Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
todok
και σε αλλα σιτε που κοιταω και κει γραφουν αρκετα εκτος και αν εμπαινες στα σιτε των μαγαζιων μασαζ
γραφουν για πανηγυρια που εχουν γινει με γαμους και σχεσεις και παραδεχονται οτι την εχουν πατησει
εμεις σα λαος αν οχι ολοι δεν παραδεχομαστε οτι την παταμε η την εχουμε πατησει
απο πληροφοριες παντα υπηρχαν για καλες πιατσες και καλα στουντιο εχουν και παραεχουν αλλα πρεπει να βρεις και τα ατομα να στα πουν η να σε πανε
πολλοι παρα πολλες φορες αποφευγουν να τα λενε ολα για διαφορους λογους αποτι εχεις δει και σε αλλες ενοτητες εδω μεσα που σημαινει καμμια φορα οτι πρεπει να την κερδισεις την πληροφορια  λολ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα,

η παταγια δεν ειναι ο,τι το καλυτερο, εχω βολευτει αρκετα βεβαια αλλα το επιπεδο των ανθρωπων εδω ειναι κατω του μετριου (σαν χαρακτηρα μιλαω), κοιταω να βρω εισιτηριο για πουκετ που ξερω οτι ειναι καλυτερα, τωρα ειμαι με μια κοπελα για 2 μερες συνεχομενα και θα την κρατησω για σημερα, ο kostasf16 εχει ερωτευτει μου φαινεται, την εχει πατησει μου φαινεται αρκετα.

αυριο θα παω στο νησι απεναντι να δω αυτη την παραλια που λεει ο φιλος, δε θελω να πω περισοτερα σημερα, διαβασα ωραια πραγματα σημερα να γραφονται στο θρεντ του σαιτ, και δεν θελω να χαλασω το κλιμα,

καλη σας μερα αγαπητοι.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι mimikos2000 και mend. Κατ αρχάς καλά να περνάτε. Δεν είναι ντροπή η μονογαμικότητα στην Ταϊλάνδη. Τι αντίθετο μάλιστα η συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων ελλοχεύει και σοβαρούς κινδύνους. Γιατί εάν περνάτε καλά θα πρέπει να αλλάξετε με μία άλλη, ίσως ομορφότερη και νεώτερη, αλλά να riskarete χάσετε το χαμόγελο της παρούσης?? Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε όπως σοφά λέει ο λαός. Εννοείται ότι και οι 2, αφού έχεTE βρει κοπέλες, την κάνετε με ελαφριά πηδηματάκια από τα μπουρδελο-χώρια και πάτε σε παραλίες, βουνά να γνωρίσετε την χώρα. ΑΜΕΣΑ

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιμικο2000, θα φύγεις από το ένα μπουρδέλο για να πας στο άλλο?? ?Δεν πρόσεξα καλά τι είχες γράψει. Κοιτά να πάρεις την κοπελίτσα και να πας σε κανένα νησί για μπάνια και άσε το Πουκέτ στην ησυχία του.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μιμικο2000, θα φύγεις από το ένα μπουρδέλο για να πας στο άλλο?? ?Δεν πρόσεξα καλά τι είχες γράψει. Κοιτά να πάρεις την κοπελίτσα και να πας σε κανένα νησί για μπάνια και άσε το Πουκέτ στην ησυχία του.

εεε ενταξει δεν ειναι τοσο χαλια το Πουκετ. Αν ειμαστε περιεργοι και ψαχτουμε λιγο μπορουμε να βρουμε μερη στο Πουκετ που δεν εχει πατησει ποδι τουριστα. Τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο 3 χρονια που ειχα παει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ διαφωνώ με τον φίλο ΚώσταBMW, είναι ενδιαφέρον να διαβάζονται τεκμηριωμένες απόψεις και γενικές πληροφορίες πάνω στην Ταϊλάνδη. Εξάλλου νομίζω εάν είχε κατακλυστεί από σεξοπεριγραφές, δεν θα είχε την ανταπόκριση που έχει.
Και εγώ συμφωνώ με την άποψη του σ. zaichik, αν και προσπαθώ να μην ξεφεύγω υπερβολικά από τη θεματολογία του σαίτ. Πριν αρκετό καιρό μάλιστα είχα προτείνει στον σ. ΚώσταF16 να εξετάσει το ενδεχόμενο να σπάγαμε το σαίτ στα δύο, αλλά συμφωνήσαμε ότι είναι καλό να διατηρηθεί ως έχει.
σ. Zaichik έχε υπόψη σου ότι ο Μιμίκος είναι έμπειρος παίκτης. Εξάλλου στο Πουκέτ μπορεί κανείς να συνδυάσει άνετα SSS.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
στην ενδοχωρα ειναι "επικυνδινο" σχετικα με φαγητο νερο κτλ.
βρισκεις εστιατορια ,εμφιαλωμενο νερο, ξενοδοχεια για υπνο.δεν νομιζω να υπαρχουν μονο καροτσακια για φαγητο
Τι ενοείς λέγοντας ενδοχώρα ? έχε υπόψη σου ότι σχεδόν σε όλη την χώρα η τουριστική υποδομή είναι επαρκής, αν εξαιρέσεις κάποια χωρια αυτοχθόνων φυλών στο βορρά (από εκεί προέρχεται και ο βάτραχος-ροκάνα των akka που πόσταρες) και κάποια επίσης χωριά στη βορειαοανατολική χώρα. Κατά τα άλλα είπαμε ότι η χωρα είναι ασφαλής και παντού θα βρείς αυτά που αναφέρεις.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
θα προσθέσω ότι αν δεν προκαλείς ίσος να βρεις και πιο ζεστή φιλοξενία ....

να έχουμε στο μυαλό μας ότι στις τουριστικές zones μας πουλάνε αυτό που θέλουν και αναζητούμε, ενώ παραέξω ....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κανονισε να πειραξεις δικους μου στοχους, και τα λεμε, οι κοντυτερες πατταγιανες ειναι δικες μου, μακρια.
ο ροκος αραγε θα πηρε το βαπτισμα του πυρος?

καλησπερα στην ελλαδα..
κωστα, οχι μονο το βαπτισμα του πυρος πηρα αλλα και το σηκωσα κιολας.. τεσπα, εχω μεινει μαλακας με την κολαση που γινεται εδω κατω.. πρωτογνωρη εμπειρια που οποιος δεν την εχει ζησει δεν καταλαβαινει..
ειναι περιεργη η κατασταση με τους ταυλανδους, τη μια στιγμη θελεις να τους σκοτωσεις στο ξυλο και την αμεσως επομενη το ακριβως αντιθετο.. ασία παιδι μου..
λεπτομερειες στην επιστροφη, ειναι κριμα να τρωω το χρονο μου σ ενα ιντερνετ καφε.
χαιρεταω το φορουμ..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε sa wat dee-khrap.
     Έτσι είναι η Ασία , παράξενη και σαγηνευτική. Να περνάς καλά και όταν γυρίσεις θα τα πούμε και από κοντά. Εξάλλου για αυτό το παρθενικό δου ταξίδι θα μιλάς για πάρα πολύ καιρό -μέχρι το επόμενο  :blahblah1:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6

Και εγώ συμφωνώ με την άποψη του σ. zaichik, αν και προσπαθώ να μην ξεφεύγω υπερβολικά από τη θεματολογία του σαίτ. Πριν αρκετό καιρό μάλιστα είχα προτείνει στον σ. ΚώσταF16 να εξετάσει το ενδεχόμενο να σπάγαμε το σαίτ στα δύο, αλλά συμφωνήσαμε ότι είναι καλό να διατηρηθεί ως έχει.
σ. Zaichik έχε υπόψη σου ότι ο Μιμίκος είναι έμπειρος παίκτης. Εξάλλου στο Πουκέτ μπορεί κανείς να συνδυάσει άνετα SSS.

θα ανταλασσω  πμ στο εξης για να μην αλλοιωθει το τοπικ

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Не делает sey что-нибыдь! Мы принесены для себя. Я вычислял его вне от вашего голоса! Скажите мне, будьте мной докучая вам? Только это не говорит мне… ничего eise!

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
  Mου αρέσει να τραβάω βίντεο ερωτικά, όχι εν κρυπτώ αλλά με την συναίνεση της παρτεναίρ. Δεν τα δημοσιεύω ποτέ. Τα βλέπω μόνο εγώ, οι κοπέλες που συμμετέχουν, αν το θέλουν, και κανά δυό ομοιδεάτες φίλοι. Περιλαμβάνουν και σκληρές σκηνές αλλά και απλώς αισθησιακές. Τις προάλλες βιντεοσκόπησα την πασαρέλα μιας Φιλιππινέζας μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Φορούσε μόνο τα εσώρουχά της, είχε κάνει καταπληκτική επιλογή χρωμάτων, και λίκνιζε υπέροχα το κορμάκι της. Πλησίαζε με χάρη προς τον φακό μου, έκανε μεταβολή και απομακρυνόταν το ίδιο χαριτωμένα. Ποζάριζε με νάζι, έφερνε με μια αέρινη κίνηση του χεριού τα μαλλιά προς τα πίσω και συνέχιζε τον βηματισμό και την επίδειξη των θελγήτρων της.
  Μια άλλη υπέροχη ταινία που έχω γυρίσει και μάλιστα δύο φορές με διαφορετικά κορίτσια, εδώ στην Ταυλάνδη, είναι το body to body massage πάνω σε στρώμα θαλάσσης. Χωρίς ερωτική πράξη, μόνο γυμνό και αισθησιασμός. Πολύ δύσκολη υπόθεση να την πείσεις να δεχτεί κάτι τέτοιο. ''Και αν βγει στο διαδίκτυο και το δουν οι γονείς μου που δεν γνωρίζουν οτι εργάζομαι εδώ;'', μια συνηθισμένη αντίδραση. Το ποσοστό μη αποδοχής της πρότασης μεγάλο. Δύο όπλα επιστρατεύθηκαν για να λυγίσει η αντίστασή τους. Ένα γενναίο φιλοδώρημα και μια καλή(που να αντέχει στο νερό) αποκριάτικη μάσκα ματιών! Όταν την πρόβαραν στον καθρέπτη του δωματίου έβλεπες οτι ηρεμούσαν. Δεν ήταν και τόσο εύκολο να αναγνωριστούν. Και πάλι όμως το ναι δύσκολα το εισέπραττες.
  Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας άρχιζε η προετοιμασία του χώρου. Ενίσχυση του φωτισμού. Εδώ σε δύο περιπτώσεις είχα πισωγύρισμα. Άπλετο φως και γυμνό δεν πάνε πάντα μαζί στο μυαλό της Ταυλανδέζας. Απαραίτητη η χρήση τρίποδου για να βρεθεί η σωστή γωνία λήψης. Αν είναι μικρό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και κάποιο μικροέπιπλο του δωματίου. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα την δεύτερη φορά χρησιμοποίησα το τηλεκοντρόλ της βιντεοκάμερας. Το τοποθέτησα σε μια μικρή, λεπτή και διαφανή νάυλον σακκούλα(την προμηθεύτηκα από το κατάστημα ξηρών καρπών της γειτονιάς  μου) την οποία έκλεισα προσεκτικά με μονωτική ταινία. Με την αδιαβροχοποιημένη πλέον συσκευή ανά χείρας είχα την δυνατότητα  να ζουμάρω. Χρειάζεται πάντως φειδώ  η χρήση του. Μπορεί να μπερδευτείς  κάτω από τις αντίξοες συνθήκες τηλεχειρισμού και να ''χαλάσεις'' την ταινία.
  Επειδή με ενδιέφερε πρωτίστως η αισθητική αξία του έργου, φρόντιζα να επιλέγω τις καλύτερες από την βιτρίνα του καταστήματος και να προχωρώ σε πρόταση μόνο στην περίπτωση που είχα μπροστά μου μια ελκυστική γυναίκα.

Επισκέπτης
φίλε μου γράφεις ιστορία είσαι σαν τις ομάδες ποδοσφαίρου  που γράφουν τα παιχνίδια τους για να τα δουν οι παίκτες με τον προπονητή για να βελτιώσουν την τακτική τους.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Не делает sey что-нибыдь! Мы принесены для себя. Я вычислял его вне от вашего голоса! Скажите мне, будьте мной докучая вам? Только это не говорит мне… ничего eise!
Σύντροφε, Я не верю что все люди в форуме говорят русского. Сделайте перевод в греке пожалуйста.
Μόνο Ελληνικά και Ταύλανδέζικα γράφουμε σ΄αυτό το forum. Στα ρώσσικα να απευθύνεσαι στα ανάλογα thread.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Μια άλλη υπέροχη ταινία που έχω γυρίσει και μάλιστα δύο φορές με διαφορετικά κορίτσια, εδώ στην Ταυλάνδη,

Κρίτωνα το εδω στην Ταιλάνδη τι σημαίνει? Και εσυ μόνιμος κάτοικος όπως ο Φαντομάς? Καλά μόνο εγω ανακάλυψα το μέρος πριν 4 μήνες?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
απάντησα σε κάποιον που μου ζήτησε  πληροφορία.....και επειδή εδώ θα ψάξει,σκέφτηκα ότι δεν θα σας θίξω πολύ...αν το έκανα λυπάμαι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο kostasf16 εχει ερωτευτει μου φαινεται, την εχει πατησει μου φαινεται αρκετα.
ναι, φυγε απο την πατταγια, ειναι χαμηλο το επιπεδο :jerking:, δεν πατε καλα, τι σας φταιει το μερος? δεν σας αρεσει οκ. γιατι το "θαβετε" ηθελα να ξερα, μπουρδελο και ανωμαλοι και ξορκια..
κοφτε το, κουραζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom