Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον οι φυσιολατρεις να φυγετε... να πατε αλλου.  :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
5
Πόντοι
6
... Ρε συ shamans9 μην τον κατηγορείς τώρα που ξεκίνησε να γράφει όμορφα ...  :grin: ... Μπορεί να έχει ετοιμάσει κανα 5σέλιδο στο word και τώρα να μην το ποστάρει ...  :huh: ... Δηλαδή αν έγραφε "είχε απίστευτο σώμα σαν μοντέλο, την γάμησα μέχρι και στην ταράτσα, ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου κτλ" θα ήταν καλύτερα ; ...  :uglystupid: ... Άσε που μπορεί να σου έχει στείλει και pm ζητώντας να τον συγχωρέσεις, τα έχεις ελέγξει τώρα τελευταία ; ...  :2funny:

Αφου  ρε  φιλε  Μυκονος  εγραψε  “κάποιοι λόγοι με αναγκάζουν να μην μπώ σε περιγραφές και λεπτομέρειες...απλά υπέροχα...”  αλλά  μακαρι  να  ποσταρει .
Ετσι  να  γινομαστε  πολλοι  εμεις  οι  φυσιολατρες  :2funny: :2funny:
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
παντως ο Λακης πιο πολυ εγραφε οταν ηταν παταγια. μαλλον απο'δω και περα θα πηγαινει μονο φιλλιπινες.
 

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Μηνύματα
271
Like
0
Πόντοι
1
... Να προλάβω να πάω φέτος δηλαδή γιατί του χρόνου προβλέπεται κοσμοσυρροή ...  :2funny:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
μπα, Παταγια sex trip ηταν απο την αρχη και ετσι παρεμεινε
νομιζω η φτηνια της Παταγιας αποτελεσε τον μαγνητη για την μεγαλη μαζα
και τοποθετησε την Μπανγκοκ σε χειροτερη μοιρα στη λιστα των προτιμησεων
προσφατα γυρισε φιλος πρωταρης, απο την Ταιλανδη, και παροτι καθησε εκει δυομισυ βδομαδες δεν εκανε ουτε μια διανυκτερευση στην πρωτευουσα :o
οταν ομως η συζητηση περιστραφηκε γυρω απο το θεμα του κοστους του ταξιδιου, τοτε συνειδητοποιησα ποιος ηταν ο βασικος λογος που δεν πατησε το ποδι του εκει
κατα τη γνωμη μου η Μπανγκοκ ειναι σαφως καλυτερη απο Παταγια, για μας τους πορνοταξιδευτες, αλλα απαιτει παχυλοτερο πορτοφολι
οποιος εχει τα φραγκα μενει Μπανγκοκ και την κανει ορμητηριο για προορισμους εντος και εκτος Ταιλανδης
οποιος τα φερνει βολτα τσιμα-τσιμα δεν εχει αλλη λυση απ' το να ριξει αγκυρα στην Παταγια, αντε και σε κανενα Πουκετ

Νομίζω ότι κάνεις λάθος σύντροφε.
   ΤΑΫΛΑΝΔΗ Sex trip είναι ο τίτλος του θρεντ και όχι Παττάγια που έχει το δικό της. Κανονικά στο θρεντ της Παττάγιας θάπρεπε να γράφετε (τα της πόλης φυσικά και μόνο) και όχι εδώ.
    Οι λόγοι που οδηγούν πολλούς στην Παττάγια και όμως ΔΕΝ είναι πρωτιιστα οικονομικοί. Αν ξέρεις τα κόλπα μπορείς να κινείσαι και στην Μπανκονκ με τα ίδια και λιγότερα λεφτα από την Παττάγια. Οι λόγοι είναι κυρίως άλλοι. Ο κυριώτερος είναι ότι γενικά οι Έλληνες είναι σπιτάκηδες, ξενόφοβοι, καλομαθημένοι και φοβούνται το άγνωστο. Τα θέλουν όλα στο πίατο και σαν το σπίτι τους.Για αυτό ακολουθούν και την πεπατημένη . Παττάγια και ξερό ψωμί, και μπορεί νάχουν πάει και δέκα φορές και δεν έχουν ιδέα το τι παίζεται στην χώρα που επισκέπτονται.  Η Παττάγια τα προσφέρει αυτά. Ελληνικά μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μεγάλες παρέες ελλήνων , φραπέ, ευρωπαίκο φαγητό και δεν συμμαζεύεται όλα αυτά πολύ κοντά το ένα από το άλλο, καλύπτουν την ανασφάλεια για το άγνωστο και το παράξενο και την κάνουν προσιτη (και στην ΒΚΚ υπάρχουν άλλα οι αποστάσεις είναι μεγάλες).
    Δεν επεκτείνομαι περαιτέρω , αλλά μπορώ να τα αιτιολογήσω σε πμ.
    Sa wat ddee-khrap :cool2:

ΥΓ: Ο (νέος) σύντροφος Antrew 19 χθές έγραψε " Αφού στα περισσότερα πράγματα διαβάζει εδώ κάποιος την αντίστοιχη άποψη του Αμερικάνου της δεκαετίας του 60 που πήγαινε μόνο στην Τρούμπα. " Εχει απόλυτο δίκιο
 

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
918
Like
0
Πόντοι
6
εγώ προσωπικά θέλω να μου αιτιολογήσεις ,εδώ δημόσια και όχι σε π.μ.,
γιατί όταν αναφέρεσαι σε ΕΜΑΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ γράφεις ΠΑΝΤΑ σε τρίτο πρόσωπο...
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Απλά γιατί ξέρω ότι ΔΕΝ συμπεριφέρομαι όπως η πλειόνοτητα των Ελλήνων . Αυτό δεν σημαίνει (να εξηγούμαστε) ότι δεν αγαπώ την χώρα μου, την ιστορία της, το πολιτισμό της κλπ . Απλά αισθάνομαι πιο πολύ Ευρωπαίος παρά Ελληνας.
 

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
918
Like
0
Πόντοι
6
ανατρίχιασα...
και το θεωρείς και επιτυχία αυτό???
συγχαρητήρια...
 

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
918
Like
0
Πόντοι
6
ανωτερότητα...
ευρωπα'ι'κό χαρακτηριστικό...

μα'ι'  πεν  λα'ι'  κραπ
 

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Μηνύματα
486
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δειτε παιδια εχει αρκετα τρελα βιντεο
 

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Μηνύματα
404
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απλά γιατί ξέρω ότι ΔΕΝ συμπεριφέρομαι όπως η πλειόνοτητα των Ελλήνων . Αυτό δεν σημαίνει (να εξηγούμαστε) ότι δεν αγαπώ την χώρα μου, την ιστορία της, το πολιτισμό της κλπ . Απλά αισθάνομαι πιο πολύ Ευρωπαίος παρά Ελληνας.
Έτσι απο περιέργεια, πως συμπεριφέρεσαι εσύ σαν Ευρωπαίος και πως εμείς οι Έλληνες?
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
Μερικές φωτογραφίες ακόμα από την Bangkok και μερικά σκόρπια μπλα μπλα.

Το Αkane στο Chitlom και το Akane στο Soi 33 (το soi των νεκρών καλλιτεχνών  :P) έχουν διαφορετικές ρουτίνες. Αυτό στο Chitlom θυμίζει λίγο το Sazanka, το Κορεάτικο μασατζίδικο που βρίσκεται στη Sukhumvit Soi 22 - Washington Square. Όπου για κανά μισάωρο σε ξαπλώνουν σε ένα πάγκο, σε σαπουνίζουν, σου τρίβουν μέχρι και την κωλοτρυπίδα με λίφι κι αφού σου γδάρουν το δέρμα σε ξεπλένουν ρίχνοντάς σου νερό από ξύλινα κατσαρολάκια. Η αίσθηση που παίρνεις από το τελευταίο (όσο κι αν φαίνεται περίεργο) είναι καταπληκτική. Αντίθετα στο soi 33 έχει ένα πεζό μπανάκι.

Στην Washington Square υπάρχουν μερικά από τα ιστορικότερα bar της Bangkok. Silver Dollar, Texas Lone Star, WildCountry.
Για σκληρούς παίκτες που θέλουν να συνδυάζουν μία ομελέτα με ένα τσιμπούκι :grin: :grin:
Σε κάποιο από αυτά θα συναντήσεις και τον Mekhong Kurt (cult φιγούρα της Bangkok) να διηγείται ιστορίες από την Κίνα ή την παλιά καλή Ταιλάνδη.

Ξαναπήγα στο Mango massage Sukhumvit Soi 24. Διάλεξα μια γύρω στα 28-30, υποθέτοντας ότι λόγω ηλικίσς θα είναι έμπειρη +3 holer, αλλά όταν ανεβήκαμε στο δωμάτιο και τη ρώτησα πόσο καιρό δουλεύει εκεί, μου είπε μια βδομάδα.
Βλέποντας την απογοήτευσή μου μου είπε μην ανησυχείς θα στα κάνω όλα. Αλλά στο όλα δεν συμπεριλαμβάνονταν ο κώλος κι έτσι την γλίτωσε με μερικά κωλοδάχτυλα. Άλλη μια χιλιοειπωμένη ιστορία, γραμματέας που δεν φθάνανε τα λεφτά κτλ κτλ
Πολύ γλυκό και φιλότιμο παιδί, έκανε όλα τα κόλπα που ήξερε για να τελειώσω δεύτερη φορά στην μιάμιση ώρα.
Μετά από τις Πατάγιες, τις Φιλιππίνες και τα Akane σιγά μη τέλειωνα, οπότε ξάπλωσα την πήρα αγκαλιά και της χάιδεψα λίγο το μουνάκι. Πέντε λεπτά αργότερα, ανεβοκατέβαινε στο χέρι μου βογγώντας.
Ααααχ, κάποιες Ταιλανδέζες είναι απίστευτες. Αφού τελείωσε, μου έκοψε και τα νύχια για να μην ξοδεύομαι στα κομμωτήρια  :cheesy: :cheesy:

Στο Soi 24 είναι και το Thonglor 2. Μασατζίδικο κι αυτό, σε πολύ πιο ωραίο κτίριο από τα Angel, Fashion, Akane, Mango και τα σχετικά. Οι τιμές είναι ίδιες, 800Β για 1:30 oil massage και 1500 στο κορίτσι.
Το οποίο κορίτσι εδώ δεν το διαλέγεις εσύ αλλά στο στέλνει η mamasan.
Ήμουν έτοιμος να την γυρίσω πίσω αν δεν μου άρεσε, αλλά τελικά εμφανίστηκε ένα πολύ ψηλό παιδί, λευκό, με super κώλο και γύρω στα 27. Ανεβήκαμε τρείς ορόφους για να καταλήξουμε σε ένα δωμάτιο όχι και πολύ καλύτερο τελικά από τα υπόλοιπα μασατζίδικα.
Η ρουτίνα ίδια, αλλά ο ενθουσιασμός και η απόδοση καμία σχέση με το Mango ή το Akane. Η τύπισσα ήταν από την  Bangkok, ταμίας στην κίτρινη τράπεζα με 10.000 μισθό, αλλά την παράτησε για να πηδιέται 12ωρα στα μασατζίδικα. Ειδικά στην άδεια πια Bangkok, αμφιβάλλω αν τα βγάζει αυτά τα 10.000 το μήνα.
Και δεν πηδιόταν και ιδιαίτερα καλά. Τουλάχιστον στα τέσσερα, είχε να δείξει ένα πολύ ωραίο κώλο  :fuck1:.

Οι καλύτερες γκόμενες που είδα στο φετεινό ταξίδι ήταν στο Rainbow 1 στο ισόγειο της Nana. Μία από τις mamasan ξέρει και κάμποσα Ελληνικά για να τα λέτε.

Μιλώντας για Ελληνικά, στην Πατάγια είμαστε ένα βράδυ με τον Καταλανό φίλο μου στο Living Doll να πούμε ένα γειά στον ιδιοκτήτη που τον ξέρουμε χρόνια, μιας και ήταν manager του παλιού Dollhouse στην Clinton Plaza.
Η Clinton plaza ήταν στην Sukhumvit ανάμεσα στο Soi 13-15, εκεί που 10 χρόνια τώρα χτίζεται αυτό το γαμ@#$^%$νο κτίριο.
(Να του πέσουν τα θεμέλια του πούστη που το έχει, γιατί στην Κλίντον -ειδικά to Dollhouse- ήταν πιθανότατα το καλύτερο gogo που έχω δει ποτέ).
Τέλος πάντων, αφού πίνουμε τα ποτά που μας κερνάει ο ισπανός (που για ένα μήνα έκανε barfine από το Secrets την ίδια γκόμενα, 1000B παρακαλώ το barfine πριν τις 12) ο ιδιοκτήτης φωνάζει μια κοπέλλα για μένα.
Ωραίο κορμί και πρόσωπο, κάθεται δίπλα μου κι όταν την ρωτάω πως την λένε σηκώνεται και φεύγει...
.... για να επιστρέψει με ένα μπλοκάκι, όπου μου γράφει το όνομά της.
Η τύπισσα είναι κωφάλαλη και ενώ τα άλλα 2 ζώα γελάνε με την πλάκα που μου κάνανε, δίνω τις κλασσικές απαντήσεις στις κλασσικές ερωτήσεις. Και όταν της γράφω Greece, ενθουσιάζεται τόσο πολύ που μου ζωγραφίζει την Ελληνική σημαία!  :grin: (Κάποιος από εδώ μέσα; )
Στο κρεββάτι βγάζει κάτι περίεργες κραυγές που θυμίζουν ζώο και τελικά βαριέμαι να τις ακούω και της δίνω κάτι να απασχολεί το στόμα της.  :pipa1:

Χωρίς καμιά αμφιβολία στην Πατάγια, οι πιο GF εκπλήξεις ήταν από την παραλιακή και μόνο.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ ξέρω ότι τα καλύτερα πηδήματα τα έκανα από εκεί.

Ένα από τα πράγματα που έχω πάντα μαζί μου στην Ασία είναι το Κ-Υ jelly λιπαντικό. Φέτος το πρωτοείδα και σε σπρέυ.
Ήμουνα στο soi 6  :rockon: και το μοναδικό κορίτσι που μου έκανε κούκου ήταν ένα μικροκαμωμένο... ladyboy  :-*
Πολύ πολύ όμορφο προσωπάκι, μέτριο κορμί, αλλά καλοφτιαγμένα βυζιά. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, (η συνηθισμένη τιμή είναι 300 το δωμάτιο + 700-800 για την κοπέλα ή την "κοπέλα")
Τρελές αγάπες το μικρό ladyboy, με έγλυψε πάνω κάτω, μπρος πίσω, δεξιά αριστερά, τράβηξε και μια ωραία πίπα κι αφού μου έστησε το μικρό του κωλαράκι και φόρεσα το δικό μου προφυλακτικό, (καλό είναι να έχεις ΠΑΝΤΑ  το δικό σου μαζί) έψαξα για το γνωστό μπλε άσπρο σωληνάριο.
Αντί γι αυτό το μικρό ladyboy μου έδωσε ένα δοχείο σε κόκκινο χρώμα, Κ-Υ κι αυτό αλλά σε σπρει, που κατά πως γράφει πάνω στην συσκευασία αφήνει και μια ωραία αίσθηση θερμότητας.
Αίσθηση θερμότητας άφηνε, λιπαντικό δεν άφηνε και μου έφυγε ο τάκος για να πηδήξω το απίστευτα στενό κωλαράκι που είχε το ladyboy.
Ηθικό δίδαγμα. Κ-Υ jelly σε σωληνάριο. Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε. :cheesy:

Μυστήρια περίπτωση το συγκεκριμένο ladyboy. Σίγουρα κάποιος το πήδαγε μόνιμα, γιατί τα βυζιά ήταν πολύ ωραία άρα και καλοπληρωμένα. Από την άλλη ήταν τόσο στενό πίσω, φανερά πόναγε και είμαι αυτό που λένε μεσαίος, οπότε τι διάολο μόνο πίπες έπαιρνε του αφεντικού;
Τελικά μ' αυτά και μ' αυτά πέρασα ένα δίωρο στο δωμάτιο μαζί "της", νέο προσωπικό ρεκόρ για το soi 6.  :birdman:

Σε μια πόλη 10.000.000 κατοίκων, δηλαδή την Bangkok, εγώ και ο hussain πέσαμε ο ένας επάνω στον άλλο στην γωνία του soi 6.  :cheesy:
"Φάγαμε" μαζί στο Akane και σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Bangkok, fusion Ταιλανδέζικη κουζίνα, το Mahanaga, Sukhumvit soi 27. Περίπου στο 1000 (χωρίς κρασί) το άτομο, ακριβό ναι, αλλά αξίζει.
Σταθερά μέσα στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Bangkok.
 

Συνημμένα

  • Bangkok1.jpg
    Bangkok1.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Bangkok5.jpg
    Bangkok5.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Bangkok3.jpg
    Bangkok3.jpg
    144,6 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Bangkok4.jpg
    Bangkok4.jpg
    133,3 KB · Εμφανίσεις: 58

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Απλά γιατί ξέρω ότι ΔΕΝ συμπεριφέρομαι όπως η πλειόνοτητα των Ελλήνων . Αυτό δεν σημαίνει (να εξηγούμαστε) ότι δεν αγαπώ την χώρα μου, την ιστορία της, το πολιτισμό της κλπ . Απλά αισθάνομαι πιο πολύ Ευρωπαίος παρά Ελληνας.
+++++++
 

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Μηνύματα
101
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, λέω να το τολμήσω και να δώσω κι εγω το παρών στο μέτωπο της Πατάγια. Για 20 Νοεμβρίου το βλέπω μέχρι αρχές Δεκέμβρη. 600 και κάτι βγαίνουν τα εισιτήρια με Gulf Air. Αξίζει η συγκεκριμένη εταιρία ή να διαλέξω κάποια άλλη πτήση? Διαμονή για Secrets το κόβω, περιμένω απάντηση απο την μεριά τους.

Θα είναι κανένας πατριώτης κάτω εκείνη την περίοδο?
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
ανωτερότητα...
ευρωπα'ι'κό χαρακτηριστικό...

μα'ι'  πεν  λα'ι'  κραπ

Το σωστο ειναι "μαι πεν ραι". Οι ανθρωποι που καταγωνται απο την επαρχια του Ισααν, εχουν την ιδιαιτεροτητα να μην προφερουν το "ρ" και αντ'αυτου να χρησιμοποιουν "λ".
Η Πατταγια γεμματη απο κοπελες που καταγονται απο την περιοχη αυτη, δινουν την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο σωστος και συνηθισμενος τροπος ομιλιας, κατι που τελικα δεν ισχυει.
Επισης για να υπαρχει μια πιο τυπικη και ευγενικη συνομιλια, ειδικα με μεγαλυτερους σε ηλικια Ταιλανδους, πρεπει να μιλαμε αργα και καθαρα. Θεωρουν αγενη καποιον που μιλαει γρηγορα, μπερδεμενα και οχι καθαρα, και κανει την γλωσσα να χανει την μελωδικοτητα της. Οι μη Ταιλανδοι δικαιολογουνται γιατι δεν ειναι γηγενης ομιλητες, αλλα ειναι καλο ενας φαλανγκ να τα γνωριζει.

Ισως δεν τα γνωριζες.
Mai pen rai khrup... chock dee
 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
645
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν, λέω να το τολμήσω και να δώσω κι εγω το παρών στο μέτωπο της Πατάγια. Για 20 Νοεμβρίου το βλέπω μέχρι αρχές Δεκέμβρη. 600 και κάτι βγαίνουν τα εισιτήρια με Gulf Air. Αξίζει η συγκεκριμένη εταιρία ή να διαλέξω κάποια άλλη πτήση? Διαμονή για Secrets το κόβω, περιμένω απάντηση απο την μεριά τους.

Θα είναι κανένας πατριώτης κάτω εκείνη την περίοδο?
Εγώ με την gulf δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις φτηνά μεν ταξίδεψα με 470 ευρώπουλα αλλά η αναμονή στο πήγαινε 12 ώρες από το πρωί ως το βράδυ με σκότωσε στο γυρισμό τουλάχιστον σου πληρώνανε ξενοδοχείο 4άστερο σε κάτι οικοδομές για διανυκτέρευση αλλά το μπαχραίιν  χάλια και τρομερή ζέστη με υγρασία, αυτά βέβαια Αύγουστο, παλιά αεροπλάνα και το φαί μετριότατο όπως και η εξυπηρέτηση από το προσωπικό της gulf χαρακτηριστηκά ένας husain (sorry συναγωνιστή αλλά ήταν το πρώτο αραβικό όνομα που μου ρθε στο μυαλό) μου την είπε γιατί είχα βάλει τις χειραποσκευές μπροστά μου και έτυχε να είμαι σε μια έξοδο κυνδίνου και έκανε λες και του σκότωσα όλο το σόι! είχε πλάκα τουλάχιστον έτσι όπως είχε σκυλιάσει :2funny:
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
   
    Οι λόγοι που οδηγούν πολλούς στην Παττάγια και όμως ΔΕΝ είναι πρωτιιστα οικονομικοί. Αν ξέρεις τα κόλπα μπορείς να κινείσαι και στην Μπανκονκ με τα ίδια και λιγότερα λεφτα από την Παττάγια. Οι λόγοι είναι κυρίως άλλοι. Ο κυριώτερος είναι ότι γενικά οι Έλληνες είναι σπιτάκηδες, ξενόφοβοι, καλομαθημένοι και φοβούνται το άγνωστο. Τα θέλουν όλα στο πίατο και σαν το σπίτι τους.Για αυτό ακολουθούν και την πεπατημένη . Παττάγια και ξερό ψωμί, και μπορεί νάχουν πάει και δέκα φορές και δεν έχουν ιδέα το τι παίζεται στην χώρα που επισκέπτονται.  Η Παττάγια τα προσφέρει αυτά. Ελληνικά μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μεγάλες παρέες ελλήνων , φραπέ, ευρωπαίκο φαγητό και δεν συμμαζεύεται όλα αυτά πολύ κοντά το ένα από το άλλο, καλύπτουν την ανασφάλεια για το άγνωστο και το παράξενο και την κάνουν προσιτη (και στην ΒΚΚ υπάρχουν άλλα οι αποστάσεις είναι μεγάλες).
    Δεν επεκτείνομαι περαιτέρω , αλλά μπορώ να τα αιτιολογήσω σε πμ.
    Sa wat ddee-khrap :cool2:

απο τις πιο σωστες κουβεντες που εχουν ακουστει σαυτο το φορουμ..επιτελους!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom