Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
αφηστε την Ταυλανδη και και καντε διακοπες στα νησια μας!

με τον φθηνο καφε, το φθηνο φαγητο, τα φθηνα ποτα, τα φθηνα κολομπαρα, τις φθηνες πουτανες (100ευρω το μαμησι)!

τζαμπα πραμααααα!!!  :2funny:

Ασε που έχουμε και μουναρες γυναικες !!!!    :helpplea: :helpplea:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• cute-thai-girls-1.jpg
    cute-thai-girls-1.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • cute-thai-girls-1.jpg
    cute-thai-girls-1.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρόεδρε άλλαξες Ενορία? :priest:
Και οι Παταγιανές μας τι θα γίνουν τα ορφανά  :think:
Εκτός και αν Χουαχινιότισες είναι σαν τα μωρά που έστειλε ο liberog0  :tits:  :tits:
Ε....τότε Hua Hin for ever!!!

(Και Μαδαγασκάρη μετά θάνατον)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε άλλαξες Ενορία? :priest:
Και οι Παταγιανές μας τι θα γίνουν τα ορφανά  :think:
Εκτός και αν Χουαχινιότισες είναι σαν τα μωρά που έστειλε ο liberog0  :tits:  :tits:
Ε....τότε Hua Hin for ever!!!

(Και Μαδαγασκάρη μετά θάνατον)
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

But we love all Thailand! :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε Φιλε,Pagtao.....δεν βαρεθηκες "ρυζι" και παλι "ρυζι"???Δεν θελεις να δοκιμασεις και λιγο "Μοκα-Σοκολατα"??? ;) ;) ;) ;) ;)

Ναυαρχε μου,τα σεβη μου!!!!!!σε λιγοτερο απο 2 μηνες θα τα πουμε και απο κοντα

mat31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στο φορουμ!αποφασισαμε με 2 κολλητους να παμε ταυλανδη τον αυγουστο,μονο παταγια,αλλα εχουμε μονο 1 εβδομαδα στη διαθεση μας.αξιζει για τοσες λιγες μερες η θα ειναι ταλαιπωρια?χωρις ανταποκρισεις,απευθειας με thai.ευχαριστω εκ των προτερων.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα στο φορουμ!αποφασισαμε με 2 κολλητους να παμε ταυλανδη τον αυγουστο,μονο παταγια,αλλα εχουμε μονο 1 εβδομαδα στη διαθεση μας.αξιζει για τοσες λιγες μερες η θα ειναι ταλαιπωρια?χωρις ανταποκρισεις,απευθειας με thai.ευχαριστω εκ των προτερων.
Φίλε ακόμη και για μία βδομάδα αξίζει να πάτε, εδώ άλλοι έχουν πάει για 3 μέρες, βέβαια μία βδομάδα είναι σύντομη αλλά και από το τίποτα καλή είναι, εγώ τουλάχιστον που είχα πάει για μία βομάδα την πρώτη φορά δεν το μετάνιωσα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Lakis.......Αφού ξέρεις.....Pattaya and dry rice :rockon: :rockon: :rockon:

Να πας φίλε για μία εβδομάδα μακάρι να μπορούσα το καλοκαίρι...
Ευτυχώς έφυγε άλλος ένας μήνας.....δηλαδή [size=12pt]-150[/size]  :headbang:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
από το τίποτα καλή είναι, εγώ τουλάχιστον που είχα πάει για μία βομάδα την πρώτη φορά δεν το μετάνιωσα

σε μια εβδομάδα προλαβαίνεις 7 λονγκ-ταΐμ, 7 μασάζ μποντι το μπόντι, και καμοιά δεκαριά σόρτ ταΐμ..............

μια χαρά είναι μακάρι να πηγαίναμε και εμείς μια βδομάδα.........

πάρε πολλά προφυλακτικά μόνο δηλαδή πιο πολλά απο ότι φαντάζεσαι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kissass2: :kissass: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2:

mat31

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χαχα,ενταξει,με πεισατε.απλως μ αυτα που εχω διαβασει εδω εχω την εντυπωση πως ουτε 7 χρονια θα ηταν αρκετα,οχι 7 μερες  :2funny:.να σται καλα μαγκες.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
χαχα,ενταξει,με πεισατε.απλως μ αυτα που εχω διαβασει εδω εχω την εντυπωση πως ουτε 7 χρονια θα ηταν αρκετα,οχι 7 μερες  :2funny:.να σται καλα μαγκες.
η εντύπωσή σου είναι ολόσωστη...
ούτε 7 χρόνια...
αλλά το εντυπωσιακότερο απ'όλα είναι όταν γυρίσεις που θα ψάχνεις ημερομηνίες να ξαναπάς :dancing: :dancing: :dancing:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αλλά το εντυπωσιακότερο απ'όλα είναι όταν γυρίσεις που θα ψάχνεις ημερομηνίες να ξαναπάς :dancing: :dancing: :dancing:
Ασε που θα πεσει σε βαθια μελαγχολια και επισης βαθια περισυλογη :headbang: :headbang:
Θα σε πιασει συνδρομο στερισης , θα κοιτας και θα ξανακοιτας τις φωτογραφιες και θα σου μπαινουν ιδεες να τα βροντυξεις ολα εδω πισω και να πας για παντα στην Παταγια :think:
Ο καλος θεουλης να σε βοηθησει φιλε μου :priest:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ασε που θα πεσει σε βαθια μελαγχολια και επισης βαθια περισυλογη :headbang: :headbang:
Θα σε πιασει συνδρομο στερισης , θα κοιτας και θα ξανακοιτας τις φωτογραφιες και θα σου μπαινουν ιδεες να τα βροντυξεις ολα εδω πισω και να πας για παντα στην Παταγια :think:
Ο καλος θεουλης να σε βοηθησει φιλε μου :priest:
ατάκα του κολλητού με τον οποίο πήγα παττάγια...

''ποτέ δεν πίστευα ότι θα υπάρχει καλύτερο μέρος από την Κούβα''...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ατάκα του κολλητού με τον οποίο πήγα παττάγια...

''ποτέ δεν πίστευα ότι θα ειπάρχει καλύτερο μέρος από την Κούβα''...
Ατακα δικια μου....
Η Παταγια ειναι η καλητερη DISNEYLAND των ανδρων :bounce-glasses: :bounce-glasses:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ατάκα ενός φιλου που όταν τον ρωτούσαν γιατί πήγε στη Πατάγια............

απαντούσε

-Εχω κάνει πολλές αμαρτίες στη ζωή μου  και σίγουρα θα πάω στη κόλαση για αυτό το λόγο πήγα στη Πατάγια για να δω πως

είναι ο [size=10pt]Παράδεισος.........................[/size]

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :kissass2: :kissass: :tits2: :cum: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα πουτανάκια ρε γαμώτ  τα καλήτερα εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ετσι ειναι παιδες,οπως τα λετε!!!!και εγω οταν πρωτοπηγα,πηγα για 10 μερες γιατι ελεγα οτι μπορει να μην μ'αρεσει εκει!!!που να ηξερα τι χαζομαρες ελεγα!!!

Οσοι Θεσσαλονικεις γουσταρουν να πιουμε μια μπυριτσα και να πουμε καμια κουβεντα για τον αγαπημενο αμς τοπο,σημερα(Πεμπτη) βραδακι στο "γνωστο μερος που μαζευομαστε
Αν καποιος δεν το ξερει ας μου στειλει μηνυμα

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
αδερφια και εγω εκλεισα να παω στον παραδεισο τον αυγουστο θα παω για 9 μερες θα ειναι η πρωτη φορα που θα παω....ελπιζω να μου αρεσει....χχααχαχ!!
υπαρχει κανενα καλο κομματι που να εχει facebook και να μου το κανετε πασα για να ψινουμε απο τωρα το εδαφος???

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αδερφια και εγω εκλεισα να παω στον παραδεισο τον αυγουστο θα παω για 9 μερες θα ειναι η πρωτη φορα που θα παω....ελπιζω να μου αρεσει....χχααχαχ!!
υπαρχει κανενα καλο κομματι που να εχει facebook και να μου το κανετε πασα για να ψινουμε απο τωρα το εδαφος???
μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τα γραφόμενα των συνταξιδιωτών φίλε μου...
το έδαφος είναι όχι ψημένο,ζεστό και τσουρουφλισμένο... .αλλά ΚΑΡΒΟΥΝΟ
άκου facebook...στην παττάγια... :2funny: :2funny: :2funny:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες ένα έχω να πω....ότι ο χρόνος στη Πατάγια περνάει σαν ατμός!!!!!Πας δέκα μέρες και νομίζεις ότι είσαι τριήμερο!!!!Έρχεται η δέκατη μέρα και αναρωτιέσαι ότι προχθές ήρθα!!!!Πότε λες πέρασε ο καιρός......Το συμπέρασμα είναι ότι όσο και να κάτσεις στη Πατάγια πάλι θα λες θέλω κιάλο!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :tits: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom