Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι κάνεις λάθος σύντροφε.
   ΤΑΫΛΑΝΔΗ Sex trip είναι ο τίτλος του θρεντ και όχι Παττάγια που έχει το δικό της. Κανονικά στο θρεντ της Παττάγιας θάπρεπε να γράφετε (τα της πόλης φυσικά και μόνο) και όχι εδώ.
    Οι λόγοι που οδηγούν πολλούς στην Παττάγια και όμως ΔΕΝ είναι πρωτιιστα οικονομικοί. Αν ξέρεις τα κόλπα μπορείς να κινείσαι και στην Μπανκονκ με τα ίδια και λιγότερα λεφτα από την Παττάγια. Οι λόγοι είναι κυρίως άλλοι. Ο κυριώτερος είναι ότι γενικά οι Έλληνες είναι σπιτάκηδες, ξενόφοβοι, καλομαθημένοι και φοβούνται το άγνωστο. Τα θέλουν όλα στο πίατο και σαν το σπίτι τους.Για αυτό ακολουθούν και την πεπατημένη . Παττάγια και ξερό ψωμί, και μπορεί νάχουν πάει και δέκα φορές και δεν έχουν ιδέα το τι παίζεται στην χώρα που επισκέπτονται.  Η Παττάγια τα προσφέρει αυτά. Ελληνικά μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μεγάλες παρέες ελλήνων , φραπέ, ευρωπαίκο φαγητό και δεν συμμαζεύεται όλα αυτά πολύ κοντά το ένα από το άλλο, καλύπτουν την ανασφάλεια για το άγνωστο και το παράξενο και την κάνουν προσιτη (και στην ΒΚΚ υπάρχουν άλλα οι αποστάσεις είναι μεγάλες).
    Δεν επεκτείνομαι περαιτέρω , αλλά μπορώ να τα αιτιολογήσω σε πμ.
    Sa wat ddee-khrap :cool2:

ΥΓ: Ο (νέος) σύντροφος Antrew 19 χθές έγραψε " Αφού στα περισσότερα πράγματα διαβάζει εδώ κάποιος την αντίστοιχη άποψη του Αμερικάνου της δεκαετίας του 60 που πήγαινε μόνο στην Τρούμπα. " Εχει απόλυτο δίκιο
  οχι  απλως  απο  τις  πιο  σωστες  κουβεντες  εδω  μεσα,  η  πιο  σωστη
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
Ο δασκαλος vonmakoulis ειναι σαν οαση στην ξεραιλα του φορουμ. Πολυ χαιρομαι που τον βλεπω να συμμετεχει παλι....  :boobies:
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
Το σωστο ειναι "μαι πεν ραι". Οι ανθρωποι που καταγωνται απο την επαρχια του Ισααν, εχουν την ιδιαιτεροτητα να μην προφερουν το "ρ" και αντ'αυτου να χρησιμοποιουν "λ".
Η Πατταγια γεμματη απο κοπελες που καταγονται απο την περιοχη αυτη, δινουν την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο σωστος και συνηθισμενος τροπος ομιλιας, κατι που τελικα δεν ισχυει.
Επισης για να υπαρχει μια πιο τυπικη και ευγενικη συνομιλια, ειδικα με μεγαλυτερους σε ηλικια Ταιλανδους, πρεπει να μιλαμε αργα και καθαρα. Θεωρουν αγενη καποιον που μιλαει γρηγορα, μπερδεμενα και οχι καθαρα, και κανει την γλωσσα να χανει την μελωδικοτητα της. Οι μη Ταιλανδοι δικαιολογουνται γιατι δεν ειναι γηγενης ομιλητες, αλλα ειναι καλο ενας φαλανγκ να τα γνωριζει.

Ισως δεν τα γνωριζες.
Mai pen rai khrup... chock dee
  και  ομως παρα  πολλες  ισανεζες   στη  μπανγκοκ  (εχουν   διαβασει   περισσοτερο  φαινετε)  το  χουν  δουλεψει   το  "ρ"  και  δεν  το  λενε  "λ"    αυτοι  που  εχουν  τεραστιο  προβλημα   ειναι  η  κινεζοι     δεν   εχω  γνωρισει  κανεναν  που  να  μπορει  να  το  πει    
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.103
Πόντοι
18.565
Μερικές φωτογραφίες ακόμα από την Bangkok και μερικά σκόρπια μπλα μπλα.

Το Αkane στο Chitlom και το Akane στο Soi 33 (το soi των νεκρών καλλιτεχνών  :P) έχουν διαφορετικές ρουτίνες. Αυτό στο Chitlom θυμίζει λίγο το Sazanka, το Κορεάτικο μασατζίδικο που βρίσκεται στη Sukhumvit Soi 22 - Washington Square. Όπου για κανά μισάωρο σε ξαπλώνουν σε ένα πάγκο, σε σαπουνίζουν, σου τρίβουν μέχρι και την κωλοτρυπίδα με λίφι κι αφού σου γδάρουν το δέρμα σε ξεπλένουν ρίχνοντάς σου νερό από ξύλινα κατσαρολάκια. Η αίσθηση που παίρνεις από το τελευταίο (όσο κι αν φαίνεται περίεργο) είναι καταπληκτική. Αντίθετα στο soi 33 έχει ένα πεζό μπανάκι.

Στην Washington Square υπάρχουν μερικά από τα ιστορικότερα bar της Bangkok. Silver Dollar, Texas Lone Star, WildCountry.
Για σκληρούς παίκτες που θέλουν να συνδυάζουν μία ομελέτα με ένα τσιμπούκι :grin: :grin:
Σε κάποιο από αυτά θα συναντήσεις και τον Mekhong Kurt (cult φιγούρα της Bangkok) να διηγείται ιστορίες από την Κίνα ή την παλιά καλή Ταιλάνδη.

Ξαναπήγα στο Mango massage Sukhumvit Soi 24. Διάλεξα μια γύρω στα 28-30, υποθέτοντας ότι λόγω ηλικίσς θα είναι έμπειρη +3 holer, αλλά όταν ανεβήκαμε στο δωμάτιο και τη ρώτησα πόσο καιρό δουλεύει εκεί, μου είπε μια βδομάδα.
Βλέποντας την απογοήτευσή μου μου είπε μην ανησυχείς θα στα κάνω όλα. Αλλά στο όλα δεν συμπεριλαμβάνονταν ο κώλος κι έτσι την γλίτωσε με μερικά κωλοδάχτυλα. Άλλη μια χιλιοειπωμένη ιστορία, γραμματέας που δεν φθάνανε τα λεφτά κτλ κτλ
Πολύ γλυκό και φιλότιμο παιδί, έκανε όλα τα κόλπα που ήξερε για να τελειώσω δεύτερη φορά στην μιάμιση ώρα.
Μετά από τις Πατάγιες, τις Φιλιππίνες και τα Akane σιγά μη τέλειωνα, οπότε ξάπλωσα την πήρα αγκαλιά και της χάιδεψα λίγο το μουνάκι. Πέντε λεπτά αργότερα, ανεβοκατέβαινε στο χέρι μου βογγώντας.
Ααααχ, κάποιες Ταιλανδέζες είναι απίστευτες. Αφού τελείωσε, μου έκοψε και τα νύχια για να μην ξοδεύομαι στα κομμωτήρια  :cheesy: :cheesy:

Στο Soi 24 είναι και το Thonglor 2. Μασατζίδικο κι αυτό, σε πολύ πιο ωραίο κτίριο από τα Angel, Fashion, Akane, Mango και τα σχετικά. Οι τιμές είναι ίδιες, 800Β για 1:30 oil massage και 1500 στο κορίτσι.
Το οποίο κορίτσι εδώ δεν το διαλέγεις εσύ αλλά στο στέλνει η mamasan.
Ήμουν έτοιμος να την γυρίσω πίσω αν δεν μου άρεσε, αλλά τελικά εμφανίστηκε ένα πολύ ψηλό παιδί, λευκό, με super κώλο και γύρω στα 27. Ανεβήκαμε τρείς ορόφους για να καταλήξουμε σε ένα δωμάτιο όχι και πολύ καλύτερο τελικά από τα υπόλοιπα μασατζίδικα.
Η ρουτίνα ίδια, αλλά ο ενθουσιασμός και η απόδοση καμία σχέση με το Mango ή το Akane. Η τύπισσα ήταν από την  Bangkok, ταμίας στην κίτρινη τράπεζα με 10.000 μισθό, αλλά την παράτησε για να πηδιέται 12ωρα στα μασατζίδικα. Ειδικά στην άδεια πια Bangkok, αμφιβάλλω αν τα βγάζει αυτά τα 10.000 το μήνα.
Και δεν πηδιόταν και ιδιαίτερα καλά. Τουλάχιστον στα τέσσερα, είχε να δείξει ένα πολύ ωραίο κώλο  :fuck1:.

Οι καλύτερες γκόμενες που είδα στο φετεινό ταξίδι ήταν στο Rainbow 1 στο ισόγειο της Nana. Μία από τις mamasan ξέρει και κάμποσα Ελληνικά για να τα λέτε.

Μιλώντας για Ελληνικά, στην Πατάγια είμαστε ένα βράδυ με τον Καταλανό φίλο μου στο Living Doll να πούμε ένα γειά στον ιδιοκτήτη που τον ξέρουμε χρόνια, μιας και ήταν manager του παλιού Dollhouse στην Clinton Plaza.
Η Clinton plaza ήταν στην Sukhumvit ανάμεσα στο Soi 13-15, εκεί που 10 χρόνια τώρα χτίζεται αυτό το γαμ@#$^%$νο κτίριο.
(Να του πέσουν τα θεμέλια του πούστη που το έχει, γιατί στην Κλίντον -ειδικά to Dollhouse- ήταν πιθανότατα το καλύτερο gogo που έχω δει ποτέ).
Τέλος πάντων, αφού πίνουμε τα ποτά που μας κερνάει ο ισπανός (που για ένα μήνα έκανε barfine από το Secrets την ίδια γκόμενα, 1000B παρακαλώ το barfine πριν τις 12) ο ιδιοκτήτης φωνάζει μια κοπέλλα για μένα.
Ωραίο κορμί και πρόσωπο, κάθεται δίπλα μου κι όταν την ρωτάω πως την λένε σηκώνεται και φεύγει...
.... για να επιστρέψει με ένα μπλοκάκι, όπου μου γράφει το όνομά της.
Η τύπισσα είναι κωφάλαλη και ενώ τα άλλα 2 ζώα γελάνε με την πλάκα που μου κάνανε, δίνω τις κλασσικές απαντήσεις στις κλασσικές ερωτήσεις. Και όταν της γράφω Greece, ενθουσιάζεται τόσο πολύ που μου ζωγραφίζει την Ελληνική σημαία!  :grin: (Κάποιος από εδώ μέσα; )
Στο κρεββάτι βγάζει κάτι περίεργες κραυγές που θυμίζουν ζώο και τελικά βαριέμαι να τις ακούω και της δίνω κάτι να απασχολεί το στόμα της.  :pipa1:

Χωρίς καμιά αμφιβολία στην Πατάγια, οι πιο GF εκπλήξεις ήταν από την παραλιακή και μόνο.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ ξέρω ότι τα καλύτερα πηδήματα τα έκανα από εκεί.

Ένα από τα πράγματα που έχω πάντα μαζί μου στην Ασία είναι το Κ-Υ jelly λιπαντικό. Φέτος το πρωτοείδα και σε σπρέυ.
Ήμουνα στο soi 6  :rockon: και το μοναδικό κορίτσι που μου έκανε κούκου ήταν ένα μικροκαμωμένο... ladyboy  :-*
Πολύ πολύ όμορφο προσωπάκι, μέτριο κορμί, αλλά καλοφτιαγμένα βυζιά. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, (η συνηθισμένη τιμή είναι 300 το δωμάτιο + 700-800 για την κοπέλα ή την "κοπέλα")
Τρελές αγάπες το μικρό ladyboy, με έγλυψε πάνω κάτω, μπρος πίσω, δεξιά αριστερά, τράβηξε και μια ωραία πίπα κι αφού μου έστησε το μικρό του κωλαράκι και φόρεσα το δικό μου προφυλακτικό, (καλό είναι να έχεις ΠΑΝΤΑ  το δικό σου μαζί) έψαξα για το γνωστό μπλε άσπρο σωληνάριο.
Αντί γι αυτό το μικρό ladyboy μου έδωσε ένα δοχείο σε κόκκινο χρώμα, Κ-Υ κι αυτό αλλά σε σπρει, που κατά πως γράφει πάνω στην συσκευασία αφήνει και μια ωραία αίσθηση θερμότητας.
Αίσθηση θερμότητας άφηνε, λιπαντικό δεν άφηνε και μου έφυγε ο τάκος για να πηδήξω το απίστευτα στενό κωλαράκι που είχε το ladyboy.
Ηθικό δίδαγμα. Κ-Υ jelly σε σωληνάριο. Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε. :cheesy:

Μυστήρια περίπτωση το συγκεκριμένο ladyboy. Σίγουρα κάποιος το πήδαγε μόνιμα, γιατί τα βυζιά ήταν πολύ ωραία άρα και καλοπληρωμένα. Από την άλλη ήταν τόσο στενό πίσω, φανερά πόναγε και είμαι αυτό που λένε μεσαίος, οπότε τι διάολο μόνο πίπες έπαιρνε του αφεντικού;
Τελικά μ' αυτά και μ' αυτά πέρασα ένα δίωρο στο δωμάτιο μαζί "της", νέο προσωπικό ρεκόρ για το soi 6.  :birdman:

Σε μια πόλη 10.000.000 κατοίκων, δηλαδή την Bangkok, εγώ και ο hussain πέσαμε ο ένας επάνω στον άλλο στην γωνία του soi 6.  :cheesy:
"Φάγαμε" μαζί στο Akane και σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Bangkok, fusion Ταιλανδέζικη κουζίνα, το Mahanaga, Sukhumvit soi 27. Περίπου στο 1000 (χωρίς κρασί) το άτομο, ακριβό ναι, αλλά αξίζει.
Σταθερά μέσα στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Bangkok.
Φιλε Suadam στην κυριολεξια καθομαι και ρουφαω αυτα που γραφεις για Μπανγκοκ. Επειδη οπως φαινεται τα ταξιδια μου εκει καθιερωνονται μια φορα το χρονο τουλαχιστον μεχρι να βγω στην συνταξη (δηλ. μεχρι να πεθανω),προσπαθω να μαθω οσο πιο πολλες πληροφοριες μπορω για την πρωτευουσα.Απο τους παλιους βεβαια τα βγαζεις με το τσιγκελι(με εξαιρεση τον Φον), γιαυτο τετοιες περιγραφες ειναι οτι πρεπει. Στο πρωτο μου ταξιδι που εκανα περσι ολες μου οι εμπειριες ηταν απο Σιλομ μεχρι Πρατουναμ, μιλαμε οτι εριξα τον ποδαροδρομο της ζωης μου.Εκεινο που καταλαβα απο τα μασσατζιδικα που συναντουσα στο δρομο και οι κοπελες απεξω με κραζανε για foot-massage οταν εγω τους ελεγα για μπουμ-μπουμ ολες λεγανε ο.κ. Ακομα και σε ενα μικρο εμπορικο κεντρο στο Πρατουναμ (δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται-εχει παρα πολλα foot-massage μεσα) μια μαμασαν που με πλησιασε και της ειπα για πλακα για μπουμ-μπουμ μου λεει ο.κ. ελα μεσα εχω δωματιο πριβε. Απο αυτα τα φουτ- μασσαζ φορτωσα δυο φορες για σορτ ταιμ και μου ηρθανε μετα την δουλεια στο ξενοδοχειο.Μαλλιστα η πρωτη ηταν ενα υπεροχο παιδι απο το Ισααν ψηλο με πιασιματα που εβγαζε πολυ GFE και  δεν ηθελε να φυγει το βραδυ απο το δωματιο.Επειδη ομως ηταν η πρωτη μου βραδια στην Μπανγκοκ και φοβομουνα δεσμευσεις της ειπα οτι πρωι-πρωι επρεπε να φυγω για Πουκετ και επρεπε να ετοιμασω βαλιτσες.
 

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
227
Like
0
Πόντοι
1
soapy massage και oil τι λενε γινετε τιποτα παραπανω απο τα κανονικα unofficial δλδ.. αντε 25 και σημερα ρε αγορινες!!!
 

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
918
Like
0
Πόντοι
6
Το σωστο ειναι "μαι πεν ραι". Οι ανθρωποι που καταγωνται απο την επαρχια του Ισααν, εχουν την ιδιαιτεροτητα να μην προφερουν το "ρ" και αντ'αυτου να χρησιμοποιουν "λ".
Η Πατταγια γεμματη απο κοπελες που καταγονται απο την περιοχη αυτη, δινουν την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο σωστος και συνηθισμενος τροπος ομιλιας, κατι που τελικα δεν ισχυει.
Επισης για να υπαρχει μια πιο τυπικη και ευγενικη συνομιλια, ειδικα με μεγαλυτερους σε ηλικια Ταιλανδους, πρεπει να μιλαμε αργα και καθαρα. Θεωρουν αγενη καποιον που μιλαει γρηγορα, μπερδεμενα και οχι καθαρα, και κανει την γλωσσα να χανει την μελωδικοτητα της. Οι μη Ταιλανδοι δικαιολογουνται γιατι δεν ειναι γηγενης ομιλητες, αλλα ειναι καλο ενας φαλανγκ να τα γνωριζει.

Ισως δεν τα γνωριζες.
Mai pen rai khrup... chock dee
τα γνωρίζω ή τουλάχιστον αρχίζω και τα μαθαίνω...
αλλά είναι σαν λες σε έναν κρητικό π.χ. ότι κάποιες λέξεις που χρησιμοποιεί δεν είναι σωστές...
το σωστό και το λάθος στις διαλέκτους είναι σχετικό...
και βάζε και κανένα τόνο...για την σωστή Ελληνική γραφή (την τωρινή τουλάχιστον)...
 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
645
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εννοείτε μετά το body massage ότι ακολουθεί και  :knockinb: εκτός και αν δεν θες εσύ άλλωστε στο λένε τις περισσότερες φορές οι μετρ που σου πιάνουν την κουβέντα για να σου πουν υπηρεσίες και τιμές ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται body to body και σεξ μετά,
για μιάμιση ώρα περίπου, τιμές μιας και εγώ την πάτησα την πρώτη φορά παίζουν αναλόγος το μασατζίδικο αλλά συνήθως είναι 1500-1800 μπατ, δικό σου θέμα αν θα δώσεις tip στην κοπέλα και πόσο θα δώσεις εγώ αφήνω 100-200 μπατ εμένα συνολικά μου φεύγει κανά 2χίλιαρο, καλό είναι σαν εμπειρία να το κάνεις μια φορά αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας δεν είναι ακριβως όπως το βλέπεις στο νετ τουλάχιστον στις δικές μου περιπτώσεις άλλοι συνάδελφοι μπορεί να έχουν περάσει και καλύτερα
 

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
227
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείτε μετά το body massage ότι ακολουθεί και  :knockinb: εκτός και αν δεν θες εσύ άλλωστε στο λένε τις περισσότερες φορές οι μετρ που σου πιάνουν την κουβέντα για να σου πουν υπηρεσίες και τιμές ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται body to body και σεξ μετά,
για μιάμιση ώρα περίπου, τιμές μιας και εγώ την πάτησα την πρώτη φορά παίζουν αναλόγος το μασατζίδικο αλλά συνήθως είναι 1500-1800 μπατ, δικό σου θέμα αν θα δώσεις tip στην κοπέλα και πόσο θα δώσεις εγώ αφήνω 100-200 μπατ εμένα συνολικά μου φεύγει κανά 2χίλιαρο, καλό είναι σαν εμπειρία να το κάνεις μια φορά αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας δεν είναι ακριβως όπως το βλέπεις στο νετ τουλάχιστον στις δικές μου περιπτώσεις άλλοι συνάδελφοι μπορεί να έχουν περάσει και καλύτερα

Σε ευχαριστω φιλε να σε καλα για τον χρονο σου, θα το δοκιμασω και μολισ γυρισω θα δωσω feedback  :rolleyes:

παιδια απο pattaya μετα υπαρχει κανενα καλο και κοντινο νησακι να ξεφυγω λιγο ?
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλημερα,φιλοι απο Πατταγια.......Καταρχην 1 μεγαλο συγνωμμη για την απουσια μου απ'το φορουμ και την ενημερωση σας........μετα την παραμονη μου 2 ακομα ημερων στο Ανχελες επεστραψα Πατταγια για τις τελευταιες 2 μερες στην Πατταγια αλλα ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!!!(Ποιος π,,,ης με Ματτιαξε!!!!!????) :P :P :P :P :P

Σημερα τελευταια μερα.........σε 8 ωρες φευγω απο Pattaya bay Resort και ξεκιναω το ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ της επιστροφης και τον ΓΛΥΚΟ ΔΡΟΜΟ της προσμονης(για το ποτε θα ξαναγυρισω!!!)

Παιδια....το Μπατ σημερα 40 ακριβως(Πατταγια)

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΚΑΙ εχω μπολικο υλικο και απο Ανχελες αλλα και φοβερες ΙΣΤΟΡΙΕς με φιλους{που της εζησα απο κοντα)μετα την επιστροφη μου στην ΕΛΛΑΔΑ(Οπου θα εχω αρκετο χρονο να "κλαιω" και να θυμαμαι!!!)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ(ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ)ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!Χαρακτηριστικα,θελω να αναφερω Μερικα ονοματα......Theos_Panas(ο συνταξιδιωτης μου),Jamest,Victoriatus,Rebetis,Homies179,Suadam(Ευχαριστω,φιλε για Angeles!!!),Elf24,Liberg0,Zaichik,doctorm,aris73,Taxidiwtis(φιλε,μην στεναχωριεσαι!!!)Σταυρο μου(sp1),Θανο μου,τα παιδια απο Γιαννιτσα,τον Γιωργο απο Αθηνα....και επισης τα παιδια που δεν ηταν σ'αυτο το ταξιδι μαζι μου αλλα ηταν με την σκεψη τους και μιλουσαμε(Fysarmoniκas kai Βαγγελη(Gelis 17)
ΠΑΙΔΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΙ ΣΥΓΜΩΜΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Λοιπόν, λέω να το τολμήσω και να δώσω κι εγω το παρών στο μέτωπο της Πατάγια. Για 20 Νοεμβρίου το βλέπω μέχρι αρχές Δεκέμβρη. 600 και κάτι βγαίνουν τα εισιτήρια με Gulf Air. Αξίζει η συγκεκριμένη εταιρία ή να διαλέξω κάποια άλλη πτήση? Διαμονή για Secrets το κόβω, περιμένω απάντηση απο την μεριά τους.

Θα είναι κανένας πατριώτης κάτω εκείνη την περίοδο?
παρε ενα τηλεφωονο την ται εργουεις εγω πηρα εισητηρια μεχρι το πουκετ με 687 ευρω.λογικα εκει που θες να πας θα το εχει πιο φτηνα ακομη.αλλα μην πας παταγια ρε,τοσα ωραια μερη εχει η ταιλανδη,και σε ολα θα βρεις αυτο που ζητας,και συνδιαζεις και διακοπες.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Εννοείτε μετά το body massage ότι ακολουθεί και  :knockinb: εκτός και αν δεν θες εσύ άλλωστε στο λένε τις περισσότερες φορές οι μετρ που σου πιάνουν την κουβέντα για να σου πουν υπηρεσίες και τιμές ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται body to body και σεξ μετά,
για μιάμιση ώρα περίπου, τιμές μιας και εγώ την πάτησα την πρώτη φορά παίζουν αναλόγος το μασατζίδικο αλλά συνήθως είναι 1500-1800 μπατ, δικό σου θέμα αν θα δώσεις tip στην κοπέλα και πόσο θα δώσεις εγώ αφήνω 100-200 μπατ εμένα συνολικά μου φεύγει κανά 2χίλιαρο, καλό είναι σαν εμπειρία να το κάνεις μια φορά αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας δεν είναι ακριβως όπως το βλέπεις στο νετ τουλάχιστον στις δικές μου περιπτώσεις άλλοι συνάδελφοι μπορεί να έχουν περάσει και καλύτερα
δηλαδη θα τριβεται η γκομενα πανω σου,θα σε καυλωσει απιστευτα,και θα της πεις,οχι δεν θελω γαμησι..ρε σεις μου ειχε τυχει στο χονγκ κονγκ,γιατι πηγαινα συνεχεια εκει,ειχα τρελαθει με το μποντυ μασαζ τους,η κινεζουλα να μου κανει στοματικο ακαποτο,και μετα,να παει να κατσει πανω χωρις να μου φορεσει.οταν την σταματησα μου ειπε οτι το ξεχασε...τι διαολο εχει συμβει τιποτα τετοιο σε σας?
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
.οταν την σταματησα μου ειπε οτι το ξεχασε...τι διαολο εχει συμβει τιποτα τετοιο σε σας?
Sτο πουκετ γινεται συστηματικος ελεγχος στα βιβλιαρια υγειας στα μασατζιδικα και πολλες φορες ελεγχος στα ουρα σε κοριτσια στα μπαρ για ναρκωτικα. Στην Παταγια πλήρη αναρχία. Σε αυτο το πνεύμα αναρχιας στο θεμα καθαριοτητας, απο δικη μου προσωπικη εμπειρια, το 50% στην παταγια στο θεμα προφυλαξης ειναι "up to you". Θες να βαλεις βαλε. Αν βεβαια αναλογισθεις οτι το 80% των πελατων πλεον της παταγιας ειναι ινδο-πακιστανινο-αραβες φανταζεσαι τι παιζει στο θεμα καθαριοτητας εκει. Ευτυχως στο πουκετ, ακομη, τα πραγματα ειναι πιο καλα απο θεμα συνειδησης των κοριτσιων στα θεματα υγειας και καθαριοτητας εως οτου σκασουν εκει οι απλυτοι οι οποιοι αρνουνται να βαλουν και προφυλακτικο.
Θα πεις καλα ολοι εδω γιατι πανε παταγια; Γιατι παταγια βρισκεις ανετα με 500 μπατ το σορτ ενω στο πουκετ η τιμη ειναι στο διπλασιο και γλυτωνεις και τα αεροπορικα, πραγμα που στις μερες μας το οικονομικο ειναι πρωτευον, συν οτι το Μπατ ειναι πολυ ψηλα σε σχεση με το ευρω.
Απο την αλλη δεν υπαρχει τουριστας με ελαχιστο επιπεδο που να περπατα με την πουτανα χερακι χερακι στην WS καμαρωτος καμαρωτος επειδη την πηρε σημερα απο τους πακιστανους που την εχυναν ανα πενταδες στο στομα το προηγουμενο βραδυ.
 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
645
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδη θα τριβεται η γκομενα πανω σου,θα σε καυλωσει απιστευτα,και θα της πεις,οχι δεν θελω γαμησι..ρε σεις μου ειχε τυχει στο χονγκ κονγκ,γιατι πηγαινα συνεχεια εκει,ειχα τρελαθει με το μποντυ μασαζ τους,η κινεζουλα να μου κανει στοματικο ακαποτο,και μετα,να παει να κατσει πανω χωρις να μου φορεσει.οταν την σταματησα μου ειπε οτι το ξεχασε...τι διαολο εχει συμβει τιποτα τετοιο σε σας?
Στα ολίγα body to body και γενικότερα μασατζήδικα που έχω κάνει σε bkk και πατάγια καμία δεν πήγε να μαμηθεί χωρίς σκουφάκι σου κάνουν μεν ακάποτη πίπα αλλά για το boom boom όλες μου φορέσανε σκουφάκι, στα body to body έχουν αυτές προφυλακτικό αλλά έχε μαζί σου καλού κακκού στα δε μασατζήδικα πρέπει να έχεις μαζί σου προφυλακτικό
αλλειώς την βγάζεις με  :pipa1: ή  :cum: 
 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Εννοείτε μετά το body massage ότι ακολουθεί και  :knockinb: εκτός και αν δεν θες εσύ άλλωστε στο λένε τις περισσότερες φορές οι μετρ που σου πιάνουν την κουβέντα για να σου πουν υπηρεσίες και τιμές ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται body to body και σεξ μετά,
για μιάμιση ώρα περίπου, τιμές μιας και εγώ την πάτησα την πρώτη φορά παίζουν αναλόγος το μασατζίδικο αλλά συνήθως είναι 1500-1800 μπατ, δικό σου θέμα αν θα δώσεις tip στην κοπέλα και πόσο θα δώσεις εγώ αφήνω 100-200 μπατ εμένα συνολικά μου φεύγει κανά 2χίλιαρο, καλό είναι σαν εμπειρία να το κάνεις μια φορά αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας δεν είναι ακριβως όπως το βλέπεις στο νετ τουλάχιστον στις δικές μου περιπτώσεις άλλοι συνάδελφοι μπορεί να έχουν περάσει και καλύτερα

Στην Παταγια VIP BODY TO BODY 700 baht + 500h κοπελα (μετα απο παζαρι στο δωματιο)
 

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Sτο πουκετ γινεται συστηματικος ελεγχος στα βιβλιαρια υγειας στα μασατζιδικα και πολλες φορες ελεγχος στα ουρα σε κοριτσια στα μπαρ για ναρκωτικα. Στην Παταγια πλήρη αναρχία. Σε αυτο το πνεύμα αναρχιας στο θεμα καθαριοτητας, απο δικη μου προσωπικη εμπειρια, το 50% στην παταγια στο θεμα προφυλαξης ειναι "up to you". Θες να βαλεις βαλε. Αν βεβαια αναλογισθεις οτι το 80% των πελατων πλεον της παταγιας ειναι ινδο-πακιστανινο-αραβες φανταζεσαι τι παιζει στο θεμα καθαριοτητας εκει. Ευτυχως στο πουκετ, ακομη, τα πραγματα ειναι πιο καλα απο θεμα συνειδησης των κοριτσιων στα θεματα υγειας και καθαριοτητας εως οτου σκασουν εκει οι απλυτοι οι οποιοι αρνουνται να βαλουν και προφυλακτικο.
Θα πεις καλα ολοι εδω γιατι πανε παταγια; Γιατι παταγια βρισκεις ανετα με 500 μπατ το σορτ ενω στο πουκετ η τιμη ειναι στο διπλασιο και γλυτωνεις και τα αεροπορικα, πραγμα που στις μερες μας το οικονομικο ειναι πρωτευον, συν οτι το Μπατ ειναι πολυ ψηλα σε σχεση με το ευρω.
Απο την αλλη δεν υπαρχει τουριστας με ελαχιστο επιπεδο που να περπατα με την πουτανα χερακι χερακι στην WS καμαρωτος καμαρωτος επειδη την πηρε σημερα απο τους πακιστανους που την εχυναν ανα πενταδες στο στομα το προηγουμενο βραδυ.
;) ;)
 

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
210
Like
0
Πόντοι
1
Απο την αλλη δεν υπαρχει τουριστας με ελαχιστο επιπεδο που να περπατα με την πουτανα χερακι χερακι στην WS καμαρωτος καμαρωτος επειδη την πηρε σημερα απο τους πακιστανους που την εχυναν ανα πενταδες στο στομα το προηγουμενο βραδυ.



Αυτα, για ενα πουτανιαρη δεν περνουν απο το μυαλο του.............. καθολου μα καθολου..........................

αλλωστε και 19 χρονων Ελληνιδα τι ξερεις τι εκανε ενα χρονο πριν...............................
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Κατι που εχω ξεχασει να πω,ειναι οτι επειδη δε μας βολευαν οι ωρες του bell travel,ειχαμε κλεισει με το φιλο μου να ερθει να μας παραλαβει απο το αεροδρομιο η λιμουζινα του pattaya bay resort...
1400 μπατ (μαζι με τους φορους),δηλαδη δωσαμε απο 700 μπατ ο καθενας...
Μαγκες...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λογια...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΛΙΔΗ...
Ηρθε μια τεραστια αμαξαρα,το τελευταιο μοντελο λιμουζινα της NISSAN,κατασπρη με δερματινα καθισματα...Ολοκαινουριο αμαξι (ειχε ακομα τα πλαστικα σε ορισμενα σημεια του δερματος)...Τεραστιοι χωροι στα πισω καθισματα...Μοναδα air condition ειδικα για τους πισω επιβατες,μεχρι θεση για μινι μπαρ...Αραξαμε,απλωσαμε τις ποδαρες μας και απολαυσαμε το ταξιδι...Χαλαλι τα 500 μπατ παραπανω που δωσαμε το ατομο...Εστω και για 1μιση ωρα,αισθανθηκα απο αρχηγος κρατους κι απανω...ΨΩΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! :2funny:
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
Κατι που εχω ξεχασει να πω,ειναι οτι επειδη δε μας βολευαν οι ωρες του bell travel,ειχαμε κλεισει με το φιλο μου να ερθει να μας παραλαβει απο το αεροδρομιο η λιμουζινα του pattaya bay resort...
1400 μπατ (μαζι με τους φορους),δηλαδη δωσαμε απο 700 μπατ ο καθενας...
Μαγκες...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λογια...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΛΙΔΗ...
Ηρθε μια τεραστια αμαξαρα,το τελευταιο μοντελο λιμουζινα της NISSAN,κατασπρη με δερματινα καθισματα...Ολοκαινουριο αμαξι (ειχε ακομα τα πλαστικα σε ορισμενα σημεια του δερματος)...Τεραστιοι χωροι στα πισω καθισματα...Μοναδα air condition ειδικα για τους πισω επιβατες,μεχρι θεση για μινι μπαρ...Αραξαμε,απλωσαμε τις ποδαρες μας και απολαυσαμε το ταξιδι...Χαλαλι τα 500 μπατ παραπανω που δωσαμε το ατομο...Εστω και για 1μιση ωρα,αισθανθηκα απο αρχηγος κρατους κι απανω...ΨΩΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! :2funny:

πες μας και την γνωμη σου για το ξενοδοχειο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom