Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
βρε δεν πατε σε καμια παταγια να βρειτε την υγεια σας.  :tickedoff:

θα παμε κ παταγια! ενα μηνα εχω διαθεσιμο!

εσυ που ξερεις απο παταγια δεν μου προτεινεις κανα καλο φτηνο ξενοδοχειο ?

γιατι εαν δεν εδινε τα φωτα του ο pipinomaniac να ειναι καλα ο ανθρωπος!!! θα εκλεινα αυτο -->    πολυ τελειο βολευει λετε?

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βρε δεν πατε σε καμια παταγια να βρειτε την υγεια σας.  :tickedoff:
Ελα ντε.με  2000-4000 το Long time στη πατονγ ειμαστε για φυλακη...Εγιναν τα Tilak "golden girls" :s&m_2: Aτιμε νεοφιλελευθερισμε αλλους τους ανεβαζεις & αλλους τους κατεβαζεις...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα παμε κ παταγια! ενα μηνα εχω διαθεσιμο!

εσυ που ξερεις απο παταγια δεν μου προτεινεις κανα καλο φτηνο ξενοδοχειο ?

γιατι εαν δεν εδινε τα φωτα του ο pipinomaniac να ειναι καλα ο ανθρωπος!!! θα εκλεινα αυτο -->    πολυ τελειο βολευει λετε?

πολυ μακρια. ρωτα τον Λακη που εμεινε καποιες μερες εκει τον μαρτιο. μετα πηγε στο pattaya bay resort που ειναι οτι καλυτερο για low season.
εγω την εχω βρει στο secrets στην walking street!!!  :dancing:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
πωπω ειδα την σελιδα του secrets και μου μπηκε ιδεα στο μυαλο

ειδα ταξιδακια με σκαφος εκει μεσα!

εχει κανει κανεις ταξιδακι με ιστιοπλοικο 3-4 μερες απο παταγια?

ποσο στοιχιζει κατι τετοιο? να παρεις  μαζι κ ενα κοριτσακι τις επιλογης σου να πατε ταξιδακι

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
παρακαλω τα φωτα σας!! εχω δει την ταση που κλεινουνε δωματια με  τον μηνα!

γνωριζει καποιος καποιο καλο ξενοδοχειο διπλα στην δραση της παταγια σε καλο σημειο( εγω δεν ξερω καν τα σημεια 1η φορα παω)

το οποιο να κανει book με τον μηνα?

εαν αξιζει κ γλυτωσω αρκετα δεν υπαρχει προβλημα να κατσω 20 μερες και να παω καμια 10 μερες πουκετ!

απο οτι ειδα λιγακι ειναι τεραστια η διαφορα να νοικιαζεις με την μερα και με τον μηνα!!

παρακαλω τα φωτα σας με καμια καλη προταση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παρακαλω τα φωτα σας!! εχω δει την ταση που κλεινουνε δωματια με  τον μηνα!

γνωριζει καποιος καποιο καλο ξενοδοχειο διπλα στην δραση της παταγια σε καλο σημειο( εγω δεν ξερω καν τα σημεια 1η φορα παω)

το οποιο να κανει book με τον μηνα?

εαν αξιζει κ γλυτωσω αρκετα δεν υπαρχει προβλημα να κατσω 20 μερες και να παω καμια 10 μερες πουκετ!

απο οτι ειδα λιγακι ειναι τεραστια η διαφορα να νοικιαζεις με την μερα και με τον μηνα!!

παρακαλω τα φωτα σας με καμια καλη προταση

Κατι τσουναμι που γινανε εκει σημερα δεν σε πτοουν ε?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
kalispera...sorry gia ta greeklish alla eimai belgio kai den exo pliktrologio....xthes gyrisa apo 4 ebdomades vietnam-laos-cambodia kai telos 2 meres bangkok....paideia apisteyta,ekei pou elega den me aresoun oi asiatisses,tora tis eroteytika!!!!an kai mporo na po oti oi gynaikes stin cambodia kai vietnam einai pio omorfes apo tis thai...telospanton,bangkok gamisame me enan filo se masatzidiko....500 baht gia mia ora masaz me bum bum :-)...fthina pisteyo,alla itan gkomenes pou rotousan ston dromo gia masaz kai mas pigan se diko tous xoro...teleio service kai poly kavliares...tin epomenei fora tha paro kaliteri parea kai vlepo ekdromoula gia pattaya.....exo taksidepsi se polla meri,alla tosi poikilia se gynaikes mono stin asia exo dei...
φιλε γραψε αν θες λιγες γραμμες για το τι παιζει σε ολα οσα πηγες εκτος μπανγκοκ

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους . υπαρχει κανεις που θα γουσταρε να παμε μαζι ενα τετοιο ταξιδακι ?? απαντησεις pm

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
με βαση τα "φωτα" του πιπινομανιακ θα δυσκολευτεις να γαμησεις στην ταιλανδη.

o pipinomaniac τουλαχιστον προσφερει τα φωτα του

εσυ F16 γιατι τα εχεις ορμητικα κλειστα τα φωτα σου?

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061

ρε μαγκες μην τα θελετε ολα ετοιμα στο πιατο..τι κακο συνηθειο ειναι αυτο?..πηγαινετε,ψαχτητε,ρωτηστε...ετσι ειναι τα ταξιδια αυτος ειναι ο χαβαλες...και μεις που πηγαμε χωρις να ξερουμε δεν παθαμε τπτα. ;)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Πατάγια είναι σαν να ψαρεύεις μέσα σε ιχθυοτροφείο ,αλλά και πάλι άμα δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρώς.

Και μη ξεχνάτε το ψάρεμα θέλει υπομονή και το μουνί κυνήγι,για να βρείς κανένα καλό τεμμάχιο....................τα κρύβουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για αυτό άκου τι σου λένε, αλλά κάνε ότι ξέρεις.Τα πάντα μπορούν να συμβούν εκεί που δεν το περιμένεις.

Και κάτι άλλο κλείστε ξενοδοχείο 2-3 μέρες πριν πάτε αν ανχόνεστε και μετά με την ησυχία σας βρείτε ένα άλλο,μη φοβάστε έχει πάρα πολλά.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
βασικα ειναι καλυτερα να κλεισω για 1 μηνα δωματιο,στουντιο,διαμερισμα,ξενοδοχειο?

και να παω 10 μερες πουκετ και να το αφησω αδειο?

απο το να κλεισω για 20 μερες?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:tickedoff:

δηλαδη δεν εχω φωτισει καθολου τις σκοτεινες πλευρες του ται σεξ τριπ? με αδικεις καταφορα,
διαμαρτυρομαι :tickedoff:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Κυριοι...Λιγος σεβασμος... :knuppel:
Τιμη και δοξα στον δημιουργο αυτου του τοπικ,KOSTASF16... :woldman:
Μπορει εμενα προσωπικα να με "κραζει" συνεχεια,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom