Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τα γραφόμενα των συνταξιδιωτών φίλε μου...
το έδαφος είναι όχι ψημένο,ζεστό και τσουρουφλισμένο... .αλλά ΚΑΡΒΟΥΝΟ
άκου facebook...στην παττάγια... :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις δικιο το ξερω αλλα ειπα μηπως υπαρχει κανενα κομματι value for maney... :fuck2: :fuck2:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εχεις δικιο το ξερω αλλα ειπα μηπως υπαρχει κανενα κομματι value for maney... :fuck2: :fuck2:
την τρίτη ή τέταρτη μέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς) έπαθα αυτό που είχε αναφέρει ο κωσταςf16 παλιότερα...
είμουν στην insomnia μέχρι τις 5 και δεν φόρτωνα όχι γιατί δεν είχε...
αλλά γιατί ήξερα ότι σε λίγο θα έρθει μία καλύτερη...
''βρε τι πάθαμε'' έλεγα και ξανάλεγα...

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

βρε φίλε είναι πιο δύσκολο στη Ελλάδα να βρεις τσιγάρα απο ότι να βρείς μο@νί για να γαμ@σεις στη Πατάγια.............

και εσύ να μην θέλεις θα σε βρούνε αυτά, μην ανυσηχείς ................

όλα είναι εύκολα εκεί ...................

το μόνο πρόβλημα εκεί είναι ότι καλήτερα θα ήταν να έχουμε, ένα @ρχίδι και δύο ψωλ@ς

μια ψωλ@ ρε γαμώτ δεν φτάνει ,άμα βρείς καμοιά δανεική πάρε την...............

τι άλλο να πω..............................................................................

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρε φίλε είναι πιο δύσκολο στη Ελλάδα να βρεις τσιγάρα απο ότι να βρείς μο@νί για να γαμ@σεις στη Πατάγια.............

Φίλε Γιώργο τη μου θύμησες τώρα, :2funny: :2funny: μου το είχες πει την ημέρα που είχα φτάσει στη Πατάγια με το φίλο μου και  σε είχα πάρει τηλ... επέιδή έξω από το ξενοδοχείο γινότανε χαμός μετα μπουγελώματα (λόγω σοκράν)!!!!!!Αχ...τις νοστάλγω κάθε μέρα αυτές τις μέρες!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
την τρίτη ή τέταρτη μέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς) έπαθα αυτό που είχε αναφέρει ο κωσταςf16 παλιότερα...
είμουν στην insomnia μέχρι τις 5 και δεν φόρτωνα όχι γιατί δεν είχε...
αλλά γιατί ήξερα ότι σε λίγο θα έρθει μία καλύτερη...
''βρε τι πάθαμε'' έλεγα και ξανάλεγα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Το ειχα πει τοτε που γυρισα και θα το πω και τωρα.....ειναι φανταστικο συναισθημα να ξερεις οτι το βραδυ θα πας σε ενα club(INSOMNIA) στο οποιο ετσι η αλλιως θα παιξεις με οσα μωρα θες και στο τελος θα φωρτωσεις το πιο ωραιω κατα εσενα ,και δεν θα μεινεις με το  :bigdick: στο χερι :uglystupid:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ερωτηση...
Εχει κανενας ταξιδεψει με Etihad?Κι αν ναι τι εμπειριες ειχε?
Βεβαια ενω η πτηση στο πηγαινε εχει μονο 1.30 ωρα αναμονη,στο γυρισμο φευγει 8:35 το βραδυ απο Μπανγκοκ,φτανει τα μεσανυχτα στο Αμπου Νταμπι και αναχωρει για Αθηνα στις 09:40 το αλλο πρωι...
Και δυστυχως ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο στην economy...Αλλα σκεφτομαι να κλεισω ξενοδοχειο,οχι μονο για λιγες ωρες,αλλα για 2 βραδιες και να κατσω μια ολοκληρη μερα και να πεταξω την επομενη το πρωι...
Δεν θα με χαλασει δηλαδη να δω και "ολιγον" απο Αμπου Νταμπι...
Αλλωστε τα λεφτα που θα δωσω για ξενοδοχειο για 2 βραδιες μαζι με το κολλητο,ειναι τα λεφτα που γλυτωνω απο το εισιτηριο,μιας και η Etihad ειναι 60 ευρω φτηνοτερη..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ερωτηση...
Εχει κανενας ταξιδεψει με Etihad?Κι αν ναι τι εμπειριες ειχε?
Βεβαια ενω η πτηση στο πηγαινε εχει μονο 1.30 ωρα αναμονη,στο γυρισμο φευγει 8:35 το βραδυ απο Μπανγκοκ,φτανει τα μεσανυχτα στο Αμπου Νταμπι και αναχωρει για Αθηνα στις 09:40 το αλλο πρωι...
Και δυστυχως ΔΕΝ δινουν ξενοδοχειο στην economy...Αλλα σκεφτομαι να κλεισω ξενοδοχειο,οχι μονο για λιγες ωρες,αλλα για 2 βραδιες και να κατσω μια ολοκληρη μερα και να πεταξω την επομενη το πρωι...
Δεν θα με χαλασει δηλαδη να δω και "ολιγον" απο Αμπου Νταμπι...
Αλλωστε τα λεφτα που θα δωσω για ξενοδοχειο για 2 βραδιες μαζι με το κολλητο,ειναι τα λεφτα που γλυτωνω απο το εισιτηριο,μιας και η Etihad ειναι 60 ευρω φτηνοτερη..
Ποτε θελεις να πεταξεις και ποσο στο βγαζει???

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Παίδες ένα έχω να πω....ότι ο χρόνος στη Πατάγια περνάει σαν ατμός!!!!!Πας δέκα μέρες και νομίζεις ότι είσαι τριήμερο!!!!Έρχεται η δέκατη μέρα και αναρωτιέσαι ότι προχθές ήρθα!!!!Πότε λες πέρασε ο καιρός.....

Δηλαδη σαν να λεμε καλα που εκλεισα 25 νυχτες για ... πρωτη φορα ε;;;
Η μηπως θα βαρεθω;;;  :think: :think:

Υ.Γ. Εχει μεινει κανεις σε αυτο το οτελι;; 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Δηλαδη σαν να λεμε καλα που εκλεισα 25 νυχτες για ... πρωτη φορα ε;;;
Η μηπως θα βαρεθω;;;  :think: :think:

Υ.Γ. Εχει μεινει κανεις σε αυτο το οτελι;; 

Rebeti.δεν εχω μεινει εκει αλλα ειναι μακρια απ'την "δραση"(και εννοω την Walking street)...κατα τ'αλλα,φαινεται μια χαρα ξενοδοχειο
Για σενα ενδιαφερεσαι???γιατι αν θυμαμαι καλα αλλου ειπες οτι "εκλεισες"(στο ιδιο με μενα)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Οχι ρε συ Λακη, εκλεισα στο για μερικες μερες και μετα που θα βρεθουμε κατω θα δω τι θα κανω, (οπως ξερεις δεν κανω τον εξυπνο για κατι που δεν ξερω, οποτε θα το μιλησουμε το θεμα και θα καταληξω). Αλλα για αρχη αδελφε μου μου κανει ομορφο οτελι το greenparkpattaya, εξαλου ταξι εχει φουλ για πηγαινε - ελα ε;;  :thumbsup:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Rebeti.δεν εχω μεινει εκει αλλα ειναι μακρια απ'την "δραση"(και εννοω την Walking street)...
Μην ακους για δραση σε WS αυτη ειναι μονο για τους αδαεις πρωταρηδες, αραβες, τουρκους και πακιστανοινδικά χοιρίδια. Κανενας ψιλοψαγμενος farang δεν παταει πλεον το ποδι του εκει. Μην ακους εδω τι γραφουν, παντου εχει δραση, οι δε μετακινησεις ειναι παμφθηνες. Και ψαξου μακρυα απο την WS, θα με θυμηθεις... οπου και να μενεις εχει μερη, κανε επιλεγμενα στεκια για να σε προσεχουν... περισσοτερο

HARIS1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε μαγκες,γιατι σκατε τοσο με τις μςτακινησεις?
Με 2 ευρωπουλα μηχανακι και τελειωνει η υποθεση.

HARIS1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρτε και ενα μωρο απο το Climax club στην Μπανγκκοκ,και ελατε μετα να μου πειτε για την παταγια

Συνημμένα

• sue01_002.jpg
    sue01_002.jpg
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 85

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παρτε και ενα μωρο απο το Climax club στην Μπανγκκοκ,και ελατε μετα να μου πειτε για την παταγια

Λάκης σκορπιο θέλω να επιβεβαιώση την υπαρξη τετοιων μορών καθότι δεν τρελάθηκα με αυτες που ειδα στην παταγια  απο την εμπειρία του αλλά για ένα τετοιο μοράκι θα πήγαινα ευχαρίστως συνοδεία μαζί του.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οντως παιζει πολυ αυτο το κομματι!!!Ωραιο "ποπ"........"πιασαρικο"......Ε,ΖΑΝ????!!!!!Για τα κοριτσια τι να πουμε!!!!!ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!ΘΕΕΣ!!!!ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Τα γραφω ολα στο ονομα τους!!!!

Αρε Λάκη εισαι τυχερός που δεν εχω καμιά ξυπνια να σου την συστησω να σου τα φάει όολα.

Δες το παραπάνω μωράκι και απαντησε μου να τα πουμε τηλεφωνικά αλοιώς  ξεχασέ με για ταιλάνδη

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αντε πάλι η γνωστή κόντρα Μπανγκόκ εναντίον Πατάγιας
Ρε μάγκες μην τρελένεστε με τα μωρά άλλοι γουστάρουν Πατάγια άλλοι πρωτεύουσα, άλλοι νησάκια όλοι πάντος παραδέχονται ότι Πατάγια είναι το επίκεντρο του σεξοτουρισμού όχι μόνο στην τάι αλλά σε όλο τον κόσμο
για τα δικά μου γούστα λοιπόν είχα γράψει ότι όπου και να πήγα bkk είδα την ίδια ποιότητα σε γκόμενες με Πατάγια πολλές μάλιστα στην Πατάγια ήταν από bkk που ερχόντουσαν για αρπαχτές, στα κλαμπάκια όπως αναφέρεις συναγωνιστή το climax πήγα 3 φορές και δεν είδα διαφορά με το insomnia σαν το μωρό που πόσταρες πχ είδα και στα δύο κλαμπάκια. Στην bkk είχε σίγουρα ποιο πολλές ωραίες ίσως, κυρίος αυτές που δουλεύουνε σε εμπορικά, μαγαζιά κτλ πραγματικά αστέρια που ίσως δεν βλέπεις πατάγια στις πραγματικές επαγγελματίες όμως ή στις freelancer για μένα ξαναλέω δεν είδα καμιά διαφορά και τις πλήρωνα παραπάνω για αυτό θα πάρω των οματιών μου και θα ξανακατεύω Πατάγια bkk δεν με βλέπω να ξανακατεβαίνω, χωρίς να λέω βέβαια για όποιoν γουστάρει bkk να μην πάει μια χαρά είναι και εκεί αλλά ήταν μέχρι να γνωρίσω την Πατάγια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom