Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να κανω και γω μια παραγγελια κυριοι?
Πηγαινε ρε φιλε το βραδυ λιγο απο LUCIFER και δωσε χερετησματα απο λογου μου στην τραγουδιστρια....αν θες κανε μου την χαρη!!! :helpplea: :helpplea:
file mow na pao alla ti na po stin tragoudistria ,xeretismata apo ton kolares boy?

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tha ime online markets ores giati ime pou allou? Sto bar tou foti na do etniki,tha erthi o nauarxos Kai kapoioi ligoi akoma ellines

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
file mow na pao alla ti na po stin tragoudistria ,xeretismata apo ton kolares boy?
Βασικα οτι και να σου πω για να της πεις ενα ειναι σιγουρο........οταν πας το βραδυ για ποτακι και δεις το μωρακι θα αρχισουν να τρεχουν τα σαλια σου και θα με γραψεις στα  :bigdick:,οποτε τυχερε φιλε μου καλα να περασεις και με την νικη για την Ελλαδαρα μας.
Τραβα και μια φωτο με την εθνικη ,θα ειναι ιστορικη στιγμη :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα να μου φιλήσεις το κορίτσι που σου δείχνω με το βέλος, from General πες της θα καταλάβει  :dancing:

Συνημμένα

• Fotis girls.jpg
    Fotis girls.jpg
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 21

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: djan ime stou foti kai me mpalamoutiazei ena lady boy,den me afinei stin isixia mou   :2funny: tha tou po na katsei fronima kai oti se ligo tha peraseis apo edo

δεν θυμαμαι να ειχε ο Φωτης κανα ladyboy.  :think:

μηπως απο αλλο μπαρακι διπλα???

το καλυτερο χαβαλε θα κανεις με τα lb's!  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα να μου φιλήσεις το κορίτσι που σου δείχνω με το βέλος, from General πες της θα καταλάβει  :dancing:

αυτη δεν ειναι η κοπελα του Φωτη???

φιλα καλυτερα εκεινη με το κοκκινο φορεμα, αν δεν ειναι ακομα με τον σπυριαρη!  :2funny:

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν θυμαμαι να ειχε ο Φωτης κανα ladyboy.  :think:

μηπως απο αλλο μπαρακι διπλα???

το καλυτερο χαβαλε θα κανεις με τα lb's!  ;)
Xaxaxa o fotis arxise na exei lbs Kai malista 2 parakalo. Re general poio les auto me to girismeno kolo pou na katalavo poi ine. :2funny:

Aaa tora eida to velaki,to entopisa ena melaxrino me spirakia,
Djan esi mallon les tin tsip, den tin eida edo, ine auto pou exei fortosi videos o lakes sot Thai.gr

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Adelfia den sass ksexasa,all a akoma to hotel mou den exei energopoiisi to wifi.sintoma tha exoanafora apo ton polemo.pantos edo to baht to agorazeis max 39.55. Exei poli kale kairo Kai poles epiloges Gia koritsia.eidika anakalipsa me ena gkomenaki to drinking street gemato beer bars Kai koritsakia poll a mona.fisika den pezei antagoninismo apo antres giati kirios mesilikes stin kaliteri Kai gemato pappudes exei.eimai 29 xronon Kai emfanisimos neos,all a opos exoun pei oi daskaloi den pezei toso megalo rolo auto gait ta tilak to xrima koitane apples vgazoume kale kale komatia xor is na mas piasoun to kolo. Signomi stows mod mono greekenglish mporo na grapso logo min ellinikou keyboard sot iPad.sas xaireto gratin Ora.  Kati teleuteo, arimakaka se 2 ores me moto exo anakalipsi olio tin patagia exo Gondi expert Kai me ta idietara pou mow ekanes Kai oti exoun pei ta pedia edo oi gkomenes den pistevoun oti ine I port fora mow edo!me exoun Gia megalo alani
Αντε επιτέλους απάντα και σε κανά μήνυμα κατεβασμένο το έχεις το κινητό :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Είπα και εγώ ακόμα δεν πήγες και σε ρουφήξανε :2funny: ούτε φωνή ούτε ακρόαση κράτα γερά το μπατ μέχρι να ρθω ε :2funny: :2funny: :2funny: και αν δεις την Nok πρόσεχε να μην μου παραστρατήσει :2funny:
μπαίνω για μάθημα doctor βρες τρόπο να γράψεις και ελληνικά για να μην στραβωθούμε στα έλεγα εγώ για το ipad δεν με άκουγες τα λέμε το βράδυ

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιο καλά να μασώ τσίχλα  παρά να μιλώ ο  :jerking:, το βελάκι μου ξέφυγε, καμμία πρόθεση δεν είχα για την συγκεκριμένη κοπέλα ούτε που της μίλησα...την άλλη ήθελα να σημαδέψω...να γιατί καμμιά φορά πιο καλή η μοναξιάάααα.....
Sorry for my mistake. :s&m_1:

Νικήσαμε τουλάχιστον και γέλασε το χειλάκι μας...... :rockon:
Φαντάζομαι τα σπάσατε στου Φώτη

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω την εντυπωση οτι οταν γυρισω απο ιαπωνια θα ειμαι 10 φορες χειροτερα αποτι την πρωτη φορα που γυρισα απο ταυλανδη που αμα ρωτησεις τον αλλο τζωρτζ θα σου πει πως ημουν,δεν μιλιομουν για κανα πενταμηνο  :(
Αν υπαρχει κανενας που εχει παει ιαπωνια σχετικα προσφατα ας γραψει στο σχετικο thread να ξεστραβωθουμε λιγο, στο ROPPONGI εχω ακουσει οτι γινεται το σωσε  :boobies: :boobies:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Tαιλανδη-Πατταγια-Ελληνικο μπαρ-τιλακ αγκαλια-και Εθνικη ομαδα που να κερδιζει.......σε ζηλευω φιλε μου εκει κατω :headbang: :headbang:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πάει ο δόκτορας για σήμερα όλο και σε κάποια αγκαλιά θα βρίσκεται τώρα
Φίλε το νούμερο που είδα ότι με πήρε από Τάι είναι η νέα σου sim για να ξέρω, μην είναι η άλλη που με ψάχνει ακόμα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
H EΠΟ εκτάκτως συνεδρίασε και αποφάσισε να κάνει το παρακάτω δώρο στον Σαλπιγγίδη που έσπασε το ρόδι και τη γκαντεμιά!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom