Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

HARIS1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεαι σας παιδες απο παταγια.Καλα τα λετε για μονιμη διαμονη εδω περα,αλλα στην τηλεοραση καθε μερα
βλεπω και ενα δολοφονημενο τουριστα.Τι παιζει με αυτο???Εχω την εντυπωση οτι δεν ενδικνυται και τοσο
για μονιμα εδω περα.Οι τυποι μας θελουν για 2-3 μηνες να τα ακουμπησουμε και αντε στο σπιτακι μας και παλι.
Αν κατσεις εδω και αρχισεις τις μπιζνες δεν τα βλεπω και πολυ καλα τα πραγματα...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αν αρχίσεις τις "μπίζνες" απλά θα χάσεις τα λεφτά σου. Για να σε δολοφονήσουν ή πολύ άτυχος θα πρέπει να είσαι ή πολύ  :jerking: 
Και κάτι άσχετο , αλλά δείχνει πώς σκέφτονται οι νέοι Ασσιάτες: Πιστεύουν στην "ανωτερότητα" του λευκού δέρματος,της ίσιας και μεγάλης μύτης, στα στρογγυλά μάτια και γενικά έχουν αποκτήσει κατά μεγάλο ποσοστό δυτικά πρότυπα. Διόλου παράξενο που στην Ταϋλάνδη κριτήριο για την τιμή του "εμπορεύματος" εκτός από την ηλικία είναι και η απόχρωση του δέρματος.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λίγες ώρες μείνανε παίδες, αυριο πετάω για παράδεισο!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
jamest , καλό δρόμο. Για τα άλλα δεν εύχομαι , η ευχή είναι περιττή  ;)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να'σται καλά παίδες, τουλάχιστον μέχρι της 28 θα είμαι κάτω οπότε όποιος είναι κάτω η θα πάει ας στείλει ΠΜ να βρεθούμε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o jamest θα περασει καλα, ειμαι σιγουρος, αρκει να προσεξει τα πολλα σιροπια.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
o jamest θα περασει καλα, ειμαι σιγουρος, αρκει να προσεξει τα πολλα σιροπια.

Κωστα μου........εμεις που ειμαστε "ρομαντικες" ψυχες και "αγαπουληδες" πρεπει να προσεχουμε!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη 8 σου μεινανε??? και ποιος θα με παρει απο το αεροδρομιο???  :2funny:

θα κοιταξω τα οικονομικα μου και θα κανονισω να'ρθω αρχες σεπτεμβριου!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστα μου........εμεις που ειμαστε "ρομαντικες" ψυχες και "αγαπουληδες" πρεπει να προσεχουμε!!!
στην ταιλανδη ακομα και οι πιο σκληροι σεξοτουριστες λυγιζουν , τα εχει πει ο φαντομας παλια, απλα οι καινουριοι νομιζουν πως θα γλυτωσουν, δεν ειναι τυχαιο που οσοι πανε μια φορα ξαναπανε και  ξαναπανε μονο εκει, κατι ψαχνουν περα απο μια καθετη σχισμη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.154
Πόντοι
19.795
Η αληθεια ειναι οτι η Ταυλανδη ειναι ο παραδεισος του "αγαπουλη".Ακομα και στα 2-3 σορτ που πηρα στην Μπανγκοκ απο τα μασσατζιδικα που ψωνιζα οταν ηταν η ωρα να φυγουν απο το δωματιο του ξενοδοχειου μου αφηνανε την αισθηση με τη συμπεριφορα τους οτι κατι ειχε δημιουργηθη αναμεσα μας. Οι κοπελες τις Ταυλανδης φαινεται οτι το κατεχουν καλα το "αθλημα".

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
στην ταιλανδη ακομα και οι πιο σκληροι σεξοτουριστες λυγιζουν , τα εχει πει ο φαντομας παλια, απλα οι καινουριοι νομιζουν πως θα γλυτωσουν, δεν ειναι τυχαιο που οσοι πανε μια φορα ξαναπανε και  ξαναπανε μονο εκει, κατι ψαχνουν περα απο μια καθετη σχισμη.
ένα χαμόγελο...ίσως???

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
λακη 8 σου μεινανε??? και ποιος θα με παρει απο το αεροδρομιο???  :2funny:

θα κοιταξω τα οικονομικα μου και θα κανονισω να'ρθω αρχες σεπτεμβριου!

Aντε ρε Ζαν..........κανονισε το!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom