ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ντινο μου καλη επιστροφη..........φυσικα εχει τυχει σ'ολους οταν φευγουμε απο Ταυλανδη να ειμαστε σε μαυρα χαλια!!!!αλλα ειναι σαν το Πατρινο Καρναβαλι!!!!Μολις τελειωσει,αρχιζει η ετοιμασια για το επομενο..........
Υπαρχει μια σκεψη να κατεβω Μαιο....αν ολα πανε ετσι οπως τα υπολογιζω.........Ναι και παλι εκει θα μεινω(στο Pattaya Bay resort)
Παλληκαρι μου κοιτα να περασεις ΚΑΛΑ αυτες τιε τελευταιες μερες!!!θα εχεις χρονο να "Θρηνησεις" στην Ελλαδα.......
Εγω προσπαθω να ξεχασω την Ταυλανδη με "ενεσεις" στην Κοντινη Βουλγαρια(Σοφια)αλλα δεν γινεται τιποτα!!!
Νοιωθω σαν το ηρωινομανη που θελει την "δοση" του(Ταυλανδη)και προσπαθει να αντεξει και να "γιατρευτει" και παει στον ΟΚΑΝΑ να παρει υποκαταστατο(μεθαδονη){Βουλγαρια} ,,,,,Μπορει ομως στγμιαια να νοιωσει καλα αλλα μολις περασει η επιδραση του υποκαταστατου,νοιωθει ακομα πιο χαλια!!!!!και του λειπει πιο πολυ η δοση του(Ταυλανδη)!!!!
Καλησπερα λακη, δεν θελω ουτε να σκευτομαι πως θα ειμαι στην ελλαδα εδω ειμαι στην ταυλανδη και ειμαι λιγο ψιλο χαλια ειναι οπως ακριβως τα διηγουσασταν πριν παω, και οντως μπηκα και εγω στα ναρκωτικα βρηκα το προσωπικο μου ειδος ηρωινης.
Αχχχχχχχχ ξερω ρε παιδια ισως να υπερβαλλω καπως αλλα ετσι νιωθω αυτη την στιγμη
Αυτες οι 11 μερες δεν συγκρινονται καθολου μα καθολου με διακοπες που εκανα στην ελλαδα γι αυτο απο εδω και περα θα τιμαω ταυλανδη, ειδη 2 φιλοι μου αρχισαν τις ερωτησεις και θελουν να παμε ξανα τον επομενο οκτωβριο!! και το κοβω λοιπον για τον επομενο οκτωβριο.