Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν αγοραζω μεσω ιντερνετ προτιμω να παψ κατευθειαν στα ργαφεια της εταιρειας?αυτα ειναι στην γλυφαδα η εχει και στο αεροδρομιο?
δεν εχει στο αεροδρομιο, μονο στη γλυφαδα ελευθεριου βενιζελου.  αξιζει να τα δεις τα γραφεια τους, ειναι σουπερ και παιρνεις μια γευση ταιλανδης, το προσωπικο ειναι αψογο, απο κοντα και απο το τηλεφωνο. ειναι μια κορυφαια εταιρια και πρεπει να ειναι η πρωτη επιλογη για ταιλανδη και ασια γενκα.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες κοιταξα πρωτη φορα to για τελη ιανουαριου και φλεβαρη απο τωρα να δω τι γινεται και η τιμη για τελη ιανουαριου και μεχρι μεσα φλεβαρη ηταν 849 ιδια παντου και πολλες ημερομηνιες ηταν soldout.τι γινεται?ξερει κανεις?ετσι ειναι η τακτικη της εταιρειας?ειναι οντως soldout η ανοιγουν τις τιμες αργοτερα?ποτε ειναι καλυτερα να αγορασω?ποσο καιρο πριν?δεν αγοραζω μεσω ιντερνετ προτιμω να παψ κατευθειαν στα ργαφεια της εταιρειας?αυτα ειναι στην γλυφαδα η εχει και στο αεροδρομιο?και κατι αλλο.ρε μαγκες μην θεωρησετε χαζη την ερωτηση μου αλλα τα 849 ειναι με επιστροφη ετσι?αλλωστε δεν εβαλα one way ticketστις αναζητησεις στο σαιτ της ται.αυτα για τωρα.περιμενω σχολια σας.
Κοιτα πανω αριστερα στην ιστοσελιδα που εχει τις προσφορες. Για την ιδια περιοδο κοιταω και εγω και εχω βρει με 590 ευρω.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν εχει στο αεροδρομιο, μονο στη γλυφαδα ελευθεριου βενιζελου.  αξιζει να τα δεις τα γραφεια τους, ειναι σουπερ και παιρνεις μια γευση ταιλανδης, το προσωπικο ειναι αψογο, απο κοντα και απο το τηλεφωνο. ειναι μια κορυφαια εταιρια και πρεπει να ειναι η πρωτη επιλογη για ταιλανδη και ασια γενκα.
ευχαριστω συνοδοιπορε της ταιλανδης κωστα.απλως ειδα φεβρουαριο πολλα soldout και την ιδια τιμη παντου οπου ειχε εισητηρια σε λιγες πτησεις μαλιστα.δεν ξερω αλλα αρνουμαι να πιστεψω οτι ειναι soldout.μαλλον δεν εχουν αρχισει να κανουν προσφορες ακομα για εκεινη την περιοδο.θα ηθελα μια τιμη μικροτερη απο 700 απο την thai μαζι με επιστροφη στην ελλαδα.εννοειται οτι επειδη διαβασα παλια σου αρθρα στο thread φιλε θα διαλεξω νυχτερινη πτηση για να ειμαι εκει απογευμα ωρα παταγιας... :rockon:.θα ξαναδιαβασω παλι το thread για που γραφει σχεδον τα παντα που πεπει αν μαθει ενας πρωταρης ταιλανδοπληκτος...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για το φιλο που ρωτησε ΝΑΙ ειναι με επιστροφη φυσικα το εισιτηριο η τιμη αυτη.
Οσο για beach bars ktl δεν παιζουν εκει,απλα εχει κατι καμενους που σου φερνουν κανα ροφημα να πιεις και κανα φαγητο αμα θες στη ξαπλωστρα!
Οσο για τα του τουκ για να πηγαινεις σε παραλιες ειναι παντελως ασυμφορο και με το σκεπτικο οτι με 120 μπατ μπορεις να εχεις ολη μερα μηχανακι γαματο δε λεει...αμα οι τουκ τουκ δουδες θελουν 200 μπατ για να σε πανε απο μπαγλα στο c+n τοτε ποσα θα θελουν για να σε πανε π.χ kata beach?! τα 1000μπατα θα φευγουν συνεφο και θα αγανακτησετε,ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...εγω 2 βδομαδες εκει μια χαρα οδηγησα,απλα θελει λιγη προσοχη επειδη οδηγανε απο αριστερα για να μην τρακαρεις εσυ!

οποτε εγω λεω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥK ΤΟΥΚ!!!!!!

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες κοιταξα πρωτη φορα to για τελη ιανουαριου και φλεβαρη απο τωρα να δω τι γινεται και η τιμη για τελη ιανουαριου και μεχρι μεσα φλεβαρη ηταν 849 ιδια παντου και πολλες ημερομηνιες ηταν soldout.τι γινεται?ξερει κανεις?ετσι ειναι η τακτικη της εταιρειας?ειναι οντως soldout η ανοιγουν τις τιμες αργοτερα?ποτε ειναι καλυτερα να αγορασω?ποσο καιρο πριν?δεν αγοραζω μεσω ιντερνετ προτιμω να παψ κατευθειαν στα ργαφεια της εταιρειας?αυτα ειναι στην γλυφαδα η εχει και στο αεροδρομιο?και κατι αλλο.ρε μαγκες μην θεωρησετε χαζη την ερωτηση μου αλλα τα 849 ειναι με επιστροφη ετσι?αλλωστε δεν εβαλα one way ticketστις αναζητησεις στο σαιτ της ται.αυτα για τωρα.περιμενω σχολια σας.

για τις ημερομηνίες που λέει πως είναι soldout, δεν είναι.
αν προσέξεις είναι οι ημέρες που η thaiair δεν έχει πτήσεις;)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τώρα που ακρίβυνε το μπατ υπάρχει κάτι πιο φτηνό και λέγεται Μαδαδασκάρη....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χάβ α λούκ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  είναι λίγο πιο σκουρόχρωμες απο το Ισαάν νομίζω

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα που ακρίβυνε το μπατ υπάρχει κάτι πιο φτηνό και λέγεται Μαδαδασκάρη....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπα να μου λειπει το βυσσινο....εγω δεν θα προδωσω τις αρχες μου και τους ορκους που εδωσα φετος φευγωντας απο Παταγια,ΤΑΙΛΑΝΔΗ και παλι ΤΑΙΛΑΝΔΗ

vagosfire

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος κ θελω να μαθω τι παιζει ταυλανδη αρχες αυγουστου...θα παω για δεκα μερες κ δεν εχω ιδεα για που κ πως γενικα....οποιος μπορει ας με βοηθησει

vagosfire

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΘΕΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ GO-GO BARS K ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Κ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ......

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΘΕΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ GO-GO BARS K ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Κ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ......
να σε καλοσωρίσω στην μεγάλη των ταιλανδόπληκτων σχολή και να σου ευχηθώ καλά ταξίδια...
το ''άνετα'' που λές τέθηκε πολλές φορές και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους...
γενικά με 100-120 ευρώ/μέρα είσαι ένετος και μια καβάτζα να έχεις καθότι πρώτη φορά δεν κάνει κακό...
αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την διαμονή σου εκεί και κυρίως ΠΟΥ θα πας
θα μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει ειδικότερα...
την καλημέρα μου

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Κ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ......
Οσον αφορα τα λεφτα,εδω ισχυει το γνωστω και σιγουρο .....οσο περισοτερα τοσο το καλυτερο :rockon:
Γυρνα καμια δεκαρια σελιδες πισω και θα διαβασεις εκτενη συζητηση για το θεμα αυτο .
Κατα την γνωμη μου πηγαινε 2 μερες Μπανγκοκ και οοοολες τις υπολοιπες στην αγαπημενη μου Παταγια :dancing:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλημερα,παιδες........Βλεπω οτι για Μαγαδασκαρη αρκετοι συναγωνιστες ενδιαφερονται(οπως και εγω!!!!!)......Δεν ειναι κακο.ας αλλαξουμε και λιγο το ‘μενου‘.....απ²οτι ειδα το μονο ακριβο ειναι το εισητηριο(γυρω στο 1000ρικο).......αν ειναι και οπως τα λεει ο φιλος Tasos(δηλαδη σε στυλ βραζιλιανικο το χρωμα τους και οχι πολυ μαυρο),τοτε θα ηθελα πολυ να παω!!!

Αλλα και εγω την Ταυλανδη δεν προκειται να την ξεχασω!!!θα την τιμησω..........

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα,παιδες........Βλεπω οτι για Μαγαδασκαρη αρκετοι συναγωνιστες ενδιαφερονται(οπως και εγω!!!!!)......Δεν ειναι κακο.ας αλλαξουμε και λιγο το ‘μενου‘.....απ²οτι ειδα το μονο ακριβο ειναι το εισητηριο(γυρω στο 1000ρικο).......αν ειναι και οπως τα λεει ο φιλος Tasos(δηλαδη σε στυλ βραζιλιανικο το χρωμα τους και οχι πολυ μαυρο),τοτε θα ηθελα πολυ να παω!!!

Αλλα και εγω την Ταυλανδη δεν προκειται να την ξεχασω!!!θα την τιμησω..........

Από τοτε που μου έστειλε το λινκ ο φίλος μου ο Γιώργος με έχει προβληματίσει πολύ η Μαγαδασκάρη....αν και είμαι στα σκαριά για το τρίτο ταξίδι μου στην αγαπημένη μου Πατάγια!!!!!!Η οποία δεν ξεχνιέται ποτέ..... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σιγα μην "ξεφυγετε" τοσο ευκολα απο την ταιλανδη, σαν πολυ αισοδοξοι δεν ειστε?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σιγα μην "ξεφυγετε" τοσο ευκολα απο την ταιλανδη, σαν πολυ αισοδοξοι δεν ειστε?

βρε παιδιά μια πρόταση έκανα.................

και εγώ είμαι κολήμενος με τη Ταΐ,και νομίζω ότι δεν θα ξεκολήσω ποτέ,αλλά καλό είναι να βλέπουμε και κάτι άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom