You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Το...ΑΠΟΛΥΤΟ μπουρδελο στη Ταυλανδη ειναι...ΠΑΤΤΑΓΙΑ
ειμαι της γνωμης πως το ΑΠΟΛΥΤΟ μπουρδελο στην Ταυλανδη ειναι η Μπανγκοκ
και μαλιστα με διαφορα απο Παταγια και Πατονγκ
υπερεχει και σε ποσοτητα και σε εναλλακτικες λυσεις και σε ποιοτητα
απο την αλλη θελεις καλες παραλιες;…κανεις μια ολοημερη εκδρομη στο Σαμετ
γουσταρεις μπανακια για μεγαλυτερο διαστημα;…πεταγεσαι αεροπορικως για ενα τριημερο στο Κραμπι
βαρεθηκες την Ταιλανδη;…μπορεις να ποικιλλεις τις διακοπες σου μ’ ενα εμβολιμο ταξιδακι σε γειτονικη χωρα
για μενα η ΑΡΙΣΤΗ λυση ειναι να εχεις ως βαση την Μπανγκοκ και να πραγματοποιεις εκδρομες στα περιξ – εντος και εκτος χωρας – για να μη βαρεθεις ποτε
βεβαια, οπως ειπε αλλος ταξιδευτης τις προαλλες, μερικοι ειναι τοσο μαχμουρληδες που προτιμουν να αραξουν καπου και να μη το κουνησουν ρουπι
επισης η πλειοψηφια, που κανει σεξοτουρισμο στην Ταιλανδη, φαινεται να εχει περιορισμενο μπατζετ
οποτε η επιλογη της Παταγιας η της Πατονγκ μοιαζει να ειναι μονοδρομος…
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειχα αποφασισει για C&N hotel αλλα προ ολιγου ελαβα e-mail απο paripas mansion,το οποιο μου δινει τιμη στα 1000 Β τη βραδυα.Το C&N το βρισκω στα 1400 B. Προβληματιστηκαpussakia σε πιο χοτελ θα εισαι πατονγκ γιατι ειμα στο ψαξιμο ακομα δεν ξερω σε ποιο να παω
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εξαρταται ποσο κοντα θελεις να εισαι στα μπαρ...ειχα αποφασισει για C&N hotel αλλα προ ολιγου ελαβα e-mail απο paripas mansion,το οποιο μου δινει τιμη στα 1000 Β τη βραδυα.Το C&N το βρισκω στα 1400 B. Προβληματιστηκα
Χωρις να εχω παει στο paripas,απο το χαρτη που ειδα που βρισκεται,ειναι πανω απο 1 χιλιομετρο μακρια απο τα μπαρ...Θελεις μηχανακι...Ενω το C&N ειναι 50 μετρα...
Για να καταλαβεις τη διαφορα,πηγαινε στο site του paripas mansion και κοιτα το χαρτη...Τα μπαρ βρισκονται στη Bangla road και το C&N Hotel ειναι εκει που γραφει τον αριθμο 200...
ntinos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kalispera paidia apo pattaya h 8ermokrasia edo exi xtipisei tous 40 mesa se ena 20lepto xreiazomai oposdipote mpanio, x8es entometaksi gami8ike stin broxh ebrexe gia kana 2oro sigoura h walking street entelos adeia me to pou arxise h dinath broxh, ta pragmata edo einai afantasta den mporousa na fantasto oti iparxei tetio meros opou kai an peraseis sinexos fonazoun idios bradi!!. Pera apo ayto ka8os perpatousa beach road prox8es erxete kai mou milaei mia entometaksi itan ladyboy kai dn to eixa katalabei milame paidia dn fenotan gia ladyboy kai me pernis sto grigoro perpatima apo thn arxh thn walking street mexri kai to royal garden.!!!! lipon paidia milame kai signomh gia ta greeklish pao mac!!
α ρε ντινο με εσκισες τωρα....τετοια εποχη καθε χρονο ειμαι και εγω πατταυα αλλα φετος μας τα χαλασε το οικονομικο μας ......Kalispera paidia apo pattaya h 8ermokrasia edo exi xtipisei tous 40 mesa se ena 20lepto xreiazomai oposdipote mpanio, x8es entometaksi gami8ike stin broxh ebrexe gia kana 2oro sigoura h walking street entelos adeia me to pou arxise h dinath broxh, ta pragmata edo einai afantasta den mporousa na fantasto oti iparxei tetio meros opou kai an peraseis sinexos fonazoun idios bradi!!. Pera apo ayto ka8os perpatousa beach road prox8es erxete kai mou milaei mia entometaksi itan ladyboy kai dn to eixa katalabei milame paidia dn fenotan gia ladyboy kai me pernis sto grigoro perpatima apo thn arxh thn walking street mexri kai to royal garden.!!!! lipon paidia milame kai signomh gia ta greeklish pao mac!!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπα ρε ντινο με εσκισες τωρα....τετοια εποχη καθε χρονο ειμαι και εγω πατταυα αλλα φετος μας τα χαλασε το οικονομικο μας ......
εχει ο καιρος γυρισματα ;)
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
προφητικος...σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.703
- Πόντοι
- 19.795
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας......Ταυλανδεζες σεξοτουριστριες σε Ελληνικα νησια προς αναζητηση γκρηκ καμακιων.σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ
μπανγκοκ σωτηριον ετος 2573 (2030) σε ταυλανδεζικο σαιτ σχετικο με τον πληρωμενο ερωτα, εχει προ μηνων ανοιχτει θρεντ με τον τιτλο "ελλαδα σεξ τριπ" οπου οι διαφοροι χρηστες εχουν χωριστει σε χαλκιδαιους (παταγια) και φυσιολατρες οι πρωτοι υποστιριζουν οτι η χαλκιδα σου προσφερει φτηνο και ευκολο σεξ και δεν χρειαζετε να τρεχεις οπως οι φυσιολατρες σε νησια οπως ροδος (πουκετ) η ναξος (σαμουι) η ακομα ακομα να εξερευνεις τη φτωχη υπειρωτικη χωρα ηπειρο και μακεδονια (ισααν) για τους πιο κοσμοπολιτες υπαρχει παντα η χαοτικη αθηνα (μπανγκοκ) ενα απο τα μελη του σαιτ ο "χαλκιδα 69" εγραψε προσφατα πως το πακετο χαλκιδα ειναι μοναδικο στο κοσμο! και δεν συγκρινετε ουτε με την πορτογαλια (φιλιπιννες) ενα αλλο μελος εστιασε στο οτι του φαινετε αδιανοητο πως πριν 20-25 χρονια αυτος ο φτωχος λαος οι ελληνες ερχονταν στη ταυλανδη για σεξ και φτηνες διακοπες, ενας αλλος βρισκει τη συμπεριφορα των ελληνιδων κοριτσιων της βιομηχανιας του σεξ καταπληκτικη, με μεγαλες δοσεις gfe, και απορει πραγματικα πως αυτες οι καλοψυχες και χαμογελαστες φτωχες κοπελες, χαρακτηριζοταν πριν 20 χρονια απο τους συμπατριωτες τους υποτιμητικα "ελλεηνιδες" εχει ο καιρος γυρισματα ;)σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
απλα ρισπεκτ!μπανγκοκ σωτηριον ετος 2573 (2030) σε ταυλανδεζικο σαιτ σχετικο με τον πληρωμενο ερωτα, εχει προ μηνων ανοιχτει θρεντ με τον τιτλο "ελλαδα σεξ τριπ" οπου οι διαφοροι χρηστες εχουν χωριστει σε χαλκιδαιους (παταγια) και φυσιολατρες οι πρωτοι υποστιριζουν οτι η χαλκιδα σου προσφερει φτηνο και ευκολο σεξ και δεν χρειαζετε να τρεχεις οπως οι φυσιολατρες σε νησια οπως ροδος (πουκετ) η ναξος (σαμουι) η ακομα ακομα να εξερευνεις τη φτωχη υπειρωτικη χωρα ηπειρο και μακεδονια (ισααν) για τους πιο κοσμοπολιτες υπαρχει παντα η χαοτικη αθηνα (μπανγκοκ) ενα απο τα μελη του σαιτ ο "χαλκιδα 69" εγραψε προσφατα πως το πακετο χαλκιδα ειναι μοναδικο στο κοσμο! και δεν συγκρινετε ουτε με την πορτογαλια (φιλιπιννες) ενα αλλο μελος εστιασε στο οτι του φαινετε αδιανοητο πως πριν 20-25 χρονια αυτος ο φτωχος λαος οι ελληνες ερχονταν στη ταυλανδη για σεξ και φτηνες διακοπες, ενας αλλος βρισκει τη συμπεριφορα των ελληνιδων κοριτσιων της βιομηχανιας του σεξ καταπληκτικη, με μεγαλες δοσεις gfe, και απορει πραγματικα πως αυτες οι καλοψυχες και χαμογελαστες φτωχες κοπελες, χαρακτηριζοταν πριν 20 χρονια απο τους συμπατριωτες τους υποτιμητικα "ελλεηνιδες" εχει ο καιρος γυρισματα ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κατσε ρε φιλε ποτε πας στο πουκετ?εμενα απο παριπας μου εκαναν προσφορα 700 μπατ την μερα ΜΕ πρωινο,συν 200 μπατ την μερα μηχανακι αν θελω.ειχα αποφασισει για C&N hotel αλλα προ ολιγου ελαβα e-mail απο paripas mansion,το οποιο μου δινει τιμη στα 1000 Β τη βραδυα.Το C&N το βρισκω στα 1400 B. Προβληματιστηκα
EDIT : ξεχασα να πω οτι παω εκει 1 νοεμβρη μεχρι 22.
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
24 Νοεμβριου απο Αθηνα. Αφιξη Βκκ 25Νοε. Πατονγκ στις 27 Νοε. Το παριπας μου εδωσε τιμη για 27-30 Νοε 800 μπατ & απο 1-10 Δεκεμβριου τιμη 1000 μπατ,το οποιο το χαρακτηρησε προσφορα high season. Τελικα δεν το κουραζω αλλο & θα παω εκει εχοντας υπ οψιν καμια 15αρια ξεν/χεια με 1η επιλογη το C&N και 2η το παριπας. Οπου βρω τιμη & ποιοτητα που με ικανοποιει κοντα στη Bangla θα το κλεισω επι τοπου.Να κανω & μια ερωτηση,εχω βρει πτηση απο Βκκ για πουκετ με air asia 3600 μπατ.Να κλεισω απο εδω η παω εκει εχοντας στο μυαλο μου μηπως μεινω περισσοτερο Βκκ.Εχω επιλογες απο εκει για πτηση προς πουκετ ?κατσε ρε φιλε ποτε πας στο πουκετ?εμενα απο παριπας μου εκαναν προσφορα 700 μπατ την μερα ΜΕ πρωινο,συν 200 μπατ την μερα μηχανακι αν θελω.
EDIT : ξεχασα να πω οτι παω εκει 1 νοεμβρη μεχρι 22.
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σιγουρα εχεις επιροες απο τον Αρθουρ Κλαρκ... ρισπεκτ & απο μεναμπανγκοκ σωτηριον ετος 2573 (2030) σε ταυλανδεζικο σαιτ σχετικο με τον πληρωμενο ερωτα, εχει προ μηνων ανοιχτει θρεντ με τον τιτλο "ελλαδα σεξ τριπ" οπου οι διαφοροι χρηστες εχουν χωριστει σε χαλκιδαιους (παταγια) και φυσιολατρες οι πρωτοι υποστιριζουν οτι η χαλκιδα σου προσφερει φτηνο και ευκολο σεξ και δεν χρειαζετε να τρεχεις οπως οι φυσιολατρες σε νησια οπως ροδος (πουκετ) η ναξος (σαμουι) η ακομα ακομα να εξερευνεις τη φτωχη υπειρωτικη χωρα ηπειρο και μακεδονια (ισααν) για τους πιο κοσμοπολιτες υπαρχει παντα η χαοτικη αθηνα (μπανγκοκ) ενα απο τα μελη του σαιτ ο "χαλκιδα 69" εγραψε προσφατα πως το πακετο χαλκιδα ειναι μοναδικο στο κοσμο! και δεν συγκρινετε ουτε με την πορτογαλια (φιλιπιννες) ενα αλλο μελος εστιασε στο οτι του φαινετε αδιανοητο πως πριν 20-25 χρονια αυτος ο φτωχος λαος οι ελληνες ερχονταν στη ταυλανδη για σεξ και φτηνες διακοπες, ενας αλλος βρισκει τη συμπεριφορα των ελληνιδων κοριτσιων της βιομηχανιας του σεξ καταπληκτικη, με μεγαλες δοσεις gfe, και απορει πραγματικα πως αυτες οι καλοψυχες και χαμογελαστες φτωχες κοπελες, χαρακτηριζοταν πριν 20 χρονια απο τους συμπατριωτες τους υποτιμητικα "ελλεηνιδες" εχει ο καιρος γυρισματα ;)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
βεβαια, οπου σεισμος λιμος και καταποντισμος ο φαντομας δινει το παρων (με μεγαλη χαρα)σε λιγο θα ερχομαστε με τα μπαχτ για διακοπες σε παρισια και λονδινα ποιος ξερει ισως και για σεξ τριπ
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρεε αστα mac ! mac εχει και η αθηνα !! το ladyboy το πηρες ???????Kalispera paidia apo pattaya h 8ermokrasia edo exi xtipisei tous 40 mesa se ena 20lepto xreiazomai oposdipote mpanio, x8es entometaksi gami8ike stin broxh ebrexe gia kana 2oro sigoura h walking street entelos adeia me to pou arxise h dinath broxh, ta pragmata edo einai afantasta den mporousa na fantasto oti iparxei tetio meros opou kai an peraseis sinexos fonazoun idios bradi!!. Pera apo ayto ka8os perpatousa beach road prox8es erxete kai mou milaei mia entometaksi itan ladyboy kai dn to eixa katalabei milame paidia dn fenotan gia ladyboy kai me pernis sto grigoro perpatima apo thn arxh thn walking street mexri kai to royal garden.!!!! lipon paidia milame kai signomh gia ta greeklish pao mac!!
μπανγκοκ σωτηριον ετος 2573 (2030) σε ταυλανδεζικο σαιτ σχετικο με τον πληρωμενο ερωτα, εχει προ μηνων ανοιχτει θρεντ με τον τιτλο "ελλαδα σεξ τριπ" οπου οι διαφοροι χρηστες εχουν χωριστει σε χαλκιδαιους (παταγια) και φυσιολατρες οι πρωτοι υποστιριζουν οτι η χαλκιδα σου προσφερει φτηνο και ευκολο σεξ και δεν χρειαζετε να τρεχεις οπως οι φυσιολατρες σε νησια οπως ροδος (πουκετ) η ναξος (σαμουι) η ακομα ακομα να εξερευνεις τη φτωχη υπειρωτικη χωρα ηπειρο και μακεδονια (ισααν) για τους πιο κοσμοπολιτες υπαρχει παντα η χαοτικη αθηνα (μπανγκοκ) ενα απο τα μελη του σαιτ ο "χαλκιδα 69" εγραψε προσφατα πως το πακετο χαλκιδα ειναι μοναδικο στο κοσμο! και δεν συγκρινετε ουτε με την πορτογαλια (φιλιπιννες) ενα αλλο μελος εστιασε στο οτι του φαινετε αδιανοητο πως πριν 20-25 χρονια αυτος ο φτωχος λαος οι ελληνες ερχονταν στη ταυλανδη για σεξ και φτηνες διακοπες, ενας αλλος βρισκει τη συμπεριφορα των ελληνιδων κοριτσιων της βιομηχανιας του σεξ καταπληκτικη, με μεγαλες δοσεις gfe, και απορει πραγματικα πως αυτες οι καλοψυχες και χαμογελαστες φτωχες κοπελες, χαρακτηριζοταν πριν 20 χρονια απο τους συμπατριωτες τους υποτιμητικα "ελλεηνιδες" εχει ο καιρος γυρισματα ;)
[size=12pt]Σε μια εποχή που το θρεντ αρχίζει και φθινει επικύνδινα κοιτάζοντας στα μάτια την παρακμή..Οταν πλεόν η <<χρυσή δεκαετία των ντίσκο>> (έτσι όπως παρομόίαζα την ομάδα των 10 όλοι ξερετε σε ποιους αναφέρομαι με πρώτο διδάξα των Φ16) λάμπει δια της απουσίας της.Μια ηλιαχτίδα φωτός αρχίζει και μεγαλώνει μέσα σε αυτό μαυσωλείο[/size].[size=12pt]Ευγε χαρισματικέ νεανίσκε[/size]
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
24 Νοεμβριου απο Αθηνα. Αφιξη Βκκ 25Νοε. Πατονγκ στις 27 Νοε. Το παριπας μου εδωσε τιμη για 27-30 Νοε 800 μπατ & απο 1-10 Δεκεμβριου τιμη 1000 μπατ,το οποιο το χαρακτηρησε προσφορα high season. Τελικα δεν το κουραζω αλλο & θα παω εκει εχοντας υπ οψιν καμια 15αρια ξεν/χεια με 1η επιλογη το C&N και 2η το παριπας. Οπου βρω τιμη & ποιοτητα που με ικανοποιει κοντα στη Bangla θα το κλεισω επι τοπου.Να κανω & μια ερωτηση,εχω βρει πτηση απο Βκκ για πουκετ με air asia 3600 μπατ.Να κλεισω απο εδω η παω εκει εχοντας στο μυαλο μου μηπως μεινω περισσοτερο Βκκ.Εχω επιλογες απο εκει για πτηση προς πουκετ ?
θα σου προτεινα φιλε να εχεις κλεισει απο εδω κατι σιγουρα για να μεινεις 1-2 βραδια για να εχεις ολη την ανεση χρονου να κανεις ερευνα αγορας μη σου τυχει καμμια στραβη και μεινεις με τις βαλιτσες στο δρομο ή πληρωσεις ακριβα κανα ξενοδοχειο λογω αναγκης..
κλινεις ενα και μετα εχεις ολο το χρονο να ψαξεις την πατονγκ και με καμμια ταυλανδεζα μαζι για βοηθεια ;) ;)..γιατι μπορει να μην βρεις τις τιμες που βλεπεις στο ιντερνετ.