Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν ο αλλος δεν εχει καθεται στα αυγα του..και δεν πηγαινει για 10 μερες στην αλλη ακρη του κοσμου να βγαλει γουστα
Διαφορετικο πραγμα ομως ειναι καποιος να τα εχει και να μην τα διαθετει....
Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου, τα έχω αναφέρει και παλαιότερα σε αντιστοιχη κουβέντα. Εμένα προσωπικά μου περισσέυουν αρκετά και τα χαλάω, δεν τα σκεφτομαι, και το μπάτζετ μου ξέφευγει πολύ περισσότερα απο τα νούμερα που ακούγονται εδω μέσα, αλλά απο την άλλη δε μπορώ να κακολγήσω τον άλλο που διαθέτει λιγότερα και θέλει να περάσει καλά... Και μην ξεχνάμε οτι τα "γούστα" του καθενός διαφέρουν . Άλλος βγάζει γούστα περνώντας τη βραδιά του με βόλτες και κανένα γαμήσι και άλλοι ανοίγουν 10 μπουκάλια και κουβαλάνε 5 μωρά μαζι τους έτσι για να περνάει η ώρα... Δεν έχεισ το δικαίωμα να κακολογήσεις κανένα απο αυτους... Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει και τα λευτά του (όσα και να έχει) τα σκορπάει όπως θέλει και όπου θέλει...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τελος παντον....κουμαντο ο καθενας κανει στην τσεπη του,εγω μιλαω για την παρτη μου :dancing:
Οπως βλεπεις παραπανω μιλαω μονο για την παρτη μου ...το τι ειναι σωστο κατα την αποψη μου και επαναλαμβανω ...μονο για την παρτη μου
Ουτε κακολογω...ουτε προτρπω κανεναν να κανει οτι κανω αλλα διατηρω ομως το δικαιωμα της αποψης μου...ειτε αρεσει ειτε οχι :rockon:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οπως βλεπεις παραπανω μιλαω μονο για την παρτη μου ...το τι ειναι σωστο κατα την αποψη μου και επαναλαμβανω ...μονο για την παρτη μου
Ουτε κακολογω...ουτε προτρπω κανεναν να κανει οτι κανω αλλα διατηρω ομως το δικαιωμα της αποψης μου...ειτε αρεσει ειτε οχι :rockon:
Ε έτσι πάει αφού λέμε ότι λέμε μετά πετάμε και ένα εγώ μιλάω για τη πάρτη μου και τελιώνει έκει...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ε έτσι πάει αφού λέμε ότι λέμε μετά πετάμε και ένα εγώ μιλάω για τη πάρτη μου και τελιώνει έκει...
Μαλον υπαρχει εννα προβληματακι με τα Ελληνικα μου γιατι δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την αδυναμια η την ανεπαρκεια σου να με καταλαβεις :idiot:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μαλον υπαρχει εννα προβληματακι με τα Ελληνικα μου γιατι δεν μπορω να εξηγησω αλλιως την αδυναμια η την ανεπαρκεια σου να με καταλαβεις :idiot:
Όπως νομίζεις ρε γάτε, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
. Εχω υπολογισει οτι ενα τετραημερο στην Μπανγκοκ κοστιζει 200 ευρω παραπανω απο οτι θα κοστιζε το αντιστοιχο τετραημερο στην Παταγια.(μαζι με τα μπουμ-μπουμ). Δεν μπορω να φανταστω λοιπον οτι καποια παιδια απο εδω που πηγαινουν Ταυλανδη 2 και 3 φορες το χρονο δεν μπορουν να δωσουν 200 ευρω παραπανω για να απολαυσουν ολο το πακετο.      
[/quote]Φαντασουτο.....φαντασουτο :headbang: :headbang:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή ειπώθηκε ότι οι παλιοί σταμάτησαν να γράφουν γιατί δεν έχουν πλέον τί να πουν στο θρεντ έτσι όπως ''κατάντησε''
και άλλοι διαγράφονται μόνοι τους γιατί δεν αντέχουν την ''επίθεση'' από τους σεξοτουρίστες,
έτσι και εγώ θα κάνω το τελευταίο μου ποστ και θα την κάνω με ελαφρά,
γιατί δεν δέχομαι και εγώ αυτή την ντεμέκ ειρωνία,περιφρόνηση,υποτίμηση και γεμάτες χλευασμό ''παρατηρήσεις'' των φυσιολατρών προς τους υπόλοιπους...
Ξεχνάνε όμως,αν όχι όλοι,οι περισσότεροι από αυτούς ότι την πρώτη-δεύτερη φορά που πήγαν πριν πολλά χρόνια εκεί,τα ίδια κάνανε ή και χειρότερα...
Μετά τόσες επισκέψεις και εμπειρίες λογικό είναι να κορεστούν και να ψάχνουν και το κάτι άλλο,την ησυχία τους,την ξεκούρασή τους,τις παραλίες στους,τα δάση τους...
Οχι όμως και να την λένε μ'αυτό τον τρόπο σ'αυτούς που,τί κάνουν αλήθεια?...,ακολουθούν τα αρχικά τους βήματα...
Γιατί αυτό το ''ταξίδι'' γίνεται και αυτές οι εμπειρίες αποκτούνται με βήματα και όχι με άλματα...

...και επειδή δεν έχω να πώ και εγώ τίποτα άλλο σ΄αυτό το θρεντ έτσι όπως ''κατάντησε''...

άντε γεια και καλά να περνάτε...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Και εμεις φυσιολατρες ρε αλανι ειμαστε.....

..... και σιγα μην φυγουμε απο το φορουμ..    :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 47

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
πολλοι εχουν σταματησει να γραφουν στο φορουμ αυτο οπως και εγω γιατι επαναλαμβανονται τα ιδια πραγματα.

που ειναι οι παλιες μερες οπου εξιστορουσαν ολοι τις σεξοπεριπετειες τους???

που ειναι οι παλιες μερες του bourdela οπου τα θεματα αφορουν το σεξ????

ρε φυσιολατρες...πριν πατησετε το κλικ να μπειτε να γραψετε ..για δειτε λιγο το θεμα γιατι σας διαφευγει(η κανετε οτι δεν το βλεπετε)
ΤΑΥΛΑΝΔΗ SEX TRIP

γιατι δεν πατε να γραψετε σε ενα φορουμ η μπλογκ της WWF ???

και κατι τελευταιο γιατι δεν γουσταρω να ασχολουμαι με τους παπαγαλοφιλους και τις ζουγκλες σας..ειναι στη φυση του ανθρωπου απο τα πρωτα ενστικτα να γαμαει..κυριοι!!!

και σε ολα τα παιδια του φορουμ που γαμανε!!..μην κανετε πισω και σβηνετε τα προφιλ σας,μην ριχνετε ακυρο..αυτο το φορουμ το δημιουργησαν τυποι που γαμανε..

αλλα δειτε πως το καταντησατε..μεινετε μονη σας τωρα να μιλατε για την γευση της καρυδας!... :jerking: :jerking:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Αντε περιμενουμε τις περιγραφες σου.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 53

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλλοι 120 και σημερα λεμε !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Και αλλοι 4 και σημερα !!! :grin: :grin: :grin:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
και σε ολα τα παιδια του φορουμ που γαμανε!!..μην κανετε πισω και σβηνετε τα προφιλ σας,μην ριχνετε ακυρο..αυτο το φορουμ το δημιουργησαν τυποι που γαμανε..
εχεις κανει με το συμπαθειο ενα συντακτικο λαθος. Μαλλον σωστοτερο ειναι να γραψεις... αυτο το φορουμ το δημιουργησαν τυποι που λένε και γραφουν ότι γαμάνε.. Μην το δενει καποιος σκοινι κορδονι οτι ολοι οσοι γραφουν για γαμησια ή ποσταρουν πολλες φωτογραφιες οτι τις εχουν γαμησει ολες αυτες. Ξερεις ποσοι περνουν γυναικες και κανουν το βραδυ αγκαλιστες, δεν γαμανε, αντε καμμια πιπα και μετα επιμενουν οτι γαμουσαν ολη την νυκτα; ενας στους τρεις πιστευω απο την εμπειρια μου εγω. Οχι οτι αυτο ειναι κακο εαν στην τελικη καποιος περνα καλα. Αλλα το σπερμα που εχει χυθει εδω με το πληκτρολογιο , δεν αντιπροσωπευει και πολυ την αληθεια.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τελικα βρηκα standard δωματιο στο bay resort προς 899 χωρις πρωινο παραμονη 11 μερες πληρωνω 10 viva pattaya!! 14 και σημερα...

laki θελεις να δωσω καπου χαιρετισματα στο ξενοδοχειο? :2funny:

Μου θυμιζεις,φιλε μου εμενα και τον Ζαν την 1η φορα που μιλουσαμε....τα ιδια ελεγα και εγω.......θυμασαι Ζαν???? :grin: :grin: :grin: :grin:

Φυσικα θα δωσεις χαιρετισματα στα κοριτσια του Pattaya bay resort(τις Ρεσεψιονιστ)
Να τις πεις οτι τις αγαπαω ολες!!!! :-* :-* :-* :-*
αν δεν με θυμουνται,πες οτι ειμαι ο Λακης(που εφερνα φαι και δωρακια απο Φιλλιπινες)

Ομως θα δωσεις 1 φιλακι ιδιαιτερα σε 2 κοπελλες.....στην Aew και στην Fern.....απο μενα

θα της πεις απ'τον Λακη στο ice bar kai hollywood

:-* :-* :-* :-* :-*

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε kolares-boy εγω εχω κλεισει στο secrets για 10μερες με 895μπατ την βραδυα. και δεν ειναι μια τρυπα.
ειναι καθαρο, μες'την δραση και εχει ολα τα βασικα που χρειαζεσε. και τι εγινε αν δεν εχει πισινα??? μηπως θα την χρησιμοποιουσα???

οσο για τα οικονομικα που λες.
αυτη τη φορα κατεβαινω για να κανονισω μια δουλεια (δεν θελω να πω τι δουλεια προς το παρον) και εχω μονο 1500ευρω για 10μερες μαζι με το αεροπορικο εισητηριο.
οποτε δεν εχω την πολυτελεια να μεινω σε πιο ακριβο ξενοδοχειο.
μακαρι ομως να κανονισω δουλεια και να μεινω εκει. θα σε περιμενω στο επομενο ταξιδι σου να πιουμε καμια singha/tiger!  :)

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμιζεις,φιλε μου εμενα και τον Ζαν την 1η φορα που μιλουσαμε....τα ιδια ελεγα και εγω.......θυμασαι Ζαν???? :grin: :grin: :grin: :grin:

Φυσικα θα δωσεις χαιρετισματα στα κοριτσια του Pattaya bay resort(τις Ρεσεψιονιστ)
Να τις πεις οτι τις αγαπαω ολες!!!! :-* :-* :-* :-*
αν δεν με θυμουνται,πες οτι ειμαι ο Λακης(που εφερνα φαι και δωρακια απο Φιλλιπινες)

Ομως θα δωσεις 1 φιλακι ιδιαιτερα σε 2 κοπελλες.....στην Aew και στην Fern.....απο μενα

θα της πεις απ'τον Λακη στο ice bar kai hollywood

:-* :-* :-* :-* :-*
εγω με αυτα που διαβαζα εδωμεσα νομιζα οτι θα ευρησκα τον παραδισο με τα παραμιθια κατω !!!  αλλα δεν ειναι ετσι τα μωρακιαμασ κατω που μας αγαπανε κ μας λατρεβουνε !!!  ((  σημπερελαμβανον κ τα λαδυβου  )) το κανουν μονο για το 1000 μπατο !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΕΛΠΗΖΟ ΝΑΜΗΝ ΕΧΟΘΜΕ ΜΑΖΗΚΕς ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΗΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Από τις απαρχές αυτού του νήματος υπάρχει η διαμάχη με τους φυσιολάτρες. Κι εγώ είχα μαλώσει στο παρελθόν. Κάθε πληροφορία ή αναφορά στην Ταϋλάνδη είναι βέβαια ευπρόσδεκτη. Αυτό που δεν είναι ευπρόσδεκτο είναι η ειρωνεία προς τους "βρωμερούς" σεξοτουρίστες.

Εννοείται ότι μας αγαπάνε για το χιλιόμπατο. Όποιος εθελοτυφλεί θα την πατήσει στο τέλος.

JoeDoe , άστα αυτά. Ξέρεις ότι όλοι όσοι πάνε κάτω κάνουν μπουμ-μπουμ. Βέβαια άλλος περισσότερο ή λιγότερο , αλλά αυτό είναι λογικό διότι υπάρχουν διαφορές στις ηλικίες , ορμόνες , κούραση κλπ. Αμφιβάλλω όμως εάν υπάρχει έστω και ένας που δεν πέρασε καλά (για τους τουρίστες λέω , αυτοί που μένουν μόνιμα κάτω είναι άλλη ιστορία).

Και όσο για τα λεφτά που χαλάει ο καθένας , σίγουρα είναι δικαίωμά του. Αρκεί να τα "επενδύει¨σωστά (σίγουρα όχι στέλνοντας εμβάσματα ή πηγαίνοντας να κάνει τον επιχειρηματία).

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω με αυτα που διαβαζα εδωμεσα νομιζα οτι θα ευρησκα τον παραδισο με τα παραμιθια κατω !!!  αλλα δεν ειναι ετσι τα μωρακιαμασ κατω που μας αγαπανε κ μας λατρεβουνε !!!  ((  σημπερελαμβανον κ τα λαδυβου  )) το κανουν μονο για το 1000 μπατο !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΕΛΠΗΖΟ ΝΑΜΗΝ ΕΧΟΘΜΕ ΜΑΖΗΚΕς ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΗΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :rockon:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεστε πουτανάκια υπάρχουν παντού όπου και να πας και όπου και να είσαι............

γουστάρωμε ΤΗΑΙ για όλο το πακέτο ,τώρα τι σημασία έχει αν κάποιος ταΐζει όλη μέρα ελέφαντες και ο άλλος μαμάει πουτανάκια............

μήπως μερικοί έχουν χάσει τη στύση τους και ζηλεύουνε τους άλλους που μαμάνε .τυχαίο δεν νομίζω???????????

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
να σημειωσω επισης και κατι αλλο.

τον μαρτιο στην μεγαλη μας παρεα ηταν 2 παιδια απο κρητη οι οποιοι εμεναν στο p72 που ειναι ακριβως απεναντι απο την lucifer.
650μπατ και χωρις safe στο δωματιο. αλλα και αυτοι περασαν πολυ ωραια!

επειδη καποιοι διαλεγουν να μεινουν σ'ενα πιο φθηνο ξενοδοχειο με τα βασικα δεν σημαινει οτι θα περασει χαλια.
εγω προτιμω αυτα τα 100ευρω που θα εδινα παραπανω σε καλυτερο ξενοδοχειο να τα φαω εξω διασκεδαζοντας.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
το θεμα ειναι αυτο να περασεις καλα!
εγω παντως προτεινω sunshine!
αν κει τον δεκεμβριο που θα ειμαι κατω θελω για 2-3 βραδιες θα δειξει να δοκιμασω καιαυτο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom