Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Theos_Pan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε φιλε djzan....oντως το τραγουδι ειναι φοβερο,αλλα και το videoclip ειναι υπεροχο...και το εψαχνα...σε ευχαριστω πολυ φιλε...

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Το...ΑΠΟΛΥΤΟ μπουρδελο στη Ταυλανδη ειναι...ΠΑΤΤΑΓΙΑ

ειμαι της γνωμης πως το ΑΠΟΛΥΤΟ μπουρδελο στην Ταυλανδη ειναι η Μπανγκοκ
και μαλιστα με διαφορα απο Παταγια και Πατονγκ
υπερεχει και σε ποσοτητα και σε εναλλακτικες λυσεις και σε ποιοτητα
απο την αλλη θελεις καλες παραλιες;…κανεις μια ολοημερη εκδρομη στο Σαμετ
γουσταρεις μπανακια για μεγαλυτερο διαστημα;…πεταγεσαι αεροπορικως για ενα τριημερο στο Κραμπι
βαρεθηκες την Ταιλανδη;…μπορεις να ποικιλλεις τις διακοπες σου μ’ ενα εμβολιμο ταξιδακι σε γειτονικη χωρα
για μενα η ΑΡΙΣΤΗ λυση ειναι να εχεις ως βαση την Μπανγκοκ και να πραγματοποιεις εκδρομες στα περιξ – εντος και εκτος χωρας – για να μη βαρεθεις ποτε
βεβαια, οπως ειπε αλλος ταξιδευτης τις προαλλες, μερικοι ειναι τοσο μαχμουρληδες που προτιμουν να αραξουν καπου και να μη το κουνησουν ρουπι
επισης η πλειοψηφια, που κανει σεξοτουρισμο στην Ταιλανδη, φαινεται να εχει περιορισμενο μπατζετ
οποτε η επιλογη της Παταγιας η της Πατονγκ μοιαζει να ειναι μονοδρομος… 

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω τον pipinomaniac και τους υπολοιπους <<μπαρουτοκαπνισμενους>>.Δεν τολμω να πω συναγωνιστες γιατι κανω την πρωτη μου εφοδο στον παραδεισο... Ο κυβος εριφθει 15+ μερες Patong 2 3μερα (πριν + μετα) Βκκ

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
pussakia σε πιο χοτελ θα εισαι πατονγκ γιατι ειμα στο ψαξιμο ακομα δεν ξερω σε ποιο να παω

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
pussakia σε πιο χοτελ θα εισαι πατονγκ γιατι ειμα στο ψαξιμο ακομα δεν ξερω σε ποιο να παω
ειχα αποφασισει για C&N hotel αλλα προ ολιγου ελαβα e-mail απο paripas mansion,το οποιο μου δινει τιμη στα 1000 Β τη βραδυα.Το C&N το βρισκω στα 1400 B. Προβληματιστηκα  :idiot:  :uglystupid:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ειχα αποφασισει για C&N hotel αλλα προ ολιγου ελαβα e-mail απο paripas mansion,το οποιο μου δινει τιμη στα 1000 Β τη βραδυα.Το C&N το βρισκω στα 1400 B. Προβληματιστηκα  :idiot:  :uglystupid:
Εξαρταται ποσο κοντα θελεις να εισαι στα μπαρ...
Χωρις να εχω παει στο paripas,απο το χαρτη που ειδα που βρισκεται,ειναι πανω απο 1 χιλιομετρο μακρια απο τα μπαρ...Θελεις μηχανακι...Ενω το C&N ειναι 50 μετρα...
Για να καταλαβεις τη διαφορα,πηγαινε στο site του paripas mansion και κοιτα το χαρτη...Τα μπαρ βρισκονται στη Bangla road και το C&N Hotel ειναι εκει που γραφει τον αριθμο 200...

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Kalispera paidia apo pattaya h 8ermokrasia edo exi xtipisei tous 40 mesa se ena 20lepto xreiazomai oposdipote mpanio, x8es entometaksi gami8ike stin broxh ebrexe gia kana 2oro sigoura h walking street entelos adeia me to pou arxise h dinath broxh, ta pragmata edo einai afantasta den mporousa na fantasto oti iparxei tetio meros opou kai an peraseis sinexos fonazoun idios bradi!!. Pera apo ayto ka8os perpatousa beach road prox8es erxete kai mou milaei mia entometaksi itan ladyboy kai dn to eixa katalabei milame paidia dn fenotan gia ladyboy kai me pernis sto grigoro perpatima apo thn arxh thn walking street mexri kai to royal garden.!!!! lipon paidia milame kai signomh gia ta greeklish pao mac!!

kirem

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera paidia apo pattaya h 8ermokrasia edo exi xtipisei tous 40 mesa se ena 20lepto xreiazomai oposdipote mpanio, x8es entometaksi gami8ike stin broxh ebrexe gia kana 2oro sigoura h walking street entelos adeia me to pou arxise h dinath broxh, ta pragmata edo einai afantasta den mporousa na fantasto oti iparxei tetio meros opou kai an peraseis sinexos fonazoun idios bradi!!. Pera apo ayto ka8os perpatousa beach road prox8es erxete kai mou milaei mia entometaksi itan ladyboy kai dn to eixa katalabei milame paidia dn fenotan gia ladyboy kai me pernis sto grigoro perpatima apo thn arxh thn walking street mexri kai to royal garden.!!!! lipon paidia milame kai signomh gia ta greeklish pao mac!!
α ρε ντινο με εσκισες τωρα....τετοια εποχη καθε χρονο ειμαι και εγω πατταυα αλλα φετος μας τα χαλασε το οικονομικο μας  ......

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
α ρε ντινο με εσκισες τωρα....τετοια εποχη καθε χρονο ειμαι και εγω πατταυα αλλα φετος μας τα χαλασε το οικονομικο μας  ......
σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα  :grin:  ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ  :2funny:
εχει ο καιρος γυρισματα  ;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.703
Πόντοι
19.795
σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα   :grin:   ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ   :2funny:
εχει ο καιρος γυρισματα   ;)
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας......Ταυλανδεζες σεξοτουριστριες σε Ελληνικα νησια προς αναζητηση γκρηκ καμακιων. :grin:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα   :grin:   ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ   :2funny:
εχει ο καιρος γυρισματα   ;)
  μπανγκοκ   σωτηριον  ετος  2573 (2030)   σε  ταυλανδεζικο  σαιτ   σχετικο  με  τον  πληρωμενο   ερωτα,   εχει  προ  μηνων  ανοιχτει  θρεντ   με  τον  τιτλο   "ελλαδα  σεξ  τριπ"     οπου  οι   διαφοροι  χρηστες   εχουν    χωριστει   σε   χαλκιδαιους (παταγια) :2funny:   και  φυσιολατρες :2funny:     οι  πρωτοι  υποστιριζουν   οτι  η  χαλκιδα  σου  προσφερει  φτηνο  και  ευκολο  σεξ  και  δεν  χρειαζετε  να  τρεχεις  οπως  οι  φυσιολατρες   σε  νησια  οπως  ροδος (πουκετ)   η   ναξος   (σαμουι)   η   ακομα  ακομα  να  εξερευνεις   τη  φτωχη  υπειρωτικη   χωρα   ηπειρο  και  μακεδονια  (ισααν) :2funny:    για   τους  πιο  κοσμοπολιτες   υπαρχει  παντα  η   χαοτικη  αθηνα  (μπανγκοκ)    ενα  απο  τα  μελη  του  σαιτ  ο  "χαλκιδα  69"  εγραψε  προσφατα  πως  το  πακετο  χαλκιδα   ειναι  μοναδικο   στο   κοσμο!   και  δεν  συγκρινετε  ουτε  με την  πορτογαλια  (φιλιπιννες) :2funny:   ενα  αλλο  μελος   εστιασε   στο  οτι  του  φαινετε  αδιανοητο   πως  πριν  20-25   χρονια   αυτος  ο  φτωχος λαος  οι ελληνες  ερχονταν  στη   ταυλανδη  για   σεξ  και  φτηνες   διακοπες,  ενας  αλλος  βρισκει  τη  συμπεριφορα  των  ελληνιδων κοριτσιων  της  βιομηχανιας   του  σεξ  καταπληκτικη,  με  μεγαλες  δοσεις   gfe,  και απορει  πραγματικα  πως  αυτες  οι  καλοψυχες :2funny:   και   χαμογελαστες :2funny: :2funny: φτωχες  κοπελες,  χαρακτηριζοταν πριν 20  χρονια  απο  τους  συμπατριωτες  τους  υποτιμητικα  "ελλεηνιδες" :2funny: :2funny: :2funny:  εχει  ο  καιρος  γυρισματα ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
   μπανγκοκ   σωτηριον  ετος  2573 (2030)   σε  ταυλανδεζικο  σαιτ   σχετικο  με  τον  πληρωμενο   ερωτα,   εχει  προ  μηνων  ανοιχτει  θρεντ   με  τον  τιτλο   "ελλαδα  σεξ  τριπ"     οπου  οι   διαφοροι  χρηστες   εχουν    χωριστει   σε   χαλκιδαιους (παταγια) :2funny:   και  φυσιολατρες :2funny:     οι  πρωτοι  υποστιριζουν   οτι  η  χαλκιδα  σου  προσφερει  φτηνο  και  ευκολο  σεξ  και  δεν  χρειαζετε  να  τρεχεις  οπως  οι  φυσιολατρες   σε  νησια  οπως  ροδος (πουκετ)   η   ναξος   (σαμουι)   η   ακομα  ακομα  να  εξερευνεις   τη  φτωχη  υπειρωτικη   χωρα   ηπειρο  και  μακεδονια  (ισααν) :2funny:    για   τους  πιο  κοσμοπολιτες   υπαρχει  παντα  η   χαοτικη  αθηνα  (μπανγκοκ)    ενα  απο  τα  μελη  του  σαιτ  ο  "χαλκιδα  69"  εγραψε  προσφατα  πως  το  πακετο  χαλκιδα   ειναι  μοναδικο   στο   κοσμο!   και  δεν  συγκρινετε  ουτε  με την  πορτογαλια  (φιλιπιννες) :2funny:   ενα  αλλο  μελος   εστιασε   στο  οτι  του  φαινετε  αδιανοητο   πως  πριν  20-25   χρονια   αυτος  ο  φτωχος λαος  οι ελληνες  ερχονταν  στη   ταυλανδη  για   σεξ  και  φτηνες   διακοπες,  ενας  αλλος  βρισκει  τη  συμπεριφορα  των  ελληνιδων κοριτσιων  της  βιομηχανιας   του  σεξ  καταπληκτικη,  με  μεγαλες  δοσεις   gfe,  και απορει  πραγματικα  πως  αυτες  οι  καλοψυχες :2funny:   και   χαμογελαστες :2funny: :2funny: φτωχες  κοπελες,  χαρακτηριζοταν πριν 20  χρονια  απο  τους  συμπατριωτες  τους  υποτιμητικα  "ελλεηνιδες" :2funny: :2funny: :2funny:  εχει  ο  καιρος  γυρισματα ;)
απλα ρισπεκτ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειχα αποφασισει για C&N hotel αλλα προ ολιγου ελαβα e-mail απο paripas mansion,το οποιο μου δινει τιμη στα 1000 Β τη βραδυα.Το C&N το βρισκω στα 1400 B. Προβληματιστηκα  :idiot:  :uglystupid:
κατσε ρε φιλε ποτε πας στο πουκετ?εμενα απο παριπας μου εκαναν προσφορα 700 μπατ την μερα ΜΕ πρωινο,συν 200 μπατ την μερα μηχανακι αν θελω.

EDIT : ξεχασα να πω οτι παω εκει 1 νοεμβρη μεχρι 22.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατσε ρε φιλε ποτε πας στο πουκετ?εμενα απο παριπας μου εκαναν προσφορα 700 μπατ την μερα ΜΕ πρωινο,συν 200 μπατ την μερα μηχανακι αν θελω.

EDIT : ξεχασα να πω οτι παω εκει 1 νοεμβρη μεχρι 22.
24 Νοεμβριου απο Αθηνα. Αφιξη Βκκ 25Νοε. Πατονγκ στις 27 Νοε. Το παριπας μου εδωσε τιμη για 27-30 Νοε 800 μπατ & απο 1-10 Δεκεμβριου τιμη 1000 μπατ,το οποιο το χαρακτηρησε προσφορα high season. Τελικα δεν το κουραζω αλλο & θα παω εκει εχοντας υπ οψιν καμια 15αρια ξεν/χεια με 1η επιλογη το C&N και 2η το παριπας. Οπου βρω τιμη & ποιοτητα που με ικανοποιει κοντα στη Bangla θα το κλεισω επι τοπου.Να κανω & μια ερωτηση,εχω βρει πτηση απο Βκκ για πουκετ με air asia 3600 μπατ.Να κλεισω απο εδω η παω εκει εχοντας στο μυαλο μου μηπως μεινω περισσοτερο Βκκ.Εχω επιλογες απο εκει για πτηση προς πουκετ ?

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
  μπανγκοκ   σωτηριον  ετος  2573 (2030)   σε  ταυλανδεζικο  σαιτ   σχετικο  με  τον  πληρωμενο   ερωτα,   εχει  προ  μηνων  ανοιχτει  θρεντ   με  τον  τιτλο   "ελλαδα  σεξ  τριπ"     οπου  οι   διαφοροι  χρηστες   εχουν    χωριστει   σε   χαλκιδαιους (παταγια) :2funny:   και  φυσιολατρες :2funny:     οι  πρωτοι  υποστιριζουν   οτι  η  χαλκιδα  σου  προσφερει  φτηνο  και  ευκολο  σεξ  και  δεν  χρειαζετε  να  τρεχεις  οπως  οι  φυσιολατρες   σε  νησια  οπως  ροδος (πουκετ)   η   ναξος   (σαμουι)   η   ακομα  ακομα  να  εξερευνεις   τη  φτωχη  υπειρωτικη   χωρα   ηπειρο  και  μακεδονια  (ισααν) :2funny:    για   τους  πιο  κοσμοπολιτες   υπαρχει  παντα  η   χαοτικη  αθηνα  (μπανγκοκ)    ενα  απο  τα  μελη  του  σαιτ  ο  "χαλκιδα  69"  εγραψε  προσφατα  πως  το  πακετο  χαλκιδα   ειναι  μοναδικο   στο   κοσμο!   και  δεν  συγκρινετε  ουτε  με την  πορτογαλια  (φιλιπιννες) :2funny:   ενα  αλλο  μελος   εστιασε   στο  οτι  του  φαινετε  αδιανοητο   πως  πριν  20-25   χρονια   αυτος  ο  φτωχος λαος  οι ελληνες  ερχονταν  στη   ταυλανδη  για   σεξ  και  φτηνες   διακοπες,  ενας  αλλος  βρισκει  τη  συμπεριφορα  των  ελληνιδων κοριτσιων  της  βιομηχανιας   του  σεξ  καταπληκτικη,  με  μεγαλες  δοσεις   gfe,  και απορει  πραγματικα  πως  αυτες  οι  καλοψυχες :2funny:   και   χαμογελαστες :2funny: :2funny: φτωχες  κοπελες,  χαρακτηριζοταν πριν 20  χρονια  απο  τους  συμπατριωτες  τους  υποτιμητικα  "ελλεηνιδες" :2funny: :2funny: :2funny:  εχει  ο  καιρος  γυρισματα ;)
Σιγουρα εχεις επιροες απο τον Αρθουρ Κλαρκ...  :2funny: ρισπεκτ & απο μενα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα  :grin:  ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ  :2funny:
εχει ο καιρος γυρισματα  ;)
βεβαια, οπου σεισμος λιμος και καταποντισμος ο φαντομας δινει το παρων (με μεγαλη χαρα)

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρεε αστα mac !  mac εχει και η αθηνα !!  το ladyboy το πηρες ???????

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

[size=12pt]Σε μια εποχή που το θρεντ αρχίζει και φθινει επικύνδινα κοιτάζοντας στα μάτια την παρακμή..Οταν πλεόν η <<χρυσή δεκαετία των ντίσκο>> (έτσι όπως παρομόίαζα την ομάδα των 10 όλοι ξερετε σε ποιους αναφέρομαι με πρώτο διδάξα των Φ16) λάμπει δια της απουσίας της.Μια ηλιαχτίδα φωτός αρχίζει και μεγαλώνει μέσα σε αυτό μαυσωλείο[/size].[size=12pt]Ευγε χαρισματικέ νεανίσκε[/size]

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
24 Νοεμβριου απο Αθηνα. Αφιξη Βκκ 25Νοε. Πατονγκ στις 27 Νοε. Το παριπας μου εδωσε τιμη για 27-30 Νοε 800 μπατ & απο 1-10 Δεκεμβριου τιμη 1000 μπατ,το οποιο το χαρακτηρησε προσφορα high season. Τελικα δεν το κουραζω αλλο & θα παω εκει εχοντας υπ οψιν καμια 15αρια ξεν/χεια με 1η επιλογη το C&N και 2η το παριπας. Οπου βρω τιμη & ποιοτητα που με ικανοποιει κοντα στη Bangla θα το κλεισω επι τοπου.Να κανω & μια ερωτηση,εχω βρει πτηση απο Βκκ για πουκετ με air asia 3600 μπατ.Να κλεισω απο εδω η παω εκει εχοντας στο μυαλο μου μηπως μεινω περισσοτερο Βκκ.Εχω επιλογες απο εκει για πτηση προς πουκετ ?

θα σου προτεινα φιλε να εχεις κλεισει απο εδω κατι σιγουρα για να μεινεις 1-2 βραδια για να εχεις ολη την ανεση χρονου να κανεις ερευνα αγορας μη σου τυχει καμμια στραβη και μεινεις με τις βαλιτσες στο δρομο ή πληρωσεις ακριβα κανα ξενοδοχειο λογω αναγκης..

κλινεις ενα και μετα εχεις ολο το χρονο να ψαξεις την πατονγκ και με καμμια ταυλανδεζα μαζι για βοηθεια ;) ;)..γιατι μπορει να μην βρεις τις τιμες που βλεπεις στο ιντερνετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom