Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το ζορι που τραβαω με τους βλαχοδημαρχους ειναι μεγαλο, αφου νοικιαζοντας μουνι, περνουν απο μονοι τους και ενα παρασημο, και μετα εχουν την εντυπωση οτι ολοκληρη η χωρα ειναι της λογικης .."με 10 ευρω της γαμας ολες", και παθαινω αλλεργικη παρακρουση...
Η πατταγιαση ειναι μια ασθενεια που δεν γιατρευεται ευκολα, ιδιαιτερα σε καταπιεσμενους ελληνες που ζουν για 15-20 μερες το χρονο. Καλο ειναι που ξελαμπικαρουν λιγο αλλα το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται και ο θεος, λενε στο χωριο μου.

Με λιγα λογια ειναι μερικοι εδω που εχουν κανει το thread βαρετο, γιατι δεν ενδιαφερει ολους ποια γκομενα εκλασε στην WS...
Τοτε θα πρεπει να σου ζητησουμε και συγγνωμη απο πανω εμεις οι Πατταγιανοι που δεν σε ρωτησαμε απο πριν ποσες γκομενες θα  :knockinb: στην Παταγια .Τωρα στο χωριο σου δεν ξερω τι λενε..η δεν ξερω αν εχουν δει την Παταγια απο κοντα η απο φωτο αλλα σαν βλαχοδημαρχος στο χωριο μου με τον παρα μου πηδω και την κυρα μου!!!1
Οποτε αφηνω τα παρασημα σε σενα και εγω θα κρατησω τις 10 ευρες γκομενες ....καθ'οτι και βλαχος :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για να καταλαβετε ποσο εχει χαλασει η Πατονγκ,ειναι αναμφισβητητο οτι στη πατταγια βρισκεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γκομενακιαΣτα α γκο γκο,βρισκεις αρκετα γκομενακια επιπεδου Μπανγκοκ...
Συμπερασματικα...
ΠΑΤΤΑΓΙΑ και παλι ΠΑΤΤΑΓΙΑ...
Εχει για ολους...ΙΔΑΝΙΚΟ μερος για σεξοτουρισμο...
Αλλα και η Πατταγια ομως ΔΕΝ ξεφευγει απο το ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ κανονα που ισχυει στη ταυλανδη...
9 στις 10 φορες,ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...Με 1000 μπατ ΠΙΠΙΝΙ-ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΟ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ...Εκτος και ενα το πετυχεις στις 6 ωρα το πρωι πιωμενο στο Ινσομνια και επειδη δεν εχει φορτωθει ακομα,ερχεται με ενα χιλιαρικο για να μη μεινει ρεστο....
Ο μεαλοδυναμος ανοιξε τα ματια σε ολους τους αλλοθρησκους, εβαλε στον σωστο δρομο ολα τα παραστρατημενα προβατακι και τωρα θα τους αποζημιωσει απλοχερα.....ΑΜΗΝ  :priest:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γκομενα δεν εχω καθοτι φτωχος και ασχημος... Δεν πηγα Ταιλανδη να βρω καμμια "γκομενα" και εχω λιωσει στην  :jerking:

Το ζορι που τραβαω με τους βλαχοδημαρχους ειναι μεγαλο, αφου νοικιαζοντας μουνι, περνουν απο μονοι τους και ενα παρασημο, και μετα εχουν την εντυπωση οτι ολοκληρη η χωρα ειναι της λογικης .."με 10 ευρω της γαμας ολες", και παθαινω αλλεργικη παρακρουση...
Η πατταγιαση ειναι μια ασθενεια που δεν γιατρευεται ευκολα, ιδιαιτερα σε καταπιεσμενους ελληνες που ζουν για 15-20 μερες το χρονο. Καλο ειναι που ξελαμπικαρουν λιγο αλλα το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται και ο θεος, λενε στο χωριο μου.

Με λιγα λογια ειναι μερικοι εδω που εχουν κανει το thread βαρετο, γιατι δεν ενδιαφερει ολους ποια γκομενα εκλασε στην WS...

Περιμενω να ακουσω τι εγινε στο Ko Παγκαν..  :rockon: :2funny:
++++++++++++++++++++

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
1)Eνα μεγαλο ευχαριστv στον Shamans9 που η περιγραφη του γοα το Samui ηταν μια "οαση" στην ξεραιλα που εχει τοσο καιρο το φορουμ(απο περιγραφες εννοω)....Φιλε περιμενουμε και τις αλλες διηγησεις σου για Παταγια και fool moon party......

2)Ρε παιδια,τι εγινε???Γκρεμιστηκε κανα φουρνος???Ο Πιπινο ειπε καλη κουβεντα για Πατταγια?????Πιπινο,μηπως φιλε μου εισαι αρρωστος???δεν νοιωθεις καλα???Αρχιζω να ανησυχω για σενα!!!!Ελα στα συγκαλα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντως πρεπει να παραδεχτω οτι εισαι αρκετα "δυσκολος" με τις προτιμησεις σου!!!!οπως ειπες και εσυ,μονο σε gogo τετοια κοριτσια που θελεις!!!!

4)Jamest,εφτασες καλα???περιμενουμε ανταποκρισεις και οταν με το καλο ερθω και εγω σου χρωσταω μια μπυριτσα!!!Ξερεις εσυ!!!Αντε καλα να περνας

3)Ζαν..........παμε και Μαρτιο..........Γεροι να'μαστε και να'χουμε και λεφτα!!!!

Παντως μην ξεχναμε οτι ειναι low season  αυτη η εποχη και οπως ειπε ο Ζαν πολλα απ'τα καλα "κομματια" η ειναι στα χωρια τους η με "χορηγους".....Παντως απο πληροφοριες που εχω απο "κατω" υπαρχει πολυ πραμα.....

Αντε λιγες μεινανε!!!!

[flash=300,180]]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ημουν σίγουρος ότι ακόμα και οι ποιο hardcore αντιπαταγιανοί, όταν πάνε τελικά Πατάγια σπάνε τελικά και παραδέχονται το κόλλημα της πατάγιας που έχουν άλλοι
Μην είσαι τόσο σίγουρος σύντροφε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τσεκαρα τα εξης μεχρι στιγμης..(και αποψε εχει συνεχεια)..
Πρωτο και καλυτερο Angelwitch..εχω ηδη βαλει 2 θεομουνα στο ματι και αν δεν συμβει σημερα κατι συγκλονιστικο,θα παω να φορτωσω απο εκει..
Mistys...το χειροτερο..πολλη σαβουρα..
Happy...ενα μονο καλο "κοντο" εντοπισα..κατα τα αλλα μετριοτητα..
Gentlemens club...μερικα καλα,αλλα οχι κορυφαια..
Peppermint..3-4 πολυ καλα..απο εκει φορτωσα χτες..
Σημερα το προγραμμα εχει airport,dollhouse για μετα τις 11 και δυο ακομα στγ happy hour,μονο για σκαναρισμα..αν δε κατσει τιποτα καλυτερο,βουρ για angelwitch

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γκομενα δεν εχω καθοτι φτωχος και ασχημος... Δεν πηγα Ταιλανδη να βρω καμμια "γκομενα" και εχω λιωσει στην  :jerking:

Περιμενω να ακουσω τι εγινε στο Ko Παγκαν..  :rockon: :2funny:
    :2funny: :2funny: :2funny:  ενας  φιλος  μου  λεει,  γαμηση  που δεν  λεγετε (στους αλλους)  δεν  ειναι  γαμηση ;)  σ ολες τις  χωρες  του  κοσμου  το  γαμηση  ειναι  το  πιο φυσικο  πραγμα!  για  τους  ελληνες  ειναι  κατορθωμα!  ακομα  και  οταν  πληρωνουν :headbang:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
μπλα μπλα μπλα....

:jerking: :jerking: :jerking:

....καθ'οτι και βλαχος :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:  ενας  φιλος  μου  λεει,  γαμηση  που δεν  λεγετε (στους αλλους)  δεν  ειναι  γαμηση ;)  σ ολες τις  χωρες  του  κοσμου  το   γαμηση  ειναι  το  πιο φυσικο  πραγμα!   για  τους  ελληνες  ειναι  κατορθωμα!  ακομα  και  οταν  πληρωνουν :headbang:

Κατι φορες που ειμαι κοκαλο απο τα ξυδια και για μενα κατορθωμα ειναι  :2funny: :2funny:

Και για να μην παρεξηγηθω δηλωνω μεγαλος μουνοδουλος, ειδικα οταν ειναι απο ασια :rockon:  αλλα εκει δεν βρηκα μονο αυτο. Οποιος διαβασει το θρεντ χωρις να εχει επισκεφθει ποτε τη χωρα, θα πιστεψει οτι περιγραφουμε ενα τεραστιο μπουρδελο. Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει μια γενικευση της νοοτροπιας που συναντας στην Πατταγια, σχετικα με το σεξ και το κατα ποσο ολα επιτρεπονται, σε ολη την υπολοιπη χωρα απο ανθρωπους που δεν εχουν δει κατι εκτος απο την Πατταγια!
Και ειναι πιο αστειο οταν ενας γελοιος δημοσιογραφος κανει το ιδιο, και ολους εδω τους πιανει η ευθιξια οτι "προσβαλουν" τον παραδεισο τους...  :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και για να μην παρεξηγηθω δηλωνω μεγαλος μουνοδουλος, ειδικα οταν ειναι απο ασια :rockon:  αλλα εκει δεν βρηκα μονο αυτο. Οποιος διαβασει το θρεντ χωρις να εχει επισκεφθει ποτε τη χωρα, θα πιστεψει οτι περιγραφουμε ενα τεραστιο μπουρδελο. Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει μια γενικευση της νοοτροπιας που συναντας στην Πατταγια, σχετικα με το σεξ και το κατα ποσο ολα επιτρεπονται, σε ολη την υπολοιπη χωρα απο ανθρωπους που δεν εχουν δει κατι εκτος απο την Πατταγια!
Και ειναι πιο αστειο οταν ενας γελοιος δημοσιογραφος κανει το ιδιο, και ολους εδω τους πιανει η ευθιξια οτι "προσβαλουν" τον παραδεισο τους...  :headbang:
Μουνοδουλος εσυ?? πλακα μας κανεις......
Σου θυμιζω οτι γραφουμε στο bourdela.tv και οχι στο travelstories.gr ........
Αλλα επιδη μας προεκυψες μεγαλος φυσιολατρεις-προστατης ανθρωπινων δικαιωματων σου θυμιζω οτι και εσυ οταν  :knockinb: εκει κατω 20 ευρω σκας....και τις παπαρολογιες περι νοοτροπιας-Παταγιας-και ευθιξιων τα κοβω για τζαμπα μαγκιες και χοντρα λογια.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
O pipinomaniac ΕΙΝΑΙ στη πατταγια...
Κατ αρχας μου εχει κανει ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση οτι τα παντα σχεδον ειναι φτηνοτερα απο Μπανγκοκ κα Πουκετ...Ιδιο μενου Μακντοναλτς στη Πατονγκ 190 μπατ,στη Πατταγια 140!!!!!Ειναι να τρελαινεσαι...Φαγητο,ρουχα,σουβενιρ,τα παντα ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ...
Συμπερασματικα...
ΠΑΤΤΑΓΙΑ και παλι ΠΑΤΤΑΓΙΑ...
Εχει για ολους...ΙΔΑΝΙΚΟ μερος για σεξοτουρισμο...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
O pipinomaniac ΕΙΝΑΙ στη πατταγια...

.....

Pipino επιτέλους  :cheesy:

You Have Reached your Final Destination

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άντε ρε καλά να περνάς... :2funny:

PS: Κανόνισε να μην μας χαλάσεις την Πιάτσα εκεί  :2funny: :2funny: :2funny:
   μη σκας τετραχίλιαρα και ΑΝΩ  :grin: γιατί θα σε μαλώσω :s&m_3:

PS2: Κάτσε στο insomnia  από 03:00am μέχρι και 06:00am
    και ξαναγράψε.. ;)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μουνοδουλος εσυ?? πλακα μας κανεις......
Σου θυμιζω οτι γραφουμε στο bourdela.tv και οχι στο travelstories.gr ........
Αλλα επιδη μας προεκυψες μεγαλος φυσιολατρεις-προστατης ανθρωπινων δικαιωματων σου θυμιζω οτι και εσυ οταν  :knockinb: εκει κατω 20 ευρω σκας....και τις παπαρολογιες περι νοοτροπιας-Παταγιας-και ευθιξιων τα κοβω για τζαμπα μαγκιες και χοντρα λογια.

:badair:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τσεκαρα τα εξης μεχρι στιγμης..(και αποψε εχει συνεχεια)..
Πρωτο και καλυτερο Angelwitch..εχω ηδη βαλει 2 θεομουνα στο ματι και αν δεν συμβει σημερα κατι συγκλονιστικο,θα παω να φορτωσω απο εκει..
Mistys...το χειροτερο..πολλη σαβουρα..
Happy...ενα μονο καλο "κοντο" εντοπισα..κατα τα αλλα μετριοτητα..
Gentlemens club...μερικα καλα,αλλα οχι κορυφαια..
Peppermint..3-4 πολυ καλα..απο εκει φορτωσα χτες..
Σημερα το προγραμμα εχει airport,dollhouse για μετα τις 11 και δυο ακομα στγ happy hour,μονο για σκαναρισμα..αν δε κατσει τιποτα καλυτερο,βουρ για angelwitch

στο angelwitch εχει παρα πολλες γκομενες στην πιστα οταν δεν εχει show, αλλα ποτε δεν εχω βρει κατι πολυ καλο.
πιπι να δεις και κανα show εκει. μετα τις 10.

επισης μπερδευτηκα με το coyote bar. to teazers εννοουσα.

τσεκαρε τα 4 που ειναι μαζι στην soi 16. x-zone, sin city, boesche και ενα που λεγοταν catz αλλα εχει αλλαξει ονομασια τωρα και δεν θυμαμαι πως λεγετε.
ισως βρεις κανα καλο πιπινι.

δεν εγραψες που μενεις τελικα???

Συνημμένα

• soi_16_3.jpg
    soi_16_3.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 23

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Pipino επιτέλους  :cheesy:

You Have Reached your Final Destination

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άντε ρε καλά να περνάς... :2funny:

PS: Κανόνισε να μην μας χαλάσεις την Πιάτσα εκεί  :2funny: :2funny: :2funny:
   μη σκας τετραχίλιαρα και ΑΝΩ  :grin: γιατί θα σε μαλώσω :s&m_3:

PS2: Κάτσε στο insomnia  από 03:00am μέχρι και 06:00am
    και ξαναγράψε.. ;)

και μετα απο το insomnia... jp bar!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πήρα τηλέφωνο πριν λιγο στην thai airlines για να ρωτήσα για εισιτίρια κατα τις 16 οκτμβριου και μου είπε πως δεν υπάρχουν πτήσεις εκείνη την ημερομηνια μετα τις ειπα 14,12 20 και μου είπε πάλι τα ίδια, εννοώ κατευθιαν πτήση απο αθηνα - pattaya. ξέρεις κανεις τιποτα που αλλου να απευθυνθω για οικονομικα εισιτιρια? ανυπομονω να πάω :cheesy:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
παιδια πήρα τηλέφωνο πριν λιγο στην thai airlines για να ρωτήσα για εισιτίρια κατα τις 16 οκτμβριου και μου είπε πως δεν υπάρχουν πτήσεις εκείνη την ημερομηνια μετα τις ειπα 14,12 20 και μου είπε πάλι τα ίδια, εννοώ κατευθιαν πτήση απο αθηνα - pattaya. ξέρεις κανεις τιποτα που αλλου να απευθυνθω για οικονομικα εισιτιρια? ανυπομονω να πάω :cheesy:
Φίλε κατευθείαν πτήση Αθήνα Πατάγια δεν νομίζω να υπάρχει
Αθήνα Μπανγκόκ ναι
δες στα εξής site τις ημερομηνίες που θες
airtickets.gr
travelplanet24.gr
pamediakopes.gr
καθώς και άλλα που μπορούν να σε ενημερώσουν οι συναγωνιστές

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Αθηνα -Παταγια δεν παιζει....αν θες κοιτα Αθηνα -Μπανγκοκ και μετα ταξακι μεχρι Παταγια :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom