Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ντινο μου καλη επιστροφη..........φυσικα εχει τυχει σ'ολους οταν φευγουμε απο Ταυλανδη να ειμαστε σε μαυρα χαλια!!!!αλλα ειναι σαν το Πατρινο Καρναβαλι!!!!Μολις τελειωσει,αρχιζει η ετοιμασια για το επομενο..........
Υπαρχει μια σκεψη να κατεβω Μαιο....αν ολα πανε ετσι οπως τα υπολογιζω.........Ναι και παλι εκει θα μεινω(στο Pattaya Bay resort)
Παλληκαρι μου κοιτα να περασεις ΚΑΛΑ αυτες τιε τελευταιες μερες!!!θα εχεις χρονο να "Θρηνησεις" στην Ελλαδα.......
Εγω προσπαθω να ξεχασω την Ταυλανδη με "ενεσεις" στην Κοντινη Βουλγαρια(Σοφια)αλλα δεν γινεται τιποτα!!!
Νοιωθω σαν το ηρωινομανη που θελει την "δοση" του(Ταυλανδη)και προσπαθει να αντεξει και να "γιατρευτει" και  παει στον ΟΚΑΝΑ να παρει υποκαταστατο(μεθαδονη){Βουλγαρια} ,,,,,Μπορει ομως στγμιαια να νοιωσει καλα αλλα μολις περασει η επιδραση του υποκαταστατου,νοιωθει ακομα πιο χαλια!!!!!και του λειπει πιο πολυ η δοση του(Ταυλανδη)!!!!

Καλησπερα λακη, δεν θελω ουτε να σκευτομαι πως θα ειμαι στην ελλαδα εδω ειμαι στην ταυλανδη και ειμαι λιγο ψιλο χαλια ειναι οπως ακριβως τα διηγουσασταν πριν παω, και οντως μπηκα και εγω στα ναρκωτικα βρηκα το προσωπικο μου ειδος ηρωινης.

Αχχχχχχχχ ξερω ρε παιδια ισως να υπερβαλλω καπως αλλα ετσι νιωθω αυτη την στιγμη :( :(

Αυτες οι 11 μερες δεν συγκρινονται καθολου μα καθολου με διακοπες που εκανα στην ελλαδα γι αυτο απο εδω και περα θα τιμαω ταυλανδη, ειδη 2 φιλοι μου αρχισαν τις ερωτησεις και θελουν να παμε ξανα τον επομενο οκτωβριο!! και το κοβω λοιπον για τον επομενο οκτωβριο.

kirem

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
14 απο τις 30 μερες που 8α κατσω ταυλανδη θα ειμαι με ενα φιλαρακι

στην ερωτηση μου τωρα..

ειναι καλυτερα να κλεισουμε 2 διαφορετικα δωματια?

η να κλεισουμε ενα family room με 2 διαφορετικα δωματια μεσα κ ενα κοινο σαλονι κ μπανιο?

το λεω αυτο με την σκεψη να κανουμε κ το χαβαλε μας!! κ σε περιπτωση που πηγαινουμε γυναικες στο δωματιο να κανουμε κ καμια ανταλλαγη (ειναι εφικτο?)  η και παρτουζα ολοι μια παρεα..

ενα τετοιο δωματιο ειναι joiners fee?

αναφερομαι για τιν πατονγκ

ευχαριστω

φιλε μου να σε βοηθησω...
και εμεισ οταν πηγαιναμε στισ αρχες κλειναμε ομαδικο αλλα οταν ερχοταν η ωρα του γαμισιου χαλαγε λιγο η δουλεια καθωσ οι γκομενεσ ασχολουντουσαν ολο μεταξυ τουσ και ειχαν πιο πολυ θαρος να σου αρνουνται πραγματα.
ετσι αφου ξεκινησαμε να κλεινουμε  διπλα δωματια ο καθενασ μας για παρτυ του στωσανε τα πραγματα και ετσι ειναι ολα τελεια.
αλλοστα οταν θελουμε παρτουζα παμε στου ενος δωματιο οποιο ειναι καλυτερο και κανουμε την δουλεια μασ μια χαρα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
kalispera...sorry gia ta greeklish alla eimai belgio kai den exo pliktrologio....xthes gyrisa apo 4 ebdomades vietnam-laos-cambodia kai telos 2 meres bangkok....paideia apisteyta,ekei pou elega den me aresoun oi asiatisses,tora tis eroteytika!!!!an kai mporo na po oti oi gynaikes stin cambodia kai vietnam einai pio omorfes apo tis thai...telospanton,bangkok gamisame me enan filo se masatzidiko....500 baht gia mia ora masaz me bum bum :-)...fthina pisteyo,alla itan gkomenes pou rotousan ston dromo gia masaz kai mas pigan se diko tous xoro...teleio service kai poly kavliares...tin epomenei fora tha paro kaliteri parea kai vlepo ekdromoula gia pattaya.....exo taksidepsi se polla meri,alla tosi poikilia se gynaikes mono stin asia exo dei...

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
14 απο τις 30 μερες που 8α κατσω ταυλανδη θα ειμαι με ενα φιλαρακι

στην ερωτηση μου τωρα..

ειναι καλυτερα να κλεισουμε 2 διαφορετικα δωματια?

η να κλεισουμε ενα family room με 2 διαφορετικα δωματια μεσα κ ενα κοινο σαλονι κ μπανιο?

το λεω αυτο με την σκεψη να κανουμε κ το χαβαλε μας!! κ σε περιπτωση που πηγαινουμε γυναικες στο δωματιο να κανουμε κ καμια ανταλλαγη (ειναι εφικτο?)  η και παρτουζα ολοι μια παρεα..

ενα τετοιο δωματιο ειναι joiners fee?

αναφερομαι για τιν πατονγκ

ευχαριστω
Φίλε  εγώ θα στο συνιστούσα επειδή το έκανα στο τελευταίο ταξίδι που έκανα και πέρασα γαμάτα…. Θα το διαπιστώσεις και μόνο σου!!!  Τώρα για το ΄΄joiners fee?΄΄ δεν έχει σχέση το δωμάτιο αλλά το ξενοδοχείο! Αν θα έχει θα ισχύει για όλα τα δωμάτια…

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τώρα για το ΄΄joiners fee?΄΄ δεν έχει σχέση το δωμάτιο αλλά το ξενοδοχείο! Αν θα έχει θα ισχύει για όλα τα δωμάτια…
Μπα?...Που τα εχετε δει αυτα?
Δηλαδη εαν εγω κλεισω εναν ολοκληρο οροφο του ξενοδοχειου,θα με χρεωνουν εξτρα καθε βραδυ αν φερνω και 2-3 γκομενες να κοιμηθουμε παρεα?
Απαξ και κλεινεις ΔΙΚΛΙΝΟ δωματιο,δεν εχει κανενας δικαιωμα συμφωνα με το παγκοσμιο τουριστικο δικαιο,να σε χρεωσει εξτρα για το δευτερο ατομο...Και οποιος σας το εχει κανει,σας ειδε ασχετους και σας κοροιδεψε...

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
τοτε γιατι αφου ολοι κλεινουμε δικλινα δωματιο γιατι μας ζητανε joiners fee?

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
μου φαίνεται θα μαζεψω λεφτά να παω ταιλανδη να χορτάσω σεξ

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μπα?...Που τα εχετε δει αυτα?
Δηλαδη εαν εγω κλεισω εναν ολοκληρο οροφο του ξενοδοχειου,θα με χρεωνουν εξτρα καθε βραδυ αν φερνω και 2-3 γκομενες να κοιμηθουμε παρεα?
Απαξ και κλεινεις ΔΙΚΛΙΝΟ δωματιο,δεν εχει κανενας δικαιωμα συμφωνα με το παγκοσμιο τουριστικο δικαιο,να σε χρεωσει εξτρα για το δευτερο ατομο...Και οποιος σας το εχει κανει,σας ειδε ασχετους και σας κοροιδεψε...
τοτε γιατι αφου ολοι κλεινουμε  και πληρωνουμε για δικλινο γιατι μας ζητανε joiners fee?

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Hi

Yes we do have the joiner policy which is following

"According to hotel policy in cooperated with Thai Government, we would like to inform you that any bar ladies, massage ladies or lady-man who visits or happen to stay day time or night time with the registered guests, they have to left their identity cards with our guest services at the Front Desk. An amount of Baht 500/person/night will also be charged automatically into clients folio. Visitors or joiners have to leave hotel rooms/premises before 12.00 noon. Visitor ID cards will be returned upon their departure. The guests must be held responsible for any misbehavior, loudness, irritating voices, lost, missing items and damages of properties or assets in the hotel rooms which will be charged accordingly"

αφτο ελαβα σημερα
We are the family-friendly hotel and this is mainly for security reasons for all our registered guests

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Hi

Yes we do have the joiner policy which is following

"According to hotel policy in cooperated with Thai Government, we would like to inform you that any bar ladies, massage ladies or lady-man who visits or happen to stay day time or night time with the registered guests, they have to left their identity cards with our guest services at the Front Desk. An amount of Baht 500/person/night will also be charged automatically into clients folio. Visitors or joiners have to leave hotel rooms/premises before 12.00 noon. Visitor ID cards will be returned upon their departure. The guests must be held responsible for any misbehavior, loudness, irritating voices, lost, missing items and damages of properties or assets in the hotel rooms which will be charged accordingly"

αφτο ελαβα σημερα
We are the family-friendly hotel and this is mainly for security reasons for all our registered guests
Απο ποιο ξενοδοχειο ειναι αυτο το mail ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
τοτε γιατι αφου ολοι κλεινουμε δικλινα δωματιο γιατι μας ζητανε joiners fee?
Γιατι προφανως λογο απειριας η μη γνωσης κλεινετε το δωματιο και δηλωνετε ΕΝΑ ατομο...Σε αυτη τη περιπτωση,εχουν ολο το δικαιωμα να σας χρεωσουνε joiners fee...Αν απο την αρχη δηλωσετε οτι θα μενουν το βραδυ 2 ΑΤΟΜΑ στο δωματιο,δε μπορουν να σας κανουν τιποτα... ;)
Βεβαια,μπορει να μην εχουν το δικαιωμα να σας βαζουν το καπελο των 500 μπατ καθε βραδυ,αλλα το δωματιο θα χρεωθει απο την αρχη ως ΔΙΚΛΙΝΟ και ΟΧΙ ΩΣ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ...

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
να εισαι καλα pipinomaniac μου ελυσες μια σημαντικη απορια που ειχα ψαχνοντας 3 μερες τωρα ξενοδοχεια!!

επειδη κοιταω και απο agoda i booking δεν μπορω να στειλω και εμαιλ επιβεβαιωσης για το joiners fee γιατι στελνω σε πολλα μαιλ κ ενω μου λενε οτι  δεν εχουν διαθεσιμο δωματιο στο agoda i sto booking βρισκω διαθεσιπμα!!

μηπως ειναι καλυτερα να βρω δωματιο επιτοπου με το αναλογο παζαρι? γιατι τα βρισκω αρκετα τσιμμπιμενα τα δωματια στη πατονγκ?

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι προφανως λογο απειριας η μη γνωσης κλεινετε το δωματιο και δηλωνετε ΕΝΑ ατομο...Σε αυτη τη περιπτωση,εχουν ολο το δικαιωμα να σας χρεωσουνε joiners fee...Αν απο την αρχη δηλωσετε οτι θα μενουν το βραδυ 2 ΑΤΟΜΑ στο δωματιο,δε μπορουν να σας κανουν τιποτα... ;)
Βεβαια,μπορει να μην εχουν το δικαιωμα να σας βαζουν το καπελο των 500 μπατ καθε βραδυ,αλλα το δωματιο θα χρεωθει απο την αρχη ως ΔΙΚΛΙΝΟ και ΟΧΙ ΩΣ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ...
δηλαδη αμα κλεισω σε οπιοδηποτε χοτελ δικλινο δεν θα τουσ δωσω καμια  αναφορα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ααα...καλα...
Αμα μου θελετε να μενετε και σε ξενοδοχεια "τυπου hilton",των 2000 μπατ τη βραδια,λογικο ειναι να σας χρεωνουν joiners...
Ασε που ειναι και εντελως "αφιλοξενα"...Τα 500 μπατ τη βραδια δεν τα βαζουν για "εισπρακτικους λογους" αλλα για να μη πατησετε το ποδι σας ΚΑΘΟΛΟΥ εκει...
Και ειναι πολυ λογικο,μιας και σε αυτα πηγαινουν μονο οικογενειες με μικρα παιδια και ζευγαρια που κανουν το μηνα του μελιτος...
Και απο την αλλη,τι βιτσιο ειναι αυτο που εχετε μερικοι να μενετε σε ξενοδοχεια στα οποια ισως εισαστε και οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ σεξοτουριστες εκει μεσα...Σας αρεσει να ειναι γεματο με οικογενειες και μικρα παιδια και εσεις να κυκλοφορειτε με τη πουτανα αγκαζε??

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ααα...καλα...
Αμα μου θελετε να μενετε και σε ξενοδοχεια "τυπου hilton",των 2000 μπατ τη βραδια,λογικο ειναι να σας χρεωνουν joiners...
Ασε που ειναι και εντελως "αφιλοξενα"...Τα 500 μπατ τη βραδια δεν τα βαζουν για "εισπρακτικους λογους" αλλα για να μη πατησετε το ποδι σας ΚΑΘΟΛΟΥ εκει...
Και ειναι πολυ λογικο,μιας και σε αυτα πηγαινουν μονο οικογενειες με μικρα παιδια και ζευγαρια που κανουν το μηνα του μελιτος...
Και απο την αλλη,τι βιτσιο ειναι αυτο που εχετε μερικοι να μενετε σε ξενοδοχεια στα οποια ισως εισαστε και οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ σεξοτουριστες εκει μεσα...Σας αρεσει να ειναι γεματο με οικογενειες και μικρα παιδια και εσεις να κυκλοφορειτε με τη πουτανα αγκαζε??
οηι ρε πιπινοι αλλα σε πολλα χοτελ χαμηλοτερων κατηγοριων  ζhτανε fee οτι μπορεσουν και αρπαξουν ετυχε σε γνωστο ανω του ειχαν πει οκ οταν πηγε με την γκομενα του ζηταγαν 1000 bht και αντε να βρης το δικιο σου

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
χαχα εχεις δικαιο!! μακαρι να βρεις τυπου χιλτον με 2000 β στο πουκετ!!

παντως στην bkk θα κλεισω ενα 3 μερες σε ξενοδοχειο χλιδατο για το γουστο μου κ μονο για μερες!!

αλλα πατονκγκ βρισκω πολυ αλμυρες τιμες!!

μολις μου ηρθε μαιλ απο πατονγκ σε ενα που ειχα στειλει το οποιο ειναι μπροστα στην θαλασσα εξω απο πατονγκ το οποιο εχει 3 επιπεδα!

το 3 επιπεδο εχει κ σοφιτα δηλαδη 2 διαφορετικες κρεβατοκαμαρες!! μου το ζητουσε 6000β την βραδυα, δεν απαντησα φυσικα!!

τωρα με ρωταει ποσα μπορω να δωσω την βραδυα! 2300β του απαντησα, περιμενω να δω τι θα μου πει

ιδου

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
να εισαι καλα pipinomaniac μου ελυσες μια σημαντικη απορια που ειχα ψαχνοντας 3 μερες τωρα ξενοδοχεια!!

επειδη κοιταω και απο agoda i booking δεν μπορω να στειλω και εμαιλ επιβεβαιωσης για το joiners fee γιατι στελνω σε πολλα μαιλ κ ενω μου λενε οτι  δεν εχουν διαθεσιμο δωματιο στο agoda i sto booking βρισκω διαθεσιπμα!!

μηπως ειναι καλυτερα να βρω δωματιο επιτοπου με το αναλογο παζαρι? γιατι τα βρισκω αρκετα τσιμμπιμενα τα δωματια στη πατονγκ?
Κοιτα...Μιλαμε για high season...Μια λογικη τιμη για αυτη τη περιοδο,στα ξενοδοχεια γυρω απο το "κεντρο ενδιαφεροντος",ειναι 1300-1500 μπατ τη βραδια.Και τονιζω το "γυρω απο το κεντρο ενδιαφεροντος",γιατι οπως σε ολο το κοσμο,ετσι και στη Ταυλανδη,το "location" ειναι ενας απο τους βασικοτερους παραμετρους τιμολογησης ενος ξενοδοχειου.
Παραδειγμα,ενα ξενοδοχειο 50-100 μετρα απο τη bangla road που ειναι τα μπαρ,κοστιζει γυρω στα 1500 μπατ ΤΩΡΑ...Αν ηταν ενα χιλιομετρο μακρυα ΤΟ ΙΔΙΟ ξενοδοχειο θα κοστιζε μεχρι 1000 μπατ το πολυ...
ΕΙΔΙΚΑ για τη Πατονγκ,συνηθως με το παζαρι πετυχαινεις καλυτερη τιμη,αλλα ΟΧΙ στη high season...Επειδη ΤΑ ΚΑΛΑ ξενοδοχεια ξερουν οτι θα "γεμισουν" συνηθως το παιζουν αδιαλακτοι και δε κοβουν ουτε 100 μπατ...Επισης υπαρχει παντα ο κινδυνος να μη βρεις ελευθερο δωματιο σε καποια η και σε ολα τα ξενοδοχεια που εχεις προεπιλεξει...Οποτε "το παιζεις"...Να κοιμηθεις σε παγκακι αποκλειεται...Σιγουρα θα βρεις,αλλα ισως να φας και 2-3 ωρες στο ψαξιμο...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
χαχα εχεις δικαιο!! μακαρι να βρεις τυπου χιλτον με 2000 β στο πουκετ!!

παντως στην bkk θα κλεισω ενα 3 μερες σε ξενοδοχειο χλιδατο για το γουστο μου κ μονο για μερες!!

αλλα πατονκγκ βρισκω πολυ αλμυρες τιμες!!

μολις μου ηρθε μαιλ απο πατονγκ σε ενα που ειχα στειλει το οποιο ειναι μπροστα στην θαλασσα εξω απο πατονγκ το οποιο εχει 3 επιπεδα!

το 3 επιπεδο εχει κ σοφιτα δηλαδη 2 διαφορετικες κρεβατοκαμαρες!! μου το ζητουσε 6000β την βραδυα, δεν απαντησα φυσικα!!

τωρα με ρωταει ποσα μπορω να δωσω την βραδυα! 2300β του απαντησα, περιμενω να δω τι θα μου πει

ιδου
Καλα ρε πουστη μου...Για honeymoon πατε η για να γαμησετε?
Τι ξενοδοχεια στου διαολου τη μανα πατε και βρισκετε?Αυτο ειναι 2-3 χιλιομετρα εξω απο τη πολη...
Κατεβαστε ενα χαρτη απο το ιντερνετ και κοιταξτε που ειναι η Bangla road...Απο εκει ψαξτε σε μια ακτινα 300-400 μετρων γυρω-γυρω ΤΟ ΠΟΛΥ...
ΑΝ βεβαια θελετε να γαματε...Γιατι γκομενα να ερθει ΕΚΕΙ,στου διαολου το κωλο,ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ...Χωρια που αν δε νοικιασετε μηχανακι και περνετε τουκ-τουκ,να υπολογιζετε και αλλα 1000 μπατ μεσο ορο την ημερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom