Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι sa wat dee-khap,
                                               Για σήμερα έχω ένα σπάνιο ερασιτεχνικό βιντεάκι. Είναι γυρισμένο στο χώρο του στρατοπέδου του 34ο Συντάγματος καταδρομών στη ζούγκλα του Μαε Χονγκ Σονγκ στα σύνορα με την Βιρμανία και περιέχει στιγμιότυπα από μια βραδιά οπλίτη !!! Θυμόσαστε τις άθλιες βραδιές στο ΚΨΜ με ερασιτεχνικά μπουζούκια (κάπως έτσι :2funny:) .
     Παρατηρήστε το πώς διασκεδάζουν οι Ταϋλανδοί, το ρόλο της  μάμα-σαν και φυσικά τα υπέροχα (για τα Ταϋλανδικά πρότυπα κορίτσια)  *
      Τα λίνκ είναι τα εξής :

Σημ. Μόλις το αποσυμπιέσετε θα βρείτε 3 αρχεία (ένα  βίντεο , ένα  jpeg  και ένα άλλο . Αυτό διαγράψτε το προτού ανοίξετε το βίντεο).
   * Πιπινό δες το. Νομίζω ότι κάποιες από τις κοπέλες θάναι του γούστου σου.

... Είδα την πρώτη 3άδα ... Κατά σειρά farm fresh, beer bar, a gogo ... Το κορίτσι με τα tatoo ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς ... Μου θύμισε τις βραδυές οπλίτη στον Έβρο ... Έτσι όμορφα περνάγαμε κι εμείς με τα τοπικά κορίτσια ... vonmakouli respect ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ela re makaka, ego imoun, telika ine na min dineis kinito se gineka me exei parei 10 fores, psonisa Mia orea gkimena apo insomnia opou me eixe koloftiaksei me ton sexy xoro tis Kai to fivisio kormi, me kerdise giati zitage akatevata 2,000 baht yes I know :jerking: Kai erixne xilopites se pollous, me epekse poli Kai Leo den gamiete,Just Do It :dancing:  na toniso eixa prosegkisei alla 3 morakia neara max 21 xronon kai ta 3 mou girisan plati,mallon den itan tou eppagelmatos giati den tis tsimpise kaneis alla to xeirotero ena me auto pou arxisa kamaki Kai pigene kala molis tis eipa oti ime Greek,den iksere to meros rotise tin snomp fili tis Kai girisan plati :headbang:( na simioso oti ego tin pempti pou piga efaga treli ita,paraligo na min fortoso, elaxista kala mora zitima 4-5,poli fasaria Kai ti na po den aksizei ). Eos tora tis pio super modela ta eida sto goodfellas,oi opoies se exoun grameno sto mouni tous, oi perisoteres exoun boyfriend kai opos mow elege o manager opou epiasa kouventa (na ine kala to iPad pou piano kone) tis plironoun poli kala Kai den tous noiazei na psonistoun.Alla exo na po exei 5 komatia ginekares!!!!psiles,vizoudes, asprouliares,oti theleis exei, pragmati modela pou kanoun sexy show. Giati tin ora,proti fora tha kratiso ena moraki 2i mera giati exo kourasti ligo me tis enalages Kai apo aurio,na anasintaxto. Exo na po oti den exei poli tourism,kai oti fagito me 350 baht trone 2 atoma 1 mera, kai milao Gia tis megales eteries kfc,pizza company,pizza hut, exoun Kati combo paketa prosfora pou skas.to fagito ine to pio cheap edo, mpires 60-75 baht kai poto max 130-150 baht,times se beer bar,gogo kai club.akoma perimeno apo ton malaka sto hotel na ftiaksei to wifi
Αρε δόκτορα πρέπει να ρθω εγώ για να κάνουμε σοβαρή δουλειά :2funny: :2funny: :2funny: μη μασάς ρε το χαβάς τους αυτές το χαβά σου και συ μη κολώνεις αν δεν θέλουν αυτές μία εσύ να μη θες δέκα ( μιλάω εγώ ο έμπειρος  :2funny: )
Κάνε και καμιά καταδρομική στην πρωτεύουσα για να δεις διαφορές απλά να είσαι προετιμασμένος με την διαφορά στο τιμοκατάλογο, άντε σε 19 και σήμερα θα τα πούμε από κοντά  :grin:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παιδια...πολυ ησυχία έχει πέσει!!!!!όλοι για μπάνιο είσται!!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τελευταία ενημέρωση από δόκτωρα σήμερα το πρωί είχε αράξει στο μπαρ του Φώτη μιας και ακόμα δεν του έχουν φτιάξει το wifi στο διαμέρισμα που νοικιάζει. Οχι πολλά καλά κομμάτια, στο diamond μου είπε χάλια αυτό το καιρό μπαζοφωλιά όπως είπε στο goodfelas έχει κάτι μοντέλα που το παίζουν δύσκολες δέχονται μόνο ποτάκι γιατί και καλά έχουν γκόμενο που τους τα σπρώχνει
στο insomnia επίσης το παίζουνε δύσκολες αρκετές αν και είναι καλά κομμάτια το μπατ στα 39.50 παίζει περίπου στο γνωστό ανταλλακτήριο που επισήμανε ο djzan, χάρηκα που άκουσα και μια γνώριμη φωνή δίπλα του, ναι στον crisobal αναφέρομαι, Ναύαρχε να σαι καλά, αντε δόκτωρα μην σου κάνω αναμετάδοση να σου φτιάξουν το wifi μην παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα προσφορες της Ται εκτος απο Ιουνιο- Ιουλιο υπαρχουν;Μπορω να βρω τιποτα σε καποιο σαιτ;

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
κωλο-γερε.......θα πας στο πανω δεξια θα δεις την λεξη "Promotion" h "Προσφορες"
κανε κλικ εκει και θα δεις τις τιμες.........αν και απ'οτι πληροφορουμαι δεν υπαρχουν και πολλα εισητηρια διαθεσιμα για Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο
Παρε τηλ. καλυτερα στην ΤΗΑΙ για σιγουρα

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσου.....το μωρο κοιμαται.....κλεισε το φως.....

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κωλο-γερε.......θα πας στο πανω δεξια θα δεις την λεξη "Promotion" h "Προσφορες"
κανε κλικ εκει και θα δεις τις τιμες.........αν και απ'οτι πληροφορουμαι δεν υπαρχουν και πολλα εισητηρια διαθεσιμα για Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο
:thumbsup:Ευχαριστω.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
παντως για αυγουστο δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο στην thai (τηλεφωνικα). 1115 ευρω για πουκετ. οκ η τιμη αλλα δεν ειναι και καμμια τρελη προσφορα νομιζω

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Οι προσφορες ειναι εκτος απο Αυγουστο και Δεκεμβριο.
κριμα...
παιδες ειμαι στην διαδικασια των εισητιριων.βρηκα περιπου με 850ευρω για πουκετ. πως κρινετε την τιμη? με καταρ πεταω.
ξερω ρε μαγκες οτι τα εχω διαβασει 100 φορες,αλλα δωστε λιγο τα φωτα σας για ξενοδοχειο.εχει κανεις υπ'οψη κατι αξιοπρεπες,με πισινα και σε αποσταση περπατηματος απο τημ μπαγκλα? φυσικα δεν θελω να πληρωσω joiner's fee αν και απ'οτι εχω καταλαβει ειναι καλυτερα αυτο να το διαπραγματευτω εκει ετσι δεν ειναι? αααα και αν γινεται η τιμη να μην ξεφευγει απο το 1500ρι. και κατι αλλο,θα κατεβουμε τουλαχιστον 4 ατομα,δεν πιστευτε οτι κατι θα κερδισω αν τους κανουμε ολοι μαζι παζαρια επι τοπου?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
κριμα...
παιδες ειμαι στην διαδικασια των εισητιριων.βρηκα περιπου με 850ευρω για πουκετ. πως κρινετε την τιμη? με καταρ πεταω.
ξερω ρε μαγκες οτι τα εχω διαβασει 100 φορες,αλλα δωστε λιγο τα φωτα σας για ξενοδοχειο.εχει κανεις υπ'οψη κατι αξιοπρεπες,με πισινα και σε αποσταση περπατηματος απο τημ μπαγκλα? φυσικα δεν θελω να πληρωσω joiner's fee αν και απ'οτι εχω καταλαβει ειναι καλυτερα αυτο να το διαπραγματευτω εκει ετσι δεν ειναι? αααα και αν γινεται η τιμη να μην ξεφευγει απο το 1500ρι. και κατι αλλο,θα κατεβουμε τουλαχιστον 4 ατομα,δεν πιστευτε οτι κατι θα κερδισω αν τους κανουμε ολοι μαζι παζαρια επι τοπου?
Δες αυτο, εχει αυτα που θες και πισινα  στο προτεινω ανεπιφυλακτα.
Δευτερη επιλογη αυτο αλλα δεν εχει πισινα Για Αυγουστο μ'ενα 800-900ΒΗΤ το δωματιο συναδελφε Alfisti... ;)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κριμα...
η τιμή για εισητήρια είναι συμπαθητική...και η εταιρία αν δεν σε ενοχλεί η αναμονή,ειδικά στον γυρισμό...
για το hotel κάνε το εξής... κλείσε από το πρακτορείο πού θα πάρεις τα εισητήρια ένα για 2 μέρες και θα βρείς επιτόπου στο διάστημα αυτό το κατάλληλο...και όπως το θές...
για τα παζάρια να τα κάνετε,δεν χάνετε τίποτα :thumbsup:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το belair εχει μια μικρογραφια πισινας και μαλιστα στη ταρατσα...Πιο πολυ με δεξαμενη μοιαζει... :grin:
Ασε που δεν ειδα ποτε κανεναν να βουταει.. :grin:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Το belair εχει μια μικρογραφια πισινας και μαλιστα στη ταρατσα...Πιο πολυ με δεξαμενη μοιαζει... :grin:
Ασε που δεν ειδα ποτε κανεναν να βουταει.. :grin:
Οντως η πισινα ειναι μικρη και δεν εχει κοσμο αλλα αυτο ειναι καλο γιατι το βραδυ γινεται prive για σενα και το μωρο σου... :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οντως η πισινα ειναι μικρη και δεν εχει κοσμο αλλα αυτο ειναι καλο γιατι το βραδυ γινεται prive για σενα και το μωρο σου... :rockon:
ΑΝ δεν ειναι κλειδωμενη η πορτα που βγαινει στη ταρατσα... :grin:
Την εχω πατησει,γι αυτο στο λεω... :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καταλαβα... συντροφε pipin ξερω οτι τα κατεχεις τα της ταιλανδης,δωσε λοιπον τα φωτα σου σε εναν νεο ταξιδευτη... καμμια προταση για χοτελι?
το  μονο μειων των εισητιριων ειναι 8ωρη περιπου αναμονη στην επιστροφη,αλλα τι να κανεις... τουλαχιστον δεν θα χρειαστω διανυκτερευση στην ΒΚΚ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εμενα ηταν παντα ανοιχτη.. :sunglasses:
Συμφωνεις οτι για τα λεφτα του ειναι κορυφη;
Κοιτα...ΔΕΝ ειναι διπλα ακριβως στα μπαρ...Θελεις ενα 10λεπτο περπατημα απο τη Hollywood ας πουμε...
Σαν δωματια,δηλαδη "μεγεθος",δεν εχει αντιπαλο πιστευω σε ολη τη Πατονγκ...Ειναι τεραστια...Αλλα απο την αλλη με χαλαει το γεγονος πως ουσιαστικα δεν ειναι ξενοδοχειο,αλλα σα πολυκατοικια με διαμερισματα...Το καθε δωματιο δεν εχει δικο του μπαλκονι,αλλα οταν βγαινεις εξω απο τη πορτα σου ειναι ο διαδρομος που ενωνει ολα τα δωματια του οροφου και απο πισω εχει μονο ενα παραθυρο που δειχνει στο φωταγωγο...Εγω δηλαδη,προτιμω τα ξενοδοχεια με το προσωπικο τους μπαλκονακι,ακομα και να μην εχει τη φοβερη θεα...Να βγαινω εξω να απλωσω τη πετσετα μου,το μαγιο μου,να φτιαξω ενα καφεδακι και να ρεμβασω...
Στα θετικα,το γεγονος πως ειναι λιγο απομονωμενο,και δεν εχεις τη φασαρια απο τη Μπανγκλα,αλλα στα αρνητικα το θεμα "ασφαλειας",γιατι παροτι εχει security που τριγυρνανε ολο το βραδυ,υπαρχει τροπος να ανεβεις στο δωματιο σου,χωρις να περασεις μπροστα απο τις 2 ρεσεπτιον...Και αυτο οπως καταλαβαινετε εγκυμονει προσθετους κινδυνους...
Με λιγα λογια,για αλλη μια φορα,ψηφιζω σαν ΚΟΡΥΦΑΙΟ ξενοδοχειο της περιοχης,σε σχεση "value for money" και ας μην εχει πισινα το αλλλο που προτεινες,το C&N Hotel Patong...Και εννοω αυτο που ειναι διπλα στη Μπανγκλα,οχι το "αδερφακι" του που μενει ο John666...Γιατι μπορει να εχει μικροτερα δωματια απο το αλλο C&N,αλλα ειναι σαφως πιο κοντα στα μπαρ...Φορτωνεις γκομενα και σε 2-3 λεπτα εισαι μεσα στο δωματιο...
Και δεν ειναι μονο δικη μου αποψη,γιατι βρισκεται στα top 5 ξενοδοχεια της Πατονγκ σε ποσοστο πληρωτητας ολο το χρονο...Και για "high season",ουτε συζητιση για να βρεις δωματιο..Ειναι Fully booked και για να βρεις δωματιο πρεπει να κλεισεις 2 και 3 μηνες πριν...
Το προσωπικο ειναι απιστευτα φιλικο και εχει τρομερη εξυπηρετηση...Φιλος μου αγορασε ενα καινουριο μπλουζακι Lacoste (2000 μπατ) και το εδωσε για πλυσιμο.Οταν του επεστρεψαν πλυμενο,ειχε ενα χρωματιστο λεκε επανω (συμβαινουν αυτα)...Παει τους το δειχνει και χωρις δευτερη κουβεντα,χωρις "μα και μου",σε μιση ωρα του ειχαν αγορασει ολοκαινουριο,απο το ιδιο μαγαζι στο εμπορικο...
Τωρα για ξενοδοχειο με κανονικη πισινα,ανεβαινουμε ΣΙΓΟΥΡΑ,πανω απο τα 1000 μπατ...Και εγω που πληρωνα 800 μπατ στο C&N,μαζι με πρωινο,δε θεωρησα σωστο για μια πισινα να δωσω 6-7 ευρω παραπανω την ημερα,μιας και η θαλασσα ειναι 5 λεπτα περπατημα...Και οποιος δε γουσταρει τη παραλια της Πατονγκ που δεν ειναι και η καθαροτερη,καβαλει το μηχανακι και σε 10 λεπτα,παει πιο διπλα που εχει υπεροχες παραλιες... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom