Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμιζεις,φιλε μου εμενα και τον Ζαν την 1η φορα που μιλουσαμε....τα ιδια ελεγα και εγω.......θυμασαι Ζαν???? :grin: :grin: :grin: :grin:

Φυσικα θα δωσεις χαιρετισματα στα κοριτσια του Pattaya bay resort(τις Ρεσεψιονιστ)
Να τις πεις οτι τις αγαπαω ολες!!!! :-* :-* :-* :-*
αν δεν με θυμουνται,πες οτι ειμαι ο Λακης(που εφερνα φαι και δωρακια απο Φιλλιπινες)

Ομως θα δωσεις 1 φιλακι ιδιαιτερα σε 2 κοπελλες.....στην Aew και στην Fern.....απο μενα

θα της πεις απ'τον Λακη στο ice bar kai hollywood

:-* :-* :-* :-* :-*

Εγινε λακη να σαι ησυχος οτι η επιθυμια σου θα υλοποιηθει μαλιστα θα βγαλω και φωτογραφια με τα κοριτσια, zan δηλαδη ποσα καθαρα χρηματα περα απο τα αεροπορικα εχεις για να χαλασεις κάτω?

καλημερες μετα απο μια μεγαλη νυχτα!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.711
Πόντοι
19.795
Σεξοτουριστας με φυσιολατρικες αναζητησεις; η φυσιολατρης με σεξουαλικες ανησυχιες; Ταιλανδη σεξ τριπ; η μονο Παταγια μπουμ-μπουμ; Να γραφω η να μην γραφω στο σαιτ; Βρε κατι προβληματα που μας βρηκαν. Το θεμα ειναι ρε μαγκες να ειμαστε καλα να μπορουμε να κανουμε τα ταξιδια μας και απο εκει και περα ο καθενας μας οπως την βρισκει. Και αν θελουμε να κανουμε και καμμια ενημερωση για να βρισκουνε παρηγορια αυτοι που αργουνε να πανε εκει και να περναει καπως πιο γρηγορα ο χρονος.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμιζεις,φιλε μου εμενα και τον Ζαν την 1η φορα που μιλουσαμε....τα ιδια ελεγα και εγω.......θυμασαι Ζαν???? :grin: :grin: :grin: :grin:

Φυσικα θα δωσεις χαιρετισματα στα κοριτσια του Pattaya bay resort(τις Ρεσεψιονιστ)
Να τις πεις οτι τις αγαπαω ολες!!!! :-* :-* :-* :-*
αν δεν με θυμουνται,πες οτι ειμαι ο Λακης(που εφερνα φαι και δωρακια απο Φιλλιπινες)

Ομως θα δωσεις 1 φιλακι ιδιαιτερα σε 2 κοπελλες.....στην Aew και στην Fern.....απο μενα

θα της πεις απ'τον Λακη στο ice bar kai hollywood

:-* :-* :-* :-* :-*

θα με ''φας'' την αγαπητηκια μου?  :2funny:

Theos_Pan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε shaman9,πριν γραψεις για θρεντ,νικ και αλλα τετοια πρεπει να κατανοεις την ελληνικη συνταξη...καταρχην δεν με ξερεις που εχω ταξιδεψει για να κρινεις αν ειμαι κολλημενος σε ενα μερος,εσυ αν θελεις παιξτο μαρκο πολο...αν εχω παει καπερναουμ,καλκουτα,ουγκαντα δεν θα το παραθεσω εδω...εδω αναφερομαστε στην ταιλανδη και στις ομορες χωρες...για τους φυσιολατρες αναφερομουν ειρωνικα,οχι για τους γνησιους....σε πληροφορω μεγαλη μαλακια ειναι,σε ενα φορουμ φιλων οπλισμου,σκοποβολης,που ανταλλασουν γνωσεις και πληροφοριες για νεες κυκλοφοριες οπλων,να γραψεις κειμενο εσυ για την επικινδυνοτητα των οπλων,ποσο κακα ειναι,να τους κατηγορεις και να τους χλευαζεις...αυτη ειναι η μεγαλη μαλακια...το φορουμ λεγεται ταιλανδη σεξ τριπ,το ξερεις?καθε πληροφορια για hotel,γυναικες,club,ειναι πολυτιμη...καθε εμπειρια επισης...αν μπαινεις ομως για να κατηγορεις αυτους που παιρνουν κοριτσια εισαι μεγαλος μαλακας..οσο για τον lakis,αν σε λενε εσενα χασαπη,εκμεταλλευτη μπορεις να να τα παρεις σαν κοπλιμεντα?οσο για τους παλιους και γω αν παω 10 φορες ταιλανδη σαφως δεν θα γραφω με την ιδια θερμη στο φορουμ,ειναι λογικο(συμφωνω με τον κωλογερο)...

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα με το Πάνα...
Πάνω σε αυτά που ανέφερε ο Shamans9, ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψεί ότι θέλει, αλλά αυτο που γίνεται εδω μέσα είναι να πέφτει κράξιμο στους σεξοτουρίστες από τους δήθεν φυσιολάτρες...

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Ναι ρε παιδιά, μην μαλώνετε, να οργανωθούμε ...  :2funny: ... Γιατί όμως έχω την εντύπωση οτι κατά βάθος δεν διαφέρουμε; ...  :) ... Οι ταμπέλες έχουν εξήγηση, υπάρχει φυσιολάτρης που θα κατέβει για 10 μέρες και δεν θα είναι σεξοτουρίστας; ...  :cheesy: ... Η μήπως υπάρχει σεξοτουρίστας που θα κατέβει για 30 και βάλε και δεν θα γίνει φυσιολάτρης; ...  :grin: ... Δεν χρειάζεται να την λέμε ο ένας στον άλλο, εγώ έβαλα παράδειγμα το χρόνο διαμονής, άλλος θα πει για τις ηλικίες και πάει λέγοντας ...  :rolleyes: ... Ας γράφει ο καθένας αυτό που θέλει και πιστεύει οτι βοηθάει ...  :helpplea: ...  Από την άλλη όμως να μην πετάγονται και σχολιάζουν αρνητικά οι μεν τους δε ...  ;) ... Καλύτερα να το κάνεις γαργάρα και να το αφήσεις να περάσει, παρά να το κάνεις λαβή για αντιπαράθεση ...  :) ... Αν ο ένας γαμάει στην Πατάγια σε short time hotel και ο άλλος στο Πουκέτ κάτω από την κοκοφοινικιά, δεν έχει σημασία ...  :grin: ... Και οι 2 γαμάμε, εκεί είναι όλη η ουσία και το θέμα με το οποίο ασχολούμαστε στο thread ...  :rockon: ... Καλά ταξίδια και καλά  :fuck2:

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
πρεπει να πω στους πιο παλιους του forum otι οταν το 2008 πήγα στην ταυλανδη ήσασταν το μοδαικο forum που ειχα βρει και συνδυαζα τοτε ενημερωση "σεξοτουριστικη" και "φυσιολατρική" σε εναν εστω μικρο βαθμο.προσωπικα δεν ασχοληθηκα τοσο πολυ με τον σεξοτουρισμο οταν πηγα αφου ήμουν ας πουμε τυχερος στο ξενοδοχειο εκανα ουκ ολιγα πραγματακια... ομως αυτο που θελω να πω είναι οτι δεν υπαρχουν πολλα ελληνικα sites που ασχολουνται με την ταυλανδη  και για μενα τουλαχιστον δεν θα ηταν κακο να συνδυαζονται αυτα τα 2 πραγματακια σε οποιον βαθμο κρίνει ο καθενας. δηλαδη ειναι ασχημο για μενα και για αρκετους είμαι σιγουρος που δεν θελω να ασχολουμαι ολη μερα με μια γυναικα και στο πως θα βρω την ταδε ταυλανδη για να περασω το βραδυ,ασε που ειναι τοσο ευκολο να σου ερθει αυτη μονη της,να να μαθω απο καποιους που να παω για μπανι ή ποια εκδρομη να κάνω και διαφορα αλλα τετοια? δεν ειναι κακο ρε παιδια.σαφως και το site ασχολειται με τον σεξοτουρισμο αλλα και μια ιδεα απο τους ανθρωπους που πηγαινετε τοσο συχνα και μπορειτε να μας υποδειξετε 2 πραγματακια παραπανω δεν ειναι κακο.
την γνωμη μου ειπα παιδια και νομιζω οτι μπορω να την πω αφου γυρισα τον σεπτεβριο του 2008 και απο τοτε νιωθοντας οικειος με αρκετους απο εσας παρακολουθω το forum καθημερινα...μπορειτε να καταλαβετε το "εργο" που επιτελειτε εδω?το λεω γιατι καποιοι θεωρουν τα site και τα forums μερος για να πει ο καθενας οτι του καυλ...
ομως και μιλωντας για τον εαυτο μου ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ και πηγα αρκετα υποωιασμενος για το τι θα συναντησω..
αυτα και σας ευχαριστω που υπαρχετε.

α.30 ετων...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να σημειωσω επισης και κατι αλλο.

τον μαρτιο στην μεγαλη μας παρεα ηταν 2 παιδια απο κρητη οι οποιοι εμεναν στο p72 που ειναι ακριβως απεναντι απο την lucifer.
650μπατ και χωρις safe στο δωματιο. αλλα και αυτοι περασαν πολυ ωραια!

επειδη καποιοι διαλεγουν να μεινουν σ'ενα πιο φθηνο ξενοδοχειο με τα βασικα δεν σημαινει οτι θα περασει χαλια.
εγω προτιμω αυτα τα 100ευρω που θα εδινα παραπανω σε καλυτερο ξενοδοχειο να τα φαω εξω διασκεδαζοντας.
Μπραβο στα παλικαρια αλλα εγω για την παρτη μου θα επιλεξω να δωσω 100 ευρωπουλα παραπανω και να εχω και την πισινα μου που μου χρειαζεται στις διακοπες μου

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
αγαπητε shaman9,πριν γραψεις για θρεντ,νικ και αλλα τετοια πρεπει να κατανοεις την ελληνικη συνταξη...καταρχην δεν με ξερεις που εχω ταξιδεψει για να κρινεις αν ειμαι κολλημενος σε ενα μερος,εσυ αν θελεις παιξτο μαρκο πολο...αν εχω παει καπερναουμ,καλκουτα,ουγκαντα δεν θα το παραθεσω εδω...εδω αναφερομαστε στην ταιλανδη και στις ομορες χωρες...για τους φυσιολατρες αναφερομουν ειρωνικα,οχι για τους γνησιους....σε πληροφορω μεγαλη μαλακια ειναι,σε ενα φορουμ φιλων οπλισμου,σκοποβολης,που ανταλλασουν γνωσεις και πληροφοριες για νεες κυκλοφοριες οπλων,να γραψεις κειμενο εσυ για την επικινδυνοτητα των οπλων,ποσο κακα ειναι,να τους κατηγορεις και να τους χλευαζεις...αυτη ειναι η μεγαλη μαλακια...το φορουμ λεγεται ταιλανδη σεξ τριπ,το ξερεις?καθε πληροφορια για hotel,γυναικες,club,ειναι πολυτιμη...καθε εμπειρια επισης...αν μπαινεις ομως για να κατηγορεις αυτους που παιρνουν κοριτσια εισαι μεγαλος μαλακας..οσο για τον lakis,αν σε λενε εσενα χασαπη,εκμεταλλευτη μπορεις να να τα παρεις σαν κοπλιμεντα?οσο για τους παλιους και γω αν παω 10 φορες ταιλανδη σαφως δεν θα γραφω με την ιδια θερμη στο φορουμ,ειναι λογικο(συμφωνω με τον κωλογερο)...

Φιλε    μπορεις  να  ψαξεις  και  να  μου  βρεις  ένα  ποστ  ,  που  καποιος  κατηγορει  τους  σεξοτουριστες  και  είναι  από  τους  φυσιολατρες ? Ένα  ποστ    μονο  θελω  να  μου  βρεις .
Εχει  πει  καποιος ,  τι  μαλακιες  κανετε  ,  εσεις    που  πατε    στην  Πατταγια ?
Επαναλαμβανω    ότι  το  μονο  που  λενε  , είναι  να  μην    κολλανε    πουθενα  και  σε  καμια,  ακομα    και  αν    είναι  ο  παραδεισος  .  Μονο  ο  τελευταιος  που  μπηκε  ( dimitrisdtc ) εγραψε  ότι  καταδικαζει  τον  πληρωμενο    ερωτα  και  αυτό  το  εκανε  αργοτερα    όταν    εκανε  μια  προσπαθεια  να  γραψει  κατι  διαφορετικο    και  αισθανθηκε  να  δεχεται    μια  αποριψη    στα  γραφομενα  του .
Επαναλαμβανω    κανενας    εδώ  δεν  κατηγορησε    το  Λακη ,  το  πιθανοτερο    είναι  να  εχεις  μπερδευτει    με  το  άλλο  το  σαιτ  και  μεταφερνεις    τις  κατηγορειες    που  πιθανον  να  δεχτηκε  εκει  , σε  αυτό  το  σαιτ .  Στο  ποστ  σου    γραφεις    “ οσο για τον lakis,αν σε λενε εσενα χασαπη,εκμεταλλευτη μπορεις να να τα παρεις σαν κοπλιμεντα? “ Αυτό    για  τον  χασαπη  δεν  το  εχει  γραψει  κανενας    εδώ  μεσα  και  το  ανεφερε  μονος  του  ο  Λακης  , μαλιστα  αν  δεις  με  το  τροπο  που  το  ανεφερε  , στα  ματια  τα  δικα    μου  φαινεται    σαν  να  του  αρεσε  ο  ορος .

Ε.......καποια στιγμη θα γινω και εγω φυσιολατρης....Προσ το παρων ΟΧΙ!!!!!Εχω ακομα "κεφια".....οταν δεν θα μπορω να  :knockinb: τοτε μπορει να το γυρισω!!!!!Αλλωστε εχω και το παρατσουκλι απ'το αλλο site
"Χασαπης"
Πρεπει λοιπον να το τιμησω!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Οσον  αφορα  αυτά  που  λες  για  το  φορουμ  με  οπλα  και  το  αν  καποιος  κατηγορει  αυτους  που  τους  αρεσουν  τα  οπλα  ,  το  βρισκω  πολύ  εποικοδομητικο    να  υπαρχει  αντιθεση  και  στην  ουσια  πρεπει  να  την  επιζητεις
Ετσι  εχουμε  την  διαλεκτικη 

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Pattaya: Ενημέρωση από το έδαφος Pt2

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο του 2010 υπήρχε μια εμφανής πτώση στην ποιότητα των κοριτσιών σε σχέση με το 2009. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Πρώτη φορά είδα Insomnia με περισσότερους άντρες παρά γυναίκες. Στη Walking Street έχουν κάνει πλέον αισθητή την παριουσία τους Άραβες, Πακιστανοί, Ινδοί κλπ. με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πλέον, όποιος αναζητεί κάτι που να έχει έστω και στοιχειώδη ποιότητα θα το βρεί στα GoGo και μόνο. Οπουδήποτε αλλού, οι πιθανότητες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές. Καθώς πλησιάζει η High Season, ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί αν και φαντάζει δύσκολο.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Pattaya: Ενημέρωση από το έδαφος Pt2

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο του 2010 υπήρχε μια εμφανής πτώση στην ποιότητα των κοριτσιών σε σχέση με το 2009. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Πρώτη φορά είδα Insomnia με περισσότερους άντρες παρά γυναίκες. Στη Walking Street έχουν κάνει πλέον αισθητή την παριουσία τους Άραβες, Πακιστανοί, Ινδοί κλπ. με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πλέον, όποιος αναζητεί κάτι που να έχει έστω και στοιχειώδη ποιότητα θα το βρεί στα GoGo και μόνο. Οπουδήποτε αλλού, οι πιθανότητες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές. Καθώς πλησιάζει η High Season, ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί αν και φαντάζει δύσκολο.

victor μηπως θα μπορουσες να μας πεις φιλε πως ειναι ο καιρος αυτη την εποχη κατω?

ευχαριστω 11 και σημερα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
victor μηπως θα μπορουσες να μας πεις φιλε πως ειναι ο καιρος αυτη την εποχη κατω?

ευχαριστω 11 και σημερα
αν μπορουσες να φανταστεις ποσο μηδαμινο ρολο πειζει ο καιρος.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε    μπορεις  να   ψαξεις  και  να  μου  βρεις   ένα  ποστ  ,  που  καποιος  κατηγορει   τους  σεξοτουριστες  και  είναι  από  τους  φυσιολατρες ? Ένα   ποστ    μονο  θελω   να  μου  βρεις .
Εχει   πει  καποιος ,  τι  μαλακιες   κανετε  ,  εσεις    που  πατε    στην  Πατταγια ?
Επαναλαμβανω    ότι   το  μονο   που  λενε  , είναι  να  μην    κολλανε    πουθενα   και   σε   καμια,  ακομα     και  αν    είναι   ο  παραδεισος  .  Μονο  ο  τελευταιος   που  μπηκε  ( dimitrisdtc ) εγραψε  ότι  καταδικαζει   τον  πληρωμενο    ερωτα   και  αυτό   το  εκανε   αργοτερα    όταν     εκανε   μια   προσπαθεια   να   γραψει  κατι   διαφορετικο    και   αισθανθηκε  να   δεχεται    μια   αποριψη    στα  γραφομενα   του .
Επαναλαμβανω    κανενας    εδώ   δεν  κατηγορησε    το  Λακη ,   το  πιθανοτερο    είναι  να   εχεις  μπερδευτει    με  το  άλλο   το  σαιτ   και  μεταφερνεις     τις  κατηγορειες    που  πιθανον  να   δεχτηκε   εκει  , σε  αυτό   το   σαιτ .  Στο  ποστ   σου    γραφεις    “ οσο για τον lakis,αν σε λενε εσενα χασαπη,εκμεταλλευτη μπορεις να να τα παρεις σαν κοπλιμεντα? “ Αυτό    για   τον  χασαπη  δεν  το  εχει   γραψει  κανενας    εδώ  μεσα   και  το  ανεφερε   μονος   του   ο  Λακης  , μαλιστα   αν   δεις   με   το  τροπο  που   το  ανεφερε  , στα  ματια   τα  δικα    μου   φαινεται    σαν  να   του   αρεσε   ο  ορος .

Οσον  αφορα  αυτά  που  λες   για   το  φορουμ   με  οπλα   και  το  αν   καποιος  κατηγορει   αυτους   που  τους  αρεσουν   τα  οπλα  ,  το  βρισκω   πολύ   εποικοδομητικο    να   υπαρχει   αντιθεση   και   στην  ουσια   πρεπει   να  την  επιζητεις
Ετσι   εχουμε   την   διαλεκτικη 

τον λακη τον κατηγορεσαν στο αλλο σαιτ γιατι κατι εγραψε ΣΕ ΑΥΤΟ το σαιτ

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα ηθελα να ρωτησω τους φυσιολατρεις γιατι δεν γραφονται σε καποια αλλα ταξιδιωτικα forum και επιλεγουν να γραφουν σε ενα forum με το ονομα bourdela (!!!!!) και να ποσταρουν για την φυσιολατρεια τους σε ποστ με θεμα ταυλανδη sex trip (!!!!!!).

μεγαλα παιδια ειμαστε να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. οταν καποιος γουσταρει φυση εχει αναλογα site/forum. εδω μεσα ξερει τι θα συναντησει.

λετε να γραφτω στo forum της χρυσης αυγης και να ανοιγω θρεντ για τον μπακουνιν??

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν μπορουσες να φανταστεις ποσο μηδαμινο ρολο πειζει ο καιρος.

Ενημερωτικα ρωταω ρε c κωστα και περα απο αυτο σιχαινομαι αφανταστα την βροχη και απ΄οτι εχω δει σε κατι videos οταν βρεχει κατω πλημμυριζει παντου!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom