Σου εστειλα Π Μ αλλα δεν ξερω αν λειτουργει...ειμαι & ψιλομαλακας με την τεχνολογια...
δεν μου ηρθε κανα π.μ
Σου εστειλα Π Μ αλλα δεν ξερω αν λειτουργει...ειμαι & ψιλομαλακας με την τεχνολογια...
Το φανταστηκα,καποια κανωδεν μου ηρθε κανα π.μ
εγω εβγαλα ενα προγραμμα αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο!!
23-25/11 βκκ
25-30/11 πουκετ 100 ευρω αεροπορικα
1-17/12 παταγια
17-23 σαμουι !! στο σαμουι θελω πολυ να παω ειδα καταπληκτηκα μερη σε συνδιασμο χαλαρωσης στυλ χαλκιδικης 2ο ποδι!!
ειναι κ το full moon party 21-12 απλα ειναι πολυ ακριβα τα εισητηρια 200 ευρω αεροπορικα
Καλως Ηλθες στην Κολαση,φιλε!!!Τωρα κουραγιο και οργανωνε το επομενο ταξιδι!!!Περιμενουμε εντυπωσεις και σχολια......τι ειδες,τι βιωσες,πως σου φανηκε,τι σου αρεσε,τι δεν σου αρεσε και γενικως οτι αξιζει να αναφερεις!!
εγω εβγαλα ενα προγραμμα αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλο!!
23-25/11 βκκ
25-30/11 πουκετ 100 ευρω αεροπορικα
1-17/12 παταγια
17-23 σαμουι !! στο σαμουι θελω πολυ να παω ειδα καταπληκτηκα μερη σε συνδιασμο χαλαρωσης στυλ χαλκιδικης 2ο ποδι!!
ειναι κ το full moon party 21-12 απλα ειναι πολυ ακριβα τα εισητηρια 200 ευρω αεροπορικα
Αχαχαχαχαχασιγουρα θα πας σαμουι μετα την παταγια. lol!!!
μια άλλη λύση που θα πρότεινα είναι αν είσαι Παττάγια και θέλεις και λίγο περιπέτεια μπορείς να πεταχτείς στο Κο-Ξανκ για 3-4 μέρες,εκεί είναι πάρα πολύ ήσυχα..............
Καλό βέβαια θα είναι να πας με το σούπερ μωρό που θα έχεις βρεί πιο μπροστά στη Παττάγια γιατί εκεί το μπαρ κλείνουν 12 το βράδυ και δεν έχεις και πολλές επιλογές να σου κάτσει κάτι πολύ καλό....
Το έχω κάνει και ήταν πολύ ωραία απλώς έκανα τη μαλακία και δεν πήγα φορτωμένος με ένα καλό μωράκι....................
συμφωνω οτι παταγια εχει ποικιλια αλλα ρε σεις να κατσω μονο παταγια για τις γυναικες ειναι κριμα ενω εχει τοσα ωραια μερη να πας να χαλαρωσεις να δεις και να εχει κ λιγο περιπετεια!
συνδιασμο θελω! γενικα ειμαι κατα του φανατισμου!
Σωστός απλός άσε την πατάγια για το τέλος καλύτερα!
ρεμπετη εισαι μουρη ρεεεεεεεεεεεεεεεεε....προφεσορας,καλα σε ελεγα ετσι ρε
Φιλε λακη καλησπερα καταρχην εχεις πολλα φιλια απο την aeaw, ναι οντως εφτασα χθεσ και δεν μπορω να προσαρμοστω στην ελληνικη πραγματικοτητα.
Πιστευω παιδια πως φετος το lucifer ειχε χαλασει λιγο δεν ξερω γιατι αλλα οποτε περνουσα η πηγαινα δεν ειχε και κατι το τρομερο απο θεμα κοσμου η ποιοτητας κοριτσιων.
Και οντως θα συμφωνησω οτι τα κοριτσια στην beach road ανετα μπορουσες να τα δεις σε καποιο club αφου μαλιστα ενα απο αυτα που γνωρισα το βρηκα κιολας σε μαγαζι καποια ισως να μην ειναι καλα αλλα υπαρχουν και καποια που ειναι αστερια δλδ και σε κουβεντα και σε ολα.!!!
αχ βαχχ
μια άλλη λύση που θα πρότεινα είναι αν είσαι Παττάγια και θέλεις και λίγο περιπέτεια μπορείς να πεταχτείς στο Κο-Ξανκ για 3-4 μέρες,εκεί είναι πάρα πολύ ήσυχα..............
Καλό βέβαια θα είναι να πας με το σούπερ μωρό που θα έχεις βρεί πιο μπροστά στη Παττάγια γιατί εκεί το μπαρ κλείνουν 12 το βράδυ και δεν έχεις και πολλές επιλογές να σου κάτσει κάτι πολύ καλό....
Το έχω κάνει και ήταν πολύ ωραία απλώς έκανα τη μαλακία και δεν πήγα φορτωμένος με ένα καλό μωράκι....................
Μπροστα στα 1900 του C&N μια χαρα ειναι τα 1500...Βεβαια ειναι καμμια 300αρια μετρα πιο περα απο Bangla ("περπατιεται"..εγω δεν ειχα μηχανακι οταν εμενα εκει)..Ειναι σε ενα δρομακι που απο κατω εχει μερικα μικρα κυκλικα ανοιχτα μπαρακια...Εχει και μια πολυ καλη καφετερια απο κατω...Στη θεση σου θα το εξεταζα πολυ σοβαρα...Εχει και πισινα στη ταρατσα...πληροφοριακα στο bel aire που εστειλα μαιλ δεν κανουν καλυτερη τιμη απο τις τιμες που εχουν στο σιτε τους!
superior room is THB 1,500.-without breakfast and THB 1,800.-with
breakfast.
τωρα απο κοντα εαν το διαπραγματευτεις δεν γνωριζω εαν κανει καλυτερη τιμη