Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να πώ και εγώ εδώ ότι γύρισα μερικά gogos μόνο, έτσι για την εμπειρία και πήρα μόνο από ένα, το ''happy'', ένα θεικό πλάσμα. τις υπόλοιπες χτυπούσα free γιατί μού άρεζε η ''ψευδαίσθηση'', έστω, του καμακιού και του παιχνιδιού.
στο ''happy'' o σερβιτόρος μου έγραψε την τιμή σε ένα χαρτάκι προτού προλάβω να πω κάτι τέτοιο με την γκόμενα και μάλιστα η πιτσιρίκα νευρίασε και έσκισε το χαρτάκι. οπότε μάλλον για την ταρίφα πρόκειται.
2000 sort-3000 long.
όσο για barfine σε όλο το μαγαζί γύρω-γύρω στους τοίχους έίχε ταμπελάκια που γράφαν:barfine 600 baht
ωραια ρε φιλε libero πες το 600 αλλα 2000 σορτ ?? ποτε
εκτος και αν μπεις σε διαδικασια πληστειριασμου...μετα το χασες καλυτερα διωξτην αμεσως
και κατι αλλο ..μη τσιμπατε μαγκες παγκταο και ντι τζει δεν σας προσβαλει κανεις μην αρχιζετε σαρκασμους
φενεται δικιο εχει ο μονολυκος
τελος παντων τελος αυτη η κουβεντα εδω αλλα μαλλων σε αλλη ταυλανδη παμε καποιοι και σε αλλη καποιοι αλλοι
LOST???
οπως και να χει το πραμα να ειστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο εχουμε λεφτα...αλλοι πολλα αλλοι λιγα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ο Μονολυκος το χαβα του...Εξακολουθει να ειναι εκτος θεματος...
Και απο την αλλη,εγω προσωπικα,ποτε δεν δημισιοποιησα στο φορουμ ποσα λεφτα χαλασα σε καθε μου ταξιδι..
Ποιος λοιπον εχει απωθημενα εδω μεσα και τα βγαζει "αυτοπροβαλωντας" τον εαυτο του?Και απο ποτε θεωρειται "μαγκια",να επιδεικνυεις οτι πηγες διακοπες στη Ταυλανδη και καθισες 40 μερες με 2400 ευρω?
Που στο κατω-κατω,δεν αποτελει και καποιο κατορθωμα,μιας και με την αναγωγη του ποσου στη σημερινη ισοτιμια,μιλαμε για 3000 ευρω.
Και παλι βεβαια,θεωρω την ολη προσεγγιση αυτη εντελως ανωριμη και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...Γιατι,ΝΑΙ,μπορεις να τη βγαλεις με 3000 ευρω για 40 μερες οπως ο Μονολυκος,αλλα αυτο ειναι το ενα ακρο...Το αλλο ειναι τα 3000 ευρω να τα χαλασεις σε 10 μερες...
Και αντι να το παιζουμε "καποιοι" εδω μεσα,καλο ειναι οταν δινουμε συμβουλες στα παιδια που θα πρωτοπανε,να το κανουμε με γνωμωνα την ενημερωση και οχι την αυτοπροβολη.
Αντι λοιπον να παρουμε τα 2 ακρα,ειναι πιο ωριμο,να παρουσιαζουμε τα πραγματα,οσο το δυνατον πιο κοντα στη πραγματικοτητα,η οποια λεει πως αυτος που θα παει για ΠΡΩΤΗ φορα,μεχρι να συνηθισει να χειριζεται το νομισμα και να μαθει τα κατατοπια ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τη περασει τοσο φτηνα οσο ο Μονολυκος.
Και παλι βεβαια,εδω υπαρχει μια μεγαλη διαφορα,οπως πολυ σωστα ανεφερε και ο djzan..."Εξαρταται τι ακριβως διακοπες θες να κανεις"...Γιατι "διακοπες" ειναι να πας στη Μυκονο και να στησεις μια σκηνη στη παραλια και να χρησιμοποιεις τα ντους που εχει στη παραλια για να ξεπλενεσαι απο τα αλατια,διακοπες ειναι και να πας να μεινεις σε ενα ενοικιαζομενο δωματιο με μπανιο,A/C και ψυγειακι για να βαλεις ενα μπουκαλι νερο.Στη δευτερη ομως περιπτωση το κοστος εκτοξευεται...
Αντιστοιχα,μπορεις να πας στη Παταγια (που ειναι καπου στη Ταυλανδη) και να βρεις ενα δωματιο ξενοδοχειου με τα απαραιτητα,κανα χιλιομετρο μακρια απο τη WS για να σου ερθει πιο φτηνα.Να περνας τη μερα σου "σπαρτιατικα",δηλαδη να τρως ισα-ισα για να επιβιωνεις,να μετρας και το καθε μπατ που χαλας,να μη φας ας πουμε δευτερη μεριδα φαγητο παροτι δε χορτασες,η να μη πιεις ενα χυμο και να φας ενα παγωτο για να μη ξεφυγεις απο το προυπολογισμο.Και το βραδυ που βγαινεις για να φορτωσεις,να επιλεγεις γκομενα με βασικο κριτηριο το "ποσα ζηταει" και οχι το ποσο σου αρεσει.
Εγω προσωπικα λοιπον (αφου ειναι της μοδας να αυτοπροβαλομαστε),τετοιες διακοπες ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΩ...Αν δηλαδη το μπατζετ μου ειναι τοσο περιορισμενο,που να μου επιτρεπει ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ που περιεγραψα επανω,ΔΕΝ θα πηγαινα διακοπες στη Ταυλανδη,παρα θα καθομουνα σπιτι μου.
ΕΓΩ λοιπον που ο Μονολυκος με αποκαλει "χλιδατο",οταν θα αποφασισω να παω στη Ταυλανδη,θελω
α)Ενα ξενοδοχειο 3αστερο,με τα εξης απαραιτητα για εμενα...A/C,ψυγειο,τηλεοραση με δορυφορικα καναλια,safe box ΜΕΣΑ στο δωματιο,να ειναι καθαρο και πολυ κοντα στο κεντρο της διασκεδασης.Να φορτωνω και σε 5-10 λεπτα το πολυ με τα ποδια,να ειμαι στο δωματιο.Και αυτο γιατι δεν οδηγαω μηχανη.
β)Να τρωω με τη λογικη οτι το φαγητο ειναι και μια απολαυση και οχι μονο για να γεμιζουμε το στομαχι μας για να μη πεθανουμε.Θα ψαξω να βρω ενα φτηνο,καθαρο και καλο Ταυλανδεζικο εστιατοριο,με 50-60 μπατ το ρυζι και αν πειναω μπορει να φαω και 2 μεριδες.Που και που να τρωω και κανα φρεσκο ψαρι και καμμια γαριδα,να πηγαινω και σε κανενα εστιατοριο με δυτικα φαγητα η φαστ φουντ,ετσι για αλλαγη.Να χτυπησω και καμμια μπριζολα...Και αν το βραδυ με "κοψει",να μη τσιγκουνευτω και να χτυπησω και κανα σαντουιτς στο Subway με 200 μπατ.Να πινω και τους χυμους,καφεδες και να τρωω φρεσκα φρουτα.
γ)Να μη παω σε ενα μονο μερος,να κατσω και 2-3 μερες τουλαχιστον στη "σαγηνευτρα" Μπανγκοκ και να κανω και καμμια εκδρομη,αν μου "καπνισει" η να παρω μια εσωτερικη πτηση να επισκεφτω ενα αλλο μερος.
δ)Να κανω τα μασαζακια μου,εστω μερα παρα μερα και να παρω και ενα ρουχαλακι που μου αρεσε σε καποια βιτρινα.
ε)Τελος,οταν βγαινω το βραδυ για φορτωμα,να λειτουργω με τη λογικη και οχι αποκλειστικα και μονο με τη τσεπη.Δεν ειμαι δηλαδη διατεθειμενος να πληρωσω οτι μαλακισμενα λεφτα μου ζηταει η καθε καριολα,αλλα ΑΝ βρω σε ενα μπαρ ενα "τρελλο" μωρο που θελει 2 χιλιαρικα συν μπαρφαιν,δε θα πω "βρε δε πα να'ναι και η μις Ταυλανδη,ΜΟΝΟ freelancer και μεχρι 1000 μπατ αντεχει η τσεπη μου" γιατι θα βγω εκτος μπατζετ.
ΑΥΤΑ που σας περιεγραψα ειναι για εμενα αυτο που στη δικη μου λογικη αντικατοπτριζει στο ακεραιο την εννοια "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ" και βεβαια ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δε μπορεις να τις κανεις με ενα μπατζετ της ταξεως των 2400 ευρω για 40 μερες....Και αν καποιος αυτες τις διακοπες τις θεωρει ΧΛΙΔΑΤΕΣ,τοτε ΝΑΙ ο Pipinomaniac ΕΙΝΑΙ "χλιδατος".
Και δε μπορει κανενας να μου βγαλει απο το μυαλο,οτι Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ,προσεγγιση στο θεμα "διακοπες στη Ταυλανδη" ειναι πολυ πιο κοντα στο "μεσο ορο" της λογικης της συντριπτικης πλειοψηφιας αυτων που αποφασιζουν να κανουν αυτο το ταξιδι.
Για πειτε μου λοιπον...Ειμαι ο μοναδικος "ΧΛΙΔΑΤΟΣ" εδω μεσα η υπαρχουν κι αλλοι,που σκεφτονται και πρατουν με τον ιδιο τροπο? :grin:
ο.κ εδω ο πιπινο εχει δικιο..2400 40 μερες δεν περνας καλα

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εκτος και αν μπεις σε διαδικασια πληστειριασμου...μετα το χασες καλυτερα διωξτην αμεσως
και κατι αλλο ..μη τσιμπατε μαγκες παγκταο και ντι τζει δεν σας προσβαλει κανεις μην αρχιζετε σαρκασμους
τελος παντων τελος αυτη η κουβεντα εδω αλλα μαλλων σε αλλη ταυλανδη παμε καποιοι και σε αλλη καποιοι αλλοι
LOST???
οπως και να χει το πραμα να ειστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο εχουμε λεφτα...αλλοι πολλα αλλοι λιγα
τι να πω τώρα??? :think: :think: :think:
ο σερβιτόρος το έγραψε σε χαρτάκι προτού προλάβω να πώ κιχ... η ταρίφα του μαγαζιού...
και φυσικά δεν θα έπερνα ποτέ sort όχι για τα λεφτά αλλά γιατί δεν είναι το στυλ μου πληρώνω-γαμώ -τελείωσα.
για άλλους είναι φυσιολογικό.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ο σερβιτόρος το έγραψε σε χαρτάκι προτού προλάβω να πώ κιχ... η ταρίφα του μαγαζιού...
και φυσικά δεν θα έπερνα ποτέ sort όχι για τα λεφτά αλλά γιατί δεν είναι το στυλ μου πληρώνω-γαμώ -τελείωσα.
χεχεχε έτσι για να το αλφρύνουμε λίγο κατα βάθος όλοι είμαστε του long, μαζί ύπνο το βραδάκι με παρέα αγκαλίτσες κτλ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σε καταλαβαινω και ελπιζω και συ να την εγραψες κανονικα τη πουτανιτσα...καλα πηγαινε τωρα που ειναι χαμηλη σαιζον να δεις πως παρακαλανε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χεχεχε έτσι για να το αλφρύνουμε λίγο κατα βάθος όλοι είμαστε του long, μαζί ύπνο το βραδάκι με παρέα αγκαλίτσες κτλ
του λονγκ ειμαστε..του λονγκ
αλλα δεν μαρεσει να μου πιανουν τον κολο

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
του λονγκ ειμαστε..του λονγκ
του χαμόγελου είμαστε,της ευχάριστης διάθεσης,παρέας και όλων αυτών που μας προσφέρονται απλόχερα σε αυτήν την χώρα
έστω και με μια δόση ψευδαίσθησης και που στην δική μας χώρα μάλλον αδύνατο σ'αυτήν την κλίμακα...δυστυχώς...

και...με τον πιπι θα συμφωνήσω απόλυτα...άλλος λίγο περισσότερο ,άλλος λίγο λιγότερο
θα σταθώ στην λέξη ΔΙΑΚΟΠΕΣ
αν κάποιος προσεγγίζει το ταξίδι διαφορετικά με γνώμονα μόνο το  :knockinb: :knockinb: νομίζω ότι κάπου κάνει λάθος χώρίς βέβαια να λέω ότι δεν περάσει και αυτός super
αλλά όπως έχει ειπωθεί πολλάκις ο καθένας με τα γούστα του

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
LOST???

οταν με το καλο ξαναπας πηγαινε μια βολτα στο diamond agogo και ρωτα ετσι απο περιεργεια μια SUPER MODEL FROM BANGKOK ποσα θελει...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
συμφωνω απολυτα με τον λιμπερο.. φιλε ζαν ..ποτε δεν ρωταω <ποσο> σε κ α μ ι α περιπτωση..αν γουσταρουν ας ερθουν και το πρωι θα πληρωθουν αν θελουν..εχω εμπιστοσυνη σαυτο που ειμαι εμφανιση και στροφαρισμα και απο εκει και περα...με ψωνιζουν,δεν ψωνιζω...μιλω παντα για παταγια ταυλανδη

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν από σήμερα ξεκινάω δίαιτα και γυμναστήριο να φύγουν οι πατσάδες, θα βάψω τα άσπρα μου  μαλλιά (όσα έχω)  θα ρίξω και ένα λίφτινγκ...ε  του κερατά....τα λεφτά θα τα βγάλω από τα τζάμπα  :knockinb: που θα ρίξω μετά κάτω  :rockon: :rockon: :rockon:
...και θα σέρνομαι..... :zombie:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και για να το ελαφρυνουμε ακομα περισσοτερο εμενα το λονγκ και να ξυπνησω αγκαλιτσα με την γκομενα το εχω σε κακο. Τελευταια φορα που πηρα λονγκ -ταιμ πριν απο τριανταενα χρονια και ξυπνησα αγκαλιτσα με το μωρο, το παντρευτηκα μεσα σε 3-4 μηνες και απο τοτε δεν μπορω να το ξεφορτωθω :grin: Γιαυτο λοιπον απο τοτε μονο σορτ παιρνω το πολυ μεχρι διωρο. Οσο αφορα τωρα καποιες ρατσιστικες αναφορες για απλυτους και χοντρους, εγω στην Μπανγκοκ καποιους Τουρκους που γνωρισα (επαγγελματιες οχι σεξοτουριστες που ασχολουνταν ομως με το σπορ) και καποιους Ινδους μια χαρα αξιοπρεπεις ανθρωποι ητανε. Εξαλλου για τους περισσοτερους σε αυτον τον πλανητη και εμεις οι Ελληνες δεν εχουμε και το καλλιτερο ονομα. Τωρα για να τελειωνουμε με το θεμα του φιλου του Ντινγκο γνωμη μου ειναι οτι επειδη παει με οριακο ποσο χρηματων πρεπει οπωσδηποτε να εχει καβατζα μια πιστωτικη καρτα -αχρειαστη ναναι- αλλα σε ξενη χωρα παει πρωτη φορα, ετσι και του ερθει να κλασει που λεει ο λογος και λερωσει το σωβρακο του, να εχει να αγορασει και μια αλλαξια. Ασε και που το σπορ στο οποιο επιδιδομαστε συγκαταλεγεται στα βαρεα και πολλες φορες ανθυγειυνα επαγγελματα και πρεπει να υπαρχει και η αναλογη ασφαλεια....

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τα λεφτά θα τα βγάλω από τα τζάμπα  :knockinb: που θα ρίξω μετά κάτω  :rockon: :rockon: :rockon:
...και θα σέρνομαι..... :zombie:
Το εχω ξαναγραψει επανειλλημενως. Τσαμπα δεν δινει ουτε η μαμα μου του μπαμπα μου :grin: Τωρα πως θα δωσει η Ταυλανδεζα επαγγελματιας της W/S η της Πατπονγκ στον ελληνα διμετρο με γαλανα ματια και σαρκωδη χειλια και με τους γραμμωμενους κοιλιακους, εμενα μου ειναι δυσκολο να το καταλαβω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τωρα πως θα δωσει η Ταυλανδεζα επαγγελματιας της W/S η της Πατπονγκ στον ελληνα διμετρο με γαλανα ματια και σαρκωδη χειλια και με τους γραμμωμενους κοιλιακους, εμενα μου ειναι δυσκολο να το καταλαβω.
Η Ταυλανδη δεν εχει μονο "επαγγελματιες" της WS,Patpong,Nana,Patong κλπ κλπ...
Εχει και αλλες κοπελες "ημιεπαγγελματιες",που το "κανουν" για να συμπληρωσουν το μεροκαματο...Αν δε φορτωθουν και κανα βραδυ,δεν εγινε και τιποτα..Και απο το να πανε με τον 50αρη με κοιλια ακομα και για 2-3 χιλιαδες μπατ,προτιμουν για το "ξεκαβλωμα" να πανε με το τυπο που περιεγραψες και ΤΖΑΜΠΑ...Αλλωστε ειναι και "γυναικες" εκτος των αλλων και γουσταρουν να φανε και καμμια ωραια πουτσα...
Η "επαγγελματιες" βεβαια δεν κανουν τετοιο διαχωρισμο...Ολοι "γουρουνο-φαρανγκ" ειναι γι αυτες,κλεινουν τα ματια,ανοιγουν τα ποδια,τσεπωνουν το χρημα και "παμε γι αλλα"...
Ξεχασα επισης να αναφερω οτι υπαρχει και μια αλλη κατηγορια γυναικων στη Ταυλανδη...Αυτες που ΔΕΝ "εκδιδονται"...Υπαρχουν και τετοιες...Βεβαιως-βεβαιως...
Αυτες ειναι οι καθημερινες Ταυλανδεζες,που δουλευουν πωλητριες σε μαγαζια,εταιριες,γραφεια κλπ κλπ...
Αυτες δεν "πεφτουν" με το χρημα,αλλα με το καμακι... ;)
Και "αν εχεις τυχη διαβαινε"... ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πως μας την εκανες για φιλλιπινες ρε ροκο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω, εσυ ησουν "καλος μαθητης" του "ται σεξ τριπ" ,πως σε τουμπαραν οι φιλλι-πινεζες.

τι να σου πω κωστα, μαλλον παραηταν ευκολα τα πραγματα στην ταιλανδη για μενα, στην ταιλανδη τα παντα σου προσφερονται στο πιατο και αυτο δεν μου πολυαρεσει.
ηθελα να γνωρισω και μια αλλη χωρα στη να ασια, ασε που οι φιλιππινεζες ειναι εξισου "ασιατισσες" σαν τις ταιλανδεζες..
μπορει να ακουσα και πολλες φορες ελληνικα τις δυο φορες που πηγα thai, πραγμα που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα. αν ειχα και περισσοτερα λεφτα μπορει να κολλαγα στην ιαπωνια, που παραμενει τεραστιο απωθημενο.

το θεμα ειναι πως απο τη στιγμη που ανοιξες αυτο το φορουμ, μου εβγαλες την ασια που εκρυβα μεσα μου. μεχρι τοτε αναλωνομουν σε ταξιδακια στην ευρωπη και στην καραιβικη, κανενα ενδιαφερον.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και για να το ελαφρυνουμε ακομα περισσοτερο εμενα το λονγκ και να ξυπνησω αγκαλιτσα με την γκομενα το εχω σε κακο. Τελευταια φορα που πηρα λονγκ -ταιμ πριν απο τριανταενα χρονια και ξυπνησα αγκαλιτσα με το μωρο, το παντρευτηκα μεσα σε 3-4 μηνες και απο τοτε δεν μπορω να το ξεφορτωθω :grin: Γιαυτο λοιπον απο τοτε μονο σορτ παιρνω το πολυ μεχρι διωρο.
ε καλά είπαμε υπάρχουν και οι φαν του sort επειδή εγώ δεν το έχω πάθει αυτό που επαθες ακόμα τουλάχιστον φίλτατε προτιμώ το long όχι ότι με χαλάει και κανά sort πχ body2body αλλά γουστάρω τις αγκαλίτσες και τα συναφή, βέβαια για όλα υπάρχει μιαν απάντηση πχ άν θες sort τράβα καμιά φυλής αν θες long βρες καμιά γκόμενα εγώ που θέλω κάτι ενδιάμεσο πάω Ταιλάνδη :grin:
δικιά μου άποψη φυσικά έτσι

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

βρε παιδιά ηρεμήστε και κάνει και ζέστη..........

θα ήθελα και εγω να πω τη γνώμη μου και ίσως βοηθήσει μερικούς.............

σε 1 χρόνο 3 ταξίδια 70 μέρες...

1. 8 μέρες Πουκέτ και 2 Βκκ  1500 ευρω το πακετο, αεροπλανο και διαμονή. και χάλασα 2200 ευρώ στα υπόλοιπα Μαρτιος 2009

2. 25 μερες Παττάγια και 5 μέρες Βκκ έδωσα 600 ευρώ εισήτιρια και και έφαγα περίπου 2700 ευρώ

3. πριν 40 μέρες γύρισα και έκατσα 22 μέρες Πατάγια και 3 μέρες Κο-Κσανκ και έδωσα 700 εισητίρια και έφαγα 3000 ευρώ....

4. τώρα θέλω να ξανάπαω αλλά δεν έχω πολλά χρήματα άρα πρέπει να κάνω πιο καλό υπολογισμό............

δηλαδή εισήτιρια γύρω 700- 800 ευρώ και αυτα απο Ηράκλειο Κρήτης για ΒΚΚ............

.εχω καβατζώσει μια  που τη είχα και πρίν για 20 μέρες και τη γουστάρω πάρα πολύ με 500 Μπάτ τη μέρα χωρίς μπαρ-φαιν

.εχω βρει δωμάτια με κλιματιστικο και ψυγειο 500 μετρα απο τη πλατεια με τα δελφινια με 8000 μπατ το μήνα.

για 1 μήνα

διαμονη      8000 μπατ

πουτάνακι   15000 μπατ  

λοιπές μαλ@κίες     60000 μπατ

Σύνολο  83000 χιλαδες μπατ = 2075 ευρώ +750 αεροπλάνο +90 ταξιδιώτικη ασφάλεια 90 ευρώ

(40 μπατ ίσον 1 ευρώ )      

- 2915 ευρώ-  αν λέω αν ήταν 1 ευρώ 50 μπατ τότε θα ήταν (2500 ευρώ)

και έκανα πολλές υποχωρίσεις πιο κάτω απο αυτό νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο...................

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

λοιπές μαλ@κίες     60000 μπατ
δε κοβεις απο τις λοιπες μαλακιες 50 ευρω τη μερα για λοιπες μαλακιες, πολλα δεν ειναι :think: (χωρις παρεξηγηση φιλε γιωργο) Υ.Γ  ειμαι πολυ φτωχομπινες τελικα

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η Ταυλανδη δεν εχει μονο "επαγγελματιες" της WS,Patpong,Nana,Patong κλπ κλπ...
Εχει και αλλες κοπελες "ημιεπαγγελματιες",που το "κανουν" για να συμπληρωσουν το μεροκαματο...Αν δε φορτωθουν και κανα βραδυ,δεν εγινε και τιποτα..Και απο το να πανε με τον 50αρη με κοιλια ακομα και για 2-3 χιλιαδες μπατ,προτιμουν για το "ξεκαβλωμα" να πανε με το τυπο που περιεγραψες και ΤΖΑΜΠΑ...Αλλωστε ειναι και "γυναικες" εκτος των αλλων και γουσταρουν να φανε και καμμια ωραια πουτσα...
Η "επαγγελματιες" βεβαια δεν κανουν τετοιο διαχωρισμο...Ολοι "γουρουνο-φαρανγκ" ειναι γι αυτες,κλεινουν τα ματια,ανοιγουν τα ποδια,τσεπωνουν το χρημα και "παμε γι αλλα"...
Ξεχασα επισης να αναφερω οτι υπαρχει και μια αλλη κατηγορια γυναικων στη Ταυλανδη...Αυτες που ΔΕΝ "εκδιδονται"...Υπαρχουν και τετοιες...Βεβαιως-βεβαιως...
Αυτες ειναι οι καθημερινες Ταυλανδεζες,που δουλευουν πωλητριες σε μαγαζια,εταιριες,γραφεια κλπ κλπ...
Αυτες δεν "πεφτουν" με το χρημα,αλλα με το καμακι... ;)
Και "αν εχεις τυχη διαβαινε"... ;)
Φιλε πιπινο οχι μονο δεν διαφωνω μαζι σου οσο αφορα το καμακι σε μη επαγγελματιες  γυναικες στην Ταυλανδη αλλα συμφωνω και επαυξανω. Και μαλιστα θα συνιστουσα σε ολους να το δοκιμασουν και καμμια φορα ακομα και αν ειναι να φανε χυλοπιτα. Θα γνωρισουν ισως εναν διαφορετικο κοσμο. Ομως αυτο δεν μπορει να συμβαινει συνεχεια σε οποιον ειναι νεος και ευπαρουσιαστος οτι και καλα θα του καθονται τζαμπα ολες οι γκομενες.Τωρα βεβαια δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα που εχετε ορισμενοι με τους πενηνταρηδες. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι οι πενηνταρηδες πρεπει να βρωμανε και να εχουν μπυροκοιλιες.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δε κοβεις απο τις λοιπες μαλακιες 50 ευρω τη μερα για λοιπες μαλακιες, πολλα δεν ειναι :think: (χωρις παρεξηγηση φιλε γιωργο) Υ.Γ  ειμαι πολυ φτωχομπινες τελικα

για μια μέρα...................
]
πες μου φιλε ποσο θελεις φαγητο 2 γευματα για 2 ατομα????????

δεν νομιζω να μην θελεις 700 μπατ πολυ οικονομικα !!!!!!!!!!!!!

τσιγαρα καφεδες αναψυχτικα ποτό απο 7-11 δεν θες άλλα 700 μπατ?????????????

και μενουν 600 μπατ για διασκεδαση!!!!!!!!!!!!!!! μεταφορικα, πλυσιμο ρουχων,τηλεφωνα κ.τ.λ

και κόβω 22000 μπατ απο το ξενοδοχειο και έχω το ιδιο πουτανάκι συνεχεια και γλυτωνω και άλλα 24000 μπατ(1000 μπατ +300 μπαρ φαΐν ..........)γιατι δινω μονο 500 μπατ τη μέρα.........

στο κάτω κάτω τη γνώμη μου είπα μπορεί να κάνω και λάθος ...............

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως να πας Ταιλάνδη και να την βγάζεις κάθε μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ίδια είναι σαν να πηγαίνεις σε εστιατόριο και να παραγγέλνεις κάθε μέρα μακαρονάδα... ειδικά εκεί που οι πειρασμοί είναι πολλοί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom