ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρεε αστα mac ! mac εχει και η αθηνα !! το ladyboy το πηρες ???????
oxi den to pira telika ksero eimai anti8etos se ayto pou 8a ekanes esy!! haha
ρεε αστα mac ! mac εχει και η αθηνα !! το ladyboy το πηρες ???????
πες μας φιλε κανενα νεο απο walking street. ειναι ολα εκει οπως τα αφησαμε ....pepermint...happy...living dolls...insomnia ...υπαρχουν ακομα εκει???μετεφερε μας καπιο νεο ...εχουμε σαλταρει εδωoxi den to pira telika ksero eimai anti8etos se ayto pou 8a ekanes esy!! haha
πες μας φιλε κανενα νεο απο walking street. ειναι ολα εκει οπως τα αφησαμε ....pepermint...happy...living dolls...insomnia ...υπαρχουν ακομα εκει???μετεφερε μας καπιο νεο ...εχουμε σαλταρει εδω
μεγαλε pussakia μαζι θα ταξιδεψοθμε αντε να μαζευομαστε κανενας αλλος ακολουθει?24 Νοεμβριου απο Αθηνα. Αφιξη Βκκ 25Νοε. Πατονγκ στις 27 Νοε. Το παριπας μου εδωσε τιμη για 27-30 Νοε 800 μπατ & απο 1-10 Δεκεμβριου τιμη 1000 μπατ,το οποιο το χαρακτηρησε προσφορα high season. Τελικα δεν το κουραζω αλλο & θα παω εκει εχοντας υπ οψιν καμια 15αρια ξεν/χεια με 1η επιλογη το C&N και 2η το παριπας. Οπου βρω τιμη & ποιοτητα που με ικανοποιει κοντα στη Bangla θα το κλεισω επι τοπου.Να κανω & μια ερωτηση,εχω βρει πτηση απο Βκκ για πουκετ με air asia 3600 μπατ.Να κλεισω απο εδω η παω εκει εχοντας στο μυαλο μου μηπως μεινω περισσοτερο Βκκ.Εχω επιλογες απο εκει για πτηση προς πουκετ ?
μετα θα κατεβεις πατονγκ ?σημερα πληρωσα τα εισητηρια!!
22 νοεμβριου αναχωρηση απο αθηνα 23 αφιξη bkk
23 δεκεμβριου επιστροφη.
ναι, εισητηρια απο bkk για πουκετ απο που κλεινω? στο travelplanet24 τα βγαζει 200 ευρω
και φυσικα οι ομορφοτερες ασιατισες στο πληρωμα.
epeidh einai proti fora pou pigeno mou fenete poli trelo ayto poy simbeni edo einai arketa tigka h walking street ka8e bradi insomnia ginete akomi tis poutanas alla arga kata ta alla ola omorfa! kalo 8a itan na sou elege kapios tin apopsi pou pigenei gia 2h h 3h fora.
laki h aeaw einai sketi glika file skeytomai na ths po na pame gia kamia mpira kana bradi h se kanena emporiko na diaskedasoume e? ti les fantastikee laki??
κανε και μια ερευνα μονος σου ρε,χανεις την ουσια αν τα εχεις ολα στο πιατο.κοιτα να απολαυσεις τις διακοπες σου και μην πολυρωτας.αν πας με μια δηλαδη και σου ζητησει 1500,τι θα της πεις,μα ο lakiskorpio μου ειπε οτι παιρνετε μονο 1000?καντε καμια εξερευνηση,χαβαλε εχει.μπορει καποιος που γνωριζει απο πατονγκ να μας ενημερωσει για τις τιμες που τρεχουν για συντροφια?
ειναι παρομοιες με παταγια?
φιλε djzan την φοτο εση τη τραβηξες ???σημερα γυρισα και'γω απο Ταυλανδη δυστηχως.
ολα μια χαρα εκτος απο τον σκοπο που πηγα και απο την βροχη που εριχνε καθε βραδυ για 7 μερες.
το μπατ 41,60, νεο thai στεκι, πολυ καλη παρεα και πολλες γυναικες!!!