Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλημερα,παιδες........Βλεπω οτι για Μαγαδασκαρη αρκετοι συναγωνιστες ενδιαφερονται(οπως και εγω!!!!!)......Δεν ειναι κακο.ας αλλαξουμε και λιγο το ‘μενου‘.....απ²οτι ειδα το μονο ακριβο ειναι το εισητηριο(γυρω στο 1000ρικο).......αν ειναι και οπως τα λεει ο φιλος Tasos(δηλαδη σε στυλ βραζιλιανικο το χρωμα τους και οχι πολυ μαυρο),τοτε θα ηθελα πολυ να παω!!!

Αλλα και εγω την Ταυλανδη δεν προκειται να την ξεχασω!!!θα την τιμησω..........
συμφωνω και περιμενω να την τιμησω και εγω λακη.βεβαια προηγειται ο παραδεισος της παταγια και της ταιλανδης γενικοτερα και μετα θα το παιζουμε σε διπλο ταμπλο οσο και οποτε μπορουμε...ευχομαι για οσο θελουμε εμεις.και στα γεραματ βλεπουμε μηπως την αραξουμε σε καποιον τετοιο παραδεισο... :rockon:

todoris1979

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
68
Πόντοι
1
Καλημερα. Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες ταξιδιωτικες οδηγιες. Σημερα κανω το πρωτο μου ταξιδι για πουκετ. φευγω 16:15 με thai 602 e. Εχω κλεισει στο C&N για 8 ημερες χρησιμοποιοντας ενα promotion 6000 bat. Το φιλαρακι ακυρωσε τελευταια στιγμη αλλα δε κολαω. Θα βρω παρεα εκει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
σιγα μην "ξεφυγετε" τοσο ευκολα απο την ταιλανδη, σαν πολυ αισοδοξοι δεν ειστε?
Κωστα ανησυχησες μηπως οτι το Μαδαγασκαρη σεξ τριπ θα κλεψει την αιγλη του Ταυλανδη σεξ τριπ?  :grin:

vagosfire

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να σε καλοσωρίσω στην μεγάλη των ταιλανδόπληκτων σχολή και να σου ευχηθώ καλά ταξίδια...
το ''άνετα'' που λές τέθηκε πολλές φορές και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους...
γενικά με 100-120 ευρώ/μέρα είσαι ένετος και μια καβάτζα να έχεις καθότι πρώτη φορά δεν κάνει κακό...
αν δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την διαμονή σου εκεί και κυρίως ΠΟΥ θα πας
θα μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει ειδικότερα...
την καλημέρα μου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.ΦΕΥΓΩ ΜΕ EGYPT AIR 29 ΙΟΥΛΙΟΥ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ BANGHOK K ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARRIOT RESORT.ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ?Κ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν μάγκες τελειώσαν τα ψέματα 9 και σήμερα
κλείνω και ξενοδοχειάκι από agoda σήμερα το bella villa prima που είναι soi 4 μαζί με φόρους βγαίνει κανά 30άρι τη βραδιά
δεν είναι κοντά στη δράση ws βέβαια αλλά συνηθησμένος είμαι στην περατζάδα, στην επιστροφή με τα tilac 20-40 μπατόνια στο ταξάκι και μια χαρά αλλά έχει αυτά που θέλω (χρηματοκιβώτιο, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, μπανιέρα για μπανάκι μανάκι με τα tilac, πισίνα) χωρίς πρωινό βέβαια αλλά αν ξυπνάω τόσο νωρίς κάπου αλλού θα πετάγομαι για πρωινό
Δόκτορα Παταγιανέ τι έγινε ρε? το έπνιξες το κουνελάκι, εκείνο το μοντελάκι που μου έλεγες, ακόμα αυτό το wifi να στο φτιάξουνε? όλη μερα δουλεύεις στο γκασμά :2funny:
Επόμενο ταξίδι Μαδαγασκάρη να γνωρίσουμε τους λεμούριους :grin:

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κλείνω και ξενοδοχειάκι από agoda σήμερα το bella villa prima που είναι soi 4 μαζί με φόρους βγαίνει κανά 30άρι τη βραδιά
δεν είναι κοντά στη δράση ws βέβαια αλλά συνηθησμένος είμαι στην περατζάδα, στην επιστροφή με τα tilac 20-40 μπατόνια στο ταξάκι και μια χαρά αλλά έχει αυτά που θέλω (χρηματοκιβώτιο, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, μπανιέρα για μπανάκι μανάκι με τα tilac, πισίνα) χωρίς πρωινό βέβαια αλλά αν ξυπνάω τόσο νωρίς κάπου αλλού θα πετάγομαι για πρωινό
Δόκτορα Παταγιανέ τι έγινε ρε? το έπνιξες το κουνελάκι, εκείνο το μοντελάκι που μου έλεγες, ακόμα αυτό το wifi να στο φτιάξουνε? όλη μερα δουλεύεις στο γκασμά :2funny:

Φίλε καλά να περάσεις (είμαι σίγουρος για αυτό)
δώσε χαιρετίσματα στον καπετάνιο, στον Φώτη και
στους άλλους πατριώτες στην Pattaya.

Α και κάτι άλλο
να μη κάνεις πολλές αρχιμακακίες δηλαδή να μη
δίνεις περισότερα στα κορίτσια από τα συνηθισμένα
γιατί από ότι βλέπω θα σου χρειαστούν και για Madagascar.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
... στην επιστροφή με τα tilac 20-40 μπατόνια στο ταξάκι και μια χαρά...
να συμπληρώσω εδώ ότι μετά τις 3 το πρωί,όταν βγαίνεις π.χ. από την insomnia,
τα 10μπατα ''ταξί''...γίνονται 100μπατα
αλλά εκείνη την ώρα τί να πεις??? το παίρνεις και κάνεις τον ινδιάνο...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.ΦΕΥΓΩ ΜΕ EGYPT AIR 29 ΙΟΥΛΙΟΥ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ BANGHOK K ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARRIOT RESORT.ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ?Κ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
για bangkok δεν ξέρω φίλε μου ,κάποιος άλλος θα σε βοηθείσει
αλλά απ'ότι γνωρίζω είναι κομματάκι πιο ακριβά  :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
να συμπληρώσω εδώ ότι μετά τις 3 το πρωί,όταν βγαίνεις π.χ. από την isomnia,

αυτα που ειναι παρκαρισμενα εξω (αγροτικα) απο το insomnia ζητανε τοσα.

αν πας ομως στην second road 10μπατ παιρνουν.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε καλά να περάσεις (είμαι σίγουρος για αυτό)
δώσε χαιρετίσματα στον καπετάνιο, στον Φώτη και
στους άλλους πατριώτες στην Pattaya.

Α και κάτι άλλο
να μη κάνεις πολλές αρχιμακακίες δηλαδή να μη
δίνεις περισότερα στα κορίτσια από τα συνηθισμένα
γιατί από ότι βλέπω θα σου χρειαστούν και για Madagascar.
Ευχαριστώ να σαι καλά φίλε
Πιστεύω να έβαλα μυαλό από το πρώτο ταξίδι, λέμε τώρα
Εννοείτε θα δώσω τους χαιρετισμούς στα υπόλοιπα πρωτοπαλήκαρα και συναθλητές αυτού του ευγενές σπορ :grin:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

καλό ταξίδι συναγωνιστή.............

δώσε χαιρετήσματα στις κοπέλες.......

φάε και καμοιά παπάγια σαλάτ για μας και μπόλικα φρούτα............

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Αντε καλα να περασεις,φιλε............και να προσεχεις!!!το νου σου!!!!Θα σε πετυχω κατω????ποτε γυρνας πισω???

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
να συμπληρώσω εδώ ότι μετά τις 3 το πρωί,όταν βγαίνεις π.χ. από την insomnia,

φιλε μου..αν προχωρησεις με τα ποδια και πας γωνια 2nd Road+South pattaya road εκειεχουν "πιατσα" τα 10μπατα.......περιμενουν να γεμισει και ξεκινανε!!! με 10 μπατ !!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Α και ξέχασα έπειτα από τσεκάρισμα στο pattaya-addicts το ξενοδοχειάκι δεν έχει joiners fee και για παραπάνω από 1 καλεσμένη οπότε ένα τουλάχιστον παρτάκι  θα γίνει :grin:
Λάκη και giorgos241 να σαστε καλά, γυρνάω 22 Ιουλίου

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θελω ενα ξενοδοχειο στην Παταγια που να ειναι αντιστοιχο
του C+N resort and spa (οχι αυτο στη bagla,το αλλο) με μεγαλα δωματια,να εχει ησυχια,καθαριοτητα,και καλη πισινα,safebox κτλ με τιμη γυρω στα 1000 μπατ το δικλινο και με joiner free φυσικα...υπαρχει κατι τετοιο
σε λογικη αποσταση για μηχανακι σαν το c+N ? ακουω πληροφοριες!

ευχαριστω!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ελλαδα-Ταυλανδη-Μαδαγασκαρη...
Λευκο-"Φιμε"-"φιμε προς μαυρο"...
Αντε και στη Νιγηρια μετα μαγκες... :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μου..αν προχωρησεις με τα ποδια και πας γωνια 2nd Road+South pattaya road εκειεχουν "πιατσα" τα 10μπατα.......περιμενουν να γεμισει και ξεκινανε!!! με 10 μπατ !!!
φίλε μου...
ξέρω που είναι αλλά...
εκείνη την ώρα,κατά τις 5,με το τιλακ παραμάσχαλα και με τόση ζέστη μετά την δροσούλα του club, δεν περπατάω με τίποτα και να περιμένω κιόλας να γεμίσει...
άλλος το κάνει ,οκ...
το ανέφερα απλώς σαν μία πρόσθετη πληροφορία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom