kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τοτε θα πρεπει να σου ζητησουμε και συγγνωμη απο πανω εμεις οι Πατταγιανοι που δεν σε ρωτησαμε απο πριν ποσες γκομενες θα στην Παταγια .Τωρα στο χωριο σου δεν ξερω τι λενε..η δεν ξερω αν εχουν δει την Παταγια απο κοντα η απο φωτο αλλα σαν βλαχοδημαρχος στο χωριο μου με τον παρα μου πηδω και την κυρα μου!!!1Το ζορι που τραβαω με τους βλαχοδημαρχους ειναι μεγαλο, αφου νοικιαζοντας μουνι, περνουν απο μονοι τους και ενα παρασημο, και μετα εχουν την εντυπωση οτι ολοκληρη η χωρα ειναι της λογικης .."με 10 ευρω της γαμας ολες", και παθαινω αλλεργικη παρακρουση...
Η πατταγιαση ειναι μια ασθενεια που δεν γιατρευεται ευκολα, ιδιαιτερα σε καταπιεσμενους ελληνες που ζουν για 15-20 μερες το χρονο. Καλο ειναι που ξελαμπικαρουν λιγο αλλα το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται και ο θεος, λενε στο χωριο μου.
Με λιγα λογια ειναι μερικοι εδω που εχουν κανει το thread βαρετο, γιατι δεν ενδιαφερει ολους ποια γκομενα εκλασε στην WS...
Οποτε αφηνω τα παρασημα σε σενα και εγω θα κρατησω τις 10 ευρες γκομενες ....καθ'οτι και βλαχος