KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τι λες μωρε, εγω το ξερω? μιμικο εγω δεν ειμαι 25 χρονων.ο kostasf16 εχει ερωτευτει μου φαινεται, την εχει πατησει μου φαινεται αρκετα.
δεν ξερω τι σου ειπε η noy, αλλα ελπιζω να μας τα πεις, τελικα αν δεν την πηδηξες θελω να σε πληροφορησω οτι δεν εχασες και πολλα πραματα, στο πηδημα ειναι μετριοτατη, εως αρνητικη, στην πιπα τα παει καλυτερα αλλα δεν φτανει, συνεχιζω την πορνοταινια..
αρα το μονο που θα εχανες θα ηταν τα λεφτα σου, την ειδες ξεκωλε και σε εφτιαξε ,το ξερω. μαπα ομως το καρπουζι, ποτε δεν ειπα οτι ηταν αστερι κτλ. η μαλλον δεν προλαβα να πω γιατι με εφαγαν τα στριγκακια... και δεν ξερω αν θα βρω την ορεξη να τελειωσω οτι ειχα να γραψω γι αυτην,
θα αναρωτιεσαι γιατι αφου ηταν χαλια στο πηδημα την ειχα 5 μερες ? αυτη ειναι και η παραξενια μου στις γυναικες, αυτη μου εβγαζε μονογαμικοτητα εμενα, και ζεστασια, και μεγαλο ατου της ηταν η φωνη της, και τα αγγλικα της και και το κωλαρακι που εξειχε οπως προσεξε και ο κοστασbmw, και βεβαια το στριγκακι που ηταν το μισο εξω, και που γελαγε λιγο και και και και.
ξαναδειτε το στριγκακι του σκανδαλου..