γουστάρει Τάι. Έσυ για τι σπάζεσαι? Σα να γινόμαστε λίγο κόπανοι εδω μέσα...λακη ηρεμησε λιγο αγορι μου,απο μουνι βρωμαει ο τοπος.δεν εχει μονο η ται,παντου φισκα ειναι,και δεν σε δουλευουν κιολας οπως οι ταιλανδες.