Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν ειχα και περισσοτερα λεφτα μπορει να κολλαγα στην ιαπωνια, που παραμενει τεραστιο απωθημενο.
roko τον σεπτεμβρη παω 20 μερες  :rockon: :rockon: :rockon:
η πτωση του  ευρω βεβαια μας γαμησε και αν συζηταμε για ποσο ακριβηνε η ταυλανδη  φαντασου  japan τι γινεται,εχει κανονιστει ομως φιλοξενια απο πουρο,μη σου πω με βλεπω και (εμενα) γαμπρο  :2funny: :2funny: :2funny:
ποτε θα ερθεις να σε δουμε?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως να πας Ταιλάνδη και να την βγάζεις κάθε μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ίδια είναι σαν να πηγαίνεις σε εστιατόριο και να παραγγέλνεις κάθε μέρα μακαρονάδα... ειδικά εκεί που οι πειρασμοί είναι πολλοί!
Φίλε έτσι είναι κανονικά αλλά τι να το κάνεις που αλλιώς τα σχεδιάζεις και αλλιώς σου έρχονται, εξαρτάται και το χρονικό διάστημα βέβαια που θα είσαι με κάποια, μπορεί να κολλήσεις με καμία να σου κάνει κλικ ή να μην μπορείς να τη διώξεις, ή να είναι πολύ καλή γενικά και όχι μόνο στο  :knockinb: καμιά φορά έχει και τα καλά του αυτό βέβαια γιατί νιώθεις ποιο gfe κατάσταση για αυτούς που το ψάχνουνε αυτό, ω ναι υπάρχουνε και τέτοιοι μπορεί και να σου βγει ποιο οικονομικά όπως έχουν αναφαίρει και κάποιοι συνάδελφοι ποιο πριν, εγώ είμαι η εξέρεση βέβαια γιατί με την άλλη JJ ποιο πολλά μου φύγανε σε μαλακίες παρά να πλήρωνα καθημερινά διαφορετικές αλλά είπαμε εγώ είμαι εγώ όπως μου λέει ένας φίλος τις κακομαθαίνω :headbang:
Τώρα που θα ξανακατέβω θα δω κατά πάσα πιθανότητα την πιτσιρικά για 4-5 μέρες και τις υπόλοιπες 7-8 θα γυρνάω αν δεν κολλήσω με καμιάν άλλη :2funny: οι άλλες δύο φάγανε άκυρο, η μία που ζητούσε λεφτά δια τηλεφώνου και άλλη που μου ρούφηξε και το μεδούλι στην τελευταία επίσκεψη

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε μην κολατε μια μια γκομενα με τοσες χιλιαδες εκει!
Ειναι δυνατον να κανετε ολοκληρο ταξιδι σχεδιαζοντας να εχετε την ιδια?!
Εγω σας λεω οτι ποιο πολλα θα σας φυγουν γιατι κυκλοφορωντας τι μιση μερα μαζι της εκτος απο το 1000αρικο ελαχιστο,θα θελει να την ταιζεις να την ποτιζεις,θα παρει και κανα ρουχο οποτε για να μη φανεις γυφτος θα της το παρεις κτλ κτλ! Πλεον το χρημα ειναι υπολογισιμο οποτε
πρεπει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας στο να κερναμε τον κοσμο ΟΛΟ!
Εγω προσωπικα ποτε δεν κερασα πανω απο 1 ποτο γκομενα,και φυσικα οχι ολες. Πρεπει να ειμαστε λιγο επιλεκτικοι και στη γκομενα σαν εμφανιση αφου ετσι και αλλιως θα μαμισεις και στο τι κερναμε,ποιαν κερναμε και ποτε κερναμε...
Αμα μια γκομενα ας πουμε ζηταει 3000 για λονγκ εσθ γιατι να την κερασεις ποτο?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
roko τον σεπτεμβρη παω 20 μερες  :rockon: :rockon: :rockon:
η πτωση του  ευρω βεβαια μας γαμησε και αν συζηταμε για ποσο ακριβηνε η ταυλανδη  φαντασου  japan τι γινεται,εχει κανονιστει ομως φιλοξενια απο πουρο,μη σου πω με βλεπω και (εμενα) γαμπρο  :2funny: :2funny: :2funny:
ποτε θα ερθεις να σε δουμε?

αν σου πω πως δεν ζηλευω θα ειμαι μεγαλος ψευτης. ακου ιαπωνια 20 μερες..

ο f16 εμενα ελεγε μιλφακια οταν γυρισα πρωτη φορα απο ταιλανδη, εσυ μας προεκυψες τελικα δασκαλος.

κανονιστε με τον von και ερχομαι, εχουμε καιρο να τα πουμε και τα νεα τρεχουν..

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρε μην κολατε μια μια γκομενα με τοσες χιλιαδες εκει!
Ειναι δυνατον να κανετε ολοκληρο ταξιδι σχεδιαζοντας να εχετε την ιδια?!
Εγω σας λεω οτι ποιο πολλα θα σας φυγουν γιατι κυκλοφορωντας τι μιση μερα μαζι της εκτος απο το 1000αρικο ελαχιστο,θα θελει να την ταιζεις να την ποτιζεις,θα παρει και κανα ρουχο οποτε για να μη φανεις γυφτος θα της το παρεις κτλ κτλ! Πλεον το χρημα ειναι υπολογισιμο οποτε
πρεπει να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας στο να κερναμε τον κοσμο ΟΛΟ!
Εγω προσωπικα ποτε δεν κερασα πανω απο 1 ποτο γκομενα,και φυσικα οχι ολες. Πρεπει να ειμαστε λιγο επιλεκτικοι και στη γκομενα σαν εμφανιση αφου ετσι και αλλιως θα μαμισεις και στο τι κερναμε,ποιαν κερναμε και ποτε κερναμε...
Αμα μια γκομενα ας πουμε ζηταει 3000 για λονγκ εσθ γιατι να την κερασεις ποτο?
Φίλε μου καλά όσα λες, άλλα όπως παρέθεσα και ποιο πριν για μένα υπάρχουν λόγοι να κολλήσω με μία γκόμενα ίσως όχι για όλες τις μέρες αλλά για κάποιες ναι και δεν το λέω μόνο από θέμα οικονομίας που σίγουρα αν είσαι ok (είπαμε εγώ είμαι η εξέραιση) θα κάνεις με μία ούτε το φανταστικό  :knockinb: που μπορεί να σου κάνει, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας χωρίς να υπονοώ ότι εγώ έχω δίκιο και εσύ άδικο απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τωρα βεβαια δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα που εχετε ορισμενοι με τους πενηνταρηδες. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι οι πενηνταρηδες πρεπει να βρωμανε και να εχουν μπυροκοιλιες.
Σορρυ,παρεξηγηση...Δεν εχω κανενα προβλημα με τους 50αρηδες και ουτε το λεω για να μειωσω η να προσβαλω κανεναν...Αλλωστε μια χρονια εκανα παρεα με ενα 50αρη,ο οποιος αν δε του εβαζα φρενο,με τη φορα που ειχε παρει,θα πηδαγε κι εμενα...
Απλα,οπως και να το κανουμε,για να χτυπησεις με καμακι ενα πιπινι,οσο νεοτερος και πιο εμφανησιμος εισαι,τοσο περισσοτερες ελπιδες εχεις...
Και βεβαια,αν ασχολεισαι με το αθλημα του καμακιου,πρεπει να εισαι και προετοιμασμενος,να φας αρκετες χυλοπιτες...Αλλιμονο αν σου καθοντουσαν ολες...
Και ΜΗΝ εχετε την εντυπωση,οτι οι απλες,καθημερινες Ταυλανδεζες,τραβανε κανενα ζορι για να τα "μπλεξουν" με φαρανγκ...Ισα-Ισα...Χωρια που αν τις δει ο περιγυρος τους οτι κυκλοφορουν με φαρανγκ,τους βγαινει η ρετσινια οτι βγηκαν στη βιζιτα...
Ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οσο φανταζεστε ,να σου "κατσει" η "καθημερινη" Ταυλανδεζα...Μπορει να βγει εξω μαζι σου να διασκεδασει,αλλα θελει υπομονη για να τη ριξεις στο κρεββατι...

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αντε καντε τα κουμαντα να τα πουμε, εγω με τον von ειμαστε διπλα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μπορει να ακουσα και πολλες φορες ελληνικα τις δυο φορες που πηγα thai, πραγμα που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.
ροκο ειμαι ταυλανδη 8 χρονια και οι φορες που εχω ακουσει τυχαια ελληνικα μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου
νομιζω περασες τις περισσοτερες μερες των διακοπων σου σε πολυ τουριστικα μερη

εχει κανονιστει ομως φιλοξενια απο πουρο,μη σου πω με βλεπω και (εμενα) γαμπρο  :2funny: :2funny: :2funny:
παλι τιλακ το παιζεις? εμαθες πως το λενε στο τιλακ στα γιαπωνεζικα?  :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
προς τον lakisscorpio...

μόλις είδα το βιντεάκι που ανέβασες στο ''pattaya only'', με την koi στο goodfellas...
εκεί που την ρωτάς αν θέλει να πιεί κάτι και σου λέει ευχαριστώ με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο...
ααααααχ....θυμήθηκα...έλιωσα...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
προς τον lakisscorpio...

μόλις είδα το βιντεάκι που ανέβασες στο ''pattaya only'', με την koi στο goodfellas...
εκεί που την ρωτάς αν θέλει να πιεί κάτι και σου λέει ευχαριστώ με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο...
ααααααχ....θυμήθηκα...έλιωσα...

Φιλε μου.....Οντως..........και θυμαμαι μετα ο Ζαν της ειπε την αλλη μερα το πρωι να παμε για πιτσα(ηθελε να την ξεμοναχιασει ο Σαρδαναπαλος!!!!)και οντως ερχεται με τις φιλες της!!!!!Θυμασαι Ζαν???και πηγαμε ολοι μαζι για πιτσα στο central festival πανω στον τελευταιο οροφο!!!αλλα τελικα δεν "ενεδωσε" η μικρα!!!!Δεν πειραζει.καλη φαση ηταν!!!
Παντως παιδια.....αγνωριστες το πρωι τα κοριτσια!!!!καμια σχεση!!!

doctorm

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Adelfia den sass ksexasa,all a akoma to hotel mou den exei energopoiisi to wifi.sintoma tha exoanafora apo ton polemo.pantos edo to baht to agorazeis max 39.55. Exei poli kale kairo Kai poles epiloges Gia koritsia.eidika anakalipsa me ena gkomenaki to drinking street gemato beer bars Kai koritsakia poll a mona.fisika den pezei antagoninismo apo antres giati kirios mesilikes stin kaliteri Kai gemato pappudes exei.eimai 29 xronon Kai emfanisimos neos,all a opos exoun pei oi daskaloi den pezei toso megalo rolo auto gait ta tilak to xrima koitane apples vgazoume kale kale komatia xor is na mas piasoun to kolo. Signomi stows mod mono greekenglish mporo na grapso logo min ellinikou keyboard sot iPad.sas xaireto gratin Ora.  Kati teleuteo, arimakaka se 2 ores me moto exo anakalipsi olio tin patagia exo Gondi expert Kai me ta idietara pou mow ekanes Kai oti exoun pei ta pedia edo oi gkomenes den pistevoun oti ine I port fora mow edo!me exoun Gia megalo alani

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σορρυ,παρεξηγηση...Δεν εχω κανενα προβλημα με τους 50αρηδες και ουτε το λεω για να μειωσω η να προσβαλω κανεναν...Αλλωστε μια χρονια εκανα παρεα με ενα 50αρη,ο οποιος αν δε του εβαζα φρενο,με τη φορα που ειχε παρει,θα πηδαγε κι εμενα...
Παντως αν ποτε βρεθουμε τον ιδιο καιρο Ταυλανδη θα χαιρομουν να πειναμε ενα καφε μαζι και απο εμενα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Φοβαμαι τους λεβιεδες. :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Adelfia den sass ksexasa,all a akoma to hotel mou den exei energopoiisi to wifi.sintoma tha exoanafora apo ton polemo.pantos edo to baht to agorazeis max 39.55. Exei poli kale kairo Kai poles epiloges Gia koritsia.eidika anakalipsa me ena gkomenaki to drinking street gemato beer bars Kai koritsakia poll a mona.fisika den pezei antagoninismo apo antres giati kirios mesilikes stin kaliteri Kai gemato pappudes exei.eimai 29 xronon Kai emfanisimos neos,all a opos exoun pei oi daskaloi den pezei toso megalo rolo auto gait ta tilak to xrima koitane apples vgazoume kale kale komatia xor is na mas piasoun to kolo. Signomi stows mod mono greekenglish mporo na grapso logo min ellinikou keyboard sot iPad.sas xaireto gratin Ora.  Kati teleuteo, arimakaka se 2 ores me moto exo anakalipsi olio tin patagia exo Gondi expert Kai me ta idietara pou mow ekanes Kai oti exoun pei ta pedia edo oi gkomenes den pistevoun oti ine I port fora mow edo!me exoun Gia megalo alani

39.55baht που??? στο ανταλακτηριο στην beach road?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ne, prin 5 lepta to ekane 39.70, tha sass enimerono. Pragmati exei poli kale rate to sigkekrimeno. Ine sta top stin patagia

εεεεμμμ τα'λεγα εγω!!!  :grin:

πηγαινε και μια βολτα απο diamond agogo και ρωτα μια SUPER MODEL FROM BANGKOK ποσα θελει barfine + long time!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εεεεμμμ τα'λεγα εγω!!!  :grin:

πηγαινε και μια βολτα απο diamond agogo και ρωτα μια SUPER MODEL FROM BANGKOK ποσα θελει barfine + long time!
Να κανω και γω μια παραγγελια κυριοι?
Πηγαινε ρε φιλε το βραδυ λιγο απο LUCIFER και δωσε χερετησματα απο λογου μου στην τραγουδιστρια....αν θες κανε μου την χαρη!!! :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom