Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Mια καλή ιδέα δροσερής απόδρασης για κάποιον που βρίσκεται στην Πατάγια είναι η παραλία Σαμαέ στο νησάκι Κο Λάαν.  Κατευθύνεσαι λοιπόν προς το δεξιό της άκρο, όπως την αντικρίζεις.  
εκει ηθελα να παω ξανα φιλε, αλλα μας φαγανε τα ξενυχτια και που να σηκωθεις,κσι πως νσ χασεις τα δρωμενα της νυχτερινης πατταγια παλι?. αφου και την μια φορα που πηγαμε στο κο λαρν ηταν αργα και σχεδον στο τσακ φαγαμε, ηταν 2 το μεσημερι, τουλαχιστον δεν ειχε κοσμο. ηταν πολυ καλα.
επιτελους και ενας που λεει καλα λογια για την πατταγια,
σε κανεναν δεν αρεσει.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Kriton5, εγω οταν εψαξα πληροφορίες που κατεβαινα Παταγια στο google και βρηκα το site bourdela,  και εβγαλα κάποιες αρχικές πληροφορίες, νόμιζα ότι εδω γραφανε κάποιοι τρελλαμένοι αγάμητοι. Σιγά σιγά εκπλησσομαι ευχαριστα, από τους ανθρωπους που γράφουν εδώ. Και μιλω γι αυτό στο ποστ, στα άλλα..... Επειδή βλέπω ότι είσαι νέος (8 μηνύματα), μην μας αφήσεις και να μας δίδεις όσες πληροφορίες θέλεις, ακόμη και αν νομίζεις ότι είναι άχρηστες. Eμενα πλην περιγραφές για σεξ και γκομενίτσες, με ενδιαφέρουν τα πάντα και για κουλτούρα, ιστορία, έθιμα κλπ. Wellcome
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ναι ο zaicik θελει και κουλτουρα, ο κουλτουριαρης της πατταγια :2funny: :2funny:
 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
στην  πρώτη και τελευταία φορά που πήγα pattaya το μόνο που μου άρεσε ήταν το English breakfast ....και τα κουστούμια που ράβουν!  :grin:
595/2-3 moo 10 beach road ,pattaya citi
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
τωρα ο ροκος τι κανει, ο θεος να βαλει το χερι του, βρηκε το δρομο του, η ακομα?
του εστειλα sms το απογευμα, του εγραφα  "περνας καλα ? γαμας καλα?".
δεν απαντησε, αργοτερα με πηρε τηλεφωνο αλλα ειχα πολυ δουλεια και δεν το σηκωσα.  δυο πραματα συμβαινουν,  α)του αρεσει πολυ και δεν προλαβαινει να ενημερωσει, β) δεν του αρεσει καθολου και μας βριζει.
αυτες τις μερες ειναι κατω και ο συναγωνηστης με το νικ  "bilaki".
ειχε ερθει και στηντελευταια συναντηση. σοβαρος ολιγολογος.
για οσους δεν θυμουνται θα πηγαινε ταυλ. με μια φιλη του, μονο φιλη.
και θα μενανε και στο ιδιο δωματιο. τι μαρτυρια θα περασει το παιδι με αυτα που θα δει..  καλα να περασεις bilaki.
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Επειδή εγώ έριξα λάδι στη φωτιά και νιώθω λίγο υπεύθυνος για τα το κλίμα που δημιουργήθηκε , και έπειτα από τα posts που είδα από τον The Dick αναγκάζομαι να ξαναποστάρω.
Αγαπητέ The Dick μάλλον δεν αντιλήφθηκες ποιο είναι το πρόβλημα.Ο fantomas δεν είναι σαν εμάς να πάει στην Ταϋλάνδη μερικές ημέρες ή εβδομάδες και μετά να γυρίσει πίσω αλλά μένει μόνιμα εκείκαι μάλιστα είναι παντρεμένος εκεί με μία Ταϊλανδέζα. Πιστεύω ότι δεν έχεις διαβάσει όλα τα posts του thrread αυτού , πράγμα δικαιολογημένοο και λογικό αφού το μέγεθός του έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Φίλε fantoma , πιστεύω ότι όλοι εκτιμάμε το χρόνο που έχεις διαθέσει και διαθέτεις για να μας ενημερώνεις. Η γνώμη σου είναι η πιο έγκυρη απ'όλες διότι διαμένεις εκεί μόνιμα.Εκτός αυτού είσαι και περπατημένος στους χώρους που μας ενδιαφέρουν (κατά τα λεγόμενά σου τουλάχιστον). Το πρώτο που έχω να κάνω είναι να αποσύρω τους χαρακτηρισμούς μου περί πουριτανισμού και φιλοβουδισμού , αφού εσύ ο ίδιος το αρνείσαι (και προφανώς δεν ψεύδαισαι).Πάντως αυτοί οι χαρακτηρισμοί δόθηκαν αρχικά με επιφύλαξη,γι'αυτό και στο post μου θα παρατήρησες ότι έχω ερωτηματικά δίπλα.Ειλικρινά χαίρομαι για την αυτήν θρησκευτική πεποίθηση που έχεις (όπως και του Von) και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Λες ότι δίνονται λανθασμένες αντιλήψεις και σ'αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι με βρίσκεις σύμφωνο 100%. Και ένα σου κίνητρο είναι να προφυλάξεις τον ανυποψίαστο δυτικό ο οποίος θα κάνει πολλά λάθη με αποτέλεσμα να εκθέτει τον εαυτό του συνέχεια. Ενα παράδειγμα για το ότι δείνονται λάθος εντυπώσεις φαίνονται από ένα post της annoush. Λέει ότι τα ήθη δεν είναι χριστιανικά εκεί , εννοώντας προφανώς ότι υπάρχει μεγαλύτερη σεξουαλική eλευθερία.Τίποτα δεν είναι πιο μακρυά από την αλήθεια από αυτό! Στόχος του βουδισμού είναι το νιρβάνα (πάλι επισέρχομαι σε θρησκευτικά θέματα αλλά δυστυχώς η θρησκεία εμπλέκεται στο θέμα μας) , δηλαδή η αποβολή όλων των επιθυμιών (συμπεριλαμβανοθμέμου και της σεξουαλικής) για να φτάσει κανείς στην τελείωση.Ισως η annoush μπερδεύει το ότι στους μαθητευόμενους μοναχούς επιτρέπεται το σεξ , αλλά όταν ορκίζονται ως κανονικοί μοναχοί ένας από τους όρκους είναι και η αποχή από το σεξ. Αν παρατηρήσει κάποιος το πρόσωπο του Βούδα θα διακρίνει μια θυληκότητα.Με μια δεύτερη παρατήρηση θα διαπιστώσει ότι αυτό δεν οφείλεται σε θυληκά χαρακτηριστικά αλλά στην έλλειψη αρρενωπότητας.Με άλλα λόγια ο Βούδας είναι άφυλος (μιλάμε γαι τον ιδεατό βέβαια και όχι το ιστορικό πρόσωπο) και έχει την έκφραση της απόλυτης ευτυχίας αφού έχει αποβάλει όλες τις επιθυμίες του. Σ'αυτό το σημείο μοιάζει η φιλοσοφία του βουδισμού μ'αυτήν των κυνικών της αρχαίας Ελλάδας.Γιατί τα γράφω όλ' αυτά; Για να δείξω ότι στέλνονται λάθος μηνύματα και γίνονται παρανοήσεις.Οι δυτικοί έχουν διαφορετική νοοτροπία από τους Ασσιάτες , γι'αυτό και τους είναι δύσκολο να κατανοήσουν κάποια πράγματα , όπως αυτή του face που αναφέρει ο φίλος φαντομάς. Τα θέματα τιμής είναι πολύ λεπτά και γι αυτό και το διαρκές χαμόγελο.Επιβάλεται από τα ήθη τους δηλαδή.Σε μια ιστορία του Λούκυ Λουκ κάποιος του λέει για δυο κινέζους που έχουν εστιατόριο αντικριστά , οι οποίοι ανταλλάσουν θανάσιμες απειλές λόγο του ότι είναι ανταγωνιστές.Ο Λούκυ Λουκ δεν τον πιστεύει και τον ρωτάει πως είναι δυνατόν αυτό αφού είναι τόσο ευγενικοί και χαμογελούν ο ένας στον άλλον. Στα αμέσως επόμενα σκίτσα βγάζουν κανόνια (!!) και γκρεμίζουν ο ένας το εστιατόριο του άλλου.Φυσικά και μετά απ'αυτό η έκφρασή τους δεν αλλάζει αλλά συνεχίζουν να χαμογελούν. Ποτέ κανείς δε σου λέει ότι κάνεις λάθος αλλά πάντα χαμογελούν διότι θεωρούν μεγάλη προσβολή το
να σε επιπλήξουν.Κάποιος συναγωνιστής πριν επισήμανε ότι δεν πρέπει να υψώνουμε τον τόνο της φωνής μας σε πλανόδιους πωλητές. Πολύ σωστά , και γενικά ποτέ δε διαφωνούμε έντονα αλλά την τυχόν διαφωνία μας αν δε μπορούμε να την κρύψουμε την εκφράζουμε με όσο το δυνατόν πιο λεπτό τρόπο.Στις τουριστικές περιοχές οι κάτοικοι πιστεύω ότι έχουν πάθει ανοσία από τις συμπεριφορές των δυτικών (πάλι ενοχλούνται βέβαια) , αλλά στις λιγότερο τουριστικές αυτά που βλέπουν τα μάτια τους θα τους φαίνονται απίστευτα. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν.
Επίσης το gfe δεν είναι αληθινό gfe όπως όλοι ξέρουμε. Ολα γίνονται για το χρήμα. Επειδή τα κορίτσια αυτά προέρχονται από χωριά στα οποία η οικονομική κατάσταση είναι τελείως άθλια... Ο kostasf16 είπε ότι σοκαρίστηκε όταν πήγε στο διαμέρισμα μιας κοπέλας.Στα περισσότερα χωριά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Σε προηγούμενα posts κάποιος είπε ότι μία κοπέλα του ζήτησε 100$ και αυτός αρνήθηκε αλλά μετάνιωσε. Κακώς μετάνιωσε κατά τη γνώμη μου , η κοπέλα αυτή ήταν σα να του ζήτησε 3.000$ (λαμβάνοντας υπόψιν τη διαφορά των εισοδημάτων).Εξ' ου και "walking ATMs". Κάποιος άλλος ανέφερε ότι κάποιες κοπέλες περιφέρουν τους τουρίστες που ψαρεύουν σαν τρόπαια (ακόμα και τους μεγάλους σε ηλικία). Απόλυτα λογικό αν το σκεφτούμε από οικονομικής άποψης.
Φίλε φαντομά σχεδόν όλα όσα αναφέρεις είναι απούτως σωστά. Ωστόσω το πρόβλημα είναι ότι με την πολύ ανάλυση της κατάστασης θα καταφέρουμε να βγάλουμε από τους αναγνώστες του thread τα γυαλιά του τουρίστα πριν ακόμα πατήσουν το πόδι τους στην Ταϊλάνδη! Οπως είπε και κάποιος συναγωνιστής αυτό που αξίζει περισσότερο είναι η μαγεία. Ας μην την καταστέφουμε. Στην αρχή ήσουν επιφυλακτικός και έδινες τις πληροφορίες με τρόπο (face :cheesy: ) αλλά αργότερα άλλαξες γραμμή. Θα σου αναφέρω τα λίγα σημεία που διαφωνώ μαζί σου:

" Να προσθεσω οτι αυτοι που μπαινουν επανειλλημενα σε ενα αεροπλανο για να ταξιδεψουν χιλιαδες μιλια μακρια μονο και μονο για να ξημεροβραδιαστουν σε μπαρς με μπαροβιες σε ενα θλιβερο μερος σαν την Παταγια, χρειαζονται πανω απο ολα μια καλη ψυχαναλυση".
Σεβαστή σαν άποψη αν το στηρίξεις με επιχειρήματα , αλλά να ξέρεις ότι έτσι θίγεις το 90% τον ατόμων που ανήκουν σε αυτό το site. Διότι σχεδόν όλοι συστηματικά πηγαίνουν γαι τον άλφα η βήτα λόγο με πόρνες (σε σπίτια , call girls, city tours,sex trips κλπ). Πάντως ο kostaf16 δε μου φαίνεται για άτομο που χρήζει ψυχανάλυσης :cheesy:

"Σας εχει μηπως περασει ποτε απο το μυαλο, οτι ανθρωπος εθισμενος στις μπαροβιες της Παταγιας, γινεται σταδιακα ΑΝΙΚΑΝΟΣ να δημιουργησει σχεση οχι μονο με ελληνιδα αλλα και με οποιαδηποτε γυναικα".
Συμφωνώ σε αυτό , αλλά ορισμένοι ήδη έχουν σχέση ή γάμο και προσπαθούν να ξεφύγουν μ'αυτόν τον τρόπο.Ισως είναι λάθος ο τρόπος , αλλά ποιος είναι ο σωστός; Και υπάρχουν άλλοι που απέτυχαν ήδη να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια σχέση. Αλλοι θέλουν να σπάσουν τη ρουτίνα. Θα σου πω πάντως και τη συνήθη κατάληξη μιας σχέσης στην Ελλάδα (και γενικά στη Δυτική Ευρώπη) : Επειτα από μήνες ή χρόνια (συνηθέστερο) ψάξιμο βρίσκεται μία η οποία επιβάλει τους όρους της στη σχέση ("αν θέλεις αλλιώς χωρίζουμε") , παντρεύονται , κάνουν παιδιά και με το
παραμικρό η γυναίκα ζητάει διαζύγιο και φυσικά ο άντρας πληρώνει διατροφή χωρίς να βλέπει τα παιδιά (η μια φορά στις 15 εάν η γυναίκα είναι καλή και το επιτρέπει). Δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση αφού τα διαζύγια μαζί με τα εν διαστάσει ζευγάρια φτανουν άα 2/3! Δε θέλω να δικαιολογήσω συμπεριφορές αλλά υπάρχουν και κάποια αίτια που δημιουργούν αυτά τα φαινόμενα (σεξοτουρισμού κλπ).

"3)Αν μιλησα σκληρα οφειλεται και στο γεγονος οτι μερικα ατομα στο φορουμ με εχουν φερει στα ακρα και καπου ξεχειλιζει και εμενα η οργη μου.Εχω καταπιει πολλα μεχρι τωρα".
Αυτό για την οργή δεν το καταλαβαίνω (που είναι το face; :cheesy: ). Αν κάποιος σε έθιξε προσωπικά μπορείς είτε με pm είτε και δημόσια στο forum (λογικό,αφού σε έθιξε δημόσια) να τον κατηγορήσεις.

"Πιστευω οτι εχεις τη λογικη να διακρινεις οτι σε αμετρητα ποστς που εχουν γινει, μερικα ατομα στο φορουμ δεν σεβονται την Ταυλανδη (αυτο με αφορα γιατι μενω εδω), δεν σεβονται τις γυναικες της (αυτο με αφορα γιατι ειμαι παντρεμενος με μια) και πανω απο ολα δε σεβονται τον εαυτο τους τον ιδιο (αυτο δε με αφορα). Δεν ειναι δυνατον να μενω απρακτος οταν βλεπω με τι τροπο περιγραφεται η χωρα που μενω σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ φορουμ που το βλεπουν χιλιαδες ματια. Αν ησουν στη θεση μου θα ειχες βγει απο τα ρουχα σου και εσυ. Να ξερεις οτι υπαρχουν πολλα ατομα που μου εχουν στειλει πμς και συμφωνουν με αυτα που λεω πλυν ομως δεν ποσταρουν γιατι ειναι μερικοι που εχουν υποβιβασει το θρεντ σε επιπεδο πορνοταινιας. Το γεγονος οτι βρισκομαστε στα μπουρδελα, διολου με απασχολει γιατι εδω περιγραφεται μια ολοκληρη χωρα".
Στο προηγούμενο post ανέλυσα γιατί διαφωνώ. Ηδη έχω γράψει πολλά , να μην επαναλαμβάνομαι. Θα πω μόνο ότι μ'αυτή τη λογική πρέπει να κλείσει όχι μόνο αυτό το thread αλλά , αλλά και το "Βουλγαρία,ένας επίγειος παράδεισος",και το "σεξ στην Πράγα" και το "Μπουρδελοκατάσταση Θεσσαλονίκης" και προφανώς το site
"Εδω οι περισσοτεροι Ελληνες αντιδρανε με τους φτωχομπινεδες τους Αλβανους που συγκριτικα ειναι αγιοι μπροστα σε κατι μαργαριταρια που σκανε εδω, τσουρμο ολοκληρο, λες και ειναι μαγνητης αυτη η δυσμοιρη χωρα."
Εδώ διαφωνώ τελείως.Ποτέ οι Ελληνες δεν είχαν πρόβλημα με τους τουρίστες,είτε Αλβανοί ήταν είτε Γερμανοί είτε από το Εκουαδόρ.Το πρόβλημα ξεκίνησε με τη μαζική οικονομική μετανάστευση , διότι "μας παίρνουν τις δουλειές".Να μην μπούμε σε άλλα θέματα αλλά κλείνω λέγοντας ότι άλλο είναι να έρχεται κάποιος για λίγο στη χώρα σου και να σου αφήνει λεφτά και άλλο να έρχεται άφραγκος και να μένει μόνιμα.

Κατανοώ το πρόβλημα σου το οποίο είναι η αφομοίωση ενός ξένου στην τοπική κοινωνία και συμφωνώ με το γεγονός ότι ο σεξοτουρισμός επιδεινώνει την κατάσταση.Ομως η γνώμη μου είναι ότι αυτό δεν είναι το βασικό αίτιο.Ο ρατσισμός υπάρχει σε όλο τον πλανήτη και η κάθε φυλή έχει την τάση να διατηρήσει την καθαρότητά της.Το ίδιο ισχύει και για την κοινωνία.Οτιδήποτε δείχνει διαφορετικό αντιμετωπίζεται σαν ξένο. Κάθε κοινωνία είναι από τη φύση της συντηρητική , θέλει δηλαδή να διατηρηθεί ως έχει.Πίστεψε με , σε τόπους όπου δεν υπάρχει σεξοτουρισμός
αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν το ίδιο έντονα. Και δράτομαι της ευκαιρείας να συμβουλέψω αυτούς που θέλουν να παντρευτούν αλλοδαπή να το καλοσκεφτούν. Αν δε θέλουν να πάρουν Ελληνίδα (εδώ συμφωνώ κι εγώ) να διαλέξουν κάποια Καυκάσια (λευκή) ώστε να μην είναι έντονες οι εξωτερικές διαφορές του ζευγαριού.Μην πάρετε μαύρη , κίτρινη ή σοκολατένια (Νότιος Αμερική). Εμένα μου αρέσουν οι σλάβες :cheesy: αλλά οποιαδήποτε από Ευρώπη είναι αποδεκτή.Οχι ότι δε θα υπάρξουν προβλήματα , αλλά δε θα είναι τόσο έντονα.Και να μη διανοηθεί κανείς να μείνει στη χώρα της. Ελλάδα , διότι "δύσκολη η ξενιτιά" όπως λένε και οι παλιοί.
Αυτό είναι το δεύτερο και τελευταίο μακροσκελές post.Υπόσχομαι τα άλλα posts μου να μην ξεπερνούν τις τρεις σειρές. Ξέρω ότι κούρασα αλλά ορισμένα πράγματα δε λέγονται με μια φράση.
Φίλε φαντομά αν σε έχω θίξει μπορείς να απαντήσεις μέσω του thread ή με pm , όπως προτιμάς. Οπως και να'χει , εγώ δεν ξανααναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο που θέλω να υπενθυμίσω κλείνοντας είναι το ότι γράφουμε στο site , που εκτός των άλλων έχει σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και την αναψυχή μας με ιστοριούλες και φωτο.
Γι' αυτό εσείς που είστε εκεί κάτω στείλτε καμιά φωτογραφία να δούμε κι εμείς οι κακομοίριδες εδώ πέρα (όχι σε ναούς...). Ιστορίες δε ζητάω , μη σας φάω τον πολύτιμο χρόνο.Αυτά μετά την επιστροφή :cheesy:
 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
μπορώ να διαφωνήσω σε πολλά αλλά και να συμφωνήσω σε αρκετά!
αυτό που θέλω όμως να θυμόμαστε είναι ότι ο φίλος φαντομάς πάντα πασχίζει για την ενημέρωση !
πολύ από εμάς δεν θα καταλάβουν ποτέ την κουλτούρα τις thai όσο και αν προσπαθήσουμε ...σημασία έχει λοιπόν να μην τον κρίνουμε άσχημα για πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε !

(σε πολλές κουβέντες που έκανα με ντόπιους δυσκολευόμουν να κατανοήσω το βαθύτερο γιατί)
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
με τετοια θυληκα  :rockon:να ναι στρωμενοι οι δρομοι σου κει κατω ροκο
 

Συνημμένα

  • 072-beer-001.jpg
    072-beer-001.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 22

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
εμένα εδώ για 2 μήνες και παρέα είχα τον SOG και την PON ! (2005)
 

Συνημμένα

  • PHOT0038 GIA TO COM.JPG
    PHOT0038 GIA TO COM.JPG
    383,8 KB · Εμφανίσεις: 16

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
akis
αν μεναμε 10 ατομα στη Ταυλανδη πιστευεις οτι και οι 10 θα ειχαμε την ιδια αποψη για το τι γινετε εκει? ετσι για την ιστορια
το θεμα ειναι (προσωπικη αποψη)να μην κανουμε θρησκευτικο πολιτικες αναλυσεις που εκτος οτι ειναι δυσκολες ειναι και ευκολο να θιξεις καποιον.Και οπως ειπαμε στο σιτε μπαινει πολυς κοσμος οποτε ας το κρατησουμε περισσοτερο στο σεξοταξιδιαρικο υφος του που ειναι και ποιο αποδεκτο.
παρεπιπτοντως ο ροκος τι επαθε????
μηπως πηγε στη παραλια να ζωγραφισει?
μιμικος δεν πιστευω τιποτα αποσα λες αν δεν δω
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Αγαπητε Ακη,

Μπραβο σου που εγραψες τοσο μεγαλο ποστ, πρεπει να σου πηρε πολυ χρονο, αυτο και μονο χρηζει σεβασμου. Συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα λες. Μου αρεσε ιδιαιτερα η αναλυση που εκανες περι Βουδα και η ιστοριουλα με τον Λουκυ Λουκ. Δε θα ηθελα να δωσω συνεχεια για την ωρα σε ορισμενα ευαισθητα πραγματα που ειπωθηκαν (περι εθισμου πχ). Τα εγραψα γιατι κατα τη γνωμη μου πρεπει να υπαρχουν στο φορουμ, ιδιως για πιο νεωτερα ατομα. Μερικοι μπορει να μην συμφωνουν αλλα ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι συμφωνουν και ιδιαιτερα αυτοι που δεν εχουν ξεγραψει απο το μυαλο τους το ενδεχομενο να συναψουν μακροχρονια σχεση με κοπελλα οποιασδηποτε εθνικοτητας. Φυσικα και δεν απευθυνομουν σε καθαρο μπουρδελιαρη αλλα επειδη εχω προσωπικη επικοινωνια με μελη του θρεντ (πολλα δεν ποσταρουν καθολου) επετρεψε μου να πω οτι δεν ειναι ολοι στο θρεντ καθαροι μπουρδελιαρηδες. Σεβαστοι και οι μεν και οι δε.

Για το ποσοστο που ανεφερες (90% στο θρεντ πανε σε μπουρδελα συστηματικα) εχω την εξης ενσταση. Πιστευω οτι το συγκεριμενο θρεντ εχει μια ιδιαιτεροτητα που δεν την εχει ισως κανενα αλλο θρεντ στο σαιτ. Ειναι το ΜΟΝΟ θρεντ στον Ελληνικο χωρο που ασχολειται ΓΕΝΙΚΑ με θεματα Ταυλανδης. Εγω προσωπικα το βρηκα τελειως τυχαια μεσω του google (οπως ο Zaichic) και δεν εψαχνα καν για σεξοτουρισμο. Ειναι πολυ ζωντανο, ανανεωνεται καθημερινα και πλαισιωνεται απο ατομα που εχουν δειξει χαρακτηρα. Τι θελω να πω με αυτο? Οτι πολλοι ανθρωποι που ερχονται στο συγκεκριμενο θρεντ δεν ειναι απαραιτητα αυτο που αφηνεις να εννοηθει παρολο που ολοι σε οποιαδηποτε κατηγορια και αν ανηκουν περνανε λιγο-πολυ και μεσα απο τα μπαρς. Ισως βεβαια βρισκονται σε λαθος σαιτ αλλα καπου στριμωχθηκαν εδω λογω ελλειψης αλλου χωρου στο ελληνικο διαδυκτιο.

Εδώ διαφωνώ τελείως.Ποτέ οι Ελληνες δεν είχαν πρόβλημα με τους τουρίστες,είτε Αλβανοί ήταν είτε Γερμανοί είτε από το Εκουαδόρ.Το πρόβλημα ξεκίνησε με τη μαζική οικονομική μετανάστευση , διότι "μας παίρνουν τις δουλειές".Να μην μπούμε σε άλλα θέματα αλλά κλείνω λέγοντας ότι άλλο είναι να έρχεται κάποιος για λίγο στη χώρα σου και να σου αφήνει λεφτά και άλλο να έρχεται άφραγκος και να μένει μόνιμα.

Εδω πραγματικα θα τα χαλασουμε και παλι :). Βεβαια σε δικαιολογω γιατι προφανως δεν εχεις κατσει αρκετο χρονο ωστε να δεις τι ατομα μαζευονται εδω. Φιλε μου χιλιαδες τουριστες που δεν μπορουν να αποχωριστουν την Παταγια και τα αλλα νυφοπαζαρα (οι εθισμενοι που λεγαμε) εχουνε γινει μονιμοι τουριστες εδω, στην ουσια δηλαδη ειναι μεταναστες (οχι οικονομικοι ομως :2funny:). Παρα-παρα πολλοι απο αυτους εχουν ξεμεινει απο φραγκα και κανουν εδω ενα σωρο δουλειες χωρις αδεια εργασιας (παρανομα). Παρα πολλοι απο αυτους εχουν κοψει για οποιοδηποτε λογο τις σχεσεις τους με την χωρα τους και πολυ απλα δεν εχουν που αλλου να πανε και δεν μπορουν και να γυρισουν πισω.  Αλλοι παλι ειναι κυνηγημενοι απο τις χωρες τους (ο ενας χρωσταει στην εφορια, ο αλλος ειναι βιαστης, ο αλλος δολοφονος και παει λεγοντας). Δεν υπερβαλλω καθολου, πολλοι ερχονται εδω γιατι εχουν προβλημα στη χωρα τους και θελουν να "δραπετευσουν" καπου και απο "κατι".
Το μονο ενθαρυντικο ειναι οτι το τοπιο καθαρισε καπως τον τελευταιο χρονο μετα την σκληρυνση των αρχων σε θεματα βιζας και παρανομης εργασιας. Τωρα αυτη η αφροκρεμα φαινεται να προτιμαει την Καμποτζη. Ειναι και πολυ πιο φτηνη εξαλλου, απειρως πιο ελαστικη στις βιζες, εχει καλη μπυρα, καλυτερη Γαλλικη κουζινα και φυσικα απο κοριτσια δεν παει πισω.
Ξεφευγω λιγο αλλα να πω και αυτο. Στο κατω-κατω οι Αλβανοι χτισαν και ολην την Ολυμπιακη Ελλαδα και κανουν ολη τη σαβουροδουλεια που δεν κανουν οι Ελληνες. Εκλεψαν πολλες δουλειες οπως λες αλλα επειδη εχω σπιτι σε ενα απο τα πιο τουριστικα χωρια της Ελλαδας μπορω να σου πω οτι πολλα εξοχικα Ελληνων εκει δεν υπηρχε περιπτωση να χτιστουν αν δεν ηταν αυτοι.

Εγω θα επαναλαβω αυτο που ειπε τοσο καλα ο Πιπινομανιακ. Θα ηθελα να σου ξανακανω αυτην την ερωτηση και αν θελεις απαντησε μου με το χερι στην καρδια (με πμ αν προτιμας). Αν εσυ ησουν Ταυλανδος και εμπαινες εδω μεσα και καταλαβαινες τι γραφοταν δε θα σε ενοχλουσε καθολου? Η αλλιως αν εσυ σαν Ελληνας, εβλεπες ξενους να ερχονται στην Ελλαδα και να επιδιδονται στα ιδια ακριβως πραγματα που γραφονται εδω δε θα σε ενοχλουσε καθολου? Βεβαια αν μου απαντησεις οπως απαντησε καποιος αλλος "μακαρι να υπηρχε τετοιο θρεντ" θα δυσκολευτω να σε πιστεψω :). Ισως παλι πεις (και θα το δεχτω γιατι πιο ωμο μεν τιμιο δε) "στα @@ μου τι σκεφτεται ο Ταυλανδος" και απο τη σκοπια τη δικη σου εχεις δικιο. Επαναλαμβανω ομως οτι ολα αυτα γραφτηκαν με σκοπο να βελτιωθουν μερικες συμπεριφορες σε οποιαδηποτε κατηγορια κι αν ανηκουμε. Δεν υπαρχει λογος να γινουμε και εμεις οι Ελληνες σαν τους μπεκρηδες αλλων χωρων που δε σεβονται τιποτα :).

Και να μη διανοηθεί κανείς να μείνει στη χώρα της. Ελλάδα , διότι "δύσκολη η ξενιτιά" όπως λένε και οι παλιοί.

Μην τα βλεπουμε ολα τοσο εθνοκεντρικα. Επειδη ειμαι ανθρωπος ξενιτιας (και οντως η ξενιτια ειναι δυσκολη) μπορω να σου πω οτι οσους Ελληνες εχω συναντησει που δεν αντεχουν μακρια απο την Ελλαδα, αλλους τοσους ξενιτεμενους Ελληνες εχω δει που θελουν να φυγουν με το βγουν απο το Ελευθεριος Βενιζελος και μπουν στο πρωτο ταξι!
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
οποτε ας το κρατησουμε περισσοτερο στο σεξοταξιδιαρικο υφος του που ειναι και ποιο αποδεκτο.

Εγώ διαφωνώ με τον φίλο ΚώσταBMW, είναι ενδιαφέρον να διαβάζονται τεκμηριωμένες απόψεις και γενικές πληροφορίες πάνω στην Ταϊλάνδη. Εξάλλου νομίζω εάν είχε κατακλυστεί από σεξοπεριγραφές, δεν θα είχε την ανταπόκριση που έχει.

 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Όταν δεν υπήρχε το bourdela, πηγαιναμε σε διεθνή site τα οποία έλεγαν για τα καλά στούντιο και τις πιάτσες. Φυσικά ουδόλως ενόχλησε κανέναν το γεγονός, ή μάλλον ενόχλησε το ότι για το ελάντα υπήρχε φτώχια πληροφοριών...
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
καλα κανεις και διαφωνεις απλα
το τοπικ εχει ενα θεμα και το 95% και ισως παραπανω που μπαινει και γραφει γιαυτο μπηκε
η μονο εγω το βλεπω ετσι?
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
στην ενδοχωρα ειναι "επικυνδινο" σχετικα με φαγητο νερο κτλ. ?
βρισκεις εστιατορια ,εμφιαλωμενο νερο, ξενοδοχεια για υπνο.
δεν νομιζω να υπαρχουν μονο καροτσακια για φαγητο
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον αγαπητοι φιλοι της ταυλανδης.. σε ένα ησυχο ιντερνετ καφε στο krabi βρισκω το χρονο να γραψω κατι γιατι μια βδομαδα τωρα η ταυλανδη με εχει αποροφησει !! όλα αυτά τα νεα πραγματα που βλεπω να συμβαινουν μπροστα μου.. ακομα και ο καιρος εχει βοηθησει τα μεγιστα και είναι πολύ καλυτερα απ ο,τι θα περιμενα.  :dancing:
Ειμαι εδώ και 5 μερες με την  jiab και περναω φανταστικα. Αλλα θελω να αντιδρασω σε κατι που διαβαζα και τελικα δεν ισχυει. Το gfe που σου δινει η ολη κατασταση είναι παραμυθι… δεν μπορεις να γνωρισεις αυτή τη χωρα απ τις γυναικες των μπαρ και ουτε μπορεις να γνωρισεις την ταυλανδη αν πας στην παταγια… ποσο μαλλον αν πιστευεις ότι μπορεις να γνωρισεις τη μια γυναικα, γιατι αυτή είναι 1 στις χιλιες και η χωρα αυτή εκτος από χιλιαδες ομορφιες εχει και πουτανες που σιγουρα ξερουν να κανουν πολύ καλα τη δουλεια τους… αλλα είναι κατά βαθος γυναικες ρε παιδια..  :helpplea:
…στο πουκετ οπου πηγα δευτερα βραδυ και πεμπτη πρωι εφυγα.. με την jiab μια σκληρη κοπελα από τα μπαρ , ότι θα ελεγαν καποιοι ότι θα επρεπε να προσεχω… παρ όλα αυτά όμως περναω τελεια… και βλεπω την ταυλανδη πισω από τα 1000 χαμογελα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom