Ρε εσεις ....εχετε βαλθει ολοι να μας τρελανετε?
Εσεις τι νομιζετε οτι μαζευουμε ολο το χρονο χρημα για να κατεβουμε εκει κατω καμια δεκαρια μερες και να πεταξουμε τα χοντραδια?Νομιζετε οτι ουτε γυναικες ,ουτε αρραβωνιαρες ουτε τιποτα δεν εχουμε εδω ....οτι ειμαστε πειναλες του κερατα και η Ταιλανδη ειναι η τρυπα μας?
Αν τα νομιζετε ολα αυτα ειστε γελασμενοι του κερατα,και γυναικες εχουμε και αρραβωνιαρες και μια χαρα νορμαλ τυποι ειμαστε.
Απλα ψαχνουμε κατι διαφορετικο,το κατι αλλο που εδω δεν το βρησκουμε.....
τι καθομαι ομως και σας λεω
Ευχομαι στο ποστ σου αυτο να μη εχεις τη διαθεση να προσβαλεις οποιοδηποτε απο τα παιδια που συμμετεχουν σε αυτο το φορουμ..
Αλλωστε μια παρεα ειμαστε που μοιραζομαστε τις εμπειριες μας,παρεχοντας πληροφοριες και σε οποιον θελει να κανει αυτο το ταξιδι...
ΑΝ,ο σκοπος σου λοιπον ΔΕΝ ειναι να προσβαλεις (που αυτο θελω να πιστευω),στο κεντρικο θεμα της τοποθετησης σου,θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ...
Στο ΠΩΣ "διαχειριζεται" καποιος αυτο το ταξιδι,παιζει πολυ μεγαλο ρολο και η σεξουαλικη ζωη που βιωνει στην Ελλαδα...Αν ΔΕΝ ειναι απο τους τυχερους αυτης της ζωης και ο θεος ΔΕΝ τον εχει προικισει απλωχερα με εξωτερικα "χαρισματα",ειναι λογικο να αντιλαμβανεται αυτο το ταξιδι σαν μια πανακεια και ατερμονη συλλογη σεξουαλικων εμπειριων..
Στο "ζουμι" λοιπον της υποθεσης...Υπαρχουν 2 τυποι σεξοτουριστων...Αυτοι που τη "περνανε" μια χαρα και στην Ελλαδα και σχετικα ευκολα βρισκουν και καμμια ζεστη να τον χωσουν και αυτοι που "δυσκολευονται",αρα πανε εκει για να "γεμισουν" τις μπαταριες τους μεχρι το επομενο ταξιδι...
Επαναλαμβανω λοιπον,χωρις ΚΑΜΜΙΑ διαθεση να προσβαλω κανεναν,και οι 2 κατηγοριες απολαμβανουν απο μερους μου τον ιδιο ακριβως σεβασμο.
ΒΕΒΑΙΑ...Αναλογα σε ποια κατηγορια ανηκεις,τις περισσοτερες φορες,αυτο επιδρα και στην εν γενει συμπεριφορα σου εδω,καθως και στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ γυναικων που κανεις...
ΑΝ εισαι "χορτασμενος",ερχεσαι εδω και αναζητας κατι το ΣΠΕΣΙΑΛ για να γαμησεις..Αν ΔΕΝ το βρεις ενα βραδυ,ΔΕΝ εγινε και τιποτα...Πας και την αραζεις μονος σου για υπνο στο ξενοδοχειο...ΑΝ βεβαια εχεις λιγες μονο μερες,τοτε τοποθετεις υποσυνειδητα απο μονος σου και πιο χαμηλα στανταρντς...Και το "σπεσιαλ" να μη βρεις,ξερεις οτι ειναι λιγες οι μερες και ειναι μαλακια να εχεις κανει αυτο το ταξιδι για 7-10 μερες και να μεινεις αγαμητος...
ΑΝ εχεις 2-3 βδομαδες,τοτε εισαι πιο χαλαρος...
Στα δικα μου τωρα...
Χτες "εστειλα" το τιλακ...Ειπαμε...Καλος ο αστακος,αλλα καθε μερα τον βαριεσαι...Ειναι τοσοι οι πειρασμοι,που θεωρω ανωμαλια να κολλας σε ενα μονο μουνι...Βεβαια ο πρωτος "ανωμαλος" του φορουμ ειμαι εγω,που ολο και σε καποιο τιλακ κολλαω καθε φορα...
Ευτυχως ερχεται η στιγμη που με φωτιζει ο θεος και τα "στελνω"... ;)
Ειχαμε τα γνωστα κλαμματα...Αλλα επειδη ειμαι μαθημενος και γνωριζω οτι ολες εχουν ενσωματωμενη την "CRY-MACHINE" που λειτουργει με ON-OFF,δε μου εκανε και ιδιαιτερη αισθηση... ;)...Εχω καταντησει πολυ γαιδαρος...
Χτες λοιπον πρωτη βραδια ελευθεριας στη Σκατονγκ...
Αφου σκαναρησα κατα τις 11-12 ΟΛΑ τα σοι της Μπανγκλα για να δω τι κυκλοφορει στη πιατσα,και μεσα στη γενικη μετριοτητα,βρηκα καμμια δεκαρια αστερακια...Σε 3-4 που μιλησα,μου ειπαν τη κλασσικη ταριφα του "πανω ραφιου",δηλαδη 1500-2000 μπατ...Βεβαια το 95% της Σκατονγκ ζηταει 1000αρικο...Απλα ειναι μερικα που ΞΕΡΟΥΝ οτι ξεχωριζουν και ζητανε το κατι παραπανω...
Κι εκει που ημουνα μεσα σε ενα σοι...Βλεπω ενα ΘΕ-Ο-ΜΟΥ-ΝΟ...Επαθα ΣΟΚ...Απο τα ωραιοτερα μουνια που εχω δει ολα αυτα τα χρονια στη Ταυλανδη...Το πλησιαζω και καθομαι στο μπαρ που δουλευε...Παιρνω ενα ποτο και το κερναω κι αυτο ενα για να το πιασω στο μπλα-μπλα...Με τα πολλα τη ρωταω τιμη...Μου λεει "I take 4000 baht short time"!!!!
Τηρουμενων βεβαια των αναλογιων,δε νομιζω οτι ζηταγε πολλα...Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι τιμες στη "Ξεπετονγκ",εχουν ξεφυγει...Το καθε τσολι ζηταει χιλιαρικο και το καθε πιτσιρικι 2χιλιαρο για να σου γδυθει,να σου παρει μια αεροπιπα και μετα να σου κανει αερα στα αρχιδια...Οπως και να εχει ομως..100 ευρω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...Για ονομα του θεου...Δεν τα βρισκουμε στο δρομο...
Anyway...Του λεω.."ΟΚ..Sorry,but its a lot of money for me..Thank you very much for the company..Take care beautiful lady..."..Της χαμογελαω,της δινω ενα φιλακι στο μαγουλο και σηκωνομαι να φυγω...
Με σταματαει..."I like you..You are handsome.."...Και η "τριποντη" απαντηση μου..."I know i am handsome thats why i dont pay 4000 baht for sex..."
..
Τη πλησιαζω σε αποσταση αναπνοης,τη καρφωνω στα ματια και της λεω σου δινω 2000 μπατ μαξιμουμ...Μου λεει δωσε μου το τηλεφωνο σου και εαν δεν βρω πελατη σημερα,θα σε παρω..
Προφανως ΒΡΗΚΕ γι αυτο και ακομα περιμενω τηλεφωνο...Αλλα που θα μου παει...ΑΥΤΟ θα το πηδηξω...
Βεβαια δεν εμεινα αγαμητος...4 το βραδυ...βολτα εξω και μεσα στη Tiger...εκατονταδες μουνια αφορτωτα...Τσιμπησα ενα που δουλευε στο σοι lion (και ζηταγε 2 χιλιαρικα σορτ συν μπαρφαιν οταν το ειχα ρωτησει πριν λιγες μερες),του εριξα 2 μανικια,ενα στο καπακι και ενα σημερα στις 12 το μεσημερι που ξυπνησαμε,πηρε 1500 μπατ και το εστειλα στο καλο...
Επομενη ενημερωση αυριο... ;)