Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα στο belair το Πασχα.Εχει δικιο σε καποια πραγματα ο pipinomaniac,αλλα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ.Ειναι 2 τα συγκροτηματα ομως,εγω εμενα στο πρωτο οπως στριβεις απο την κεντρικη οδο,στο αριστερο σου χερι.Ειχε μονο μια εισοδο,και δεν μπορουσες να μπεις απο αλλη.Τα μπαλκονια μεγαλα,και επειδη ειχαμε κλεισει 3 διαδοχικα δωματια,συν το γεγονος οτι δεν ειχε πολυ κοσμο,δεν μας πειραξε καθολου που δεν ειχαν διαχωριστικα.Βγαζαμε και τα σαλονακια εξω,με τους συνοδοιπορους,και απολαμβαναμε τον καφε μας.Το προσωπικο φιλικοτατο,η εξυπηρετηση αψογη(απο φαγητο,απο πλυσιμο σιδερωμα ρουχων).Στον δε 6ο οροφο ειχε και τζακουζι το οποιο τιμησαν οι φιλοι μου.Απλως επειδη ειναι κλειστη η πορτα πρεπει να ζητησεις τα κλειδια απο τον receptionist ο οποιος ποτε δεν τα αρνηθηκε.Ενα απο τα πλεονεκτηματα του ειναι οτι ενω ειναι πολυ κοντα στην bunglaroad(οντως 7-8 λεπτα αποσταση) δεν εχει την φασαρια της.Ειναι επισης πολυ κοντα σε πληθωρα μασσαζερι,ενω υπαρχουν και πολυ καλα εστιατορια.Ολα αυτα ενδιαμεσα της διαδρομης ξενοδοχειου- bungla.Τιμη 900 baht την βραδια.Αν τυχον και μεινεις εκει,να πας οπωσδηποτε στο μοναδικο internet cafe που εχει η πλατεια με τα 2 αυτα συγκροτηματα,και να ζητησεις capucino iced.α με θυμηθεις φιλε,η απολυτη ηδονη του καφε,και με 2 πολυ καλα μωρα μεσα.Επισης αν τελικα το επιλεξεις,θα μου κανεις την χαρη επειδη το vip massage ειναι πολυ κοντα,να ψαξεις να βρεις ενα κοριτσακι 19χρονο ονοματι nam,και να της δωσεις ενα φιλι.Απο τον john-gleece θα της πεις.Ο κοπος σου το αντιτιμο για τις πληροφοριες :2funny: :dancing:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ωραιο ειναι...Καινουριο ειναι...Ελληνικο managment εχει..
Αλλα σχετικα μακρια...
Ειναι στο καινουριο δρομο πανω απο το Jungceylon,που αν τον παρεις τερμα απο την αλλη πλευρα,πας και στο εστιατοριο του Ελληνα (Αν θελετε να φατε ελληνικο σπιτικο φαγητο μια φορα για αλλαγη,επισκευτειτε το οπωσδηποτε.."Must" τα χοιρινα μπριζολακια... ;))
Σε αυτο το δρομο εχει πολλα καινουρια,μιας και χτιστηκανε τα τελευταια 1-2 χρονια...
Αν και δεν εχω παει η μεινει εκει,απο το χαρτη υπολογιζω οτι ειναι γυρω στα 500 μετρα απο Μπανγκλα που ειναι τα μπαρ...
Αν τυχον και μεινεις εκει,να πας οπωσδηποτε στο μοναδικο internet cafe που εχει η πλατεια με τα 2 αυτα συγκροτηματα,και να ζητησεις capucino iced.α με θυμηθεις φιλε,η απολυτη ηδονη του καφε,και με 2 πολυ καλα μωρα μεσα.
Ε ρε τι μου θυμιζεις..."Amy Cafe"... :dancing:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το εχεις επισκεφθει pipinomaniac?Ειχες δοκιμασει μηπως και τον capucino που λεω?Απιστευτος,μας κρατησε παρεα ολες τις μερες των διακοπων.Και να φανταστεις οταν πηγαμε στου Ελληνα την ταβερνα μας εκανε εναν φραπε για φτυσιμο.Τωρα θα μου πεις,πηγες στο Phuket και ηθελες και τον φραπε μαζι σου?ΟΚ εχεις δικιο αλλα αφου ελεγε οτι φτιαχνει και φραπε ειπαμε να τον δοκιμασουμε.Τελος παντων κραταω την γευση του capucino iced,καλυτερη απο αυτην του φραπε.Τα μωρα που δουλευαν στο καφε τα εχεις προλαβει?Μιλαμε για 2 λευκες Ταυλανδες(εγω σαν ασχετος μπορει να τις περνουσα για κινεζες),και ψηλες για τα εκει δεδομενα κοπελλες.Τι μου θυμιζω τωρα ρε γμτ...........αντε να βγω μετα για καφε και να δω τα μουτρα καμμιας ξυνισμενης.Πολυ καλα μωρα,θα ηταν αστερια εαν ηταν της bunglaroad.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το εχεις επισκεφθει pipinomaniac?
Μια και δυο?...Εκει γινοταν καθε μερα το πρωινο meeting με τους κολλητους για να βγαλουμε το προγραμμα της ημερας!!
Iced cappuccino δεν ειχα πιει παντως γιατι σιχαινομαι το γαλα μεσα στο καφε...Επινα διπλο εσπρεσσο!!

Εμενα το 2007 εκει και ειχε 2 καλα μωρα...Ειχαμε βγει ραντεβου μαζι τους μαζι με ενα φιλο 4αδα και μας πηγαν σε ενα κλαμπ που συχναζαν Ταυλανδοι (δε θυμαμαι το ονομα)..."παιζανε" και μαλλον θα πηδουσαμε,αλλα επειδη ειχαμε παει μονο για 10 μερες,δεν ειχαμε περιθωρια για "παιχνιδια",ουτε να το παιζουμε "Καληνυχτακηδες"...Αφου δεν εκατσαν απο τη πρωτη βραδια,φαγανε ακυρο...Και αφου τις γυρισαμε πισω,πηγαμε Tiger για "φορτωμα".. :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
κριμα...
παιδες ειμαι στην διαδικασια των εισητιριων.βρηκα περιπου με 850ευρω για πουκετ. πως κρινετε την τιμη? με καταρ πεταω.
ξερω ρε μαγκες οτι τα εχω διαβασει 100 φορες,αλλα δωστε λιγο τα φωτα σας για ξενοδοχειο.εχει κανεις υπ'οψη κατι αξιοπρεπες,με πισινα και σε αποσταση περπατηματος απο τημ μπαγκλα? φυσικα δεν θελω να πληρωσω joiner's fee αν και απ'οτι εχω καταλαβει ειναι καλυτερα αυτο να το διαπραγματευτω εκει ετσι δεν ειναι? αααα και αν γινεται η τιμη να μην ξεφευγει απο το 1500ρι. και κατι αλλο,θα κατεβουμε τουλαχιστον 4 ατομα,δεν πιστευτε οτι κατι θα κερδισω αν τους κανουμε ολοι μαζι παζαρια επι τοπου?

Φιλε μου..για δες και αυτο

Καλες τιμες αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ο manager του Ξενοδοχειου ειναι Ελληνας!!!!
Μπορεις να του στειλεις email η να τηλ. και θα σε εξυπηρετησει 100%
Εγω δεν εχω παει αλλα ακουσα παρα πολυ καλα λογια απο αλλα παιδια και ειναι σιγουρο οτι οταν θα παω Πουκετ,θα παω εκει!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Καλες τιμες αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ο manager του Ξενοδοχειου ειναι Ελληνας!!!!
Εγω δεν εχω παει αλλα ακουσα παρα πολυ καλα λογια απο αλλα παιδια και ειναι σιγουρο οτι οταν θα παω Πουκετ,θα παω εκει!!
Δεν ειχα διαβασει τις λεπτομερειες... :rolleyes:
Με ολα αυτα που δινει,παρολο που ειναι λιγο μακρια,"λεει"... ;)
Και εχει και εξαιρετικες τιμες... ;)
Κριμα που το φετινο προγραμμα δεν εχει "Πατονγκ"... :-

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Τα εχει ολα και συμφερει.......!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

ευχαριστω φιλε αλλα μας πεφτει λιγο μακρυα + του οτι δεν εχει και πισινα,παντως συμφερει αρκετα... αν αλλαξει ο προσανατολισμος της παρεας θα το εχω στα υπ'οψην μου

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
να κανω και μια ακομη ερωτηση ρε παιδια μιας και εχω παρει φορα
εστω οτι δεν εχω πισινα στο χοτελι, αν ειμαι κοντα στην παραλια και θελω να την πεσω εκει,υπαρχουν τπτ μαγαζια αντιστοιχα του δικου μας μπιτσ μπαρ για να παρεις καμμια μπυριτσα η καναν καφε?
για πουκετ αναφερομαι

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εστω οτι δεν εχω πισινα στο χοτελι, αν ειμαι κοντα στην παραλια και θελω να την πεσω εκει,υπαρχουν τπτ μαγαζια αντιστοιχα του δικου μας μπιτσ μπαρ για να παρεις καμμια μπυριτσα η καναν καφε?

... Αν νοικιάσεις μηχανάκι δεν νομίζω να κάνεις ποτέ μπάνιο στην Patong ...  ;) ... Όσο για την πισίνα, αν σκοπεύεις να περνάς αρκετό χρόνο στο ξενοδοχείο είναι must, αν είναι μόνο για να κοιμάσαι, να κάνεις ντους και να "αθλείσαι"  :fuck2:  δεν χρειάζεται ...  :grin:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
... Αν νοικιάσεις μηχανάκι δεν νομίζω να κάνεις ποτέ μπάνιο στην Patong ...  ;) ... Όσο για την πισίνα, αν σκοπεύεις να περνάς αρκετό χρόνο στο ξενοδοχείο είναι must, αν είναι μόνο για να κοιμάσαι, να κάνεις ντους και να "αθλείσαι"   :fuck2:  δεν χρειάζεται ...  :grin:
μηχανακι δεν πολυπαιζει γιατι σκοπευω να ειμαι μεθυσμενος σχεδον ολη την μερα :)

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μηχανακι δεν πολυπαιζει γιατι σκοπευω να ειμαι μεθυσμενος σχεδον ολη την μερα :)

Μετά από επτά επισκέψεις στον παραδεισο(Phouket)εχώ να σου πω πως μόνο δύο βουτιες έχω κάνει στην πισίνα του hotel που έμενα και αυτές αργά το βράδυ και ύστερα από παρότρυνση της συνοδού μου για κείνο το βράδυ...
Πάντως και μηχανάκι να μην νοικίασεις (σώστα θα κάνεις κατά την γνώμη μου με τον τρόπο που οδηγούν εκει κάτω), με ένα τουκ-τουκ και ελάχιστο κόστος μπορείς να κάνεις μπάνιο σε εκπληκτικές παραλίες σε απόσταση 15 λεπτων max από την Patong....

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
για πουκετ αναφερομαι
Ολες οι παραλιες εχουν καποιο μικρο μπαρακι αλλα ειναι γενικα ησυχες μην περιμενεις κατι σε στυλ Μυκονου.
Μηχανακι αξιζει να παρεις(100-150ΒΤ) για να πηγαινεις στις κοντινες παραλιες γιατι ο βουρκος της Πατονγκ δεν λεει με τιποτα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες κοιταξα πρωτη φορα to για τελη ιανουαριου και φλεβαρη απο τωρα να δω τι γινεται και η τιμη για τελη ιανουαριου και μεχρι μεσα φλεβαρη ηταν 849 ιδια παντου και πολλες ημερομηνιες ηταν soldout.τι γινεται?ξερει κανεις?ετσι ειναι η τακτικη της εταιρειας?ειναι οντως soldout η ανοιγουν τις τιμες αργοτερα?ποτε ειναι καλυτερα να αγορασω?ποσο καιρο πριν?δεν αγοραζω μεσω ιντερνετ προτιμω να παψ κατευθειαν στα ργαφεια της εταιρειας?αυτα ειναι στην γλυφαδα η εχει και στο αεροδρομιο?και κατι αλλο.ρε μαγκες μην θεωρησετε χαζη την ερωτηση μου αλλα τα 849 ειναι με επιστροφη ετσι?αλλωστε δεν εβαλα one way ticketστις αναζητησεις στο σαιτ της ται.αυτα για τωρα.περιμενω σχολια σας.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το παμεδιακοπες για πτησεις μεσα στον ιουλη με ται  στα 602 ευρω!  οποιος προλαβει

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ολες οι παραλιες εχουν καποιο μικρο μπαρακι αλλα ειναι γενικα ησυχες μην περιμενεις κατι σε στυλ Μυκονου.
Μηχανακι αξιζει να παρεις(100-150ΒΤ) για να πηγαινεις στις κοντινες παραλιες γιατι ο βουρκος της Πατονγκ δεν λεει με τιποτα.
οχι δεν περιμενα κατι σε μυκονο φαση.απλα θελω ενα μερος να αραζω εγω η η παρεα τα πρωινα μεχρι να σηκωθουν ολοι και να μαζευτουμε.στιγμες χαλαρωσης δλδ, τα παρτυ θα τα κανουμε το βραδυ  ;) ;)
εξου και η πισινα,πιο πολυ για το αραλικι ή και καμμια βουτια με το μωρο το βραδυ
για να πας σε καλη παραλια κοντα ποσο περιπου θελει το τουκ τουκ ανα ατομο? χονδρικα
σε λεω για μηχανακι δεν ειμαι εγω,θα φαω το κεφαλι μου ειδικα ετσι που οδηγουν αυτοι (και εγω φυσικα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom